Dodaj do ulubionych

Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie

IP: 212.244.80.* 29.11.05, 18:33
Strzezcie sie tego typu tekstów (Mam na imie Jan! Mam twoje foto, jestes
przepiekna!Zobacz jak ja wygladam iframebiz.biz/dl/adv435.php
Jaki jestem?) bo jesli klikniecie na linka to złapiecie wirusa przez którego
bedzie trzeba stawiac system na nowo bo nic nie bedzie sie dało na kompie
zrobic. Uwazajcie

Obserwuj wątek
    • Gość: seba Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: 212.203.133.* 29.11.05, 18:37
      doprawdy swietny pomysl zeby tutaj zamieszczac tego linka...
      • Gość: Pysia Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: 212.244.80.* 29.11.05, 18:39
        Źle zrobiłam ze go tu umesciełam? chciałam wszystkich ostrzec przed tym bo sama
        na niego kliknełam i mogłam tylko stawiac system od nowa. papatki
        • Gość: kasiaa Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: *.trustnet.pl 29.11.05, 22:05
          Ja tez dostalam ta wiadomosc... kliknelam linka... i mmam jakes wirusy ale
          naszczescie jeszcze komputer dziala........
    • Gość: Pysia Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: 212.244.80.* 29.11.05, 18:37
      Osoby piszace taki tekst odzywaja sie na gg nie odpowiadajcie na ten numer
      9564403 ostrzegam!!! Imie moze byc zmienione w tym tekscie. Najlepiej nie
      odpowiadajcie osobom których nie znacie. papatki

• t3d1 Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie 29.11.05, 18:39
        Potwierdzam :) Z ciekawosci kliknolem w linka na zabezpieczeniach :) i Kaspersky odrazu zadzialal znalazl wirusa :) ale podawanie tego linku tutaj nie bylo na miejscu nastepnym razem zastanow sie !!
      • Gość: HK Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 18:46
        Czy to jest równoznaczne z "nieznajomy przesyła wiadomość?"
        • Gość: gg Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: *.21.pl / *.21.pl 30.11.05, 12:45
          TAK
      • Gość: Gośka Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 18:48
        ja takie coś dostałam :| weszłam w linka, ale systemu nie musiałam stawiać...
    • Gość: Pysia Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: 212.244.80.* 29.11.05, 18:43
      Człowiek chce dobrze to jeszcze go wyzwia. Moim zdanie mdobrze zrobiłam moze
      uratuje to czyjs komputer. nara
      • t3d1 Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie 29.11.05, 18:55
        Dobrze bys zrobila podajac link ale zmieniajac powiedzmy jedna litere w nim zeby
        jakis delikwent nie wchodzil w to :) i bylo by po problemie :)
        • Gość: nn Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: *.piotrkow.net.pl 06.12.05, 13:44
          Apropos tego linka, jak ktos uważnie czyta co jest napisane to nie kliknie na
          niego......pozdro
      • Gość: HK Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 19:19
        Jezu..., Pysia, pisz o co chodzi ?????????
        • ja_corka Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie 29.11.05, 19:31
          hahahha tezmam kilka takich wpisow.........
          wiecie co wpisuje...

Poczekaj.....zaraz Vie namierzymy. wpisales sie w gg policyjne
          Wlasnie oczekujemy takich wpisow w zwiazku z zagrozeniem wirusowym.
          Juz Cie mamy na podgladzie.

to samo wpisuje jak sie ktos glupio chwali wpisem

"Jestem matka nastolatka.
          Moj syn sie podnieca jak mnie widzi nago"

kiedys sie ktos mocno tlumaczył i przepraszal......a wogole to nie otwieram
          takich wpisow.

sama tez dostałam takie ostrzezenie

Zablokuj te numery gg : 8054836, 9523465, 9503306,9503409, 4780282,
          7664158,5845387, 7703285 i 9526775.Ten facet ma 34 lata i jest z Warszawy.
          Podaje sie najcześciej za Tomka lubinnedziecko. Przysy3a linki do stron gdzie
          niby jest jego zdjecie i przeprasza?e musi leciea ...i znika z GG.Ale po
          otworzeniu strony atakują cie trojany m. in. te co rozszyfrowujątwoje has3ado
          systemu i komunikatorów i inne wirusy. To jest byly haker.Poprzez te wirusy
          miesza w systemie i mo?e zapanowaa nad twoim komputerem.Wyślij to jak
          najwiekszej ilości osób i napisz ?eby go zablokowali.Chyba ?e ci komputer nie
          mi3y.Jesli znasz inne nr GG, którymi sie posluguje to dopisz je.Jak dostaniesz
          e-maila pt. "Biblia Zakonników" obojetnie od kogo nie otwierajgo.Jest to 100%
          wirus, który kasuje caly dysk twardy .Podaj to dalej swoim znajomym.UWAGA BARDZO
          WAZNE ! i powiedzcie o tym szczególnie dzieciakom...Gośa wysyla linki na GG z
          adresem ( www. lola. za. pl) - da3em spacje pokropkach po to byście sobienie
          klikneli. Klikajac na to wchodzisz na jego strone, która jestzainfekowana
          trojanem z keylogeremw celu nasluchiwania klawiatury co w efekcie daje zdobycie
          hase3 i zdalnąkontrole nad komputerem.WYSLIJ TA WIADOMOSC KAZDEMU ZE SWOJEJ
          LISTY KONTAKTÓW

• Gość: croppek Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: *.multicon.pl 07.12.05, 01:25
            a ty wiesz, ze wirusem jest ta wiadomosc, ktora rozsylasz?

"Fałszywe alarmy to listy elektroniczne, pisane głównie przez różnej maści
            dowcipnisiów, ostrzegające przed pojawieniem się rzekomych nowych, bardzo
            groźnych wirusów. Tego typu listy wywołują zwykle zamieszanie i generują
            niepotrzebny ruch w sieci, gdy użytkownicy starają się rozesłać to "ostrzeżenie"
            do wszystkich znajomych. Prosimy o nie przekazywanie tego typu listów dalej - o
            to właśnie chodzi ich autorom-dowcipnisiom." Źródło: www.mks.com.pl
        • Gość: Do Pysi Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 19:33
          Pysia! a ja Ci dziękuję!!! Bardzo dobrze zrobiłaś że ostrzegłaś Ty jesteś
          bardzo w porządku a co zrobią inni z ostrzeżeniem to juz ich problem

• Gość: ja20 Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: *.trustnet.pl 29.11.05, 21:49
            potwierdzam tez cos takiego dostalam na gg.
            • Gość: Adi Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 23:43
              wlasnie dostalem przed minuta cos takiego
              "Mam na imie Jan! Mam twoje foto, jestes przepiekna!
              Zobacz jak ja wygladam"
              69. 50. 190. 135/?to .=.FOTKAPL. ( link celowo oddzielilem kropkami i
              spacjami zeby nikt sobie przez przypadek w niego nie kliknął)
              A tak wogole to odpisalem mu że wygląda troche jak wirus komputerowy heh.
              Oto jego numer gg 9565060.
              • Gość: Gośka Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 09:54
                własnie od niego dostalam ten sam link. ja mu napisalam, ze jest sliczny :P
              • Gość: nn Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: *.piotrkow.net.pl 06.12.05, 13:52
                NIe tylko na gg uważac trzeba,równiez na poczte elektroniczną tam czasem tez
                pojawiaja sie maile zainfekowane wiruchami,więc jak od kogos nieznanego to
                lepiej żadnych załączników ani linków nie otwierać
              • Gość: niki uwazajcie!! on caly czas wysyla to badziewie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 19:59
                po prostu nie odpowiadajcie na jego zaczepki
      • Gość: nn Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: *.piotrkow.net.pl 06.12.05, 13:43
        Pewnie że dobrze zrobiłaś,jest wiele ludzi którzy z ciekawości klikaja na
        nieznane linki a tacy ktorzy to rozsylaja tylko czekaja na takiego osobnika
        który nie wie co i jak-zazwyczaj są to wiruchy które czytają hasła i ten pseudo
        haker ma kontrole nad twoim kompem-i nie tylko-więc LUDZISKA UWAŻAJCIE NA TEGO
        TYPU WIADOMOŚCI od nieznajomych
      • Gość: vastu Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 18:04
        właśnie dostałam taką wiadomość z numeru gg 9673533,mam na imie
        Karolina,znalazlam cie na fotka.pl
        jestes zajebisty, chce cie poznac!
        moja fotka jest tutaj
        wklejam tekst...
    • Gość: Gośka Właśnie przed chwilą takie coś dostałam :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 09:48
      uhhh :[
      • ja_corka ON MA KILKANASCIE NUMEROW 30.11.05, 10:51
        wiec nie otwierajcie tych JEGO zdjeć
        i niech soboe slodzi pieknoscia SAM
        • Gość: avra Re: ON MA KILKANASCIE NUMEROW IP: *.prenet.pl 30.11.05, 12:25
          Dzięki za ostrzeżenie.Zablokowałam jego wszystkie numery:-))Dzięki i pozdrawiam.
        • Gość: gg Re: ON MA KILKANASCIE NUMEROW IP: *.21.pl / *.21.pl 30.11.05, 12:39
          prosze, oto kolejne nr gg tego dowcipnisia: 8745408, 1144558,5582207,
          przedstawia sie równiez jako Marek /Marek,Lover 21/. Najlepiej nie odbierać
          wiadomosci od nieznajomych, a jeśli to otwierać tego linku
          • Gość: gg Re: ON MA KILKANASCIE NUMEROW IP: *.21.pl / *.21.pl 30.11.05, 12:41
            to oczywiście NIE otwierać jego linkow
          • Gość: jarek Re: ON MA KILKANASCIE NUMEROW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 17:57
            ja dostalem z 9693839 ale mam win98 i nadal nic sie nie sypie, chociaz wirusa
            znalazl :/
    • Gość: Martina Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 14:02
      uwazajcie na to cholerstwo!!do mnie przyszla wiadomosc o tej tresci chyba juz 5
      razy!!pozdrawiam:*
    • Gość: aga Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 15:23
      Ja tez kiedys dostalam taka wiadomosc.Nazywal sie chyba Lover21 lub podobnie.
      Nic sie nie dalo zrobic na kompie i trzeba bylo instalowac wszystko jeszcze
      raz.Uwazajcie!!!
      • Gość: Renata Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 16:34
        9189944-to następny numer na gg , który przesyła wirusa
    • Gość: uczennica Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 18:01
      popieram tez dostalm wiadomosc d tego dowcipnsia z nr:9678787 jak jan i kilka
      razy tzn 2 ilub 3 podlamczam sie marek lover 21 tez ostrzegam!! pa
      • Gość: m Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: *.prenet.pl 30.11.05, 18:55
        podniecacie sie jak by bylo czym !!! numer stary jak swiat, poza tym podstawowa zasada zachowania w internecie
        NIE KLIKAJ WE WSZYSTKO CO WIDZISZ !!!

czasem jestem za wprowadzeniem egzaminu na uzywanie internetu... chociaz gdyby nie to to by sie nie dalo zarobic na stawianiu systemu :D
        • Gość: Krzychu Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: *.bis / 212.244.80.* 30.11.05, 21:06
          Podstawowa zasada to dobry, stale aktualizowany program antywirusowy z
          włączonym guardem. Nie zarobiłbyś, gdyby wszyscy je mieli zainstalowane.
          • Gość: hmmm Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 22:12
            9504801 mam na imie Marek,znalazlem cie na fotka.pl
            jestes piekna, chce cie poznac!
            moja fotka jest tutaj
            http: / / 69 . 50 . 190 . 135 / ? to = FOTKA & from = fotkapl & type = moja
            powiedz czy ci sie podobam?
            ale zaczął od zwykłego Witam żeby było prawdziwiej
        • Gość: bb Re: Ostrzezenie przed wirusami !!!Do m IP: *.21.pl / *.21.pl 30.11.05, 22:20
          cyt."numer stary jak świat" - może to oczywiste dla Ciebie ale czy tak jasne
          dla 10-15 latków, których nie brak na gg ? Może autorem tych dowcipów jest
          ktoś, kto właśnie "stawia system".....dobra podpowiedz
          • Gość: m_jak_moralista sie rozpisalem ;) IP: *.prenet.pl 01.12.05, 16:44
            no wlasnie 10-15 latki klikajace wszedie i we wszystko to jedno, ale dalej malolaty obrazajace wszystko i wszystkich bo wierza w swoja anonimowac to druga sprawa ale imho z pewnym wspolny mianownikiem.

Obslugi internetu trzeba sie nauczyc, jak by to inaczej wygladalo zeby przed podlaczeniem kazdej osoby provider zapewnial male szkolenie, wystarczy poswiecenie 30 minut czy tez godzinki na wytlumaczenie podstaw bezpieczenstwa, netykiety itp. albo chociazby rola rodzicow, ktorzy nie powinni dac zabawki dziecku nie sprawdzajac jej samemu - chociaz dla swietego spokoju wola wlaczyc dziecku kompa i isc obejrzec TV. (zabrzmialem jak Roman G. )

A tak teraz kazdy sie chwlai z jakiego numeru do niego ktos zagadal podrzucajac link, ludzie blokuja numery jak ostatni idioci a za 3 miesiace jakis znajomy odziedziczy numer i niebedzie sie mogl skontaktowac bo ten numer akurat jest zablokowany i bedzie sie taka niemotka pytala jak odblokowa kolege :) - (wersja humorystyczna).

Na dobra sprawe zeby ratowac ludzi teraz powinienem podac 2mln adresow emial z ktorych otrzymalem jakis spam, wirus w zalaczniku czy cholera wie co jeszcze plus okolo 100 nr gg, icq czy tez loginow MSN, tlen itd itd. z ktorych ktos mi cos podsylal do klikniecia, zeby ostrzedz przed niebezpieczenistwem. Njprosciej PRZECZYTAC NETYKIETE plus te wydajace sie smiesznie poradniki w gazetach komputerowych JAK ZACHOWYWAC SIE W INTERNECIE.

Oczywsice dobry antywirek plus firewall i ewentualnie malo dziurawa przegladarka nie zaszkodzi ale nie gwarantuje 100% bezpieczenstwa.
    • Gość: Aga Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 19:54
      Dopisuję kolejny numer gg z wirusem - 9490262
      • Gość: Pysia Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: 212.244.80.* 02.12.05, 17:18
        Własnie dostałam kolejnego wiruska oto nr którego trzeba sie strzec 9565286 a
        oto wiadomisc od niego 69..50..190..135/?to=MOJAFOTKA1
        http: //69. 50. 190. 135/? to = MOJAFOTKA1 . To jakas plaga z tymi wirusami
        moze sie im znudzi. Pozdrawiam
        • Gość: Pysia Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: 212.244.80.* 02.12.05, 17:22
          Nie klikajcie na linki w kolorze czerwonym. Ostrzegam !!!!!!!!!!!!!
          • Gość: panu Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: *.chello.pl 06.12.05, 15:32
            dostałem taką wiadomość, że jestem karolina i widziłam twoje zdjęcie na
            www.fotki.pl jesteś boski, zobacz jak ja wyglądam i dała ten link.
            nie dawałem do internetu swoich fotek więc uważłem tą wiadomosć za podejrzaną i
            nie kliknąłem w link. na szczęście byłem zdrowy na umyśle i od jakiegoś czasu
            nie klikam nawet w linki, któe dostaje od kolegów.
      • Gość: kasiaa Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: *.trustnet.pl 06.12.05, 18:20
        numery gg z ktorych korysta ktos kto sie nudzi i rozsyla wirusy:
        9564971
        9564272
        9702962
        9565023
        hm.. napisalam te numey chociaz nie wiem po co, bo zalozenie nowego numeru gg
        zajmuje 3 minuty......... podzrawiam
    • Gość: matka Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 06.12.05, 14:02
      wczoraj po poludniu przyslano mi na gg " chcesz zobaczyc zdjecia Dody nago
      kliknij na link" zamknęłam, bo pewnie coś nowego zawirusowanego.
    • Gość: muto7 Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 00:44
      kolejny numer gg z zawirusowanym plikiem 9703811
      • Gość: gość Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: *.grosz.prenet.pl 07.12.05, 11:21
        Windows służy do przeglądania internetu
        z twojego komputera i odwrotnie hahahahaha :P
    • Gość: wer Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 13:00
      A moze tak zablokowac domene i zlozyc doniesienie do prokuratury???
      Oto namiary na wlasciceila domeny:
      Domain Name: IFRAMEBIZ.BIZ
      Domain ID: D11473573-BIZ
      Sponsoring Registrar: TLDS INC.
      Sponsoring Registrar IANA ID: 320
      Domain Status: clientTransferProhibited
      Registrant ID: 6463918-SRSPLUS
      Registrant Name: Ezhi Brozkevitsh
      Registrant Organization: Ezhi Brozkevitsh
      Registrant Address1: Al. Armii Ludowej 24
      Registrant City: Warszawa
      Registrant Postal Code: 00-609
      Registrant Country: Poland
      Registrant Country Code: PL
      Registrant Phone Number: +21.225798400
      Registrant Email: admin@buytraff.biz
      Administrative Contact ID: 6463919-SRSPLUS
      Administrative Contact Name: Ezhi Brozkevitsh
      Administrative Contact Organization: Ezhi Brozkevitsh
      Administrative Contact Address1: Al. Armii Ludowej 24
      Administrative Contact City: Warszawa
      Administrative Contact Postal Code: 00-609
      Administrative Contact Country: Poland
      Administrative Contact Country Code: PL
      Administrative Contact Phone Number: +21.225798400
      Administrative Contact Email: admin@buytraff.biz
      Billing Contact ID: 6463919-SRSPLUS
      Billing Contact Name: Ezhi Brozkevitsh
      Billing Contact Organization: Ezhi Brozkevitsh
      Billing Contact Address1: Al. Armii Ludowej 24
      Billing Contact City: Warszawa
      Billing Contact Postal Code: 00-609
      Billing Contact Country: Poland
      Billing Contact Country Code: PL
      Billing Contact Phone Number: +21.225798400
      Billing Contact Email: admin@buytraff.biz
      Technical Contact ID: 6463920-SRSPLUS
      Technical Contact Name: Ezhi Brozkevitsh
      Technical Contact Organization: Ezhi Brozkevitsh
      Technical Contact Address1: Al. Armii Ludowej 24
      Technical Contact City: Warszawa
      Technical Contact Postal Code: 00-609
      Technical Contact Country: Poland
      Technical Contact Country Code: PL
      Technical Contact Phone Number: +21.225798400
      Technical Contact Email: admin@buytraff.biz
      Name Server: NS1.IFRAMEBIZ.BIZ
      Name Server: NS2.IFRAMEBIZ.BIZ
      Created by Registrar: TLDS INC.
      Last Updated by Registrar: TLDS INC.
      Domain Registration Date: Sun Nov 13 23:01:38 GMT 2005
      Domain Expiration Date: Sun Nov 12 23:59:59 GMT 2006
      Domain Last Updated Date: Mon Nov 14 10:31:05 GMT 2005
      • Gość: qqryq Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 13:39
        mnie avast ochronił przed tym viruskiem :-)))
        • Gość: wer Re: Ostrzezenie przed wirusami !!! Przeczytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 16:03
          mnie norton:)
          Jak sie ktos tym interesuje to zobaczcie ile gostek tego ma tylko nie uruchamiac:):
          iframebiz.biz/dl/
    • Gość: alex Re: co to wogóle jest IP: *.ehelp.pl 07.12.05, 16:17
      zaczyna sie niewinnie "witaj mam na imie Karolina! widziałam cię na fotka.pl i
      strasznie mi się spodobałeś. może się poznamy maja fotka na....."
      niestety padłem ofiara. antywirusem przeskanowałem cały komputer i znalazł plik
      java...(coś tam) i go usunął. nie mam go na dyskach bo sprawdzałem jeszcze raz.
      UWAżAJCIE podaje się za Karoline GG-9708281
      • Gość: pokemon Re: co to wogóle jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 17:07
        trzeba mieć nieźle nasrane we łbie żeby takie coś rozsyłać. jakis maniak sie nam
        trafił. ale i tak nie jest oryginalny bo ja tam wolę sanchezów z mtv:))))))) oni
        to dopiero maja jazdy. niech lepiej weźmie z nich przykład
        • yanoooosh Re: wirusy na gg 07.12.05, 22:22
          witam przez przypadek znalazlem watek na gazecie ktory jest podobny do sprawy ktora wlasnie wczortaj zalatwialem z gg
          mianowicie wyslalem im maila niech sprawdza co i jak z tymi wirusai i linkami od botow

dzisaj siedzac na necie znalazlem ten watek

dostalem odpowiedz od gg ze zajma sie to sprawa i dziekuja mi za kontakt
          ale moge byc niewiarygodny jako jeden osobnik wiec jezeli chcecie wysylajcie maile do gg niech sprawdzaja adresy ip i wywala z sieci tych pseudo hakerow ktorzy zatrowaja osoby bez jakichkolwiek zabezpieczen

otot adres do gg tech@gadu-gadu.pl im nas wiecej tym lepiej
          • yanoooosh Re: wirusy na gg 07.12.05, 22:23

sorry bo mi sie nie oddzielilo podaje raz jeszcze
            tech@gadu-gadu.pl
      • Gość: myszata Re: co to wogóle jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 22:43
        przed chwila tez dostalam taka wiadomosc:966880022:33:24mam na imie Karolina,znalazlam cie na fotka.pl
        jestes zajebisty, chce cie poznac!
        moja fotka jest tutaj
        iframebiz.biz/dl/adv435..php
        nie wchodzcie
        • Gość: stach Re: co to wogóle jest IP: 213.199.192.* 13.12.05, 11:39
          Jak się przed tym ustrzec?
    • Gość: mati numer tego palanta to rowniez 9563927 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 20:07
      m
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka