Gość: puls475 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 00:16 Jak szybko i skutecznie zareklamować stronę www. w internecie ,oczywiście tanio. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lookas.prv.pl Re: Reklama 23.07.05, 11:09 Wystarczy ją dobrze wypozycjonować. --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biegly Re: Reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 11:48 Szybko skutecznie i przy tym tanio nie da sie, a jesli chodzi o pozycjonowanie to zdaje efekt jesli stron o podobnej tematyce jest niewiele (trudno bedzie nowej stronie rywalizowac z duzymi firmami do serwisow ktorych prowadza linki z kilkuset stron), natomiast wysoka pozycja w wyszukiwarkach sama w sobie nie jest zadna reklama (chodzi mi o to ze znajda ja tylko osoby zainteresowane konkretnym tematem), co innego jakis bannerek na popularne stronie, no ale to juz zalezy o co dokladnie chodzi autorowi tematu, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomthemodel Re: Reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.13, 14:11 Zobacz na Web Metrics Od kilku miesiecy sa u mnie odpowiedzialni za marketing mojej strony w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś