Gość: IXIDIXI IP: *.prenet.pl 24.08.05, 18:43 Witam potzrebuje jakiegos lekarza psychologa dobrego musze z kims pogadac bo mnie krew zaleje nie moge sobie dac rady :((((((wykoncze sie jak tak bedzie dluzej :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dim Re: PSYCHOLOG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 19:23 zapytanj na Wolności w "Medyku". słyszałem, że jest tam jakiś dobry lekarz, niestety nazwiska nie pamiętam. Ale dobór lekarza powinnaś przede wszystkim uzależnić od problemu. Nie wszyscy na wszystkim się znają. Ten lekarz w Medyku o ile pamiętam specjalizuje się w depresjach itp. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: PSYCHOLOG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 12:47 Specjalistyczna Poradnia Rodzinna na ulicy Barbary 41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: PSYCHOLOG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 12:56 Drobna uwaga - psycholog nie jest lekarzem. Jeśli to koniecznie musi byc lekarz to polecam pana dr. Marka Mieczyńskiego. Przyjmuje także na Barbary, tyle że w szpitalu. Jest tam oddział Dzienny i Poradnia Zdrowia Psychicznego. To dobry lekarz. Możesz też porozmawiać z psychoterapeutą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Re: PSYCHOLOG IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 29.08.05, 14:55 A czy możesz powiedzieć coś więcej? Co Ci dolega? Ja przeszłam już przez wszystko. Może mogę pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PSYCHOLOG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 21:48 Przeszłaś czyli jesteś zdrowa? czy była to nerwica lękowa? Może mi wskażesz jakąś drogę? Odpowiedz Link Zgłoś