Gość: UR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 21:04 Wspomnienie ?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asiaczek Re: Pamiętacie Arka Gołasia ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 22:54 Pamietamy i nigdy nie zapomnimy, przynajmniej ja. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: Pamiętacie Arka Gołasia ? IP: *.21.pl / *.21.pl 05.12.05, 08:49 Nie. A kto to? Pewnie jakaś znana osobistość skoro o niej tu mowa. Musiał człowiek wiele dobrego zrobić skoro wszyscy tak go kochają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaczek Re: Pamiętacie Arka Gołasia ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 11:43 Arek bylo dobrym, skromnym, sympartycznym, ambitnym, nieprzekupnym czlowiekiem, a wszyscy znali go dzieki temu ze byl wybitnie zdolnym siatkarzem, ktory pial sie na drabinie slawy coraz wyzej jednak caly czas pamietajac co jest najwazniejsze, kariera nie uderzyla mu do glowy jak innym. Latem podpisal kontrakt z jednym z najlepszym wloskich klubow i jadac na prazentacje zginal w wypadku samochodowym w wieku 24 lat, pozostawil zone, z ktora slub brali niecale 2 miesiace przed wypadkiem. Mam nadzieje ze pamiec o nim nigdy nie zginie bo byl to naprawde wzor do nasladowania nie tylko dla siatkarzy ale tez dla normalnych ludzi. Pamietajmy o Arku [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: Pamiętacie Arka Gołasia ? IP: 80.51.57.* 05.12.05, 08:59 pewnie ze pamietamy ** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miks Re: Pamiętacie Arka Gołasia ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 15:54 Nie pamiętamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon2 Re: Pamiętacie Arka Gołasia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 16:50 jak możesz tak pisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morelowy Re: Pamiętacie Arka Gołasia ? IP: *.21.pl / *.21.pl 05.12.05, 17:11 Ja też nie pamiętam. I mogę tak pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
kubiss Re: Pamiętam Księżną Dajanę i Matkę Teresę 05.12.05, 17:25 Gołasia Arka też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaczek Re: Pamiętacie Arka Gołasia ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 20:13 Mozesz tak pisac, ale nie masz powodow do dumy, a wrecz przeciwnie. A skoro nie pamietasz, to po co tu wchodzisz wogole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lindsay Re: Pamiętacie Arka Gołasia ? IP: *.trustnet.pl 05.12.05, 23:21 ...Pamięć nigdy nie umiera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygfryda Re: Pamiętacie Arka Gołasia ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 23:45 pewnie, ze pamietam...kogos takiego sie nie da zapomniec, niby czas leczy rany ale wspomnienie pozostaje...brakuje Arka bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siatkarz Re: Pamiętacie Arka Gołasia ? IP: 195.116.81.* 07.12.05, 05:11 oooo widze zlot bylych dziewczyn :D Ma prawo Wam byc smutno A co tam u Agnieszki to chyba Ona kierowala autem prawda ??? Nie bedzie sprawy takiej jaka ma Otylia ??? Pozdrawiam wszystkie fanki ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaczek Re: Pamiętacie Arka Gołasia ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 06:03 Kolejny idiota! I myslisz ze co da jesli pojdzie siedziec?! Ze to bedzie dla niej kara? Najwieksza kare juz dostala, az trudno mi uwierzyc ze ludzie moga byc az tak glupi i zawistni nawet w takiej sytuacji, zalosne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HK. Re: Pamiętacie Arka Gołasia ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 08:02 To okrutne, ale rzeczywiście nikt do tej pory nie postawił Pani Agnieszce zarzutu nieumyślnego spowodowania śmierci, czego z kolei aż nadmiernie doświadcza Otylia. Z całym szacunkiem dla ofiar... Ot, nasza demokracja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siatkarz Re: Pamiętacie Arka Gołasia ? IP: 195.116.81.* 07.12.05, 15:14 No to posluchaj prostaczko Idiota mozesz nazwac ta osobe ktora Cie wychowala i wpoila Ci takie a nie inne warosci Wydaje mi sie ze kazdy czlowiek bez wzgledu na pozycje czy strate taka czy inna powinien byc sprawiedliwie osadzony Nie jestem za zamykaniem kogokolwiek ale mysle ze sprawiedliwe byloby zajac sie sprawa Znam i Age i znalem Arka i chcialbym poprostu uslyszec ze jest jakas sprawiedliwosc i nie chodzi mi tu o zamykanie do wiezienia kogokolwiek Co do auta to chyba bylo calkiem nowe z tego co wiem i szczerze w to watpie ze byla to wina samochodu A Ty dziewczynko najpierw sie zastanow zanim cos napiszesz Moze nie wiesz ale zyjemy w kraju prawa i nikt tu nie powinien uniknac kary bo jest dobrym sportowcem (Otylia) albo roni krokodyle lzy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HK. Re: Pamiętacie Arka Gołasia ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 15:47 No to chyba puściły Ci nerwy, z całym szacunkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaczek Re: Pamiętacie Arka Gołasia ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 22:17 Tresc twojego posta swiadczy raczej o twoim prostactwie... Ja chlopczyku przezylam podobna tragedie, z tym ze w mojej sytuacji nikt nie byl winny. Wiem jak jest stracic bliska osobe i jak to boli, dobrze wiem co czuje rodzina Arka, natomiast to co przezywa Agnieszka jest dla mnie niewyobrazalne, ona najlepiej wie ze jest winna (jakikolwiek czynnik na to wplynal) i udowadnianie jej tego w sadzie nie jest niczym innym jak rozdrapywaniem ran, ponownym przezywaniem tej tragedii, nie wiem czy dla tych wszystkich porzadnych obywateli wazniejsze jest prawo (kto by pomyslal jacy swieci) niz takt i szacunek wobec osob ktore doswiadczyly takiej tragedii. A ty chlopcze skoro znasz Agnieszke to idz do niej i powiedz jej ze powinna poniesc kare, a rozglaszasz w internecie jakim to jestes prawym obywatelem, ciekawe czy patrzac jej w oczy tez bylbys taki madry. Nie zamierzam sie wiecej na ten temat wypowiadac, bo watek jest inny o wiele bardziej szlachetny niz przyziemne szukanie szeroko pojetej sprawiedliwosci. Pamietajmy to co dobre i nie doszukujmy sie tego co zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siatkarz Re: Pamiętacie Arka Gołasia ? IP: 195.116.81.* 09.12.05, 01:04 "to co przezywa Agnieszka jest dla mnie niewyobrazalne, ona najlepiej wie ze jest winna (jakikolwiek czynnik na to wplynal) i udowadnianie jej tego w sadzie nie jest niczym innym jak rozdrapywaniem ran" Wlasnie dlatego powinnismy zrobic wyjatek i nie wszczynac postepowania dochodznieowego bo Ona juz wystarczajaco wycierpiala JESZCZE RAZ POWTARZAM NIE CHODZI MI O TO ZEBY KTOS POSZEDL DO WIEZIENIA ALE ZEBY BYLO W TEJ SPRAWIE POSTEPOWANIE I ORZECZENIE WINY BO TAKIE JEST POLSKIE PRAWO WOBEC KTOREGO WSZYSCY JESTESMY ROWNI CZYZ NIE ??? Nie wiem czy jestes w stanie zrozumiec to co napisalem jak nie popros kogos w domu moze Ci pomoga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pamiętacie Arka Gołasia ? IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 07.12.05, 10:46 tylko jest różnica Otylia jechała prędkością i jest wszytsko odtworzone, natomiast u Agnieszki jest tak, że najprawdopodobniej była to wina samochodu! Zresztą watek jest o pamięci Arka, a nie o osadzaniu, winę to one obie już taką poniosły, że nie jesteście sobie tego wyobrazić. Moim zdaniem powinnien być ten wątek juz zakończony. Odpowiedz Link Zgłoś
ajkaj Re: Pamiętacie Arka Gołasia ? 07.12.05, 11:01 Nie powinien być zakończony, dlaczego miałby być, zabijanie ludzi zawsze jest straszne. Jeśli nie ma winy, Ok, ale jeśli jest, dlaczego o tym milczeć, dlaczego nie żądać kary. Jakaś dziwna moda na wybaczanie jest tu niestosowna. Każdy człowiek powodujący wypadek jest osądzany, każdy cierpi, jeśli spowodował śmierć, czy zginął bliski czy obcy. Proszę bardzo, zlikwidujmy więc kary za piractwo i zabijanie na drogach, bo ten co zabił cierpi. Otylia J. ogłosiła powrót do sportu, gdyby miała odrobinę taktu, poczekałaby do wyroku, odbyła karę, w ciszy i modlitwie. Nie drażniłaby ludzi, nie dawała szansy działaczom na kombinowanie, wszak to oni mają kasę i to oni będą organizować numerki z "niewinnością" za nasze pieniądze, bo ona cierpi... . A inni nie? Rodzice Arka Gołasia, przyjaciele, nie? Tylko żona która zabiła? Co to za argumenty, że kara już spotkała. Jaka kara? O.J. zacznie pływać, zarabiać, reklamować i bawić się życiem, a młody, pełen nadziei człowiek poszedł do ziemi. Jest to osoba prymitywna i zła, zachłanna i bez uczuć i nie wciskajcie ludziom kitu pod pretekstem konieczności zachowania ciszy nad trumną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HK. Re: Pamiętacie Arka Gołasia ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 15:43 Naprawde, nie było moim zamiarem osądzać, ten atak świadczy o niskich pobudkach, albo chęcią wywołania dyskusjii. O noo. Chciałam zwrócić uwage na problem. Tylko tyle do adwersaży [a może przez RZ?] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HK. Re: Pamiętacie Arka Gołasia ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 15:53 I z całym szacunkiem dla Rodzin, naprawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Pamiętacie Arka Gołasia ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 16:21 Takich ludzi jak Arek nigdy sie nie zapomina.....[*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UR Re: Pamiętacie Arka Gołasia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 18:55 Proszę na temat !!! Nie rozdrapywać ran Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Travolta Re: Pamiętacie Arka Gołasia ? IP: *.21.pl / *.21.pl 07.12.05, 23:11 Od kilku dni czytam wpisy o Arku G. ,ale dzisiaj to co niektórzy to trochę przesadzili . To miało słuzyc (te wpisy ) jako wspomnienie a nie targowanie sie czy ktos jest winny i porównywac z innymi wypadkami innych osób.NIE ZAPOMINAJCIE O TYM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UR Re: Pamiętacie Arka Gołasia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 21:19 Dziękuję travolcie z poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UR Re: Pamiętacie Arka Gołasia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 21:20 I przepraszam za zjedzone "a" Odpowiedz Link Zgłoś