Dodaj do ulubionych

PSIARZE WON Z WARSZAWY!!!!!

IP: 62.173.207.* 18.03.05, 09:21
Skoro nie umiecie zbierać gówien to wypierniczać ze Stolicy na wieś albo do
lasu, zapewne w domu też żyjecie w smrodzie ale to mnie nie obchodzi.
Sprzątajcie gówna po tych śmierdzielach, wojnę zresztą już wam wydałem..
Obserwuj wątek
    • Gość: baba67 Re: PSIARZE WON Z WARSZAWY!!!!! IP: *.acn.waw.pl 18.03.05, 09:40
      Popieram. Miasto to miasto a nie sralnia dla psow.
      • Gość: baba67 Errata! IP: *.acn.waw.pl 18.03.05, 09:42
        Za szybko napisałam. Po refleksji - jednak nie popieram. Nie mam nic przeciwko
        psom - chodzi tylko o to sprzatanie po nich.
        • Gość: Automobilista Re: Errata! IP: 62.233.175.* 18.03.05, 09:51
          I tak jest jakiś postęp - kiedyś ludzie trzymali w mieszkaniach prosiaki, teraz
          z reguły tylko psy. Może i czworonogi w końcu znikną?
          • j_karolak Re: Errata! 18.03.05, 10:42
            Ty piszesz o wiejskich zwyczajach. W przypadku zwyczajów miejskich rzymanie w
            domu czworonogów to postęp. Kiedyś, gdy miasta były mało miejskie i surowo
            dbano o to, by chaty w mieście odróżnić od tych ze wsi - nie trzymano żadnych
            zwierząt. Dziś, gdy podejście jest normalniejsze - ludzie wracają do trzymania
            w domu zwierząt.

Nie wiem dlaczego, ale zawsze przeciwnicy trzymania w miastach zwierząt mają
            strasznie dużo słomy w skarpetkach.
            • Gość: Automobilista Re: Errata! IP: 62.233.175.* 18.03.05, 10:50
              Lepsza słoma w butach, niż siano w głowie :)

PS. Nie nastawiam się przeciwko wszystkim czworonogom i ich właścicielom, lecz
              przeciwko tym, którzy nie sprzątają po swoich pupilkach - takich jest niestety
              większośc. Tych sprzątajacych pozdrawiam :)
              • j_karolak Re: Errata! 18.03.05, 10:51
                Lepszy rozum w głowie, niż słoma w butach.
                • Gość: Automobilista Re: Errata! IP: 62.233.175.* 18.03.05, 10:53
                  Lepszy but w głowie, niż rozum w słomie.
                  Lepsza głowa w słomie, niż rozum w bucie.
                  • sebpl Re: Errata! 18.03.05, 17:03
                    Lepsza lepszość,
                    słomowa zależność
                    • Gość: Jerka Re: Errata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 18:28
                      słoma zależności, nie robic innym przykrości
          • Gość: gość portalu wyp.. gołębie, wróble, wyciąć drzewa, wybetonować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 10:46
            zlikwidować kwiaty i zostawić tylko samochody i ulice
            • j_karolak Re: wyp.. gołębie, wróble, wyciąć drzewa, wybeton 18.03.05, 10:49
              Niech żyje beton!
              • Gość: Automobilista Re: wyp.. gołębie, wróble, wyciąć drzewa, wybeton IP: 62.233.175.* 18.03.05, 10:51
                I kostka Downa!
                • sebpl Re: wyp.. gołębie, wróble, wyciąć drzewa, wybeton 18.03.05, 17:04
                  Wywieźć ziemię i odsłonić rury!
            • remislanc Re: wyp.. gołębie, wróble, wyciąć drzewa, wybeton 18.03.05, 11:57
              Czy szanowny właściciel pieseczka pojmie, że nie chodzi o sam fakt trzymania
              kundli w domach, ale o brak odpowiedzialności za nich! O zas-rane chodniki i
              trawniki, o ujadanie pod blokami od switu do północy , o obszczekiwanie ludzi!
              Guzik mnie obchodzi że chcesz mieć kundla w domku - śpij z nim, jedz - niech
              cię calego wyliże.Ale jak wychodzisz z nim ( a raczej on z Tobą) na spacerek -
              to go pilnuj!
              Gołąbki, wróbelki itd były, są i będą zawsze. A kundlostwo zostalo zwiezione -
              nie wiem po kiego grzyba.
              • grecz Re: wyp.. gołębie, wróble, wyciąć drzewa, wybeton 18.03.05, 17:31
                gdzie zwiezione do warszawy?przeciez 400 lat temu to wies byla..wiec psy od
                szanownych warszawiakow byly pierwsze..przeczytaj jeszcze moja odpowiedz o
                przepisach ftosrnych..moze dolaczysz sie do kolegi finanswo?
                • remislanc Re: wyp.. gołębie, wróble, wyciąć drzewa, wybeton 18.03.05, 18:08
                  Idąc dalej Twoim rozumowaniem, to 1 mln lat temu była tu dżungla.Więc co my tu
                  robimy?
              • Gość: bielany Re: wyp.. gołębie, wróble, wyciąć drzewa, wybeton IP: *.chello.pl 19.03.05, 02:18
                sam jestes kundel-moge sie założyc ze nie raz wyrzuciłeś jakis smiec na ulice,
                albo sikałeś gdzieś w mieście
                • Gość: Fakir Re: wyp.. gołębie, wróble, wyciąć drzewa, wybeton IP: *.acn.waw.pl 19.03.05, 09:35
                  I znowu prymitywne porównanie kundla z czlowiekiem. Dla mnie to twoj kundel
                  może nawet ciebie posuwać. Pewnie tak jest - świrze.
    • grecz Re: PSIARZE WON Z WARSZAWY!!!!! 18.03.05, 17:29
      moze umieja ale nie maja do czego wyrzucac tych gowien..istnieje zakaz
      wrzycania ich do zwyklych koszy, jak tak bardzo ci te gowna przeszkadzaja to
      zafunduj takie specjalne kosze
      • remislanc Re: PSIARZE WON Z WARSZAWY!!!!! 18.03.05, 17:56
        Nie wiem, ćzy tak do konca przemyślaleś to - co piszesz. Zapewniam Cię, że 99%
        psiarzy zawsze wymyśli coś, zeby nie zbierac klocków po czlonkach swojej
        rodzinki ( za takich uważają swoje pieski): a to koszy brak, a to szufelek
        brak, a to deszcz pada, a to slonce swieci, a to satelita za nisko a
        to........dopisz sobie co chcesz.
        • fedorczyk4 Re: WON Z WARSZAWY 18.03.05, 18:01
          Szczesliwe miasto, jego jedynym problemem sa psie kupy. N.Y; Paryz, Rzym,
          buduja trasy przelotowe, walcza z przestepczoscia, dozywiaja bezdomnych. My
          mamy szczytniejsze cele. I tylko jeden problem. Hm, moze taki na nasza miare?
          • remislanc Re: WON Z WARSZAWY 18.03.05, 18:07
            W większości miast " na zachodzie" problem psich klocków dawno rozwiazano, więc
            mogą zająć się czymś innym. A u nas, w stolicy, jest po prostu wiocha pod tym
            względem! tylu bezrobotnych! Wlepiac manadaty za zanieczyszczanie ulic po 200
            zł. Polowa dla wlepiającego mandat - połowa dla miasta.
            • fedorczyk4 Re: WON Z WARSZAWY 18.03.05, 18:13
              Nie wiem jak rozwiazano to w innych miastach, wiem jak w Paryzu i na pewno nie
              dzika nienawiscia i chamstwem wobec wlascicieli psow. Mandaty owszem sa, wymog
              spoleczny wobec wlascicieli tez, ale przede wszystkim sa odkurzacze miejskie.
              Motory z pochlaniaczami ktore usowaja nieczystosci z chodnikow. Sa tez psie
              ubikacje, i mozliwsc "wysadzenia" psa w rynsztoku. Juz pisalam ze usowam, ale
              zduzym samozaparciem, bo nic nie jest przewidzaiane w tej sprawie.
        • rennislanc Re: PSIARZE WON Z WARSZAWY!!!!! 18.03.05, 18:08
          Kazdy ma jakiegos bzika,kazdy jakies hobby ma
          A ja tylko o psich gownach gadac chce
          • fedorczyk4 Re: PSIARZE WON Z WARSZAWY!!!!! 18.03.05, 18:15
            rennislanc napisał:

> Kazdy ma jakiegos bzika,kazdy jakies hobby ma
            > A ja tylko o psich gownach gadac chce
            A w takim razie przepraszam skoro to jest Twoje hobby, to wycofuje sie z
            dyskusji. Osobiscie wole kino od eshatologii ale wszystkie gusta sa w naturze.
            • remislanc Re: PSIARZE WON Z WARSZAWY!!!!! 18.03.05, 18:43
              Ej fiodorczyk - zobacz komu odpisujesz...........:)))
            • Gość: k. Co z tą kulturą "psiarzy" ? Widać na chodnikach... IP: *.aster.pl 18.03.05, 18:44
              Wbrew pozorom to nie jest wątek o psich g... , ale o kulturze właścicieli psów.
              • remislanc Re: Co z tą kulturą "psiarzy" ? Widać na chodnika 18.03.05, 19:13
                I to jest sedno sprawy!!!!!!!!!!
                • Gość: ? Re: Co z tą kulturą "psiarzy" ? Widać na chodnika IP: *.aster.pl 18.03.05, 19:23
                  Tak, tak! A spróbuj im w oczy to powiedzieć!
                  • remislanc Re: Co z tą kulturą "psiarzy" ? Widać na chodnika 18.03.05, 19:30
                    Jak trafisz na kulturalnego - to powie "przepraszam". Jak na prostaka (90%)-
                    oleje Cię!
                    • Gość: prakt.(praktyczny) Włączam się z Katowic do tej gó..anej dyskusji... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 20:51
                      Równo rok temu WIDMO PSIEJ KUPY KRĄŻYŁO NAD WARSZAWĄ, tak jak kiedyś inne
                      równie groźne widmo... krążyło nad Europą i światem.
                      Remislanc ma rację.
                      Jedyną metodą jest karać psiarzy mandatami, z których połowa trafia do kieszeni
                      nakładajacych mandat. Np. bezrobotnych, zatrudnionych okresowo w tym celu przez
                      Urząd Miejski i wyposażonych w odpowiednie uprawnienia oraz identyfikatory.
                      Ręczę za skuteczność tej metody.
                      Sam jestem psiarzem, lecz sprzątam po swoich pieskach.
                      Robię to przy pomocy mocnego mini-szpadelka, który wbijam w ziemię obok psiej
                      kupy, odwracam darń, a w dołek strącam łopatką g...(!).
                      Wystarczy jeszcze tylko przydeptać odchyloną darń - i po kłopocie.
                      Ani śladu!!!
                      Cała "operacja" zajmuje niespełna minutę.
                      Proste?!...
                      ...
                      Pozdrawiam z Katowic i życzę zmobilizowania "Kaczora".
                      • molekula Re: Włączam się z Katowic do tej gó..anej dyskusj 18.03.05, 21:08
                        Niewielu jest takich kulturalnych, jak Ty! Gratuluję. Za pozdrowienia z Katowic
                        dziekujemy, przyjmujemy i pozdrawiamy z Warszawy. Z "Kaczorem" trudno będzie.
                        Wiesz, on też ma psa wilczura i chyba po nim nie sprząta.
                      • Gość: Pluto Re: Włączam się z Katowic do tej gó..anej dyskusj IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 18.03.05, 21:15
                        >Jedyną metodą jest karać psiarzy mandatami, z których połowa trafia do kieszeni
                        nakładajacych mandat. Np. bezrobotnych, zatrudnionych okresowo w tym celu przez
                        Urząd Miejski i wyposażonych w odpowiednie uprawnienia oraz identyfikatory.
                        Ręczę za skuteczność tej metody.<

Bardziej kretyńskiego pomyslu ,nawet kaczor by nie wymyślił.
                        Bezdomni nakładają mandaty:człowieku?
                        skkałes do basenu podczas jego remontu??????
                        • remislanc Re: Włączam się z Katowic do tej gó..anej dyskusj 18.03.05, 21:28
                          A co - boisz się że Ciebie dopadną?
                          Ps. Nie bylo mowy o bez domnych tylko o bezrobotnych. To raz.
                          Nie jeden bezdomny-bezrobotny skasowałby Ciebie do zera.
    • Gość: roma Re: PSIARZE WON Z WARSZAWY!!!!! IP: *.telkab.pl 28.03.05, 20:07
      Z największą przyjemnością sprzątnę kupkę mojego yorka ale pod warunkiem,że
      będę miała ją gdzie wyrzucić......Na trawnikach leży od groma pustych
      puszk,butelek i petów,część tych śmieci i tak by się tam znalazła bo chamstwo
      nie wie co to kosz ale część lądąwałaby w koszu gdyby tylko takowy był,już nie
      mówię w zasięgu ręki,ale nawet w zasięgu wzroku.Za psa płacę podatek i nie
      wymagam aby za tą kasę zatrudnić ludzi do sprzątania kupek,ale może chociaż
      powiesić kosze??? nie będę biegała z kupką w ręku (choć malutka )przez 3
      kilometry.....i do kiedy to się nie zmieni uważajcie na kilkucentymetrowe kupki
      bo możecie wdepnąć !!!!
      • Gość: mirosław Re: PSIARZE WON Z WARSZAWY!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 21:20
        Pomijając mentalność czy brak kultury właścicieli potrzeba jest regulacji
        prawnych, a takich w rzeczywistości w naszym mieście nie ma. Nie wspominajcie
        tu o podatku za posiadanie psa. Wynosi on 1 zł.
        • Gość: roma Re: PSIARZE WON Z WARSZAWY!!!!! IP: *.telkab.pl 29.03.05, 10:03
          Jeśli gmina ustala podatek w wysokości 1 zł to niestety już nie psiarzy
          wina.Niech ustalą wysokość podatku na 100 zł ,z ewentualną zniżką dla
          emerytów,i zawieszą za te pieniążki kosze wyposażone w jednorazowe
          rękawiczki.Stać mnie na psa to i stać mnie na podatek.Ktoś wymyślił jakiś
          podatek sam nie znjąc celu i przeznaczenia kasy potem zaniżył go, w większości
          gmin ,do symbolicznej złotówki.Zastanówmy się czy czas mój i urzędnika
          wypisującego te wszystkie kwity nie jest wart więcej niż ta kwota.Podatek
          powinien być logicznym rozwiązaniem problemów psich kupek,płacisz,wymagasz ale
          i od ciebie wymagają.W rezultacie wyszło,że ktoś "ruszył pustą głową i
          zarządził",ale cóż,to jest Polska właśnie......
      • Gość: mb Re: PSIARZE WON Z WARSZAWY!!!!! IP: *.idea.pl 28.03.05, 21:50
        Porównanie do puszek jest lekko nietrafne, wdepnij w puszkę, a wdepnij w g***o, to jest "mała" różnica.
        Chociaż puszek też nie popieram, to takie wielkie, rozmazane i rozdeptane g***o na przystanku autobusowym (dziś, przystanek Potocka) wydaje mi się 100 razy bardziej odrażające od petów czy puszek.
        Kosz był 5 metrów dalej, myślę że to kwestia kultury a nie braku koszy.
        Podaj mi konkretny przykład trasy 3 km przez W-wę bez ani 1 kosza. Chyba że gdzieś na dalekich obrzeżach, ale tam to i o chodniki bywa trudno. Ja sporo łażę pieszo po mieście i jeśli celowo nie omijam, to w Centrum co max 300 m będzie a zazwyczaj o wiele częściej.
        Rzadko zabieram głos w sprawie psów, ale ten widok na Potockiej mi się skojarzył z jakimś zapyziałym PGRem w jakiejś Dolnej Wólce a nie ze stolicą kraju.
        • Gość: achtung.z. Re: PSIARZE WON Z WARSZAWY!!!!! IP: *.acn.waw.pl 29.03.05, 04:33
          Pomijając styl wypowiedzi prostego człowieka, który założył ten wątek, oraz mentalność "gó..anych
          frustratów" to wydaje mi się, że najlepszym dla wszystkich rozwiązaniem byłoby gdyby zbieraniem
          psich gówien zajęła się Straż Miejska.

Zamiast zakładać blokady, uganiać się za staruszkami sprzedającymi pumeks i spacerować
          chodniczkiem udając policjantów, mogliby zająć się wreszcie czymś pożytecznym!
          • Gość: roma Re: PSIARZE WON Z WARSZAWY!!!!! IP: *.telkab.pl 29.03.05, 10:07
            rozwiązanie logiczne,ale jakoś moja wyobraźnia nie sięga tak daleko aby
            wyświetlić mi obraz "Pana Strażnika" przechadzającego się dumnie w "galowym"
            mundurze",z groźą miną "władcy przestworzy" schylającego się po psią
            kupocię...nawet gdyby była najmniejsza :)
          • Gość: Rewe Re: PSIARZE WON Z WARSZAWY!!!!! IP: *.acn.waw.pl 29.03.05, 12:03
            A z jakiej to racji straż ma zbierac gowna po twoim kundlu! Jak nie chcesz (jak
            każdy porabany kundlarz) zbierac kloców po swoim zapchlonym psie to zrób sobie
            z jego odchodów maseczkę na swoim ryju. A kundel ją wyliże.
            • Gość: roma Re: PSIARZE WON Z WARSZAWY!!!!! IP: *.telkab.pl 29.03.05, 12:28
              Ot wylazła "warszawska kulturwa"..poczytaj forum a potem pisz bo zdaje się,że
              nie bardzo wiesz o co chodzi.I uważaj bo pchły mój kundel ma
              wyjątkowo "zjadliwe" i skaczące i mogą przeskoczyć na ciebie
              • Gość: REKSIO CZŁOWIECZEŃSTWO ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 13:34
                ktoś mądry kiedyś powiedział ,że " MIRRNIKIEM CZŁOWIECZEŃSTWA JEST NASZ
                STOSUNEK DO ZWIERZĄT " Krzykaczom serdecznie współczuję! Pozdrawiam!
                • Gość: mb Re: CZŁOWIECZEŃSTWO ??? IP: *.idea.pl 29.03.05, 14:41
                  Aha, to prawdziwy człowiek to taki, co grzecznie pozwoli sobie nawalić na chodnik, na środku przystanku i potulnie zniesie takie widzimisię właściela psa ?
                  A człowieczeństwo właściciela polegałoby tu na uszanowaniu woli psa - ma g***o leżeć na chodniku, bo tu zostało zrobione i ruszyć go nie można ?
                  No ciekawa definicja ...
          • Gość: Perkoz Re: PSIARZE WON Z WARSZAWY!!!!! IP: 62.173.207.* 29.03.05, 15:47
            Sam jesteś prosty, a Straż Miejska nie powinna gówien zbierać tylko właścicieli
            karać, a psy bez smyczy łapać i na Paluch do uśpienia.
            • Gość: achtung zet. Re: PSIARZE WON Z WARSZAWY!!!!! IP: *.acn.waw.pl 29.03.05, 17:14
              Nie, nie jestem. Nawet chciałbym, ale mi nie wychodzi.

Co prawda tu chyba nie o to chodzi, ale akurat policyjne gówna mnie także przeszkadzają! Np. na Woli
              co i rusz policja konna coś spod siebie wypuszcza i absolutnie tego nie sprząta!

Ale żeby ich od razu za to usypiać...
              • Gość: lav :) nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 17:56
    • Gość: ufo Re: PSIARZE WON Z WARSZAWY!!!!! IP: *.chello.pl 30.03.05, 20:47
      SZCZURY ZE WSI RÓWNIEŻ WON DO MACIERZY !
    • Gość: Alwek POPIERAM!!! IP: *.trecom.com.pl / *.trecom.com.pl 31.03.05, 08:53
      Najwyższy czas zacząć obrzydzać życie tym brudasom i śmierdzielom. Może sie
      wreszcie zastanowią nad tym co robią.
      • Gość: Qrcze Re: POPIERAM!!! IP: *.acn.waw.pl 31.03.05, 09:39
        Wytruc badziewie i od razu bedzie przyjemniej! przeciez kundli jest wiecej niz
        ludzi!Rozsypac trutke na kundle i po sprawie.
    • vtec_z KLAMOTY WON DO SKŁADZIKU!!!!! 31.03.05, 10:45

----------------------
      First man than machine
      • Gość: achtung.z. Re: Spadła dziś koparka z kalendarza IP: *.acn.waw.pl 31.03.05, 14:04
        Wytruć hitlerowców i wypruć! Nazistowska ich mać!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka