Gość: Zenek IP: *.bredband.skanova.com 23.07.05, 00:52 A co z zegarem,ktory zostal skradziony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Ratusz odsłonięty IP: *.trustnet.pl 23.07.05, 10:24 a ja uważam że budynek ratusza jest piękny - żeby tylko nie został szybko pomalowany przez graficiarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Tynk od tyłu jest zawilgocony i zasolony IP: *.brama.prenet.pl 23.07.05, 12:42 Ponadto pokryty weloma warstwami starych farb - gratuluję pomysłu układania na tym tynku cienkowarstwowego - ciekawe co na to projektantka która przewidziała tu malowanie i opracowała kolorystykę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 12:56 Kazde pokolenie niech cos zrobi i bedzie ok., z drugiej strony to rozumie zalozenia takie wykonanie takie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mercino Tynk z tyłu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 17:39 Nie wiem czy panowie lub panie zajmujacy się budową wiedzą, że tynki dawne zawierały więcej domieszki wapna i piasku niż cementu, a co za tym idzie są kruche i łatwo podatne erozji. A tynk znajdujacy się z tyłu ratusza, sypie się w ręce. Widocznie, w budżecie miasta uwzględniono naprawy, skoro została podjęta taka decyzja. Z mojego punktu widzenia, jak już się robi generalny remont, to już zrobić raz a dobrze. Z jednej strony uniknie się niespodzianek z spadajacym tynkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Tynk z tyłu IP: *.icis.pcz.pl 25.07.05, 19:26 Widzac naocznie ten tynk z tylu mam wrazenie ze wytrzyma dluzej niz ten nowy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Tynk z tyłu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:29 My wiemy, że tynk długo się nie utrzyma. Urzędnicy miejscy dowiedzą się o tym dopiero jak zacznie się całkowicie sypać - a będzie to dopiero pod sam koniec kadencji, więc póki co nie mają się czym przejmować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Ratusz odsłonięty IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 22:08 Uważacie że ratusz jest piękny? No to przejdźcie sobie na ulice Sobieskiego ( szczególnie odcinek od Nowowiejskiego do Pułaskiego ). Jak ratusz jest piękny to normalnie Sobieskiego to jest cudo. Odpowiedz Link Zgłoś