Dodaj do ulubionych

GDZIE CI MĘŻCZYŹNI...

27.11.05, 13:32
Gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,
mmm, orły, sokoły, herosy!?
Gdzie ci mężczyźni na miarę czasów,
gdzie te chłopy!? - Jeeeee!

Dookoła jeden z drugim jak nie nerwus, to
histeryk,
drobny cwaniak, skrzętna mrówa, niepoważne to,
nieszczere.
Jak bezwolne manekiny przestawiane i kopane...

Powiedzcie mi dlaczego na tym świecie a już w szczególnosci w naszym miescie
nie ma normalnych facetów!!! :(
Dlaczego normalna dziewczyna (niebrzydka, nie gruba itd...) nie moze trafić na
kogoś normalnego?? czy wy wszyscy oceniacie dziewczyny tylko po tym jak szybko
zgodzi sie pójść z Wami do łóżka?? Hej ja taka nie jestem - i chyba
odstraszam tym facetów :( ach... ciężko żyć w dzisiejszych czasach, ale trzeba
z głową w górze iść na przód, przed siebie :) - najwyżej zostane les ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: lenka Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.107.inds.pl 27.11.05, 14:53
      niestety jest tak jak piszesz.ja trzymam sie mojego faceta 4 lata,nie jest bardzo fajnie,raczej srednio ale boje sie ze nie znajde normalnego faceta do stalego zwiazku,kazdy facet patrzy na mnie jak na obiekt sexualny,nie spotkalam zadnego ktory bylby inny.mam mase propozycji spotkan nacechowanych sexem ale nie moge spotkac powaznego faceta ktory bylby zainteresowany stalym zwiazkiem
    • Gość: facet Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.pcz.czest.pl 27.11.05, 14:56
      Nie zgadzam sie. Osobiście znam wielu normalnych, inteligentnych i
      wykształconych facetów w tym miescie. I nadal są samotni. Ja zreszta też.
      • wesola3891 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... 27.11.05, 15:13
        No to sie chyba gdzies ukrywacie :( bo ja ciagle spotykam nie takich jak trzeba,
        albo w głowie im łóżko albo wrecz przeciwnie - nie mogą uwierzyć w to ze są na
        tym świecie porządne dziewczyny i sie zastanawiaja tak długo ze w pewnym
        momencie nawinie im sie pod rekę tak która pójdzie z nimi wprost do sypialni i
        tyle a My co? nadal same z napalonymi albo niezdecydowanymi facetami naokoło :(
        • Gość: facet Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.pcz.czest.pl 27.11.05, 15:18
          Może szukacie nie w tych miejscach co trzeba :)
          • wesola3891 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... 27.11.05, 15:23
            no to gdzie w takim razie trzeba Was szukać?? :)
            • Gość: gosc Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.trustnet.pl 27.11.05, 15:27
              ja ronież sie nie zgadazam mysle ze jestem normalnym facetem i tez jestem z
              Czwy, a za to nie moge trafic normalnej dziewczyny ktora nie bedzie co drugie
              slowo uzywala laciny, nosiala dredy czy spodnie z krokiem przy kolanach
              • Gość: .... Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 20:35
                drogi gościu!!wybacz ale to, że ktos nosi takie a nie inne portki czy dredy nie
                znaczy że jest fajny lub nie...rany jeśli takie spodnie i taka fryzura mają być
                miarą inteligencji czy świadczyć o tym, że jest się sympatycznym to wybacz ale
                potwierdzasz tylko teorie o nietolerancji polskiego społeczeństwa i
                małomiasteczkowości...rozumiem, że to może się komuś wydawać nieatrakcyjne ale
                na tym ten świat ma polegać, że się różnimy od siebie...i nie czepiam się tylko
                wyrażam swój pogląd, że nie ocenia sięludzi po wyglądzie i to proszę sprawdzajmy
                w teorii a nie w domysłach...a co do słownictwa to się zgadzam!!!dziewczyny
                przesadzacie z łaciną!!!to aż odrzuca;/
            • Gość: facet Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.pcz.czest.pl 27.11.05, 15:33
              Na pewno nie na dyskotekach:)
              W okolicach jest wiele uroczych miejsc gdzie sie można ukryć :)
              • Gość: asiaczek Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 15:55
                No wlasnie, czemu ukryc? Ja mam wrazenie ze ci normalni faceci czekaja az ideal
                ich dziewczyny stanie przed nimi i zacznie machac krzyczac "to ja!". Dziewczyny
                trzeba poznawac, rozmawiac, a wy ponoc ambitni faceci (o ile naprawde
                istniejecie) jestescie bardzo leniwi, przeciez to do was nalezy inicjatywa. No
                o ile wogole szukacie, eh jakie to wszystko jest skomplikowane ... Niby jest
                tylu wolnych fajnych facetow, tyle wolnych fajnych dziewczyn i nie moga sie
                zejsc, cos tu nie gra
                • Gość: facet Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.pcz.czest.pl 27.11.05, 16:03
                  No to skoro są takie trudności we wzajemnym znajdowaniu się, to może załóżmy
                  anonimowy klub fajnych dziewczyn i fajnych facetów:)
                  • Gość: asiaczek Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 16:37
                    Jestem za!
        • harry1983 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... 28.11.05, 08:47
          wesola3891 napisała:
          >no to gdzie w takim razie trzeba Was szukać?? :)

Nie powiem Ci gdzie szukać - nie wiem. Powiem Ci gdzie NIE szukać : Portery, Depa i inne "pięciogwiazdkowe" lokale.

Sądzę, że tu dużo ludzi się ze mną zgodzi

A co do kobiet jest to samo - zero rozrywek tylko dyskoteki i dyskoteki - i nic więcej... a jak ktoś już nie bywa we wspomnianych przeze mnie lokalach, bo albo mu nie odpowiada klimat, albo go nie stać, albo jedno i drugie - no to pewnie jakiś frajer...
          • wesola3891 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... 28.11.05, 10:22
            Nie szukam faceta na dyskotekach bo wiem ze tam w większości tylko jeden typ
            mężczyż przebywa, pisze w większości bo jednak chodze na takie imprezy, no może
            nikoniecznie do Depo ;) chodze i bede chodzić na dyskoteki bo uwielbiam
            tańczyć, ale chodze tam ze swoimi znajomymi zeby sie wyszaleć i pobawić a nie
            podrywać czy też byc podrywaną przez ajkiegoś frajera z BMW ;)
            Uwielbiam chodzić do teatru, na koncerty czy też inne bardziej kulturalne
            imprezy ale chodze tam tez zazwyczaj z moimi bliskimi znajomymi bo z kim mam
            tam iść? Uciekam, czas do szkółki mej popędzić :)
          • lookas.prv.pl Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... 28.11.05, 11:12
            Trudno się z Tobą nie zgodzić...

• Gość: {} Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 17:44
          mi się wydaje ze tobie się wszystko z sexem kojaży i dlatego masz problem
      • Gość: ona Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: 82.160.8.* 27.11.05, 20:46
        a czy Ty i Twoi koledzy chcecie się wiazać, czy raczej uważacie, ze macie
        czas...? w jakim przedziale wiekowym jestescie? Spotykam ostatnio 2-paro
        latkow, 30-latkow, ktorzy wychodza z zalozenia, ze albo jeszcze za wczesnie na
        cos powaznego, albo nie sa gotowi, ze generalnie po 35 roku zycia to sie tym
        zajma, nie wczesniej, nie...
        • Gość: asiaczek Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 20:56
          Ze mna jest wrecz przeciwnie, mam 20 lat i czuje sie jak stara panna, mam
          wrazenie ze zycie mi ucieka... Wiekszosc moich znajomych/przyjaciol ma juz
          swoje drugie polowki, a u mnie wciaz to samo.. Ogolnie moje zycie mi sie
          podoba, wlasciwie nie moge narzekac na nic poza ta wlasnie kwestia, "rysa na
          szkle" powiedziala by Urszula ... identyfikuje sie z ta piosenka ...
      • Gość: moniczka:)) Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 10:54
        Krawiec?Stachu?Norbert?Ech,popieram Cię w zupełności...są jeszcze na tym świecie
        faceci od rzeczy.Nie wnikam czy wolni czy nie :P ale ja ich uwielbiam...i co
        ciekawe mieszkają w Częstochowie,a ja nie jestem sfrustrowanym mężczyzną
        broniącym swój ród rękoma i nogami :P
      • Gość: borisa Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 14:17
        ale nie odpwiedziałeś, dlaczego jesteś samotny, skoro jesteś normalny i niegłupi...
      • Gość: ania Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 15:56
        a kim Jestes???/ czy Ciebie interesuje powazny związek???czy umiesz byc
        romantyczny???
    • Gość: konrad Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.11.05, 16:08
      Widocznie nie jestes ani ladna ani szczupla.
      • Gość: facet Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.pcz.czest.pl 27.11.05, 16:09
        Faktycznie, w Częstochowie mało jest fajnych facetów :).
        Wszędzie sie wpychają chamy.
        • Gość: miracle_30 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.107.inds.pl 27.11.05, 16:24
          myśle, że normalnych mężczyzn czy też normalnych kobiet nie brakuje, tyle
          tylko, że mamy problemy z nawiązywaniem znajomości, a z wiekiem jest coraz
          trudniej, zresztą komu by się chciało wybrać samotnie do kawiarni czy teatru,
          żeby spotkać kogoś "na poziomie"...i koło się w ten sposób zamyka, my
          tłumaczymy sobie, że normalnych brak i godzimy się z tym co mamy, chciałoby
          się to zmienić, ale jest blokada, wewnętrzne "nie", które boi sie zrbic
          pierwszy krok...nie jest mi obcy ten "problem":)
          miracle_30
          • Gość: asiaczek Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 16:46
            Swiete slowa, ja mam 20 lat, a juz widze jakie sa trudnosci w nawiazywaniu
            kontaktow wsrod rowiesnikow, nie wspominajac starszych. Wszyscy boja sie
            probowac, moze boja sie porazki, ale w inny sposob nie przekonaja sie czy
            mieliby szanse u jakiejs swietnej dziewczyny ktora gdzies widzieli,
            poznali ...,; wiem po sobie kiedy widze fajnego faceta na uczelni to jestem
            prawie pewna ze jest zajety, bo w tym wieku niestety najfajniejsi faceci maja
            juz swoje polowki a ci ktorzy nie maja skrzetnie sie ukrywaja. Nawiazywanie
            kontaktow z wiekiem jest naprawde coraz gorsze ... ;/ Ja juz czuje sie jak
            stara panna ...
            • Gość: miracle_30 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.107.inds.pl 27.11.05, 16:51
              podobno strach przed cierpieniem (w tym przypadku, odrzuceniem)jest silniejszy
              od samego cierpienia...
              z reguły Ci godni zainteresowania mężczyzni sa wolni, tyle tylko, że my nie
              przyjmujemy tego do wiadomości, zreszta to samo myślą Ci mężczyni o nas:)),
              sami sobie komplikujemy życie...
              • Gość: asiaczek Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 17:05
                Dokladnie, smutne jest to wszystko, ale czy istnieje jakis naprawde dobry
                sposob zeby to naprawic... ja nie mam pomyslow ... ;/
                • Gość: facet Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.pcz.czest.pl 27.11.05, 17:06
                  Ale coś smutno się tu zrobiło....
                  • Gość: asiaczek Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 17:16
                    Bo sytuacja fajnych dziewczyn i fajnych facetow jest smutna ... Siedza sami w
                    domach lub ukrywaja sie po katach, kiedy mogliby tyle sobie dac ... eh ...
                    • Gość: facet Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.pcz.czest.pl 27.11.05, 17:24
                      Siedzą w domu bo...chcą, a życie mija.
                      Ja nie lubie siedzieć. Dzisiaj idę do teatru.
                      • Gość: miracle_30 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.107.inds.pl 27.11.05, 17:26
                        co nowego w teatrze?
                        • Gość: facet Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.pcz.czest.pl 27.11.05, 17:30
                          Nowe to raczej nie jest ( Krzyk ). Ale kolega wygrał dwa bilety i nie ma z kim
                          iść. No i idzie do teatru dwóch fajnych facetów :)
                          • Gość: miracle_30 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.107.inds.pl 27.11.05, 17:35
                            dwóch fajnych facetów w jednym miejscu, to nie lada atrakcja:)
                            spektaklu nie znam, tylko daltego, ze zadna z moich kolezanek nie zamierza
                            spedzic wieczoru w towarzystwie fajnej kobiety;), chyle czoła dla kolegi:)
                  • Gość: miracle_30 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.107.inds.pl 27.11.05, 17:18
                    wszystko zależy od nas, niewykluczone, że każdego dnia w drodze do pracy,
                    szkoły, sklepu itp. mijamy tego Kogoś, przelotne spojrzenie, czasem uśmiech i
                    na tym kończy się cała "przyjemność", faktem jest, że trzeba coś z tym zrobić,
                    ale jak na razie nie mam koncepcji
                    p.s. gdzieś pisano o powszechnym spisie samotnych, kiedyś wydawało mi się
                    to "głupie"i żałosne, ale może warto to jeszcze przemyśleć
    • Gość: noel Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.trustnet.pl 27.11.05, 17:17
      Wiecej optymizmu! Nie czas to ani miejsce na zastanawianie sie dlaczego tak sie
      dzieje. Nie wszystko jest racjonalne i wytlumaczalne. Poprostu moze mniej sie
      zamyslajmy, a wiecej dzialajmy. Trzeba wyjsc do ludzi, szukac ludzi, dawac
      ludziom szanse.I sobie samemu.....gdyby nie ten deszcz, wyszedlbym na spacer...
      • Gość: miracle_30 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.107.inds.pl 27.11.05, 17:21
        popieram wyjscie do ludzi, a spacer jest jak najbardziej na miejscu, zwlaszcza
        gdy obok mamy swojego czworonoga;)
        • Gość: asiaczek Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 17:34
          Gorzej jesli nie ma sie czworonoga i mieszka pod miastem ... ;/
          • Gość: noel Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.trustnet.pl 27.11.05, 17:40
            asiaczku, a jesli zaproponuje Ci spacer ze mna i moim psem?
            • Gość: asiaczek Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 17:52
              Bardzo chetnie :) Pod warunkiem ze nie dzis :P
              • Gość: noel Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.trustnet.pl 27.11.05, 18:18
                nie dzis, powiadasz...hmm, no dobrze. pomimo tego, ze czeka mnie znow ciezki
                tydzien w pracy, postaram sie wygospodarowac czas dla Ciebie :-)
                • Gość: asiaczek Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 18:32
                  No prosze, jak milo ;) To kiedy smigamy na spacerek? ;> No chyba ze praca jest
                  tak wyczerpujaca ze nie bedziesz mial sily ...
                  • Gość: noel Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.trustnet.pl 27.11.05, 18:43
                    co powiesz na czwartek? :)
                    • Gość: asiaczek Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 18:52
                      Ok ;)
                      • Gość: noel Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.trustnet.pl 27.11.05, 19:05
                        a powiedz asiaczku, wolisz dlugie spacery czy krotkie przejazdzki? rozmowy o
                        gwiazdach czy spogladanie w dno studni? sluchac hip-hopu czy ogladac bergmana?
                        patrzec w oczy czy sluchac glosu?...
                        usmiechasz sie?
                        :>
                        • Gość: asiaczek Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:25
                          Hm, dlugie spacery czy krotkie przechadzki --> zalezy od nastroju i... pogody :P
                          rozmowy o gwiazdach czy spogladanie w dno studni --> stanowczo wole gwiazdy,
                          dno studni zle mi sie kojarzy (z pewnym filmem ... :P)
                          sluchac hip-hopu czy ogladac bergmana --> ani jedno, ani drugie, chociaz czasem
                          cos z hip-hopu znajdzie sie na moim winampie ;)
                          patrzec w oczy czy sluchac glosu --> patrzec w oczy sluchajac glosu

Tak usmiechalam sie i nadal to robie :)
                          • Gość: noel Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.trustnet.pl 27.11.05, 19:33
                            wiesz, szkoda ze jest jesien, bo uwilbym Ci wianek ze stokrotek ;)
                            chyba najbardziej za usmiech, bo sam sie wlasnie usmiecham do monitora
                            usmiechnieta koncowka mokrej i zachmurzonej niedzieli....
                            a na moim winampie jest wlasnie sdm.... cholera, ale sie neoromantycznie
                            porobilo, az siebie zdumiewam....

a czego nie lubisz?
                            • Gość: asiaczek Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:37
                            • Gość: asiaczek Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:46
                              Z wiankiem moglby byc problem, ale zawsze mozemy ulepic balwana ;D Jesli tylko
                              znow sie pojawi sie snieg
                              Czego nie lubie, hmm, nie lubie pochmurnych, falszywych ludzi; nie lubie nudy
                              chodz czasem lubie nicnierobienie, ale nie zbyt dlugo i po 3 bardzo nie lubie
                              odwilzy ...

A moze teraz Ty powiesz cos o sobie?? ;>
                              • Gość: noel Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.trustnet.pl 27.11.05, 20:00
                                a jesli nie bedzie sniegu, nic nie stoi na przeszkodzie, zeby wziac kapiel
                                blotna ;)

co ja moge powiedziec o sobie? moge powiedziec powaznie i mniej powaznie.
                                mowiac powaznie - jestem wesoly, usmiechniety, z duza checia zycia, duza doza
                                ironii, uszczypliwosci i lubie noc, bo jest spokojna
                                mowiac niepowaznie - jestem inteligentny, wrazliwy, madry, stanowczy,
                                zasadniczy, zdyscyplinowany, bystry i do tego wszystkiego jestem skromny

i co myslisz? :P
                                • Gość: asiaczek Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 20:12
                                  Heh mysle, ze juz Cie lubie ;D
                                  • Gość: noel Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.trustnet.pl 27.11.05, 20:23
                                    to jest nas juz dwoje - bo ja tez siebie lubie ;)
                                    ...i vice versa z tym lubieniem :) urzekla mnie w Tobie propozycja lepienia
                                    balwana, tak bardzo chcialbym znow poczuc sie jak dziecko...
                                    • Gość: asiaczek Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 20:38
                                      Wiesz w kazdym z nas jest dziecko, ja czasem lubie sie powyglupiac :P A balwana
                                      nie lepilam juz ho ho i hi hi, trzeba sobie przypomniec jak to bylo z tymi
                                      kulkami :P Co roku kiedy spadnie snieg mowie sobie, ze ulepie balwana, ale
                                      niesety z dzeciecym zapalem od paru lat wygrywa starcze lenistwo i strach przez
                                      zimnem ;P. Musze wreszcie sie przelamac i wlasnorecznie stworzyc faceta (ze
                                      sniegu bo ze sniegu, ale zawsze ..); musze sie pochwalic ze prawie regularnie
                                      co roku robie orly na sniegu ;D Wiec jesli do czwartku spadnie snieg to juz
                                      wiemy co bedziemy robic ;D
                                      • Gość: noel Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.trustnet.pl 27.11.05, 22:48
                                        spojrz za okno - pada snieg!!!
                                        wiec moze bedzie bałwan :-)
                                        • Gość: asiaczek Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 23:02
                                          Widzialam, widzialam ;D Pozostaje tylko zaopatrzyc sie w marchewke i wegielki ;)
        • Gość: noel Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.trustnet.pl 27.11.05, 17:38
          haha... jak najbardziej mam psa i nawet deszcz juz przestal padac... nic tylko
          buty na nogi, plaszcz na placy i ide na spacer. moze wlasnie to bedzie TEN
          spacer??
          • Gość: miracle_30 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.107.inds.pl 27.11.05, 17:42
            może to będzie właśnie ten spacer, nigdy nic nie wiadomo;)
            • Gość: asiaczek Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 18:06
              miracle_30, tak troche by the way, czy twoj nick wiaze sie z perfumami?? Jesli
              tak, to moze one sa pechowe, bo ja wlasnie uzywam miracle ...
              • t3d1 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... 27.11.05, 18:10
                Zamiast marudzic to sie umowcie do jakiejs kawiarni na kawke czy piwko i moze
                sie znajdziecie bo na forum takie pogadanki napewno nie pomoga i anonimowosc
                przeszkadza :)
                • Gość: Mo a JA? Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 18:16
                • Gość: No a JA? Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 18:21
                  nie mam juz 20 ani 30 lat.
                  i w naszym wieku jest chyba trudniej coś znaleść, bo Wy młodzi macie jeszcze
                  dyskoteki, a nam juz każa się oglądać za wnukami.
                  A przecież nam się teżcoś należy.
                  Proponuje Wam objąć w posiadanie jakąś ciekawą kawiarenke i umawiać sie raz w
                  tygodniu i robić "SAMOTNE WIECZORY WE DWOJE"
                  Napewno przyjdą tam kulturalni, nieśmiali i o poważnym podejściu do życia
                  ludzie.

Ja jakoś sobie radze.......chociaż też czasami topornie

Ale za Was trzymam kciuki.
                  Powodzenia
                  • Gość: miracle_30 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.107.inds.pl 27.11.05, 18:25
                    pomysl wart "przedyskutowania", podobna koncepcja wyszła we Wrocławiu (serwis
                    poółwki)
                  • Gość: noel Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.trustnet.pl 27.11.05, 18:30
                    jak bardzo tutaj pachnie 'samotnoscia w sieci' :). ciekawe czy jest tutaj taka
                    Ona?...
                    a wracajac, wiesz, No a JA, znam bardzo sympatyczny lokal stylowany na densing
                    (wybacz za zapis fonetyczny, ale polakiem sie czuje). czasami tam zagladam, ze
                    wzgledu na klimat, zwlaszcza muzyke - stara polska, mniej lub bardziej znana
                    muzyke, ktorej nie sposob uslyszec w dyskotece czy pabie). i ludzie. ludzie,
                    ktorzy sa usmiechnieci...

20, 30, ... kazdy ma prawo do szczescia
                    pozdrawiam rowniez
                    • Gość: miracle_30 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.107.inds.pl 27.11.05, 18:35
                      do noel
                      samotnych w sieci nie brakuje, tyle tylko, ze kazda czeka na swego JAKUBA...
                      a co do tego lokalu, to moglbys zdradzic jego lokakizacje
                      • Gość: noel Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.trustnet.pl 27.11.05, 18:41
                        miracle_30, zapewne kazda kobieta chcialaby spotkac faceta,ktory bylby jak
                        Jakub, byc moze wielu facetow chcialoby dla kobiety byc takim Jakubem. ale
                        gdzie te idealy? kto wie, moze zycie odarlo ich ze zludzen?... badzmy soba,
                        poprostu soba
                        P.S. ciekawe jak cielecka i chyra wypadna w rolach glownych

jezeli chodzi o lokalizacje - jutro sprawdze dokladnie adres i nie omieszkam
                        podac :)
                        • Gość: miracle_30 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.107.inds.pl 27.11.05, 18:48
                          do noel:
                          widze, ze oczekujacych na ekraniazję samotności w sieci jest wiecej...
                          ....a może wielu stara się być owym Jakubem, tyle tylko, że w pogoni za pracą,
                          karierą nie dostrzegamy tego, co dla nas robia...w zycie wkrada sie rutyna i
                          monotonia...popieram naturalnosc, ale nie wykluczam spotkania JAKUBA, mam
                          nadzieje, ze nie przegapie tego momentu
                          • Gość: noel Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.trustnet.pl 27.11.05, 19:00
                            "...a może wielu stara się być owym Jakubem..."
                            moze tak, tylko czy staranie moze miec efekt dlugoterminowy? Jakub sie nie
                            staral, on taki byl. jego osobowsc byla bezpretensjonalna i moze tutaj tkwila
                            jej osobliwosc.. ale z drugiej strony - Jakub to postac niemal tragiczna. czy
                            znajomosc z Nia byla tego warta?...
                            • Gość: miracle_30 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.107.inds.pl 27.11.05, 19:11
                              przykład Jakuba, nie do końca był może trafny, choć można by jeszcze
                              polemizować w kwestii tego wyoboru, nalezaloby sobie zadac pytanie, czego
                              oczekujemy? czy chwili uniesienia, bez perspektyw na przyszlosc lub bedacej pod
                              znakiem zapytania, czy owej pewnej "rutyny", ich "romans" byl najlepszym
                              przykladem braku tej rutyny,mimo fatalnego zakonczenia, uwazam, ze było warto
                              dac sie poniesc tym emocjom
                              • Gość: noel Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.trustnet.pl 27.11.05, 19:22
                                w ich romansie nie bylo rutyny, bo to byl romans. rutyna przychodzi pozniej,
                                ale nie przychodzi znienacka. i sami sobie jestesmy winni rutyne, bo to my w
                                nia popadamy. problem polega na tym, ze ludzie nie potrafia ze soba rozmawiac,
                                nie potrafia powiedziec wprost o swoich oczekiwaniach, marzeniach,
                                pragnieniach, czy chociazby potrzebach zycia codziennego... i tutaj tez
                                sprawdza sie powiedzenie, ze duzo latwiej zapobiegac niz leczyc...
                                ale wracajac do meritum tematu - gdzie ci mezczyzni?
                                jesli ktos jeszcze nie zauwazyl, to ja! :)
                                • Gość: miracle_30 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.107.inds.pl 27.11.05, 19:32
                                  problemy zaczynaja sie spietrzac, kiedy nie mowimy o nich na biezaco, nie
                                  definiujemy potrzeb z prostej przyczyny, z obawy przed brakiem ich zrozumienia,
                                  to bledne rozumowanie, ale tak wlasnie postepujemy, milczymy, poniewaz czekamy
                                  na lepsze jutro, na okazje do odkladanej juz niejednokrotnie rozmowy, a gdy owa
                                  okazja sie juz pojawi, nie mamy sobie juz albo nic do powiedzenia, albo jest
                                  tego tyle, ze nie wiadomo od czego zaczac, wiec znowu milczymy...i decydujemy
                                  sie na "jakos to bedzie"
                                  • Gość: noel Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.trustnet.pl 27.11.05, 19:42
                                    a potem jest koniec. no chyba ze przytrafi sie jeszcze co po niektorym etap,
                                    gdy wmawiaja sobie nawzajem, ze wszystkiemu jest winna druga strona (badz
                                    odmiana tego etapu, polegajaca na wmawianiu samemu sobie winy)... i znowu
                                    skierowalismy temat na ta bardziej przykra strone relacji miedzy ludzmi. jak
                                    duzo latwiej rozmawia sie o smutku niz o radosci...
                                    • Gość: miracle_30 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.107.inds.pl 27.11.05, 19:47
                                      radoscia sie delektujemy, bez zbednych slow, szczescie nie wymaga komentarza, a
                                      z tym "smeceniem" czas juz skonczyc;)
                                      • Gość: noel Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.trustnet.pl 27.11.05, 20:02
                                        wreszcie jakas madra i meska decyzja ;)
              • Gość: noel Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.trustnet.pl 27.11.05, 18:16
                uwielbiam miracle lancome'a!!!
                • Gość: miracle_30 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.107.inds.pl 27.11.05, 18:20
                  poezja te miracle:)))
            • Gość: noel Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.trustnet.pl 27.11.05, 18:20
              to raczej nie byl ten spacer. coz, najwidoczniej on dopiero nadejdzie...
              • Gość: miracle_30 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.107.inds.pl 27.11.05, 18:22
                najlepszy spacer przed Tobą, Noel:))
                • Gość: noel Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.trustnet.pl 27.11.05, 18:24
                  mam nadzieje. a poki co, spaceruje przez zycie :-P
                  • Gość: miracle_30 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.107.inds.pl 27.11.05, 18:26
                    i tak "trzymać":)
                    • Gość: noel Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.trustnet.pl 27.11.05, 18:32
                      czy to znudzenie? wraz z kazdym kolejnym postem widac u Ciebie coraz wieksza
                      powsciagliwosc.....
    • Gość: katon2 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:26
      A gdzie te kobiety. Gdzie się nie obejrze to widze same tapeciary z syndromem blondynki, niobrażając blondynek to takie potoczne określenie gustu
      dziewczyn/kobiet. A najgorsze to, to że myślą że są fajne, nic bardziej mylnego
      faceci lubią dziewczyny posiadające styl bycia sobą. Co nieznaczy żeby wogule się nietapetować, błagam z umiarem !!!!1
      • Gość: noel Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.trustnet.pl 27.11.05, 19:44
        bardzo konstruktywny post.....
        • Gość: ona Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: 82.160.8.* 27.11.05, 21:03
          proponuje cos z tym jednak zrobic: albo wybrac knajpke i spotkac sie, albo
          wymienic e-maile, zalozyc w/w klub samotnych...tyle Swiat przed nami,
          Sylwester, karnawał, bale/niebale;) a...my sami tu i tam..?
          co Wy na to?
          • Gość: asiaczek Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 21:10
            Zgadzam sie. Macie jakies plany na weekend? Moze zrobimy maly zlocik
            wspanialych niedocenionych samotnych? ;D
          • Gość: miracle_30 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.inds.pl / *.inds.pl 27.11.05, 21:12
            popieram pomysł, mysle, ze my kobiety mamy jednak wiecej odwagi od Was,
            mezczyzni, wiec musimy przejac inicjatywe w swoje rece, proponuje wybrac lokal
            (noel mial propozycje co do miejsca, wiec niech sie przylaczy), a czas to juz
            kwestia "dogadania", co Wy na to?
    • wesola3891 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... 27.11.05, 20:58
      Hej, no prosze nie wiedziałam ze swoimi słowami zapoczatkuję tu taką rozmowę,
      znikłam na chwile a tu prosze...
      Ja proponuje skoro jest nas "normalnych" tak duzo to umówmy sie w jakimś lokalu,
      pubie itp. ;) wtedy sprawdzimy czy faktycznie jest nas tak dużo ;)
    • wesola3891 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... 27.11.05, 20:58
      Hej, no prosze nie wiedziałam ze swoimi słowami zapoczatkuję tu taką rozmowę,
      znikłam na chwile a tu prosze...
      Ja proponuje skoro jest nas "normalnych" tak duzo to umówmy sie w jakimś lokalu,
      pubie itp. ;) wtedy sprawdzimy czy faktycznie jest nas tak dużo ;)
    • wesola3891 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... 27.11.05, 21:09
      oj przepraszam :) miało być raz wyszło dwa :)
      Tak mi sie właśnie wspomniało że jak gdzies wychodze z moimi przyjaciółkami a
      mam ich aż dwie ale takie prawdziwe :) to na ogół kręciło sie wokół nas wielu
      facetów, tylko że wszyscy oni myśleli tylko jedną kategorią - wyrwać panne i
      tyle, nikt nie myślał poważnie, ani jedna z nas nie ma obecnie faceta bo każda
      sie na jakims ostatnio zawiodła, każdy chciał miec przy sobie maskotkę i tyle,
      wszystkie trzy jesteśmy wysokie, szczupłe i chyba nie mamy sie czego wstydzić
      jeśli chodzi o urode, na codzień staramy sie nie malować przesadnie, chodzimy
      ubrane normalnie tzn nie na różowo itd. ;) (nie obrażając tu wszystkich fanek
      różu ;)) i stwierdziłyśmy że faceci sie nas poprostu boją, każdy pomyśli ze
      jesteśmy zajęte itd. wsród moich znajomyh kolegów nie ma takiego co by sie nie
      zastanawiał dlaczego my ulicha ciagle same jeteśmy?? ale chyba na te drugie
      połówki musimy widocznie jeszcze poczekać ... ach tylko jak długo jeszcze??
    • wesola3891 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... 27.11.05, 21:09
      oj przepraszam :) miało być raz wyszło dwa :)
      Tak mi sie właśnie wspomniało że jak gdzies wychodze z moimi przyjaciółkami a
      mam ich aż dwie ale takie prawdziwe :) to na ogół kręciło sie wokół nas wielu
      facetów, tylko że wszyscy oni myśleli tylko jedną kategorią - wyrwać panne i
      tyle, nikt nie myślał poważnie, ani jedna z nas nie ma obecnie faceta bo każda
      sie na jakims ostatnio zawiodła, każdy chciał miec przy sobie maskotkę i tyle,
      wszystkie trzy jesteśmy wysokie, szczupłe i chyba nie mamy sie czego wstydzić
      jeśli chodzi o urode, na codzień staramy sie nie malować przesadnie, chodzimy
      ubrane normalnie tzn nie na różowo itd. ;) (nie obrażając tu wszystkich fanek
      różu ;)) i stwierdziłyśmy że faceci sie nas poprostu boją, każdy pomyśli ze
      jesteśmy zajęte itd. wsród moich znajomyh kolegów nie ma takiego co by sie nie
      zastanawiał dlaczego my ulicha ciagle same jeteśmy?? ale chyba na te drugie
      połówki musimy widoczni
      • Gość: berni169@gazeta.pl jest równouprawnienie, zaczep sobie kogos na ulicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 21:13
        to zawsze najpewniejsze, czekając wiecznie jak kocica jak ktoś Cie zaczepi
        zazwyczaj znajdujesz wygłodniałego kocura ;-))
    • Gość: lirpowendus Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 21:56
      Rzeczywiście nie ma, nie wjedziesz nikomu na ambicję, na tanie zaczepki
      odpowiedzą chłopcy. Ale próbuj. Powodzenia.
      • Gość: Nataniel Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.man.czest.pl 27.11.05, 22:48
        Cześć !
        Też jestem normalny i samotny, ale próbuję to zmienić. Może bedziecie tak mili
        i wspomożecie mój wątek.
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=32273317
        Szczególnie dziewczyny o to proszę. Kto wie może jedna z Was bedzie moją
        ofiarą, gdyż w najbliższym czasie zamierzam bez skrupułów "zaatakować" :) Będę
        podrywał, zapraszał, flirtował, zagadywał etc., bo postanowiłem przestać być
        samotnym hehe. Mam już 24 lata wiec czas najwyższy
        • Gość: noel Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.trustnet.pl 27.11.05, 22:52
          popieram twoj apel, twoja chec dzialania i zamiar ataku, i zycze zebys nie
          zwatpil :-)
          a tak na marginesie, postanowiles przestac byc samotny czy sam? to jednak wg
          mnie zasadnicza roznica

pozdrawiam
          • ja_corka Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... 27.11.05, 23:53
            a jakie grupy wiekowe reprezentujecie?????????
            do.......czy po 50 -tce?
            • Gość: noel Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.trustnet.pl 28.11.05, 00:10
              jestem w takiej grupie wiekowej,ze pozwolilem sobie w tym momencie byc juz po
              dwoch 50-tkach i chetnie zaraz do(leje) sobie trzecia...
          • Gość: Nataniel Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.man.czest.pl 28.11.05, 08:45
            Dzięki noel za życzenia.
            Postanowiłem przestać być przede wszystkim sam, ale i po trosze samotny, więc
            jedno w moim przypadku łączy się z drugim

Pozdrawiam
            • ja_corka Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... 28.11.05, 09:31
              No to noel..........
              pozozstan na tych trzech piećdziesiatkach.
              WYSTARCZY
              pozdrowionka druga piecdziesiatka
    • Gość: PIM Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 10:00
      Śmiechu warte ..... nie ma normalnych facetów :)))

Problemem jesteście wy same ...... chodzicie jak pawie i nie wiadomo kogo
      byście chciały. Prawda jest taka, że na pewien typ kobiet facet patrzy
      wyłącznie w sposób seksulany ...... bo do niczego innego ten typ się nie nadaje
      (coś a`la rozkładówka z playboya). I pewnie taka jesteś ... i nie rób tu z
      ogółu facetów zboczeńców. Z innym typem kobiet faceci się zazwyczaj żenią i
      mają dzieci.

Założe się, że masz ok. 30 lat i jesteś pewnie z tych lasek nadmiernie
      zadbanych. Znam ten typ ... i nie piesz tutaj że szukasz normalnego faceta bo
      lista twoich kryteriów jest zapewne długa ..... przystojny, dobre auto, dużo
      kasy itd. Więc szukaj dalej ..... powodzenia ... na razie pewnie tylko bmkowcy
      na ciebie lecą... Trochę pokory kobieto i lekka zmiana preferencji, bo za 10
      lat nikt już na ciebie nie spojrzy .... nawet ci z BMW.

• wesola3891 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... 28.11.05, 10:30
        Mój drogi, nie mam 30 lat i nie jestem typem przesadnie zadbanej laluni :)
        Na kase nie lece a faceci z BMW jakoś nigdy mnie nie pociągali, nigdy nie
        wymagałam nawet od facetów żeby za mnie rachunki w lokalach płacili, wręcz
        przeciwnie zawsze staram sie albo płacić pół na pół albo odwdzięczyć sie kawą
        przy następnym spotkaniu, wiem że są normalni faceci na tym świecie tak samo
        jak są i takie dziewczyny, więc nie pisz prosze że wszystkie chodzimy dumne jak
        paw i mamy nie wiadomo jakie wymagania :) sory jesli uraziłam jakiegos
        mężczyzne pisząc tak ogólnie - fakt mój błąd moze to ja poprostu trafiam na nie
        takich jak trzeba :)
        • Gość: kaTON2 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 20:15
          Zgadzam się z PIM tylko w połowie, tej pierwszej
      • Gość: Moniczka:) Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 11:01
        PIM,już dawno nie słyszałam tylu trafnych wniosków pisanych jednym ciągiem przez
        tą samą osobę :) Potraktuj to jako komplement :)) Masz moje poparcie.Kobiety
        bardzo często ( świadomie bądź nie ) same zachęcają innych do odbierania je jako
        obiekty pożądania...nic więcej.Pozdrawiam cieplutko:)
        • Gość: coz...normalny :) Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... spotkanie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 00:02
          Witam. Wszystko to bardzo ladne, jak na forum przystalo (madre wypowiedzi etc.)
          ale prawda jest taka, ze i tak nadal jestesmy samotni. Sam jestem sam juz od
          roczku ponad i co ... i wlasnie nic, juz sam nie wiem gdzie szukac normalnej
          dziewczyny. Dyskowstrzasy odpadaja (z wiadomych przyczyn), samemu do kawiarni
          troszke dziko, pozatym kawiarnie to miejsce dla par lub przyszlych par :). Wiec
          moze takie spotkanka samotnych w ustalonym miejscu i ustalonym czasie to nie
          glupi pomysl, tylko zastanawiam sie ile z tych samotnych osob rzeczywiscie sie
          pojawi ... Ale sprobowac warto i tym samym wznawiam temat SPOTKANKA. Pomysly i
          opinie mile widziane :) pozdrawiam wszystkich samotnych i nie samotnych
          • Gość: miracle_30 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... spotkanie ... IP: *.inds.pl / *.inds.pl 29.11.05, 19:38
            czyżby te wszystkie plany miały spełznąc na niczym? brak entuzjazmu do niczego
            dobrego nie doprowadzi, a warto podjąc "ryzyko", jesli nie my to kto:)
            • Gość: coz...normalny :) Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... spotkanie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 20:51
              Popieram i czekam!!! Trzeba dzialac a moze zblizajacego sie sylwka nie bedzimy
              juz spedzac sami. Wiec jak - kto sie pisze na takowe spotkanko - ludzie
              wystarczy odrobina dobrych checi zeby kogos poznac. Przed kompem sobie drugiej
              polowki nie wysiedzimy ... wiec !!! DO DZIEŁA !!! moze weekend ???
              • Gość: miracle_30 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... spotkanie ... IP: *.107.inds.pl 29.11.05, 21:05
                do normalny:
                jesli o mnie chodzi, nie widze przeciwskazan co do weekendu, ale widze,
                ze "towarzystwo" sie wykruszylo

moze wartałoby ustalic jakies "kategorie wiekowe"
                u mnie magiczna trzydziestka przekroczona miesiac temu
                • Gość: ona Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... spotkanie ... IP: 82.160.8.* 29.11.05, 21:20
                  swietnie, tylko..czy moze byc przyszly weekend? w ten nie dam rady...ale jestem
                  za. ona lat 28:)
                  • Gość: asiaczek Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... spotkanie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 22:07
                    Jeszcze tylko czas i miejsce, mysle ze troche osob sie pojawi, chcociazby z
                    czystej ciekawosci. Wiec gdzie??
                • Gość: noel Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... spotkanie ... IP: *.trustnet.pl 30.11.05, 00:08
                  w koncu udalo mi sie dotrzec tutaj... ta cholerna praca :(
                  ja rowniez nie moge w ten weekend... ta cholerna praca :(
                  ale nastepny zdecydowanie tak :)
                  • Gość: coz...normalny :) Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... spotkanie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 01:08
                    Co do miejsca to skoro i tak mamy tydzien ponad to jeszcze sie cos ustali, co to
                    wieku to zalezy (ja 24 np. :)). Mam nadzieje ze nie okazalbym sie tam
                    najmlodszym okazem samotnikus-pospolitus ;) Przyszly weekend w sumie tez moze
                    byc tylk obawiam sie ze do tego czasu czesc zapomnij ze uczestniczyla w tej
                    rozmowie a drugiej czesci albo przejdze ochota albo cos tam innego wypadnie. Ale
                    skoro wiekszosc (jak narazie) w ten nie moze ja w swojej skromnej osobie
                    poprostu dostosuje sie do tej wiekszosci :) ps. ma ktos jakies pomysly co do
                    miejsca ? pozdrowka
                    • wesola3891 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... spotkanie ... 30.11.05, 08:17
                      Brawo w końcu coś sie ruszyło ja jestem jak najbardziej za :) co do miejsca to
                      proponuje zeby każdy kto ma ochote sie spotkać napisał w jakiej knajpce,
                      kawiarni, pubie itd. widziałby to spotkanie a potem w ciągu tygodnia coś sie
                      ustali i wybierze :)
                      co Wy na to? :)
                      • Gość: coz...normalny :) Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... spotkanie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 09:50
                        Pierwsza propozycja narazie ogolna - może cos na biznes ?
                        • wesola3891 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... spotkanie ... 30.11.05, 12:26
                          No chyba jesteśmy tu dziś sami ;)
                          ja przystaję na propozycje biznes, poczekajmy tylko czy jeszcze ktos bedzie
                          chętny czy zostanie nam spotkac sie we dwoje ;)
                          • Gość: on27 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... spotkanie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 13:40
                            Proponuję Flash w aleji 29
                            • Gość: coz...normalny :) Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... spotkanie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 18:33
                              Sami :) hehe tez mozna ewentualnie ;) A kolezanka Wesola jest w moim przedziale
                              wiekowym ? tak z czystej ciekawosci pytam oczywiscie ;) Flash hmm tez moglby
                              byc, ale ja chyba pozostane i bede obstawial na biznes center. Ale niech sie
                              "reszta" wypowie.
                              • Gość: coz...normalny :) Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... spotkanie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 18:42
                                Do kolezanki Wesolej :) sorki wiem ze sie o wiek nie pyta ale jesli mnie oczy
                                nie myla to wystarczy przestawic co nieco i juz wiemy ktoremu rocznikowi
                                zawdzieczamy Tworczynie tego tematu ;) pozdrowka
                                • wesola3891 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... spotkanie ... 30.11.05, 21:05
                                  no proszę jaki kolega sprytny :)
                                  równiez pozdrawiam :)
                                  • Gość: noel Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... spotkanie ... IP: *.trustnet.pl 30.11.05, 23:09
                                    w koncu inteligenty.... bo sam i kobiety z niego nie wysysaja madrosci ;)
                                    • Gość: coz...normalny :) Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... spotkanie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 18:55
                                      Hmm no i zadnego odzewu ... szkoda ... sam przeciez nie pojde ... a moglo byc
                                      ciekawie.
            • Gość: Asia Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... spotkanie ... IP: *.vlan.euronet.net.pl 01.12.05, 22:00
              No właśnie.Ustalcie wreszcie coś bo tylko piszecie i nic z tego...
          • Gość: Ania Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... spotkanie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 16:09
            samotni czy nie samotni! roznie to z tym bywa bo jesli sie jest samotnym to
            chciałoby sie tą połówke ukochna mieć przy sobie ale z kolei jesli sie ja juz
            ma i to dość dlugo to różnie z tym bywa, na początku moze fajnie ale potem
            zaczynaja sie wzloty i upadki zreszta jak wszedzie!takie jzu to nasze życie!
            Dlaczego na ogól mężczyzni sa nie romantyczni??przeciez kobiety uwielbiają
            romantyczność ze strony mężczyzn!to takie mile u wspaniałe ale coż są
            praktycznie tylko twardziele..może i wyjątki też sa...ale bardzo rzadko! a Ty
            jaki jestes???
            • Gość: noel Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... spotkanie ... IP: *.trustnet.pl 08.12.05, 20:12
              a co to, prowokacja?
    • Gość: noel Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.trustnet.pl 30.11.05, 23:23
      asiaczku, where are you???
      • Gość: coz...normalny :) Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 00:54
        Wolalbym, tak szczerze mowiac pozbyc sie tej ehem "inteligencji" na rzecz
        drugiej polowki :) No ale poczekamy zobaczymy. Jeszcze jedno question do
        kolezanki Wesolej - mozesz zdradzic nam no ok mnie ;) jak masz na imie ? Bede
        wdzieczny.
        • Gość: Asik Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.05, 03:42
          Witam. Okazuje się że dużo tych samotnych.... Tylko czy są jeszcze fajni i
          wolni mężczyźni po 30? Piszecie o samotności 20-latkowie, a co z nami 30-kami,
          40-kami??? My też jesteśmy super dziewczyny! Czy mamy szansę znaleźć
          swoje "połówki"? Chętnie dołączę do "biesiady" jeśli dojdzie do skutku, chociaż
          jak na razie brak konkretów.
        • wesola3891 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... 01.12.05, 09:14
          Dzień dobry :) ale sie miło spało a tu niestey czas wstawać i iść sie czegoś
          nowego nauczyć ;)
          no nie wiem czy moge zdradzać tak na forum swoje imię :) w końcu trzeba chronić
          swoje dane osobowe :)
      • Gość: asiaczek Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 07:38
        Tutaj jestem! ;P Nie odzywalam sie bo bardzo zabiegane dni mam ostatnio i chyba
        tak zostanie do konca tygodnia chociaz od dzisiaj moge juz zlapac oddech ;)
        • Gość: coz...normalny :) Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 10:42
          No tak Ochrona Danych Osobowych obowiazuje wiec nie bede sie upieral bynajmniej
          na forum ;) A wracajac do spotkania, jak narazie widze az podkreslam az :) 5
          osob zainteresowanych, gdzie sie reszta samotnego forum podziala ? :)
          • wesola3891 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... 01.12.05, 15:04
            Ochrona danych osobowych jak najbardziej działa ;) chyba musze coś na ten temat
            poczytac więcej co by sie douczyć - tego co potrzebne w szkołach nie uczą
            niestety ;)
            Nie denerwuj sie tak, do przyszłego weekendu jeszcze daleko, albo znajdzie sie
            wiecej osób albo wykruszą sie wszyscy, pożyjemy zobaczymy... :)
            • Gość: coz...normalny :) Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 16:17
              Alez ja sie wcale nie denerwuje ;) poprostu tak jak juz Mowilas (pisalas)
              najwyzej spotkamy sie w malym gronie lub sami :> Ochrona danych osobowych
              (Ustawa z dn. 29.08.97), to tak dla Ciebie na dobry poczatek :) - ehh fajny
              temat troszke przezemnie przewalkowany. milego popoludnia
    • Gość: Gosia Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 22:37
      A widzisz! Ja nie jestem piękna,a do tego gruba, ale znalazłam sobie kochanego
      faceta, świetnie się dogadujemy i razem jesteśmy bardzo szczęsliwi.
    • Gość: coz...normalny :) Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 23:14
      Gosiu przeciez to nie chodzi o to zeby byc pieknym itd. (zreszta jakbysmy
      wszyscy byli piekni, o wspanialych sylwetkach itd. itp. byloby poprostu nudno),
      chodzi o to zeby kochac i byc kochanym ... to w zasadzie chyba jest
      najwazniejsze - reszta sama sie dopasuje :) Fajnie ze masz kogos takiego - ale
      jak widzisz nie kazdemu sie udaje nawet pomimo tego ze jest piekny i wspanialy
      (bo nie wyglad jest najwazniejszy, okladka zawsze bedzie okladka co nie ... ;) ).
      Do kolezanki WESOLEJ - wiesz juz cos wiecej o Ochronie danych osobowych,
      moze jednak jakos Cie namowie do ujawnienia swojego imienia, nikomu nie powiem
      :P - pozdrowka
      • wesola3891 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... 02.12.05, 20:51
        witam :) ciężki dzionek za mną, tyle co wróciłam z malej niespodziewanej podróży
        do naszej stolicy i już nawet klimat swiąteczny poczułam, choc jak wjechałam do
        naszego miasta i zobaczyłam te same jak co roku lampeczki w Alejach to mi mina
        zrzedła :/
        Niestety kolego mój drogi na ustawe o Ochronie danych osobowych nawet nie miałam
        czasu spojrzeć ;) może innym razem, a może Ty bys sie pierwszy przedstawił??

A tu widze że towarzystwo sie wykruszyło :)
        więc i ja chwilowo uciekam, nareszcie upragniony wolny weekend :)
        • Gość: coz...normalny :) Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 00:13
          Wiesz to, ze napisze, ze mam na imie Michał i bardzo mi miło to w zasadzie nic
          nie zmienia i tak nadal zostaje anonimowy (no prawie bo to jednak
          Internet)Milego weekendu zycze ;) ps. lampeczki w alejach ... katastrofa
    • Gość: szukajcie-znajdzie Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 09:43
      czesc
      czasy sie zmieniaja, pojecie normalnosci rowniez.
      moze zbyt wysokie wymagania stawiasz przed potecjalnymi kandydatami:)
      kazdy w swoim zyciu znajdzie swoja druga polowke, predzej czy pozniej, pod
      warunkiem, ze bedzie tego chcial i nie bedzie stawial przed "kandydatami/tkami"
      czas by zejsc na ziemie i nie czekac na gwiazdke z nieba:)
      czasem bywa tak ze pod plaszczem ignorancji i hamstwa kryje sie ktos bardzo
      zwykly, "normalny" ktos kto pragnie ciepla od drugiej osoby.
      czasem trzeba byc hamem bo inaczej w tych czasch zostalo by sie "zjedzonym".
      pozdrawiam
    • Gość: seba Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: 212.203.133.* 05.12.05, 10:00
      Proponuję ściągnąć maseczkę i otworzyć oczy.
      • Gość: coz...normalny :) Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 19:15
        No i sie towarzystwo wkruszylo, ehh ... kolezanka WESOŁA rowniez umilkla, a
        szkoda :)?!
        • Gość: asiaczek Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 20:08
          Spoko, zmotamy sie w eekend, mysle ze bedzie dobrze, to ze nikt nic nie pisze
          nie znaczy ze nie interesuje ich takie spotkanie, niesmiali po prostu, ale
          mysle ze zjawic sie zjawia ;)
          • Gość: HIDETOSHI Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.man.czest.pl 05.12.05, 20:34
            Umowcie sie, spotkajcie sie a potem opowiedzcie jak bylo. POZDR.
        • wesola3891 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... 06.12.05, 08:35
          Hej
          nie umilkłam - poprostu mówić nie mogłam - dopadły mnie jakieś wirusy i tak
          jakoś sie rozchorowałam :) ale już wracam do świata żywych ...
          Więc moi mili do roboty, cos tam mieliśmy ustalić :) więc??
    • Gość: delta Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.trustnet.pl 05.12.05, 23:26
      Moze rzeczywiscie sa jacys 'wyjsciowi' , ale gdzie?? Gdzie oni sie podziewaja ??
      :D I chyba wraca stereotyp- przystojny znaczy glupi i napalony:P
    • Gość: Orzelek Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: 80.51.57.* 06.12.05, 12:16
      Trzeba zauważyc,że istnieją również panowie nieśmiali bojący zrobic
      tzw.pierwszy krok-jak np.ja :( Wynika to z obawy przed ewentualnym
      odrzuceniem,a jak wiadomo pierwsza nieudana próba może spowodowac niechęc do
      dalszego działania.Niestety latka lecą,a ja sam :( Chęci są,ale same chęci nie
      wystarczą.Pozdrawiam wszystkich samotnych i nieśmiałych :)
      • Gość: coz...normalny :) Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 12:52
        No poczekamy do soboty i sie zobaczy kto bedzie taki odwazny i sie pojawi :)
        WESOLEJ zycze powrotu do zdrowka ;) rychlego, a juz napewno musisz byc zdrowa
        przed sobota ;)
        A do kolegi Orzelka -> jesli sa checi to wystarczy sprobowac, ludzie ucza
        sie na bledach wiec ..., pozatym zycie mamy jedno (wiem wiem gadam jak wszyscy)
        ale najwidoczniej cos w tym jest. Po prostu Warto Probowac !!! pozdrowionka
        ps. proponuje sobote (godzina 17-18), nadal obstaje przy biznes, ale
        oczywiscie wszystko jest do uzgodnienia!
    • Gość: Gordon Thompson. Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 09:48
      gdzie?może źle szukasz.bo na dyskotekach to raczej takich nie ma.
    • zyzyzyryksy Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... 09.12.05, 12:18
      A gdzie sie podzialy te wspaniale pelne uroku i tajemniczosci kobiety...?
      Wybaczcie, ale...wszedzie dookola plastik, ocena wizualna i stan posiadania -
      rzecz pierwszoplanowa...Zasady, kultura, moralnosc...?...Slogany!...Niestety...
    • Gość: asiaczek Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 09:45
      Dzisiaj o 18 w Spoko, taki maly spontanik co wy na to??
      • wesola3891 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... 11.12.05, 16:58
        Spontan?? super :)a tu już prawie 17-ta!!! no to trzebaby już z domku wyruszać
        :)Zmierzam coprada w troszke inne strony ale nie omieszkam i do Spoko zajrzeć :)
        do zobaczenia :)
    • Gość: asia Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 17:56
      Też nie wiem gdzie są mój facet pisze sms z inną niby jego koleżanką otresci ze też cieszy się ze ona jest przy nim a jauważałam że jesteśmy parą
      • Gość: coz...normalny :) Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 19:08
        No dzieki ... jest 19:07 a ja sie dowiaduje ze o 18 w spoko. Napiszcie jak bylo
        :( , a tak chcialem poznac kolezanke Wesola ehh :(
    • wesola3891 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... 13.12.05, 12:03
      Hej, no i był ktoś w tym Spoko w końcu?? Ja niestety nie dotarłam gdyż przez
      przypadem za namową znajomych znalazłam sie w filharmonii na koncercie :)
      Chyba ten wątek powoli umiera śmiercią naturalną... trudno :)
      Powiem Wam wszystkim jedno - prawdziwi mężczyźni i prawdziwe kobiety
      istnieją :) a wiecie skąd o tym wiem?? bo ostatnio przyglądam sie ludziom
      choćby na ulicy i zauważam więcej niż wcześniej, po ulicach chodzą nie tylko
      wypacykowane lale i lalusie ;) a także normalni przeciętni ludzie, przęciętni a
      jednak posiadający w sobie to coś...
      az milej jest iść ulicą i uśmiechać sie do ludzi :) a może to tylko te święta
      tak na mnie podziałały?? kto wie... pozdrawiam wszystkich szukających tych
      prawdziwych mężczyzn i kobiet :)
      • Gość: Orzelek Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... IP: 80.51.57.* 24.12.05, 15:13
        Z okazji świąt odświeżam wątek.Życzę wszystkim zdrowych,wesołych świąt Bożego
        Narodzenia,wagonów z prezentami i umiaru przy stole ;)
        W Nowym Roku życzę zaś spełnienia wszystkich marzeń i realizacji wszelkich
        planów oraz znalezienia swojej upragnionej drugiej połóweczki :)
        Pozdrawiam Orzelek
        • wesola3891 Re: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI... 26.12.05, 17:09
          O jak fajnie że po tak długiej nieobecności ktos tu jeszcze zajrzał i to z
          życzeniami :)
          To i ja dokładam sie do życzeń - choć troszke późno bo święta już prawie za nami
          ale za to przed nami Nowy Rok - mam nadzieje że dla wszystkich będzie wiele
          lepszym rokiem niż ten co właśnie mija :)
          Pozdrawiam - Wesoła :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka