Gość: Betka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 12:17 Błagam, polećcie dobrego lekarza ginekologa, który ma w gabinecie USG. Wiem, że wątek o ginekologach był nie raz, ale bardzo zależy mi na tym USG. Sprawa jest pilna. B. proszę o pomoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mieszkanka Cz-wy dr Arkadiusz Blukacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 12:30 Ja polecam dr Arkadiusza Blukacza, swietny fachowiec. Przyjmuje w Poliklinice przy ulicy Kopernika 38. Gabinet jest na 2 piętrze przychodni,a na 3 robi USG i jest naprawde w tym dobry. Godziny jego wizyt w Przychodni: środa i piątek 14- 16, a w czwartek 8-10. Prywatny gabinet ma przy ul. Kilińskiego chyba 23 w środy i piątki w godz.17-18, ale i tak USG robi w pzrychodni przy Kopernika. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betka Re: dr Arkadiusz Blukacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 12:40 Dziękuję za informacje. A mogłabyś napisać, jak wygląda sprawa rejestracji w przychodni, ewentualnie podać jakieś telefony? Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszkanka Cz-wy Re: dr Arkadiusz Blukacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 12:50 Jezeli nie korzystałas nigdy z tej przychodni to wystarczy ze wezmiesz ze sobą kartę CHIP i rejestracja jest naprzeciw gabinetu giniekolga, powiesz ze pierwszy raz i i babka w rejestracji da ci taki druk. Najpierw zapukaj do gabinetu i zobacz czy jest pielęgniarka, jezeli bedzie to ona Cie zarejestruje i nie bedziesz musiala isc do rejestracji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betka Re: dr Arkadiusz Blukacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:10 Mam jeszcze jedno pytanie. Czy dr Blukacz pracuje gdzieś w szpitalu? Jeśli tak, to w którym? Chcę pójść do niego, ale muszę to wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Cz-wy Re: dr Arkadiusz Blukacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:28 pracuje w szpitalu na Tysiącleciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona27 Re: Ginekolog z USG ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 14:00 Dr Sławomir Olek, ma w gabinecie bardzo dobre usg, wizyta kosztuje 80, pracuje w szpitalu na Mickiewicza - jest tam ordynatorem. Polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
nawia Re: Ginekolog z USG ! 12.07.05, 14:07 Dr Marek Kruk. Gabinet na Kopernika 12 (z tyłu za dawną Unitrą, przy NOT). Przyjmuje w poniedziałki, wtorki i czwartki od 17-18. Jest naprawdę dobry. Prowdził moje 2 ciąże. Ma USG. Jest jak dobry wujek. Pracuje na Parkitce. A inni lekarze z Parkitki to dr Płachecki (przyjmuje też w Medyku na Wolności) oraz dr Marek Korn (ma gabinet w III Alei, przy okazji spradza się podczas operacji ginekologicznych typu cesarka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Ginekolog z USG ! IP: *.pl / 83.16.117.* 15.07.05, 16:56 A ja polecam dr Strzelczyka-jestem w końcu 8-go miesiąca nie prowadzi mnie teraz bo miałam problemy z zajściem w ciążę ale prowadzi mojego męża bratową- usg ma w swoim gabinecie a za wizytę bierze 50 zł - podobnie jak dr Olek pracuje w szpitalu na Mickiewicza - a gabinet prywatny ma na Nowowiejskiego (tylko nie pamiętam jaki numer - a telefon 604-777-138-jak ja chodziłam do Niego w tamtym roku to przyjmował w środy ale najlepiej sobie do Niego najpierw zadzwoń-pozdrawiam-Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Ginekolog z USG ! IP: *.trustnet.pl / 83.16.102.* 17.07.05, 12:57 przyjdz do mnie ja cie zbadam za darmo oczywiscie jesli jesteś ładna, a tak na marginesie wierzycie że w częstochowie są dobrzy lekarze?? Odpowiedz Link Zgłoś