Gość: FGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 21:42 Jak awansujemy skończa traktowac Iskre jak 2-gi świat :P Czyżby faworytami rozgrywek byli :Stal,Znicz i ISKRA... ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: george Koszykówka. Czas na granie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 21:46 tylko czekać na pierwszy okrzyk " ****(tytan) CZESTOCHOWA" :D dzieki wszystkim !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee iskra ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 22:21 iskra iskra iskra .. aaa jak fajnie ze juz niedługo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: iskra ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 22:31 Okrzyk Częęęęstochowaa!!! Oby tak było, bo zeszły sezon był coś bardzo niemrawy, praktycznie tylko na 3 meczach był fajny doping. Ja już się wpisałem do kk, mój kumpel to organizuje, myślę że mogę dać jego gg dla chętnych: 1207091 Tylko nie róbcie mu jaj bo mnie zabije :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan - prawdziwy Re: Koszykówka. Czas na granie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 17:32 komu mamy dziękować za tak dobre wieści? Niemożliwe stało się możliwym , mam nadzieję że te wszystkie dobre wieści zamkną mordy tym "wiernym" i "oddanym" , oczywiście do pierwszego meczu, gdzie znów zaczną komentować, nie dajmy im prawa głosu i olewajmy, wszyscy prawdziwi fani basketu w częstochowie wydajmy im wojnę i nie tolerujmy ich obecności na hali ( jak kto nie wie o co chodzi to niech przeczyta artykuł na sport.czest.pl 10% szans- i o jakich osobach tam mowa) pozdro dla wszystkich kiboli basketu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart-kk Re: Koszykówka. Czas na granie IP: *.21.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:33 Za Pajaka to tylko i wylacznie trenerowi Urbańczykowi. Odpowiedz Link Zgłoś