Dodaj do ulubionych

Koszykówka. Czas na granie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 21:42
Jak awansujemy skończa traktowac Iskre jak 2-gi świat :P
Czyżby faworytami rozgrywek byli :Stal,Znicz i ISKRA... ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: george Koszykówka. Czas na granie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 21:46
      tylko czekać na pierwszy okrzyk " ****(tytan) CZESTOCHOWA" :D dzieki
      wszystkim !!
      • Gość: Lee iskra ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 22:21

iskra iskra iskra .. aaa jak fajnie ze juz niedługo :)
        • Gość: X Re: iskra ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 22:31
          Okrzyk Częęęęstochowaa!!! Oby tak było, bo zeszły sezon był coś bardzo
          niemrawy, praktycznie tylko na 3 meczach był fajny doping. Ja już się wpisałem
          do kk, mój kumpel to organizuje, myślę że mogę dać jego gg dla chętnych: 1207091

Tylko nie róbcie mu jaj bo mnie zabije :P
      • Gość: fan - prawdziwy Re: Koszykówka. Czas na granie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 17:32
        komu mamy dziękować za tak dobre wieści? Niemożliwe stało się możliwym , mam
        nadzieję że te wszystkie dobre wieści zamkną mordy tym "wiernym" i "oddanym" ,
        oczywiście do pierwszego meczu, gdzie znów zaczną komentować, nie dajmy im
        prawa głosu i olewajmy, wszyscy prawdziwi fani basketu w częstochowie wydajmy
        im wojnę i nie tolerujmy ich obecności na hali ( jak kto nie wie o co chodzi to
        niech przeczyta artykuł na sport.czest.pl 10% szans- i o jakich osobach tam
        mowa) pozdro dla wszystkich kiboli basketu
        • Gość: Bart-kk Re: Koszykówka. Czas na granie IP: *.21.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:33
          Za Pajaka to tylko i wylacznie trenerowi Urbańczykowi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka