Dodaj do ulubionych

23. Pielgrzymka Ludzi Pracy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 18:43
Na koncercie grał jeszcze KaRRamBa. Jestem jego wielką fanką. Szkoda, że
tylko jeden numer. Oj wybiórcza, coś z przepływem informacjami u Was cienizna.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ka$ka Re: 23. Pielgrzymka Ludzi Pracy IP: 195.116.125.* 18.09.05, 18:51
      spiewalam na tym koncercie ^^ BYLO SUP?ER?!!!Zawsze jest wspaniale jesli chodz
      jeden z Pospieszalskich dolozy swoje "3 grosze" :)
      • Gość: jasiu... Jasna Góra jeszcze raz IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.09.05, 20:00
        pokazała, ze idealnie nadaje się jako tło do wspaniałych widowisk. Szkoda, że o
        tej porze (9.30) ale nie dało się inaczej - w sobotę nie było nikogo z
        pielgrzymki, a po południu autokary się rozjechały.

Generalnie impreza doskonale nagłośniona (w przeciwieństwie do niedawnego
        koncertu Staszczyka), pełna prawdziwych gwiazd - słuchając pani Wyrodek sam się
        wzruszyłem.Mam wrażenie, że mimo kosztów, takie imprezy na dziesiątki tysięcy
        widzów są bardzo potrzebne. Dają o wiele wiecej wzruszeń i dobrych motywacji,
        niż niejedne najbardziej płomienne przemówienia czy kazania. Właśnie - taki
        młody zjadacz macdonaldowych frytek ze śmiechem zareaguje na każde kazanie, ale
        jak usłyszy "swój" hip-hopowy zespół to będzie starał się zrozumieć, o czym jego
        idole nadają.

Koncerty (ten i ten sprzed tygodnia) były niesamowitym przeżyciem również dla
        wykonawców, dlatego myślę, że nie będzie kłopotów z namówieniem na występ (nawet
        za friko) kolejnych artystów. Trochę sprytu organizacyjnego i może takie imprezy
        staną się jasnogórską tradycją.
        Oby!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka