nuova 14.12.07, 15:13 A taki wątek założe o tym, czy kasujecie nr tel/gg znajomych, z którymi utrzymywaliście kiedys (np pół roku temu) jakiśtam kontakt, a obecnie rzadko albo wcale się nie kontaktujecie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ansag Re: kasowanie nr znajomych 14.12.07, 15:19 Tak, po co mi niepotrzebny śmietnik. Jeśli się z kimś nie kontaktuję 2-3 miesiące - usuwam. Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: kasowanie nr znajomych 14.12.07, 15:20 po latach usuwam. Po miesiacach nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: kasowanie nr znajomych 14.12.07, 15:21 ja podobnie. bardzo długo trzymam takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: kasowanie nr znajomych 14.12.07, 16:08 Przylaczam sie do tego klubu :-). Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: kasowanie nr znajomych 14.12.07, 15:21 ansag napisała: > Tak, po co mi niepotrzebny śmietnik. Jeśli się z kimś nie kontaktuję 2-3 > miesiące - usuwam. Dość radykalnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: kasowanie nr znajomych 14.12.07, 16:01 ja usuwam z ksiazki tel. w komorce ale zachowuje nr gdzies np.w archiwum lub notatkach itp. Czasem zdarzaja sie przeciez jakies zawirowania, ktos sie nagle odzywa, no i wtedy lepiej wiedziec kto do nas pisze.. Odpowiedz Link Zgłoś
indeep Re: kasowanie nr znajomych 14.12.07, 18:20 oczywiście, co to za znajomi, z którymi (najwidoczniej nie ma się ochoty) nie utrzymuje się kontaktów po co sobie saśmiecach książkę telefoniczną Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: kasowanie nr znajomych 14.12.07, 19:04 Raczej nie. Chyba, że jest to na przykład facet, o którym nie chcę myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: kasowanie nr znajomych 14.12.07, 19:11 o, avital ja tez tak robie zeby nie kusilo by dryndnac;) tylko ze, cholera, jak na zlosc, takie numery akurat nie wiedziec czemu znam na pamiec:/ Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: kasowanie nr znajomych 14.12.07, 19:28 Hehe...ja nie mam pamięci do numerów, więc jest ok. Ale...zawsze mam sposób żeby je odświeżyć. Chociaż...z kilkoma mi się udało. Już od ponad roku nie mam nawet telefonu kolegi, w którym bardzo się kochała i ciągle mnie kusiło żeby mu coś napisać. Czekałam też jak głupia na wiadomości od niego. I nie mam jego telefonu. Może to dziwne, bo w sumie się kolegujemy, wychodzimy czasem ze sobą, uczymy się razem. Ale jak będzie taka konieczność to skombinuje sobie numer, a chociaż mnie nie korci. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: kasowanie nr znajomych 14.12.07, 19:08 z telefonu kasuję na gg stworzyłam katalog "inni" i tam przenoszę na jakiś czas, potem usuwam Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: kasowanie nr znajomych 14.12.07, 19:44 Ja kasuję po dłuższym czasie, ale niektórych nie kasuję latami, jeśli to są jakieś stare przyjaźnie. Ostatnio było mi głupio, bo odnowiłam kontakt z kolegą, który nadal miał mój numer, a ja jego nie... Ups :) Odpowiedz Link Zgłoś
inspirationlane Re: kasowanie nr znajomych 14.12.07, 20:17 z telefonu - nie, ja mam ten sam numer komórki od samego początku (kilka ładnych lat), więc wolę wiedzieć, kto się ewentualnie do mnie odzywa - a ponieważ w życiu różnie bywa, ludzie rozjeżdżają się po świecie, przenoszą do innych miast, kontakt może się urwać na kilka lat, a potem odnowić (tak właśnie miałam kilka miesięcy temu, że zadzwoniła do mnie "stara" znajoma) z gg - różnie, generalnie mam na gadulcu osoby, z którymi jestem w ciągłym kontakcie, usuwam jeżeli widzę, że ktoś nie ma mnie w kontaktach (ze dwa razy mi się tak zdarzyło wtyczka powera się czasani przydaje ;)), bo skoro mnie wyrzucił, to raczej się do mnie nie odezwie :] ale generalnie - nie "pozbywam" się tak szybko znajomych :-) Odpowiedz Link Zgłoś