tadeusz_ski.51 16.12.08, 10:30 zrobić coś niekonwencjonalnego? Lub nawet coś szalonego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zak-1 Re: Czy macie czasem ochotę 16.12.08, 10:32 tadek ja taką ochotę mam dziennie ....i na niej się tylko konczy Za rozważny jestem ..... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 To może dobrym wyjściem 16.12.08, 18:40 byłoby wypruć gdzieś, gdzie Cię nikt nie zna?? zak-1 napisał: > tadek ja taką ochotę mam dziennie ....i na niej się tylko konczy > Za rozważny jestem ... Odpowiedz Link
sequndant Re: Czy macie czasem ochotę 16.12.08, 12:25 Nie, nie mam Teraz mam przerwę w robieniu głupich rzeczy Odpowiedz Link
inka-1 Bywa ze ide na spacer a laduje 16.12.08, 13:08 w pociagu ..ot tak byle gdzie...naprawde robie tak gdy musze sie uspokoic... Odpowiedz Link
sequndant Re: Bywa ze ide na spacer a laduje 16.12.08, 13:15 To uważaj,bo ja ostatnio bilety sprawdzałem Odpowiedz Link
europa.1 Re: Bywa ze ide na spacer a laduje 16.12.08, 13:19 Załapałeś nową fuchę? Pan Kobuch?DDDD Odpowiedz Link
inka-1 To moze Ty wypisales kare 16.12.08, 13:20 mojej corcebo stepelka w legitymacji nie miala..wlasnie dzis uniewaznialam kare Odpowiedz Link
sequndant Re: To moze Ty wypisales kare 16.12.08, 13:36 Ja bym nawet nie mógł kary wlepić, bo to tak tylko w czynie społecznym robiłem, a do tego w autobusie Ale Ci ludzie naiwni - normalnie pokazywali mi bilety Szok Jechaliśmy z kumplami do TG, piwo z kieszeni płaszcza jeszcze wystawało, a ja jak ten idiota krzyknąłem "bilety do kontroli" i się tak przeszedłem po ludziach Ale musiałem skończyć, bo kierowca coś zaczął się na mnie jakoś dziwnie patrzeć Odpowiedz Link
inka-1 Aaaa to miala byc ,,łapanka na piwo" 16.12.08, 13:52 napiwki znaczy sie wesolek z Ciebie Odpowiedz Link
sequndant Re: Aaaa to miala byc ,,łapanka na piwo" 16.12.08, 14:33 Na trunki to mnie jeszcze stać, ale już skończyłem z tym procederem Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Bywa ze ide na spacer a laduje 17.12.08, 14:44 inka-1 napisała: > w pociagu .. ------ Masz na myśli taki pociąg do kogoś konkretnego?? Ja też mam czasem taki pociąg, ale nie dane jest mi lądować... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Mam często ochotę, ale najczęściej nie zdążę, 16.12.08, 15:07 ponieważ wcześniej ktoś mnie zaskoczy jakimś niezwykłym poglądem. Gorzej, bo to nie taki pierwszy lepszy pogląd, lecz taki, który mnie dotyczy bezpośrednio! Ostatnio żona mnie zaskoczyła, rozpowiadając wszystkim, którzy chcieli słuchać, że jestem zdrajcą, kurwiarzem i niegodnym jej człowiekiem? Wszystkim, nie wyłączając nikogo z rodziny, nawet mojej matki staruszki... Stek bredni, insynuacji i konfabulacji! Przecież ja nic... no nic! Nie wierzycie? Wiedziałem! Bo łatwiej uwierzyć w bzdurne sensacje niż bezbarwną prawdę Odpowiedz Link
cuski Re: Mam często ochotę, ale najczęściej nie zdążę, 16.12.08, 15:37 Kobiety, to czasem najpierw cos palna, a dopiero potem przemysla wszystko Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Bywa gorzej! 16.12.08, 18:06 cuski napisał: > Kobiety, to czasem najpierw cos palna, a dopiero potem przemysla > wszystko ------- Czasem trwają przy swoim, mimo oczywistych faktów zaprzeczających ich stwierdzeniom. A czasem uważają, że mają rację, tylko dlatego, bo nie można udowodnić, że "nie jest się wielbłądem". Odpowiedz Link
cuski Re: Czy macie czasem ochotę 16.12.08, 15:34 Z tych niekonwencjonalnych rzeczy, ktore chcialbym zrobic, a raczej nauczyc sie, to jest Muai Thai, czyli tajlandzki kickboxing Odpowiedz Link