Dodaj do ulubionych

Wybieramy na posla

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 00:16
Wybieramy na posła tylko Halinę Rozpondek. Ona gwarantuje nam zadbanie o
sprawy naszego miasta i calego regionu cz-wskiego. Naprawdę tylko ona. Jak
macie lepszy przykład - podajcie
Obserwuj wątek
    • Gość: wera Re: Wybieramy na posla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 00:18
      spadaj z reklamami, Pani Rozpądek chyba nie wie kiedy skończyć kombinacje,
      stołka by się chciało
      • Gość: pp Re: Wybieramy na posla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 00:29
        A o jakim stołku myślisz?? Bo Ona nigdy nie kombinowała i jak Ją znam nie
        kombinuje
      • Gość: Kołek Grzegorz Re: Wybieramy na posla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 13:17
        niechaj młodość zwycięży Kołek Grzegorz poz. nr 3 lista nr 15
    • anemonka Re: Wybieramy na posla 10.09.05, 00:43
      A ja na kogoś z SDPL, ale nie wiem jeszcze, kto poza Jackiem Kasprzykiem
      kandyduje.
      Szczerze mówiąc, wolałabym jakąś kobietę.
      Pani Rozpondek? Nie. Nie będę głosowała na program PO ani PiS, więc odpada.
      • Gość: Kaśka Re: Wybieramy na posla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 14:00
        SdPl jest w porządku, Kasprzyk też. Na pewno na niego i sdpl w efekcie oddam
        głos,bo musi być w sejmie sensowna opozycja po wyborach
    • Gość: Agnieszka Re: Wybieramy na posla IP: *.man.czest.pl 10.09.05, 12:00
      TYLKO PRZEMYSŁAW WRONA !!!!
      " GŁOS MŁODYCH "
      PO
    • Gość: Roman Re: Wybieramy na posla IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 12:38
      Mój typ-Krzysztof Jarzyna ze Szczecina,pomóc nie pomoże lecz przynajmniej nie
      zaszkodzi.
      • Gość: fileo Re: Wybieramy na posla IP: *.107.inds.pl 10.09.05, 13:00
        hm, pani Rozpondek może do senatu lepiej by się nadawała. Ja wybrałem wczoraj
        czytając ulotkę pani Leszczyny, a dzisiaj odwiedziłem stronkę i już wiem , że to
        dobry wybór : www.leszczyna.info.pl
        • Gość: robol jaja sobie robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 13:55
          chciwe łapska sie już do koryta wyciągają? folwark zwierzęcy
        • Gość: waldus Re: Wybieramy na posla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 02:58
          a kto tak izunie reklamuje???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka