Gość: piwosz IP: *.man.czest.pl 15.09.05, 11:39 Kiedyś bardzo dobre , zawsze świeże w sklepie - teraz ochydne aż się nie da wypić do końca . Co się stało z lokalnym browarem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
harry1983 Re: Piwo kmicic 15.09.05, 11:54 Zamknęli. Ktoś go wykupil i podobno znowu mają produkować, ale juz chyba nie u nas tylko gdzieś na wyjeździe, ale zawsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIM Re: Piwo kmicic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 19:35 Ja mam całkieme odmienne zdanie. Chlapnąłem ostatnio Kmicica Mocnego tak z ciekawości jaki jest po przeniesieniu produkcji do innego browaru i moim zdaniem lepszy jest. Oczywiście to moje zdanie i nie będe się wdawał w gadki, że kolor nie taki czy piana słabo się trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee zszedł na psy ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 19:41 tak .. zeszmacił sie jak wszystko na tym swiecie ... a pamietam pierwsze najebki jak sie kupowało po skrzynie kmiota i szło w plener na melanż ... :) ech te piękne czasy ... na pewnoe to piwo jest nierozerwalnie związane z moją młodoscią Odpowiedz Link Zgłoś