Dodaj do ulubionych

Ratusz odsłonięty

IP: *.bredband.skanova.com 23.07.05, 00:52
A co z zegarem,ktory zostal skradziony.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Ratusz odsłonięty IP: *.trustnet.pl 23.07.05, 10:24
      a ja uważam że budynek ratusza jest piękny - żeby tylko nie został szybko
      pomalowany przez graficiarzy
    • Gość: inka Tynk od tyłu jest zawilgocony i zasolony IP: *.brama.prenet.pl 23.07.05, 12:42
      Ponadto pokryty weloma warstwami starych farb - gratuluję pomysłu układania na
      tym tynku cienkowarstwowego - ciekawe co na to projektantka która przewidziała
      tu malowanie i opracowała kolorystykę
      • Gość: bingo Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 12:56
        Kazde pokolenie niech cos zrobi i bedzie ok.,
        z drugiej strony to rozumie zalozenia takie wykonanie takie.
      • Gość: Mercino Tynk z tyłu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 17:39
        Nie wiem czy panowie lub panie zajmujacy się budową wiedzą, że tynki dawne
        zawierały więcej domieszki wapna i piasku niż cementu, a co za tym idzie są
        kruche i łatwo podatne erozji. A tynk znajdujacy się z tyłu ratusza, sypie się w
        ręce. Widocznie, w budżecie miasta uwzględniono naprawy, skoro została podjęta
        taka decyzja. Z mojego punktu widzenia, jak już się robi generalny remont, to
        już zrobić raz a dobrze. Z jednej strony uniknie się niespodzianek z spadajacym
        tynkiem.
        • Gość: xx Re: Tynk z tyłu IP: *.icis.pcz.pl 25.07.05, 19:26
          Widzac naocznie ten tynk z tylu mam wrazenie ze wytrzyma dluzej niz ten nowy :))
        • Gość: miś Re: Tynk z tyłu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:29
          My wiemy, że tynk długo się nie utrzyma. Urzędnicy miejscy dowiedzą się o tym
          dopiero jak zacznie się całkowicie sypać - a będzie to dopiero pod sam koniec
          kadencji, więc póki co nie mają się czym przejmować...
    • Gość: Obywatel Re: Ratusz odsłonięty IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 22:08
      Uważacie że ratusz jest piękny? No to przejdźcie sobie na ulice Sobieskiego (
      szczególnie odcinek od Nowowiejskiego do Pułaskiego ). Jak ratusz jest piękny
      to normalnie Sobieskiego to jest cudo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka