Dodaj do ulubionych

KOSZULKI AZS CZĘSTOCHOWA

IP: *.icpnet.pl 16.10.05, 13:59
cześć jestem Częstochowianinem, ale nie nie mieszkam obecnie w Częstochowie
więc mam kilka pytań i proszę o odpowiedź:
1) Gdzie można kupić koszulki siatkarzy (tylko na meczu - w hali czy przed?,
czy moze w jakims sklepie lub siedzibie klubu)??
2) Ile kosztują takie koszulki??
3) Czy są to dokładnie takie same jak mają siatkarze (zdajsie Adidasa) czy
tańcze wersje??
4) Czy można kupić koszulkę z własnym napisem (nick, nazwisko) czy można
tylko z nazwiskiem konkretnego gracza??

dziękuję za ewentualne rzecowe odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: mat3o Re: KOSZULKI AZS CZĘSTOCHOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 14:05
      allegro.pl/show_item.php?item=68260552 lub
      allegro.pl/show_item.php?item=68258973
      przejrzyj to
      • Gość: DigitAZS Re: KOSZULKI AZS CZĘSTOCHOWA IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 14:19
        Originalna koszulka Asicsa z domowymi nadrukami, które nawet nie próbują byc
        podobne do nadruków na oryginalnych koszulkach. Ty chcesz to sprzedać za 229
        złotych ?????? Pozaym, temat dotyczy chyba koszulek AZSu CZĘSTOCHOWA !

Co do koszulek AZSu, to będzie możliwośc kupienia oryginalnych replik Adidasa
        być może już na meczu ze Skrą. Cena nie jest znana, ale do niskich należeć nie
        będzie.
        Jak chcesz jakąś inną ( nieoryginalną ) koszulke AZSu to odezwij sie na maila
        azs_czwa@o2.pl

Pozdro.
        • Gość: mat3o Re: KOSZULKI AZS CZĘSTOCHOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 14:22
          nie napisałem że mam do sprzedania koszulki tylko żeby zajrzał tam bo tam coś
          jest a ja nie mam nic wspólnego z tamtą aukcją...
    • Gość: Dororcia Re: KOSZULKI AZS CZĘSTOCHOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 18:53
      będą do kupienia w siedzibie klubu. Będą identycznie oryginalne jak naszych
      siatkarzy. Nazwisko i numer do wyboru- moze rowniez byc Twoj nick. Cena jeszzce
      nie ustaalona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka