Gość: zdegustowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 10:39 Za co oni dostali te nagrody? Pan Wachowiak??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katon Prezydent docenił bardziej nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 13:22 prezydent docenił bardziej i wiecej nauczycieli, tylko że Gazeta tego nie chciała dostrzec. woli dostrzeć komunistycznego kuratora z Katowic niż preezydenta miasta w którym wychodzi pismo. dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_czestochowa Re: Prezydent docenił nauczycieli 15.10.05, 13:41 Oczywiście, prezydent także przyznał nagrody nauczycielom. Były trójstopniowe, a łącznie otrzymło je tyle osób, ze trudno byłoby nam nawet wszystkie wymienić. Wszystkim gratulujemy. Jednak nagrody kuratora mają większy prestiż i znacznie trudniej je otrzymać. Tak jest zawsze, bez względu na to, kto będzie kuratorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Prezydent docenił nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 18:22 nie bardzo trudno. Wnioski przygotowane byly za czasow Grzybowskiego. Do Norwida chodzila jego corka. W rok po tym jak skonczyla szkole nie mogl podziekowac nauczycielom za jej nauczanie wiec podziekowal rok pozniej. Sprawdzcie ilu jest na liscie nauczycieli z IX LO. Glosno o tym sie w miescie mowilo pare tygodni temu. A Wachowiak? Hmmm .... no coz. Osobiscie nie wiem za co dostal. On pewnie tez nie. Jakos nie wierze, ze wnioski innych nauczycieli nie byly silniejsze. Po prostu jako dyrektor mogl przelobbowac swoje racje, a Katowice to kleply i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo 9999 Re: Prezydent docenił nauczycieli IP: *.man.czest.pl 17.10.05, 16:35 do Gosc X widze ze sie kiepsko orientujesz w pracy p. Wachowiaka na liscie nagrodzonych bylo czterech nauczycieli z IX LO i wedlug mnie Ci co w pelni zasluzyli na to wyroznienie dobra szkola dużo nagród Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Prezydent docenił nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 08:10 Zbieg okolicznosci, ze wnioski tez byly 4. Dziwne, ze z jednej szkoly przeszly wszystkie wnioski, a z innych zaden. A co do pracy p. Wachowiaka jednak cos wiem. Uwazam za nieuczciwe promowanie jednej (zreszta w wielu aspektach slabej szkolki) kosztem innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo9999 Re: Prezydent docenił nauczycieli IP: *.man.czest.pl 18.10.05, 15:04 najwidoczniej przeszly bo byly mocne a reszta kiepsko przygotowana co do promowania jednej cyt. "słabej szkółki " oby reszta taka była a na temat pracy p. Wachowiaka tez coś wiem i to całkiem odmienne zdanie niż Twoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: Prezydent docenił nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 21:26 jak nie wiesz to nie pisz!i nie obrazaj nikogo...bo twoje wypowiedzi sa tak prymitywne ze jak je czytam bo mdli mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon Re: Prezydent docenił nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 20:26 tylko że kuratorium to organ można rzec polityczny i w szkołach nic nie znaczacy.. wystarczy spojrzec na kandydowanie Grzybowskiego - szefa czestochopwskiego oddziału Kuratorium, członka SLD... warto sprawdzic ilu członków jest wśród nagrodzonych. A Prezydent jest bezpartyjny i daje nauczycielom a nie towarzyszom. wole od prezydenta niż od towarzysza. nie od dzis wiadomo jaka maja te nagrody "renomę"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Prezydent docenił bardziej nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 18:27 Wiesz jednak uroczystosci centralne maja wieksza wage. Wez poprawke, ze Wrona dal nagrode tylko nauczycielom z miasta, uwazasz, ze Ci spoza Cz-wy sa gorsi i mniej wazni? Nagroda organu prowadzacego jest mniejszym osiagnieciem niz naroda kuratora czy medal KEN. Dostalem u siebie w gmninie i nie dziwie sie, ze o tym nikt nie pisze. Gdyby pisano o nagrodach Wrony upomnialbym sie o sibie i kolegow z regionu. Gazeta w Czestochowie ma pisac o calym regionie i nie odrzucac informacji o tym co dzieje sie np. 2m za granica miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurator Re: Kurator docenił nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 16:15 wielu bardzo dobrych nauczycieli zostało pominiętych ,nie zawsze Ci nagrodzeni zasługują na nagrodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kurator docenił nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 17:56 Wtym zawodzie bardzo trudno ustalić kto zasługuje na nagrodę. Największą nagrodą jest dla nauczyiela miejsce w pamięci jego uczniów, dobre miejsce. A te pieniądze, które rozdaje kurator to tylko skromna rekomensata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!!! Re: Kurator docenił nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 18:36 O Wy wstrętni zazdrośnicy!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erka Re: Kurator docenił nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 19:07 Ot, takie sobie swojskie, nauczycielskie bagienko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Kurator docenił nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 21:24 ale z was świnie!!bo innaczej tego sie nie da nazwać!!!!Skad mozecie wiedziec za co dyrektor Wachowiak został wyrózniony?nawet nie moglibyscie sobie tego w głowie poukładac co on zrobił dla tej szkoły!bez powodu nikogo sie nie wynagradza....zazdrosicie?pracowitosc jest nagrodzona...A tak przy okazji Norwid to najlepsza szkoła w Cz-wie i jedna z lepszych w Polsce...wiec nie łodzcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kurator docenił nauczycieli IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 15.06.06, 22:58 a ja i tak wiem,że dostaje nie ten co zasługuje, przekonałam się o tym na własnym podwórku-nie jestem z Norwida Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kurator docenił nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 08:40 nie wspominajac kto dostaje nagrosy dyrektorskir..porazka... Odpowiedz Link Zgłoś