Gość: Martyna Małecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 18:43 Na koncercie grał jeszcze KaRRamBa. Jestem jego wielką fanką. Szkoda, że tylko jeden numer. Oj wybiórcza, coś z przepływem informacjami u Was cienizna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ka$ka Re: 23. Pielgrzymka Ludzi Pracy IP: 195.116.125.* 18.09.05, 18:51 spiewalam na tym koncercie ^^ BYLO SUP?ER?!!!Zawsze jest wspaniale jesli chodz jeden z Pospieszalskich dolozy swoje "3 grosze" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu... Jasna Góra jeszcze raz IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.09.05, 20:00 pokazała, ze idealnie nadaje się jako tło do wspaniałych widowisk. Szkoda, że o tej porze (9.30) ale nie dało się inaczej - w sobotę nie było nikogo z pielgrzymki, a po południu autokary się rozjechały. Generalnie impreza doskonale nagłośniona (w przeciwieństwie do niedawnego koncertu Staszczyka), pełna prawdziwych gwiazd - słuchając pani Wyrodek sam się wzruszyłem.Mam wrażenie, że mimo kosztów, takie imprezy na dziesiątki tysięcy widzów są bardzo potrzebne. Dają o wiele wiecej wzruszeń i dobrych motywacji, niż niejedne najbardziej płomienne przemówienia czy kazania. Właśnie - taki młody zjadacz macdonaldowych frytek ze śmiechem zareaguje na każde kazanie, ale jak usłyszy "swój" hip-hopowy zespół to będzie starał się zrozumieć, o czym jego idole nadają. Koncerty (ten i ten sprzed tygodnia) były niesamowitym przeżyciem również dla wykonawców, dlatego myślę, że nie będzie kłopotów z namówieniem na występ (nawet za friko) kolejnych artystów. Trochę sprytu organizacyjnego i może takie imprezy staną się jasnogórską tradycją. Oby! Odpowiedz Link Zgłoś