Dodaj do ulubionych

Pokibicujmy Włókniarzowi - komentarz "Gazety"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 19:09
Co racja to racja Panie Redaktorku...hehehe. Jaka młodzież ma jezdzic we
Włókniarzu za rok? Piekarski, Dądela czy może Ciura? Bo Ułamka, Walaska i
Holty do młodych juz zaliczyć nie można. A w ogole Szanowni Państwo, to o
jakiej przebudowie zespołu jest tutaj mowa? Rynek zawodniczy jest tak ubogi,
że kto młody i zdolny będzie na celowniku wielu klubów. A nie ma
tych "perełek" zbyt wiele. No, ale zawsze możemy spróbować "wyrwać" K.
Kasprzaka z Leszna, albo Kołodzieja z Tarnowa... Tylko czy któraś z Unii na
to pozwoli???
Obserwuj wątek
    • Gość: Kris1921 Re: Pokibicujmy Włókniarzowi - komentarz "Gazety" IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 20:11
      teraz to je sobie wystaw za cene 2 PLN to moze ci cos pojdzie hehe
    • grzegorz.czestochowski Re: Pokibicujmy Włókniarzowi - komentarz "Gazety" 08.09.05, 20:18
      To się na nich powieś papierowy kibicu. Wiatr Ci nawiał liści kupę, śpij
      spokojnie * Ci w D.
    • Gość: Wojtek Re: Pokibicujmy Włókniarzowi - komentarz "Gazety" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 20:19
      Już dość tego. Jak będą jeżdzić we Włókniarzu tacy zawodnicy jak Ułamek,
      Walasek czy też Drabik ja i wszyscy nasi znajomi nie przyjdziemy i nas do tego
      nikt nie przekona.
      • Gość: aaa Re: Pokibicujmy Włókniarzowi - komentarz "Gazety" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 20:47
        Zgadzam się z wami, ale?

Teraz to my jestesmy mądrzy mówiąc Walasek, Ułamek, Drabik to cieniarze.
        Problem że kto mógł się spodziewac że zawodnicy którzy w 2003 roku stanowili
        trzon druzyny tak pojadą.
      • grzegorz.czestochowski Re: Pokibicujmy Włókniarzowi - komentarz "Gazety" 08.09.05, 22:20
        I świetnie ! Zamiast na mecz pójdziesz z mamusią i z tatusiem na rurki z kremem
        i herbatkę owocową. Przynajmniej Ci się tenisówki nie zakurzą. Tylko uważaj
        żebyś nie przytył.
    • Gość: Marcin Wolski Re: Pokibicujmy Włókniarzowi - komentarz "Gazety" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:11
      Panie redaktorze , ty jestes chba chory co raz to gorsze piszesz artykuly na
      temat wlokniarza i ich zawodnikow.Bardzo bym cie chcial spotkac po meczu z
      toruniem .a napewno sie dowiem jak wygladasz .wtedy ciolku powiesz to prosto
      zawodnikom w twarz .
    • grzegorz.czestochowski Toborek litości !!! 08.09.05, 21:27
      A Pan Panie Redaktorze widzę uparty. Tylko moim zdaniem nie w tę stronę co
      trzeba kieruje Pan ten upór.

Są tylko dwie pewne rzeczy na tym świecie: śmierć i podatki. Dlatego w moim
      przypadku poległ Pan już na wstępie bo

mecz Włókniarza z Apatorem wzbudzi we mnie takie same emocje jak każdy inny.

Pan zachowuje się jak część kibiców: jadą, to hurra ! Włókniarz Pany ! Nie
      jadą, to won !

Ma Pan rację być może tylko w jednym: trzeba przyjść na stadion dla Włókniarza,
      i ja tam dla niego pójdę. Tylko co

to jest Włókniarz ? Stadion ? Ławki ? Budynek klubu ? A może kasy biletowe
      Panie Toborek ?! Otóż nie. Włókniarz to

ludzie. Zawodnicy, trener i zarząd - myślę, że własnie w takiej kolejności. I
      pójdę tam dla Ułamka, Walaska i

Drabika. Oczywiście dla Holty i juniorów też i, pomimo że go nie będzie, dla
      naszego najlepszego Sullivana. Bo ja

po prostu kocham tam chodzić. I jak oni wygrywają to wygrywam razem z nimi, a
      jak przegrywają to ja też. I chcę

żeby oni o tym wiedzieli. Po to tam pójdę.

Panie Toborek życie jakie jest każdy widzi. Raz na wozie raz pod wozem. Nie
      można mieć do naszych chłopaków

pretensji, że im w Rzeszowie poszło a w Bydgoszczy nie. Widział Pan z kim oni
      tam jeźdźili w tym Rzeszowie ? Jakby

tam polegli to bym się naprawdę martwił. O co ma Pan pretensje do Ułamka ? O to
      że chce nadgonić stracony czas

jeżdżąc gdzie sie da ? Przecież to jeden z najlepszych naszych wychowanków.
      Tułał się po świecie, aż było żal

patrzeć. Ja się naprawdę cieszę że on do nas wrócił i wierzę że najlepsze ma
      jeszcze przed sobą. A w Bydgoszczy

też skóry za darmo nie sprzedał. I podejrzewam, że w ostatnim biegu nie
      pojechał nie dlatego, ze nie miał na czym,

tylko po prostu sam pękł z żalu. Każdy by pękł, ja też pękłem. Drabik ledwo
      uciekł sprzed wózka. Prawda, mógł

sobie dać już spokój z żużlem po takim wypadku. Ale widać, że wraca do formy,
      jego motorki kręcą się coraz lepiej.

Silny facet i silna osobowość, nie zasługuje na takie bluzgi jakie co
      poniektórzy mu fundują. Co by o nim nie

powiedzieć, to na pewno nie życzyłbym mu aby Redaktor Toborek kończył za niego
      karierę. I widziałbym go na miejscu

trenera w przyszłości. Co do Walaska to sprawa, moim zdaniem, jest najprostsza:
      on po prostu wraca do swojego

normalnego stanu formy. przecież w 2003 gonił ogony, w zeszłym roku miał
      apogeum i jakiś przebłysk formy a teraz

powoli wraca do swojej klasy i trudno mieć o to do niego pretensje.

Mili Panowie, ja uważam że nasze problemy zaczęły się w dwóch ostatnich biegach
      w meczu z Polonią u nas w lipcu.

Po prostu wtedy chłopcy myśleli, że już mają wygrany meczyk a tu pstryk i
      swiatło zgasło. Wtedy trzeba było

krzyczeć kochani, bo wtedy mleko zaczęło się rozlewać. Wtedy trzeba było tupnąć
      nogą a nie teraz kiedy jest już za

późno. Polonia pauzowała dwa mecze a my musieliśmy jeszcze objechac dwa razy
      Leszno. Myślicie, że to nie miało

wpływu na wynik ostatniego meczu ? Gdzie wtedy byłeś Panie Prezesie i
      Dyrektorze ? Teraz Wasz zakaz dla Walaska i

Ułamka wygląda trochę groteskowo. No ale cóż, każdy robi błędy, jeden mniejsze
      drugi większe a Pan Toborek

największy, że wogóle zabrał się za pisanie o naszym żużlu. Juz raz prosiłem,
      weź się Pan za łyżwiarstwo figurowe

- lepiej będzie dla wszystkich - nie posłuchał.

Drodzy Panowie, mamy co najmniej czwartą drużynę w Polsce, Dwóch drużynowych
      mistrzów świata w składzie,

najlepszego sponsora od wielu lat - chwała mu za to. Cieszmy się z tego co
      mamy. Niech Zarząd tupnie nogą bo też za mało nią tupał

ale ludzie, na Litość Boską nie rozpędzajcie tej drużyny na cztery wiatry ! Oni
      na pewno na to nie zasłużyli. Jak

zwykle sukces ma wielu ojców, ale jak źle się dzieje, to oczywiście Ułamek
      winny bo konfliktowy albo Drabik bo za

stary. Guzik prawda. Nie umiecie po prostu przełknąć porażki. Przegrywać też
      trzeba umieć. Nauczcie się tego

Panowie.

Panie Maślanka i Małagowski i Krzystyniak, Wy też weźcie się do roboty i
      posklejajcie to do kupy ! Razem na pewno

damy radę ! Wy od środka my na stadionie. Nie zawsze trener winny jak Pan mówi,
      ale wtedy w lipcu to na pewno Pan

zaspał.

A Pan Panie Toborek naprawdę niech pomyśli, Grzesiu Filipowski ? ładny
      chłopczyk, telefon Panu załatwić ?

• grzegorz.czestochowski Re: Toborek litości !!! 08.09.05, 21:29
        Soryy ale coś mi się z formatowaniem pogięło, mam nadzieję, że przeczytacie
      • Gość: artur Re: brawo !!!! całkowicie sie zgadzam !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:41
        cała prawda !! tacy jestesmy my polscy kibice, tylko wtedy z druzyną gdy są
        sukcesy a jesli pomoc , podać reke to nas (kibiców)nie ma.
        prawdziwi kibice w niedziele na stadion!!
        • grzegorz.czestochowski Do boju ! 08.09.05, 22:16
          Walasek, Ułamek, Holta, Drabik, Piekarski, Dądela, Romańczuk, Ciura na
          motorki ! Rulez ! Do boju chłopaki, dacie radę. Co sobie Sullivan o Was pomyśli
          jak zmoczycie tyłki ? Od razu mu się polepszy jak im baty spuścicie.

Toborek do Tworek ! I zabierz Pan ze sobą tych "kibiców" od siedmiu boleści.
          Wstyd Panowie, naprawdę wstydźcie się.
          • Gość: riki Re: Do boju ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 22:21
            Daleki jestem od bojkotowania, ale wydaje mi się, że działacze robią wszystko,
            aby odstraszyć kibiców. Przykład, dzisiaj 8.09.2005 godz. 16:30 Młodzieżowe
            Drużynowe Mistrzostwa Polski (runda VII)czytam w necie
            (sportowefakty.pl)zapraszamy wszystkich kibiców, wejście za okazaniem programu
            cena 5zł.Ok jadę i w kasie pani mówi 10zł. Co się okazuje, na programie jest jak
            byk 5 zł ale flamastrem skreślone i napisane 10zł. Nie chodzi mi o to 5 zł
            więcej, ale o fakt wyłudzania pieniędzy.
            Oczywiście mogłem się obrócić na pięcie i olać tą imprezę, ale byłem z synem,
            który jest zafascynowany żużlem. Ciekawi mnie Wasza opinia na takie postępowanie
            klubu.
            Pozdrawiam
            • grzegorz.czestochowski Re: Do boju ! 08.09.05, 22:52
              Niepoważne
      • Gość: OLA Re: Toborek litości !!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.09.05, 09:55
        Nic dodać, nic ująć...Lepiej bym tego nie napisała. Zgadzam się z Tobą!!! Na
        zawsze z Włókniarzem!
    • Gość: Bono Re: Pokibicujmy Włókniarzowi - komentarz "Gazety" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 23:48
      Pragnę zauważyć, iż mimo zakazu startów m.in. w lidze brytyjskiej, Ułamek dziś
      jeżdził w Anglii!!! co na to Zarząd???
    • Gość: rafibydgoszcz Dajcie spokój!!! IP: *.tvgawex.pl 09.09.05, 01:00
      Czytam i nie rozumiem, nie łamcie się macie jedną z ciekawszych,najbardziej
      barwnych i najsilniejszych ekip w Polsce...Jak czytam o jakis bojkotach to
      zastanawiam sie co stało sie z tymi wiernymi kibicami z Cz-wy...Walczycie o brąz
      to mało??!! My oddalibyśmy przed sezonem wszystko za to miejsce!!! Fakt że
      rozumiem was pod względem tego że wasi działacze zaniedbali problem juniora
      przed sezonem,jak równiez to że ja juz dawno pozbyłbym się Ułamka ze składu,ale
      chyba nie jest aż tak źle!!! Walczcie i kibicujcie chociażby dla Holty,Sullivana
      daja z siebie wszystko....Roznieście Toruń my w Bydgoszczy szczególnie na to liczymy
    • Gość: kibic z Bydzi Nie bedzie zle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 08:04
      Golloby odeszly z Bydgoszczy, bilety nie potanialy, a kibicow bylo wiecej. Ja chodzilem gdyz ten bardzo slaby zespol walczyl. Jezdzil nie dla kasy, ale dla nas. My ich za to kochalismy. Bylismy w ogonie ligii, ale chlopacy sie bardzo starali. Pewnie wyplaty tez byly nieregularne, a mimo to ONI jezdzili. Dzis jak przyjezdza Dariusz Fiolkowski na mecz sparingowy to dostaje owacje na stojaco. On nas uratowal. Wlozyl w to kawalek serca, wiec my chcemy mu choc w malym stopniu podziekowac. Pozdrawiam Czestochowe i zycze zespolu na jaki zasluzyliscie. Kibicow macie SUPER.
    • Gość: Bielu Re: Pokibicujmy Włókniarzowi - komentarz "Gazety" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 10:46
      Nie do końca zgadzam sie z auterem artukułu ponieważ gdy jeżdziliśmy o
      otrzymanie np. w 2001 gdy mieliśmy słaby skład (jak na tamtą ekstalige) to na
      stadion przychodziło wielu ludzi, a czemu tak sie działo . Bo drużyna była bez
      zobowiązań nie musieli nic zrobić kibiców cieszyły pojedyńcze zwycięstwa a nie
      walka o medale. Dla tego wolałbym odmłodzić zespól opierając go na Holcie .
      • Gość: ploti Re: Pokibicujmy Włókniarzowi - komentarz "Gazety" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 13:03
        Ja tam wiem, ze jak by sie spytac Wlaska lub Ulamka o to czy zostana we
        Wlokniarzu na nastepny sezom to wiem, ze nie zostana.Dlatego mam do nich
        pretensje o ich stosunek do naszego zespolu i wiem, ze atmosfery juz sie nie
        naprawi.Niech odejda i powstanie mlody zespol.
        Pytanie do Grzesia.Tak bronisz naszych dwoch liderow, a znasz ich podejscie do
        naszego zespolu?Czasem kasa i tzw. profesjonalizm niewystarcza do tego by
        druzyna byla zgrana i wygrywala.Mnie sie bardziej podobala ta druzyna ktora
        walczyla zazarcie o utrzymanie niz ta ktora teraz walczy o brazowy medal.
      • Gość: ash Re: Pokibicujmy Włókniarzowi - komentarz "Gazety" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 19:37
        tak sie skalda ze bylo malo kibicow wtedy, albo inaczej mowiac wprost
        proporcjonalnie do osiagnych wynikow czyli tyle ile teraz jak jada slabo :P
    • Gość: ckm Re: Pokibicujmy Włókniarzowi - komentarz "Gazety" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:59
      Częstochowski oddział gazety zatrudnia samych niewydarzeńców, oni wyglądają
      jak "white zombi" pan toborek i haładyj!!! Dwa nieszczęścia!!!Jeden jakby mu
      dać władze najlepiej skopałby Włókniarza do 2 ligi!!! i to ma być miejscowy
      pismak???zapraszamy pana na stadion (wizerunek gościa w piątkowej gazecie) i
      tam niech pan se te swoje dyrdymały przed publiką opowiada!!
      • Gość: zoombie killer Toporek Zombieeeeeeeeeeee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 13:56
        white zombie ! ROTFL !! Niewydarzeńcy. Już teraz wiem dlaczego moja kobita mówi
        na dodatek "pierdzielucha". Panie Toborek kup se Pan Toporek i walnij w
        rozporek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka