Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer w Częstochowie-pilnie potrzebujeHELP

25.08.05, 13:20
Mam wesele w Czestochowie, 10 wrzesnia. Podajcie namiar na jakiegos dobrego
fryzjera, ktory fajnie czesze. Tylko oprocz Trendy, bo tam juz wszystko
zajete. Pomozcie pliss!
Obserwuj wątek
    • Gość: madzialenka Re: Dobry fryzjer w Częstochowie-pilnie potrzebuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 15:43
      bardzo fajna i profesjonalna jest pani Edytka w salonie mody w Mrówkowcu,
      wchodzi sie do niego zaraz obok przelotowej bramy przez ten wieżowiec. wcale
      niedrogo bierze a i doradzić potrafi. gorąco polecam :)
      • Gość: madzialenka Re: Dobry fryzjer w Częstochowie-pilnie potrzebuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 15:44
        ups, miało być w salonie fryzjerskim :D pozdrawiam :)
      • Gość: M Re: Dobry fryzjer w Częstochowie-pilnie potrzebuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:06
        Małgosia na Michałowskiego - 372 16 34
    • Gość: ania Re: Dobry fryzjer w Częstochowie-pilnie potrzebuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:33
      Po raz pierwszy poszłam z polecenia na ul Focha jest mały bsalonik fryzjerski,
      pytaj o pania Ewę super fryzjerka i co ważne myśląca a to żadkość w tym
      zawodzie ostatnio. Do tej poty nie byłam zadowolona i miałam fryzurę nie taka
      jak chciałam i za duże pieniądze. Tam zapłaciłam rozsądnie ale co ważne jestem
      zadowolona i znajomi też widzą zmianę. Naprawdę polecam
    • Gość: Anna Re: Dobry fryzjer w Częstochowie-pilnie potrzebuj IP: *.man.czest.pl 25.08.05, 17:34
      Zajrzyj do Pani Agatki na Wańkowicza od strony starej PANORAMY tam od parkingu Ja osobiście polecam chodzę tam często i naprawdę jestem zadowolona!!!!!
      Tylko idź wcześniej się zapisać !!!
      • Gość: Mikado Re: Dobry fryzjer w Częstochowie-pilnie potrzebuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 22:34
        Czesałamsię na własny ślub w miniona niedzilę w Deja Vu w tesco (u pani
        Agnieszki albo Joanny) fajnie nawet mnie uczesła ale muszę uprzedzić ze dośc
        drogo. Polecam za to kosmetyczkę ul. Kwiatkowskiego 10 salonik Zuzia też drogo
        ale mimo upału (na sali weselnej nie było klimayzacji a w niedzilę był upał)
        mój makijaż trzymał się do rana. Kosmetyczke szczerze polecam. Ekstra otworzyła
        mi w niedzilę i umalowała.
    • Gość: jasem Re: Dobry fryzjer w Częstochowie-pilnie potrzebuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 23:53
      proponuje Darka w salonie na Wręczyckiej 98...jest naprawde swietny, robi cuda
      na główkach tak jak taka laseczka co kieys tam pracowała, Magda ma na
      imie...naprawde polecam:))
      • margarettka Mikado! 26.08.05, 07:51
        Masz jakis nr tel do tego salonu w tesco? Mi zalezy na skromnej fryzurze, bez
        jakichs udziwnien i wlasnie poptrzebuje fryzjera, ktory to zrozumie i nie zrobi
        mi "kuku" na glowie. Myslisz, ze w Deja vu tak bedzie?
        • Gość: Mikado Re: Mikado! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 11:19
          Jeśli masz pomysł jak chcesz byc uczesana to na pewno są w stanie ci ę tak
          uczesać. Ja nie miałam pomysłu więc wspólnie wymyśliłyśmy jak to ma być i
          podobało mi się. Numeru tel nie mam bo byłam osobiście ale poszukaj na stronie
          berendowicz cos tam (wrzuc na wyszukiwarkę) sa ceny i numer tel. Mogę ci
          przesłać na meila zdjęcia w3 tej fryzurze.
          • margarettka Re: Mikado! 26.08.05, 11:32
            bede ci bardzo wdzieczna za fotki!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka