Gość: lola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 00:22 czy sa jakies w czewie??albo nie chcialbym sie dowiedziec czegos wiecej anten etmat... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anty Re: SEKTY IP: *.trustnet.pl 09.10.05, 00:59 taa,największa to Rodzina Radia Maryja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Re: SEKTY IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.10.05, 10:06 Najwieksza to sa KOCIKI(Jehowas) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: SEKTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 10:58 Gość portalu: Katolik napisał(a): > Najwieksza to sa KOCIKI(Jehowas) przyłączam się - kociarze to prawdziwa sekta. Poznałem wielu z nich i mam bardzo złe zdanie nt. ich praktyk i zwyczajów Darek - katolik (bo ochrzczony) Odpowiedz Link Zgłoś
devileq Re: SEKTY 09.10.05, 12:10 a ja poznałam wielu katolików i twierdzę, ze to oni są najwiekszą sektą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: SEKTY IP: *.czestochowa.agora.pl 09.10.05, 12:20 Ogólnopolski Komitet Obrony przed Sektami w Częstochowie, ul. Rząsawska 40, ogólny telefon interwencyjny: 0-601-59-22-54, codziennie w godz. 8.00-20.00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ateista Swiadkowie Jehowy nie są sektą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 12:24 sprawdz sobie w ksiazce matołku. Jedyna sekta to rózokrzyżowcy w czestochowie , innej tu nie spotkalem. Co do sekw w kraju to najwieksza to sekta O.Rydzyka i jego beretów. Katolicyzm utrzymuje ,ze trzymają sie z dala od polityki a on ma to w nosie i wspiera kaczuchów Odpowiedz Link Zgłoś
devileq Re: Swiadkowie Jehowy nie są sektą 09.10.05, 13:13 katolicyzm z dala od polityki? wątpie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz-79 Re: Swiadkowie Jehowy nie są sektą IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 18:56 Moze i oficjalnie nie sa sektą ale ich działanie niejednokrotnie przypomina dzialanie sekt!!! Czymże jest zastraszanie ludzi chcących odejść ? nachodzenie ich we własnych domach po odstapieniu z tego "stowarzyszenia" tylko sekty tak działają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Swiadkowie Jehowy nie są sektą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 19:57 przyznaje rację, mam koleżanke co przeszła na kocia wiare męża...rany, co się z nia porobiło, z normalnej dziewczyny podwładna męza. Jakieś dziwne poglady, oni bez winy, my poganie zawsze winni. Tragedia, powinni byc zapisani jako sekta!! Odpowiedz Link Zgłoś
singielek1 Re: SEKTY, kulty 09.10.05, 20:05 Gość portalu: lola napisał(a): > czy sa jakies w czewie??albo nie chcialbym sie dowiedziec czegos wiecej anten > etmat... Kulty, sekty www.kulty.info/index.php Sekty www.sekty.net Odpowiedz Link Zgłoś