Gość: Karol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:59 Masz moje poparcie i mysle ze znajdzie sie duzo osob, ktore rowniez ci go udziela. trzymaj sie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joop_lpr Re: Wrona Przemysław Platforma Obywatelska na pos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:20 taktak głosujmy na PO bo jak nie to jesetesmy inni wogle jacys odpadki społecznosci z nas. do kościoła by sie poszło bo takie nic nie maja wspolnego z katolicyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głos młodych Re: Wrona Przemysław Platforma Obywatelska na pos IP: *.man.czest.pl 19.09.05, 16:07 Głosujcie na niego , udowodni wam że nie tylko potrafi browary spijać ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezdecydowany Re: Wrona Przemysław Platforma Obywatelska na pos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 17:03 no akurat go znam i troche mnie zaskoczyla ta cala Platforma in minus, biorac takich jak on w swoje szeregi ... nie wiem ... juz nikogo innego nie bylo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrona z Parkitki Re: Wrona Przemysław Platforma Obywatelska na pos IP: 212.87.241.* 19.09.05, 17:46 Znam typa osobiście i na pewno rozumie problemy młodych, jakby tacy jak On siedzieli w urzędach, to miasto na pewno byłoby normalne, masz moje poparcie Pantku, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee jeden wrona wystarczy (ł) ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 18:06 tak jeden o tym niesłąwnym nazwisku juz sie wpisał w częstochowską historię wcale nie chlubnie ... a tu kolejny oszołom, przeciez on jest zupełnie nie przygotowany do pełnienia takiej funkcji !! nie dajcie się zwieśc postępnym szujom .. beda mieli 4 lata wakacji w warszawie ... nieroby ... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I.LEŚNIKOWSKI PROPONUJĘ LECYTYNĘ IP: *.czestochowa.um.gov.pl / 212.87.231.* 20.09.05, 09:08 Proponuję lecytynę, ona dobrze wpływa na pamięć i rozum. Tadeusz Wrona był pierwszym prezydentem Częstochowy po upadku komunizmu, z woli demokratycznie wybranych radnych. Obecnie jest pierwszym prezydentem Częstochowy wybranym w wyborach bezpośrednich. Wcześniej z woli wyborców reprezentował ich w parlamencie. Obecnie wg badań jest najbardziej rozpoznawanym częstochowianinem... Taaaaak.... to jest niechlubna karta w życiorysie... Słowo "oszołomstwo" w tym przypadku ma rzeczywiście doskonałe zastosowanie. IL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee lizus ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 17:07 lecytynę to ja tobie proponuje sobie zapodac (a przydałoby sie) ... a kto jest odpowiedzialny za zamknięcie pubów na dekabrystów ? w jakim miescie w okolicy akademików jest taka kicha jesli chodzi o lokale ? a podróze zagraniczne to co ? jezdzi tu i tam niby ze promuje częstochowe, juz widze jak promuje ... wykorzystuje stanowisko dla własnego hobby jakim jest podróżowanie za nasze ciezkie pieniądze ... takze nie zamydlaj oczu historią z początku lat 90 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: Wrona Przemysław Platforma Obywatelska na pos IP: *.man.czest.pl 19.09.05, 20:43 Co masz na mysli mowiac "takich jak on"?? Najwyrazniej zazdrosc przez Ciebie przemawia ze jemu w przeciwienstwie do Ciebie cos udalo sie w zyciu osiagnac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Wrona Przemysław Platforma Obywatelska na pos IP: *.man.czest.pl 20.09.05, 08:41 Ja sie z nim wychowalem na jednym osiedlu to naprwde fajny gosc !! Bardzo mnie ucieszylo to ze bede mogl zaglosowac na kogos kto na pewno rozumie nasze potrzeby ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezdecydowany Re: Wrona Przemysław Platforma Obywatelska na pos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 09:31 Co masz na mysli piszac "cos mu sie udalo osiagnac" - dolne miejsce na liscie wyborczej ?? tez mi wyczyn. Wlasnie chodzi mi o to, ze nic nie osiagnal czym moglby mi zaimponowac - no moze oprocz bialego samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: Wrona Przemysław Platforma Obywatelska na pos IP: *.man.czest.pl 20.09.05, 13:03 Gdybyś mial jakiekolwiek pojęcie o polityce to bys wiedzial ze ostatnie miesjce na liscie jest rownie pozadane co np 2 ! A co do jego osiagniec to nie sam fakt odstania sie na liste PO gdzie chetnych jest mnostwo juz jest jakims osiagnieciem w tak mlodym wieku. Zreszta tak jak mowie gdybys sie choc troche interesowal to byz tez zauwazyl ze jest najmlodszy na liscie a wiec czyms musial sie zasluzyc zeby tam sie znalezc ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: Wrona Przemysław Platforma Obywatelska na pos IP: *.man.czest.pl 20.09.05, 13:07 Jeszcze cos:) Niezly jestes jesli zaimponowal ci dorosly facet kilkuletnim oplem <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezdecydowany Re: Wrona Przemysław Platforma Obywatelska na pos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 13:23 Nie wyczoles ironii - no trudno. Nadal nie przedstawiles czym jest to cos ze go tam wzieli na ta liste, a fakt ze to on sie tam znalazl nie uznal bym tego za wyczyn, ze tylu chetnych i jego wybrali. Moze bylo w druga strone i jego wybrali bo nie bylo az tylu chetnych. mniejsza z tym. Czym jest to "cos" co zrobil Przemek dla Czestochowy, co zadecydowalo ze padlo na niego ?? Jakis konkretny argument bym prosil, aby zaglosowac na niego oprocz tych, ze to fajny koles, wie co potrzeba mlodym itp. - to samo wiem ja i wielu innych z naszego rocznika (moze powinienem tez kandydowac ? ;) ) Jezeli wam to wystarcza do wybrania goscia, ktory bedzie ustanawial prawo przez nastepne 4 lata to fajnie, ale dla mnie to za malo. Teraz mielismy przyklad jak niewiele spoleczenstwu potrzeba i siedzieli w sejmie Florki, Rutkowskie, Leppery i inne oszolomy kazdy z nich wiedzial co potrzebuja ludzie w ich wieku i znaja ich problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvvv Re: Wrona Przemysław Platforma Obywatelska na pos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 13:30 Ludzie przeciez on nawet nie potrafi sobie porzadnej sesji zdjęciowej zrobić ( wygląda jak czowiek strasznie wyniszczony przez alkocholizm i narkotyki) i to ma być przyszły poseł jesli chcecie głosować na młodych jest ich wiele ( i wiele z nich zrobiło cos dla miasta niż wrona,który jak wiekszośc polityków wyskakuje 3 tygodnie przed wyborami)zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryg Re: Wrona Przemysław Platforma Obywatelska na pos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 17:19 Spoko, jak zostanie posłem, to podjedzie czymś lepszym, a od Ciebie się odwróci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diduch Re: Wrona Przemysław Platforma Obywatelska na pos IP: *.man.czest.pl 21.09.05, 16:23 Poznałem go osobiście , często organizuje imprezy dla najmłodszych ( mam młodszą siostre ) w PO jest już od 4 lat - masz mój głos Przemku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kariot Re: Wrona Przemysław Platforma Obywatelska na pos IP: *.pcz.pl 21.09.05, 17:02 powiedzcie lepiej co on takiego zrobił, że go tak popieracie ??? ja o nim wczesniejnic nie słyszałem, a tu teraz taki najlepszy. może mi to ktoś wyjaśni ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Wrona Przemysław Platforma Obywatelska na pos IP: *.pcz.pl 21.09.05, 18:21 kto to w ogóle jest ???? nigdy wcześniej o nim nie słyszałem. podobno studiuje na Polibudzie na Zarządzaniu, ale ja, ani nikt z moich znajomych go nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irka Kierunek IP: *.pcz.pl 21.09.05, 18:28 nie znasz go dlatego, że Przemyslaw Wrona jest studentem zaocznym, który nawet Nie wie na jakim kierunku studiuje, dobrze, że orientuje się na jakiej Uczelni. Ze strony www.przemyslawwrona.com: "Z wykształcenia jestem technikiem ekonomistą. Ze względu na pracę zdecydowałem się na studia zaoczne. Jestem obecnie studentem kierunku prawa i administracji na Wydziale Zarządzania Politechniki Częstochowskiej. " otóż informuję, że na Wydziale Zarządzania ?Politechniki Częstochowskiej nie ma takiego kierunku jak Prawo i Administracja. Odpowiedz Link Zgłoś