Dodaj do ulubionych

Zakazane k a m e r y

IP: 80.51.57.* 10.07.05, 21:41
Pamietacie te ustawe , ktora zakazuje ustawiania kamer nad przymierzalniami w
hipermarketach ???
No to wyobrazcie sobie ze Pani DYR. REALA JEDNAK POZWOLILA NA TO I SA KAMERY
NAD PRZYMIERZALNIAMI I TO CENTRALNIE.w tesco zreszta tez!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gr Re: Zakazane k a m e r y IP: 80.51.57.* 10.07.05, 21:48
      ze coo???!!!!!!! ja mierzylam kostium kapielowy wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
      • misiak32 Re: Zakazane k a m e r y 10.07.05, 22:17
        Gość portalu: gr napisał(a):

> ze coo???!!!!!!! ja mierzylam kostium kapielowy wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
        ZGŁOŚ TO DO PROKURATURY JEŚLI TO PRAWDA NA CO CZ\EKASZ??????

• Gość: expertum credere p Re: Zakazane k a m e r y IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 23:13
          kto tam podgląda to musi już dostawać torsji na widok tych zwałów celulitu. Że
          co ,że niby jakaś klientka to taki szczególny okaz co ma w poprzek, albo jakiś
          klient to drugi Majkel Dżekson?

No bez przesady, zawsze to złodziej dwa razy pomyśli zanim zwędzi....
          • blanc Re: Zakazane k a m e r y 10.07.05, 23:53
            Czyżbyś pracował w monitoringu wspomnianych sklepów, że posiadasz taką wiedzę i
            tak Ci na tym zależy, expertum?

Chodzi o zasadę, gwoli ścisłości...
          • yanoooosh Re: Zakazane k a m e r y 11.07.05, 02:32
            Gość portalu: expertum credere p napisał(a):
            > kto tam podgląda to musi już dostawać torsji na widok tych zwałów celulitu. Że
            > co ,że niby jakaś klientka to taki szczególny okaz co ma w poprzek, albo jakiś
            > klient to drugi Majkel Dżekson?

A ty kim jestes aby to oceniac? taki przystojniak jestes? to czemu jeszcze nie w Hoollywood?
            • Gość: expertum credere p ballada o januszku. cz.2 IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 08:40
              w hollywood już byłem. a ty pachole bez zarostu znowu będziesz sie naprzykrzał
              adminowi że ci źle na świecie...

yazda, cabelcki lutować! daley, na sprzątanie świata a nie tutay garbadge na
              forum zamieszczać!
              • Gość: ... Re: ballada o januszku. cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 08:57
                zalosne ....
                • leandrao ??? 11.07.05, 09:23
                  Z tej strony Cie expertum nie znalem, zawsze podobaly mi sie Twoje celne uwagi,
                  ale teraz chyba przesadziles popisujac sie zwyklym chamstwem.
                  • Gość: Roman Re: ??? IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 09:34
                    Ano,wyszło szydło z worka.Mysli taki że jak ma tam jakiegoś cyberglinę przy
                    adresie to wszyscy trzęsą gaciami.A pasiorem przez to niegrzeczne dupsko:)
                    • Gość: expertum credere p Re: ??? IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:32
                      Romanie spodziewam się że jako miłosnik sado-macho będziesz głosował na
                      kandydata zagranicznego (AliG in da house) który zgodnie z obietnicami obnizy
                      podatki na ww rodzaje zboczeń.
                      co do chamstwa i celnych uwag: nie twierdzę że wyrywanie chwastów to szczególna
                      przyjemność, można paluszki pokłuc, pokrzywą poparzyć a i ręce od prac
                      ogrodowych brudem zachodzą. Januszek to taka mała roślinka, a to jak powój się
                      bluszczem o błagania do admina forum uwija, a to parzydełek uzyje, a to piszczy
                      że mu się krzywda dzieje... Po prostu trzeba go traktować jak na to zasługuje,
                      zasłuży na lepiej, będzie miał grzeczniej.
                      • Gość: misiek_czwa Re: ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:13
                        Powaznie kamerka nad przymierzalnia w tesco?? Hmmmmm,musze sie przyjrzec jak
                        pojde nastepnym razem do pracy ;)
                        A ja tam koszulki przymierzalem, rany julek......
                      • yanoooosh Re: ??? 11.07.05, 19:39
                        Drogi nam wszystkim expertum credere, kolejny raz pokazałeś swoją prawdziwą chamską twarz. Twoje posty które nie tylko obrażają ale i drażnia ludzi swoją treścią nie zasługują na to aby znajdowały sie na tak szanowanym przez ludzi forum.
                        Przez takich jak ty coraz mniej ludzi się tu wpisuje , żeby uniknąć szczeniackich przepychanek słownych proponuje abyś opuścił szeregi forumowiczów którym przynosisz tylko wstyd i hańbę.

Podsumowując tak jak Polska przeprasza za Ich Troje(taki kiedyś był napis na koszulce) tak i my forumowicze przepraszamy za ciebie (a to juz mój pomysł)

Z poważaniem i bez osobistej urazy Yanoooosh a nie januszek jak zwykłeś mnie nazywać nie wiadomo dlaczego.

Seeeeyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaa <nopeace>
              • harry1983 Kamery vs ballada o januszku. cz.2 11.07.05, 17:23
                Kamery w przymierzalni? To jeszcze można jakoś zrozumieć, choć nie chciałbym być podglądany - big brother to nie dla mnie, cenię sobie prywatność.

U nas w szkole też były kamery, miały byc nawet w kiblu - to już inwigilację, i nie wiem czy nawet nie podpada pod prokuraturę, na szczęście pomysł chyba nie przeszedł z tymi w kiblu, zresztą mnie już teraz to lotto, bo ja tą szkołę już dawno skończyłem :)

A co do "yntelygętnyh" popisów forumowego Experta - znowu wywlekasz brudy z innego wątku - jakieś kompleksy masz, czy co?

> w hollywood już byłem

To trzeba było tam zostać, zrobiłbyś karierę.

Będę złośliwy i czepię się Twojej ortografii, którą tak innym wytykasz - "Hollywood" jako nazwa miejsca piszę się z DUŻEJ litery.

A skargi do adminów Ci przeszkadzają? - no cóż, chamstwo należy zwalczać siłą i godnością osobistą, Yanoooosh wybrał to drugie.

Na większości forów takie posty jak Twoje lądowałyby już w koszu bez żadnych komentarzy - tutaj moderatorzy chyba śpią.

I nie filozofuj tak, bo ludzie tego nie lubią, a widzę, że Ty w każdym wątku musisz swoje 3 gr wtrącić, choćbyś nawet o nim pojęcia nie miał.

Kiedyś (ze dwa lata temu) mocno aktywny był gość o xywce Filip, jeden z tych , co zza granicy pisali, ostatnio go jakoś nie czytuję - miał podobne hasła, jak Twoje. Nie znacie się czasem?

Poza tym mam pomysł, Panie i Panowie -
                Jest taka opcja :
                "Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je, klikając czerwony kosz." - może by zacząć z niej korzystać?

Co mądrzejsi z tego forum nie będą się bawić w szczeniackie pyskówki czy to z Expertami, czy innymi ludźmi tego typu, co zawsze wszystko wiedzą lepiej, tylko zwyczajnie to oleją, bo jeśli taki poziom intelektualny prezentuje tzw "elita forumowa" to ja dziękuję, i pozostanę w grupie "chołoty", która chociaż potrafi rozmawiać na poziomie.
    • Gość: Julekkkkk Re: Zakazane k a m e r y IP: 80.51.236.* 11.07.05, 20:01
      Widzę, że wy tu pitolicie jak by wam zwieracze puściły !!!
      nie ma juz innych ciekawszych tematow ??
      ale coz, zal dupe sciska !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka