curiosa 25.09.05, 22:38 Coś nie mogę się na stronce doszukać (www.okf.prv.pl/) Otwarte? Zamknięte? Pozdrawiam! A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xx Re: Co w OKF? IP: *.icis.pcz.pl 25.09.05, 22:47 Biezacy repertuar jest na stronie GW. Odpowiedz Link Zgłoś
curiosa Re: Co w OKF? 25.09.05, 22:54 Wiedziałam, że Ty odpowiesz. :) No tak, powiem Ci, że nawet nie pomyślałam... zawsze zaglądałam na tamtą stronę... a że dawno w mieście mnie nie było... (niestety Częstochowa pracą mnie nie obdarzyła) Śledzę sobie nasze częstochowskie forum... rzadko coś napiszę... wszędzie widzę Twoje posty i jestem pełna podziwu :) dla twojego entuzjazmu... i wiary w nasze miasto... Ja ją też mam ale nie potrafię nią zarażać :) Tak trzymaj! A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stama Re: Co w OKF? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 10:40 adres : www.okf.czest.pl to jest oficjalna i aktualizowana strona a teraz w OKF znakomity "JEDEN DZIEŃ W EUROPIE", potem "SKAZANY NA BLUESA" i "BARAKA". A w październiku...będzie się działo...kino niemieckie, "PERSONA NON GRATA". Zresztą zobacz sama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Co w OKF? IP: *.icis.pcz.pl 26.09.05, 10:41 Jeden dzien w Europie jest naprawde znakomity. To prawdziwe kino. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: Co w OKF? IP: *.brama.prenet.pl 26.09.05, 14:38 OKF jest super!!!!!!!! Grają same Dobre Filmy i nie musisz się bać że trafisz na jakieś hoolywoodzkie badziewie! I co najważniejsze nie ma tego okropnego zapachu popcornu Odpowiedz Link Zgłoś
tomqpl Inny adres! 26.09.05, 17:30 Strona www.okf.prv.pl nie jest już uauktualniana. Sprawdź repertuar na www.okf.czest.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: www.okf.czest.pl IP: *.brama.prenet.pl 26.09.05, 22:29 polecam OKF na długie jesienne wieczory. Jak napisał xx to prawdziwe kino i prawdziwe filmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: www.okf.czest.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 09:41 Niedługo będzie w OKF rewelacyjny film niemiecki "Edukatorzy". Widziałam go w Opolu, polecam wszystkim. Może ktoś widział ? Ciekawi mnie czy Wam się też podobał. Pozdrawiam kinomanów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: Co w OKF? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 14:23 gó..!!!!!!!!!!! jak nie wiesz co......? idz i zobacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spinka Re: Co w OKF? IP: *.brama.prenet.pl 27.09.05, 16:29 a ja już nie mogę się doczekać repliki filmów z Gdyni Odpowiedz Link Zgłoś