Gość: pp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 00:16 Wybieramy na posła tylko Halinę Rozpondek. Ona gwarantuje nam zadbanie o sprawy naszego miasta i calego regionu cz-wskiego. Naprawdę tylko ona. Jak macie lepszy przykład - podajcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wera Re: Wybieramy na posla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 00:18 spadaj z reklamami, Pani Rozpądek chyba nie wie kiedy skończyć kombinacje, stołka by się chciało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Wybieramy na posla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 00:29 A o jakim stołku myślisz?? Bo Ona nigdy nie kombinowała i jak Ją znam nie kombinuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kołek Grzegorz Re: Wybieramy na posla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 13:17 niechaj młodość zwycięży Kołek Grzegorz poz. nr 3 lista nr 15 Odpowiedz Link Zgłoś
anemonka Re: Wybieramy na posla 10.09.05, 00:43 A ja na kogoś z SDPL, ale nie wiem jeszcze, kto poza Jackiem Kasprzykiem kandyduje. Szczerze mówiąc, wolałabym jakąś kobietę. Pani Rozpondek? Nie. Nie będę głosowała na program PO ani PiS, więc odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Wybieramy na posla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 14:00 SdPl jest w porządku, Kasprzyk też. Na pewno na niego i sdpl w efekcie oddam głos,bo musi być w sejmie sensowna opozycja po wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Wybieramy na posla IP: *.man.czest.pl 10.09.05, 12:00 TYLKO PRZEMYSŁAW WRONA !!!! " GŁOS MŁODYCH " PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Wybieramy na posla IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 12:38 Mój typ-Krzysztof Jarzyna ze Szczecina,pomóc nie pomoże lecz przynajmniej nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fileo Re: Wybieramy na posla IP: *.107.inds.pl 10.09.05, 13:00 hm, pani Rozpondek może do senatu lepiej by się nadawała. Ja wybrałem wczoraj czytając ulotkę pani Leszczyny, a dzisiaj odwiedziłem stronkę i już wiem , że to dobry wybór : www.leszczyna.info.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol jaja sobie robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 13:55 chciwe łapska sie już do koryta wyciągają? folwark zwierzęcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldus Re: Wybieramy na posla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 02:58 a kto tak izunie reklamuje??? Odpowiedz Link Zgłoś