Dodaj do ulubionych

Wrona Przemysław Platforma Obywatelska na posla.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:59
Masz moje poparcie i mysle ze znajdzie sie duzo osob, ktore rowniez ci go
udziela. trzymaj sie!!
Obserwuj wątek
    • Gość: joop_lpr Re: Wrona Przemysław Platforma Obywatelska na pos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:20
      taktak głosujmy na PO bo jak nie to jesetesmy inni wogle jacys odpadki
      społecznosci z nas. do kościoła by sie poszło bo takie nic nie maja wspolnego z
      katolicyzmem.
    • Gość: Głos młodych Re: Wrona Przemysław Platforma Obywatelska na pos IP: *.man.czest.pl 19.09.05, 16:07
      Głosujcie na niego , udowodni wam że nie tylko potrafi browary spijać !
      :)
    • Gość: niezdecydowany Re: Wrona Przemysław Platforma Obywatelska na pos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 17:03
      no akurat go znam i troche mnie zaskoczyla ta cala Platforma in minus, biorac
      takich jak on w swoje szeregi ... nie wiem ... juz nikogo innego nie bylo ?

• Gość: Wrona z Parkitki Re: Wrona Przemysław Platforma Obywatelska na pos IP: 212.87.241.* 19.09.05, 17:46
        Znam typa osobiście i na pewno rozumie problemy młodych, jakby tacy jak On
        siedzieli w urzędach, to miasto na pewno byłoby normalne, masz moje poparcie
        Pantku, pozdrawiam
        • Gość: Lee jeden wrona wystarczy (ł) ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 18:06

tak jeden o tym niesłąwnym nazwisku juz sie wpisał w częstochowską historię
          wcale nie chlubnie ... a tu kolejny oszołom, przeciez on jest zupełnie nie
          przygotowany do pełnienia takiej funkcji !!

nie dajcie się zwieśc postępnym szujom .. beda mieli 4 lata wakacji w warszawie
          ... nieroby ...

pozdro
          • Gość: I.LEŚNIKOWSKI PROPONUJĘ LECYTYNĘ IP: *.czestochowa.um.gov.pl / 212.87.231.* 20.09.05, 09:08
            Proponuję lecytynę, ona dobrze wpływa na pamięć i rozum.
            Tadeusz Wrona był pierwszym prezydentem Częstochowy po upadku komunizmu, z woli
            demokratycznie wybranych radnych. Obecnie jest pierwszym prezydentem
            Częstochowy wybranym w wyborach bezpośrednich. Wcześniej z woli wyborców
            reprezentował ich w parlamencie. Obecnie wg badań jest najbardziej
            rozpoznawanym częstochowianinem...

Taaaaak.... to jest niechlubna karta w życiorysie...

Słowo "oszołomstwo" w tym przypadku ma rzeczywiście doskonałe zastosowanie.

IL
            • Gość: Lee lizus ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 17:07

lecytynę to ja tobie proponuje sobie zapodac (a przydałoby sie) ...

a kto jest odpowiedzialny za zamknięcie pubów na dekabrystów ? w jakim miescie w
              okolicy akademików jest taka kicha jesli chodzi o lokale ? a podróze zagraniczne
              to co ? jezdzi tu i tam niby ze promuje częstochowe, juz widze jak promuje ...
              wykorzystuje stanowisko dla własnego hobby jakim jest podróżowanie za nasze
              ciezkie pieniądze ...

takze nie zamydlaj oczu historią z początku lat 90 ...
      • Gość: żaba Re: Wrona Przemysław Platforma Obywatelska na pos IP: *.man.czest.pl 19.09.05, 20:43
        Co masz na mysli mowiac "takich jak on"?? Najwyrazniej zazdrosc przez Ciebie przemawia ze jemu w przeciwienstwie do Ciebie cos udalo sie w zyciu osiagnac !
        • Gość: Marcin Re: Wrona Przemysław Platforma Obywatelska na pos IP: *.man.czest.pl 20.09.05, 08:41
          Ja sie z nim wychowalem na jednym osiedlu to naprwde fajny gosc !! Bardzo mnie ucieszylo to ze bede mogl zaglosowac na kogos kto na pewno rozumie nasze potrzeby !
        • Gość: niezdecydowany Re: Wrona Przemysław Platforma Obywatelska na pos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 09:31
          Co masz na mysli piszac "cos mu sie udalo osiagnac" - dolne miejsce na liscie
          wyborczej ?? tez mi wyczyn. Wlasnie chodzi mi o to, ze nic nie osiagnal czym
          moglby mi zaimponowac - no moze oprocz bialego samochodu.
          • Gość: żaba Re: Wrona Przemysław Platforma Obywatelska na pos IP: *.man.czest.pl 20.09.05, 13:03
            Gdybyś mial jakiekolwiek pojęcie o polityce to bys wiedzial ze ostatnie miesjce na liscie jest rownie pozadane co np 2 ! A co do jego osiagniec to nie sam fakt odstania sie na liste PO gdzie chetnych jest mnostwo juz jest jakims osiagnieciem w tak mlodym wieku. Zreszta tak jak mowie gdybys sie choc troche interesowal to byz tez zauwazyl ze jest najmlodszy na liscie a wiec czyms musial sie zasluzyc zeby tam sie znalezc !
          • Gość: żaba Re: Wrona Przemysław Platforma Obywatelska na pos IP: *.man.czest.pl 20.09.05, 13:07
            Jeszcze cos:) Niezly jestes jesli zaimponowal ci dorosly facet kilkuletnim oplem <lol2>
            • Gość: niezdecydowany Re: Wrona Przemysław Platforma Obywatelska na pos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 13:23
              Nie wyczoles ironii - no trudno.

Nadal nie przedstawiles czym jest to cos ze go tam wzieli na ta liste, a fakt ze
              to on sie tam znalazl nie uznal bym tego za wyczyn, ze tylu chetnych i jego
              wybrali. Moze bylo w druga strone i jego wybrali bo nie bylo az tylu chetnych.
              mniejsza z tym.

Czym jest to "cos" co zrobil Przemek dla Czestochowy, co zadecydowalo ze padlo
              na niego ?? Jakis konkretny argument bym prosil, aby zaglosowac na niego oprocz
              tych, ze to fajny koles, wie co potrzeba mlodym itp. - to samo wiem ja i wielu
              innych z naszego rocznika (moze powinienem tez kandydowac ? ;) ) Jezeli wam to
              wystarcza do wybrania goscia, ktory bedzie ustanawial prawo przez nastepne 4
              lata to fajnie, ale dla mnie to za malo. Teraz mielismy przyklad jak niewiele
              spoleczenstwu potrzeba i siedzieli w sejmie Florki, Rutkowskie, Leppery i inne
              oszolomy kazdy z nich wiedzial co potrzebuja ludzie w ich wieku i znaja ich
              problemy.
              • Gość: vvvv Re: Wrona Przemysław Platforma Obywatelska na pos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 13:30
                Ludzie przeciez on nawet nie potrafi sobie porzadnej sesji zdjęciowej zrobić (
                wygląda jak czowiek strasznie wyniszczony przez alkocholizm i narkotyki) i to
                ma być przyszły poseł jesli chcecie głosować na młodych jest ich wiele ( i
                wiele z nich zrobiło cos dla miasta niż wrona,który jak wiekszośc polityków
                wyskakuje 3 tygodnie przed wyborami)zenada
            • Gość: bryg Re: Wrona Przemysław Platforma Obywatelska na pos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 17:19
              Spoko, jak zostanie posłem, to podjedzie czymś lepszym, a od Ciebie się odwróci.
    • Gość: Diduch Re: Wrona Przemysław Platforma Obywatelska na pos IP: *.man.czest.pl 21.09.05, 16:23
      Poznałem go osobiście , często organizuje imprezy dla najmłodszych ( mam
      młodszą siostre ) w PO jest już od 4 lat - masz mój głos Przemku .
    • Gość: kariot Re: Wrona Przemysław Platforma Obywatelska na pos IP: *.pcz.pl 21.09.05, 17:02
      powiedzcie lepiej co on takiego zrobił, że go tak popieracie ???
      ja o nim wczesniejnic nie słyszałem, a tu teraz taki najlepszy.
      może mi to ktoś wyjaśni ...
      • Gość: karol Re: Wrona Przemysław Platforma Obywatelska na pos IP: *.pcz.pl 21.09.05, 18:21
        kto to w ogóle jest ????
        nigdy wcześniej o nim nie słyszałem.
        podobno studiuje na Polibudzie na Zarządzaniu,
        ale ja, ani nikt z moich znajomych go nie zna.

• Gość: irka Kierunek IP: *.pcz.pl 21.09.05, 18:28
          nie znasz go dlatego, że Przemyslaw Wrona jest studentem zaocznym, który nawet
          Nie wie na jakim kierunku studiuje, dobrze, że orientuje się na jakiej Uczelni.
          Ze strony www.przemyslawwrona.com: "Z wykształcenia jestem technikiem
          ekonomistą. Ze względu na pracę zdecydowałem się na studia zaoczne. Jestem
          obecnie studentem kierunku prawa i administracji na Wydziale Zarządzania
          Politechniki Częstochowskiej. "

otóż informuję, że na Wydziale Zarządzania ?Politechniki Częstochowskiej nie ma
          takiego kierunku jak Prawo i Administracja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka