Gość: przyszly prawnik Re: Z nożami na studentów IP: 195.116.81.* 10.12.05, 15:43 Czytam tu ze wszyscy domagaja sie jak najsurowszej kary dla osoby ktore pociely nozami Ja mam jednak watpiwosci Zastanawia mnie jaki wyrok powinni dostac "nozownicy" jesli okaze sie ze to Oni byli zaatakowani Tyle sie ostatnio mowi o samoobronie Ciekawe czy bedziemy potrafili byc konsekwentni w swoich opiniach na temat samoobrony koniecznej Moze sie myle ale nie slyszalem zeby komus cos zabrali a wydaje mi sie ze malo prawdopodobne jest to ze CI mezczyzni wyszli sobie kogos zabic przed blok o godzinie 20 Jeszcze jedna kwestia pozostawia wiele watpliwosci Lekarz stwierdzil ze zadawane ciosy byly w takich miejscach i tak zadane ze napastnicy chcieli zabic Przypomne ze jeden mial 3 promile drugi 2,7 promila Czy w takim stanie podczas bojki mogli ocenic gdzie moga zadac cios zeby zabic ??? No i w koncu jeden z podejrzanych zostal zwolniony Czy aby Policja zlapala wlasciwe osoby ??? Przed wydaniem sadow zastanowmy sie czasem nad cala sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów 11.12.05, 00:46 Panie prawnik teraz zostal juz tylko jeden napastnik w pojedynke pobil i podzgal 5 osob (6 kolega napewno uciekl) i nagle cala 6 nie potrafi powiedziec co sie naprwade stalo Byl jakis facet z psem chyba w kapturze i pobil wszystkich ale nie pamietaja ciekawe co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siewierzanka Nie macie już co wymyślać IP: *.int.pl 11.12.05, 09:12 No po przeczytaniu twojego komentarza"Panie Prawniku", stwierdzam, że możesz sobie szukać innego zawodu!!!W życiu nie chciałabym, żeby taki prawnik pomagał mi w mojej sprawie!!!!Znam tych chłopaków i wiem, że oni byli ofiarami, a nie przestępcami.A co do tego, że byli po sporzuciu alkoholu, nie uwierzę, że ty będąć na imprezie naie napijesz się ani kropli piwa, albo pięćdziesiątki.Więc nie wtrącaj się gdzie cię nie potrzebują,weź sobie jakąś modrą książeczke i poczytaj-to ci dobrze zrobi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Trzymamy za was kciuki!!!! IP: *.int.pl 11.12.05, 08:39 Chłopaki cały Siewierz jest z wami!!!!A dla tych nożowników to tylko dożywocie!!! W końcu sam lekarz powiedział,że: "miejsca, w które zadawane były ciosy, oraz rodzaj tych ran wyraźnie wskazują na to, że napastnicy chcieli zabić." Więc co??Chcieli zabić chłopaków, a dostaną 3 miesiące za pobicie z urzyciem niebezpiecznego narzędzia!!!To jest absurd!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Trzymamy za was kciuki!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 12:24 Studenci nie są święci jak się to wydaje innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student skąd dokładnie będzie transmitowane Pod napięciem? IP: *.pcz.pl 11.12.05, 16:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student 2 Re: skąd dokładnie będzie transmitowane Pod napię IP: *.pcz.pl 11.12.05, 16:44 też jestem ciekawy. gdzie jest jakiś akademik na tysiącleciu? może chodzi o malucha na dekabrystów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PCK Re: skąd dokładnie będzie transmitowane Pod napię IP: 195.116.81.* 11.12.05, 17:01 Miejmy nadzieje ze pod akademikiem bo na PCK mogliby was pociac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek z 3 piętra Re: Z nożami na studentów IP: *.pcz.pl 11.12.05, 19:26 Szkoda mi chłopaków z Herkuklesa...Będe dziś oglądał na żywo "Pod Napieciem"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 23:04 Jak by studenci nie zaczeli szurać do dwóch pijaków to by nie zaczeli, jak zaczeli się kopać i tłuc 6 na 2 to tamci wyciągli noże, nie ma się co dziwić, jak ktoś cie napiera po łbie z buta (mowa o studentach) kopiących 2 pijaczków. A teraz czyja wina, a no cała po stronie bandytów. A i co wy tak z tymi nożami, że nóż to sie nosi poto żeby atakować ?! Wyście chyba z agrestu pospadali, a może do obrony. Nie soję po stronie bandytów, ale studenci nie są bez winy, tak sie panoszą u nas po mieście że szkok w grupie, zaczepieją częstochowianinów, i są z nimi problemy, jak wypiją to leją gdzie popadnie. Teraz się jednym dostało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malaria Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 23:06 Noże też się nosi do obrony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiwoor Re: Z nożami na studentów IP: *.net / *.flatpla.net 11.12.05, 23:50 Co niektórzy piszą takie bzdury że szkoda gadać. Mamy dwóch osobników,którzy byli notowani wcześniej za podobne zajścia,byli narąbani,w kieszenie mieli narkotyk(co wskazuje że mogli być pod jego wpływem),ponadto mieli przy sobie noże..I oto połowa ludzi z forum pisze,że ci ludzie są niewinni,że zostali zaatakowani przez agesywnych studentów,a noże nosili w celu samoobrony. Napisze tylko tyle:W tych wszystkich wypowiedziach przewija się jeden źle skrywany motyw-radość i duma z powodu nakopania "przyjezdnym studencinom" przez chłopaków z osiedla.Oto miejscowi pokazali jak bitne i odważna jest nasza dzielnica,nasze miasto.I dlatego zamiast napisać prawdę,że grupa młodych osób trafiła wieczorem na dwóch zamroczonych alkoholem(ew:narkotykami lub tym i tym) bandytów,którzy szukali zaczepki i w tym celu nosili ze sobą noże,opowiada się niesamowite historie o biednych autotchtonach napadniętych przez grupę agresywnych przyjezdnych.Ksenofobia w najczystszej formie. Chciałbym się też odnieść do postu naszego "przyszłego prawnika".Chłopie jeżeli chciałeś tym postem błysnąć i wykazać się świetną dedukcją i prawniczym obeznaniem i jeżeli jest to szczyt twoich możliwości,to nie wróże ci jakichkolwiek perspektyw w tym zawodzie.Jeżeli chcesz się przekonać o tym dobitniej to pokaż proszę twoją analize któremukolwiek z twoich wykładowców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 01:14 Po co wyjeżdżasz tutaj ze swoimi socjologicznymi frazesami...Nie ważne czy byli notowani, co mieli w kieszeniach i czy byli pijani. Ważne że leżeli na ziemi (opisał to zresztą dokładniej Borys) i byli kopani. Inna sprawa, że jeden z nich przekroczył pewne granice (sąd oceni czy słusznie czy nie) i stąd wielka afera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daoni Re: Z nożami na studentów IP: *.brama.prenet.pl 12.12.05, 14:10 Studenciki darli mordy całą noc, aż sam byłem na nich wkurzony, cały czas śmiechy hihi i okrzyki, nic dziwnego, że ktoś wię wkurzył, chcoiaż wydaje mi się, że tylko się bronił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czester999 Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 15:24 hm...tak sobie czytam wasze wypowiedzi juz od godziny...i w kólko piszecie to samo!Wina leży po obu stronach..studenci jak popija czy nie popija ale jak ida w kilku to czuja sie silniejsi"a kto nie";-)"a co do tamtych to fakt nie wygladali na typowych chlorów...dziara na szyii czy kod kreskowy wytatuowany na karku z tyłu to samo swiaddzczy o nich!Ja mieszkam akurat na Broniewskiego a to rzyt beretem od tamtych stron..wczesniej mieszkalem na deka bliko akademików...i widzialem i słyszałem co sie dzieje w piatki wieczory i soboty.Ale mam pytanie do wszystkich....JAK WY POZNAJECIE STUDENTA NA ULICY??Co zagladacie mu w legitke??Pozdrawiam CACLE 1000 i PCK:)) Stódentów tez!! Odpowiedz Link Zgłoś
sutekh1 Re: Z nożami na studentów 16.12.05, 15:06 to ja się tak chcę bronić jaki mi sie nie spodoba np. twój głos, chcesz takiej obrony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Proboszcza Filipeckiego wychowankowie ... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.05, 23:10 Poczytajcie tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=28608302&a=33343435 student Odpowiedz Link Zgłoś
chris_moltisanti Studenci sa prowodyrami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.12.05, 01:49 No i potwierdzilo sie to o czym pisalem od poczatku a wszyscy byli przeciwko mnie Studenci zatrzymali sie porozmawiac bo ktos cos podobno do nich mowil i wszczeli bojke (o czym swiadcza slady pobicia oskarzonego)ze bylo ich najmniej 3 razy wiecej to chlopaki z PCK do obrony uzyli nozy calkiem slusznie zreszta (rany od noza nie byly jak to wczesniej bylo okreslane zadane w celu pozbawienia zycia ale jak nazwal je lekarz "furiackie" Wiec mogly byc zadane na oslep przez broniacego sie przed 3 agresorami chlopakiem Ciekawy byl tez wywiad ktorego udzielili poszkodowani tylko ci poszkodowani sie widzieli podczas zajscia ktorzy lezeli razem na sali szpitalnej i mogli uzgodnic wspolna wersje dosc chaotyczna zreszta Reszty kolegow niestety nie widzieli bo byli bici przez napastnikow Pozostalych 4 napewno czekalo na swoja kolejke do plasterkowania Jedna wielka parodia Moze sie jeden kretyn z drugim zastanowi zanim zacznie kogos bic 3 na jednego szkoda tylko ze kosztem wyroku dla mlodego chlopaka Mam nadzieje ze prawda wyjdzie na jaw sad przekwalifikuje czyn a nozownik dostanie lagodny wymiar kary A co do was studenciki to miejcie na uwadze co moze was spotkac jak bedziecie strugac bohaterow na naszej pieknej dzielnicy Pozdrawiam cale 1000-lecie Jedni nas kochaja inni nienawidza ale wszyscy sie nas boja !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niki Re: Studenci sa prowodyrami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.12.05, 12:35 Idioto kto dał takie prawo, alby drugiej osobie można było robić krzywde? Udajesz cwaniaczka,ale Twoje wypowiedzi są puste i bezpodstawne...Nie wiesz co zaszło więc najlepiej się nie wypowiedaj na temat, na który nie masz zielonego pojęcia.Dziwne, że jakiś kryminalista akurat w ten dzień miał przy sobie nóż, bo wiedział że będzie mu potrzebny...Ależ zbieg okoliczności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RKS chris menel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 12:44 do chrisa: Wszyscy na was sraja. Przyjedz na Raków to dostaniesz po ryju. To za pewne ty usiłowałeś sie wypowiadać w "pod napieciem" jako osoba wybrana z publiki (długie włosy, kolczyk w uchu, rozbebłana skóra). Ten koles nawet nie umiał sie wysłowić i sam potrzebował pomocy. Istna patologia! Wszyscy jestescie tacy na 1000-leciu? lol :) Tylko swoja "wypowiedzia" narobiłwstydu mieszkańcom. A ty gadasz jak on, wiec pewnie to ty. Kolega? Fajny kolega-morderca. Poza tym młody xhłopak i nic nie wienien. Tylko szkoda, że nie wiesz, że miał wczesniej wyroki za pobicia itd. i siedział Jego zakazany ryj taki sam jak twoj ofiaro patologii. Odpowiedz Link Zgłoś
chris_moltisanti Re: do RKS 12.12.05, 18:29 Nie znalem tego kolesia ktory sie wypowiadal Nie widze w temacie zadnego mordercy nikt nie zginal i cos mi sie wydaje ze nie umiesz czytac Co do moich umiejetnosci wypowiadania to chyba nie powinienes ich oceniac bo twoj post jest na poziomie 14 latka probujacego mnie sprowokowac dlatego nie bede sie do niego odnosil bo to nie moj poziom Odpowiedz Link Zgłoś
sutekh1 Re: do RKS 16.12.05, 15:08 a ja cię nie będę prowokował, ja cie będę bił! Odpowiedz Link Zgłoś
chris_moltisanti Re: i oto caly student !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.05, 19:16 Brawo wlasnie takich studentow nie brakuje Prosze bardzo zbij mnie Nie widze problemu Nie zrobie Ci wielkiej krzywdy zeby pozniej minister mi kwalifikacji czynu nie zmienil ... i zeby pozniej nie bylo to on bedzie bil mnie Ja sie tylko bede bronil !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daoni Re: Studenci sa prowodyrami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.brama.prenet.pl 12.12.05, 14:05 pieknie powiedziane, popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okólna Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 13:42 skądś znam tego kolesia z tą osą na szyji,jedno wiem.Często wystawał pod blaszakiem,niestety twarzy nie pamiętam a szkoda....zna go ktoś??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daoni mieszkam blisko blaszaka IP: *.brama.prenet.pl 12.12.05, 14:01 i te studenciki to wcale grzeczne nie były, cały wieczór do 1.00 darli mordki i głośno grała muzyka, co więcej w ogóle nie zwracali uwagi na innych ludzi, nic dziwnego, że im się to stało, skoro nie potrafia się zachować na obcym osiedlu, nie potrafią dochować ciszy nocnej, zachowują się orydynarnie i wulgarnie. To nie są grzeczni studenci, gdy poczuli się pewnie, że nikt nie zrobi im krzywdy, bo jest ich 6 - trafiła kosa na kamień, nie sądze by tamten koleś rzuciał się na nich bez powodu, trwała wymiana zdań, mogli przejśc cicho lub zawrócić, a nie stawiać się, bo przypuszczam, ze tak zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
chris_moltisanti Re: nozownik 12.12.05, 18:43 To ze koles ma kilka tatuazy pije wodke jest po wyroku to nie znaczy ze On wszczal bojke a o to tu chyba chodzi Kto atakowal a kto sie bronil To ze On cos do nich powiedzial to nic nie znaczy oni sie zatrzymali i to oni zaczeli bic jego Kilka lat temu byla glosna sprawa Jak kilka osob zaatakowalo kolesia i dziewczyne Jego kilku bilo a ja probowali zgwalcic wpewnej chwili koles wyciagnal noz i zaczal ich ciac Jeden z nich sie wykrwawil Czy zrobi zle ??? Bronil siebie i dziewczyne Chcieli ja zgwalcic Jak pozniej spojrzal by jej w oczy ??? W kazdym razie siedzi ale spytany przed kamera czy gdyby sytulacja sie powtorzyla zachowalby sie tak samo bez wahania odpowidzial ze tak Kazdy atakowany ma prawo do obrony Jak mnie kopalyby 3 osoby a mailbym przy sobie jakis scyzoryk to napewno ktorys wrocilby do akademika z nim w dupie a ze oskarzony byl nawalony jak armata to cial na oslep jak go kopali i chyba jedynie taka jego wina Mniej pic wiecej trenowac !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozzy Re: nozownik IP: *.pcz.pl 14.12.05, 13:30 chris_moltisanti! Twoja wypowiedz swiadczy ze pewnnie MLODY to twoj dobry kumpel i bedziesz go bronil nawet kiedy mu udowodnia wine... (jestes taki sam cwaniak... zal mi was!) Twierdzisz ze sie bronil??? Jakby sie bronil to machnolby mozem jednego czy dwoch i uciekl... a on dzkal studencika kilka razy w klatke piersiowa (i to nie ze strachu zapewne, bo rany sa z przodu i z tylu) Dzgal go tym nozem nawet kiedy juz upadl na ziemie ..... CHCIAL ZABIC I TO JEST PEWNE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QBEK Re: nozownik IP: *.pcz.pl 14.12.05, 13:44 wszyscy gadają że 6 studentów napadło na 1 chłopaka. tylko że ten chłopak to TOTALNY PSYCHOL dla niego napaść na 6 studentów to jak zabrać dziecku cukierek. cała okolica sie go boi i dlatego nikt nie chce gadać. dziwie sie ze go z pierdla wypuścili Odpowiedz Link Zgłoś
chris_moltisanti Re: nozownik 14.12.05, 16:50 Po pierwsze nie znam tego goscia Widzialem go kilka razy na ulicy ale to wszystko Nigdy w zyciu z nim nie rozmawialem Lekarz stwierdzil ze zadane rany byly furiackie czyli nie byly zadawane swiadomie w takie czesci ciala zeby zabic Chcialem tylko uswiadomic ze niekoniecznie moglo byc tak jak wszyscy mysla Nikt nawet nie wysluchal jego wersji Nikt go nie widzial Nikt nie ma noza z jego odciskami i nikt nie udowodnil ze to On zaczal co wiecej nikt go nie rozpoznal a wy juz go skazaliscie na i to najlepiej na smierc jak tu niektorzy pisza Brawo !!! Nie znam tego kolesia i mam go gdzies Tylko widze ze malo osob dostrzega ze moglo byc inaczej niz na to wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miiii Re: mieszkam blisko blaszaka IP: *.adm.pcz.czest.pl 13.12.05, 12:23 Pewnie a ten co go w telewizji pokazywali (co jest podejrzany) to wyglądał na przedszkolaka . Aż dziw że jak oni zaczeli do takiego kolesia burczeć (Oni tacy wypasieni a on taka bidula z niewinną twarzyczka) to mu kredki z tornistra nie wypadły. Z tego co widziałem ( i nie chodzi tu tylko o te zadrapania na twarzy) to koleś do najprzyjemniejszych nie należał to raczej nikt o zdrowym rozumie nie chce i nie ma zamiaru do takiego kolesia burczeć bo po prostu ma taką ochotę i to niezależnie czy jest na swoim osiedlu czy obcym czy nawet w dzień w miejscu w którym jest pełno ludzi. Że oni zaczeli ehhh nie wydaje mi się. Choć mogę się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arni Re: mieszkam blisko blaszaka IP: *.man.czest.pl 13.12.05, 15:37 Dlaczego nikt nie weżmie pod uwagę tego że ten koleś jest niewinny, poprostu znalazł się w złym miejscu i w złym czasie.Prawdziwi napastnicy mogą być na wolności. Następna sprawa to telewizja TVN.Jak można zrobić z kogoś niedoszłego zabójcę, skoro nie został jeszcze za to skazany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiak Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 18:54 Co sie dzieje z tymi ludzmi??!! Ameryki nam sie zachciewa, pewnie wsadza tych kretynów za kratki i co będą ich resocjalizować!! A co to da?!! Kare sierci powinni wprowadzić to by sie jeden z drugim opamiętał może. Brak słów strach wychodzić z domu zeby przypdakiem nie dostać za nic!! Chłopaki trzymajcie sie i wracajce do zdrowia!! Wszyscy trzymają za Was kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopi Re: Z nożami na studentów IP: *.pkp.kielce.msk.pl 13.12.05, 09:57 Nie ma prawa w polsce... nigdy nie bylo... zobaczymy co nowy rzad pokaze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anthony Re: Z nożami na studentów IP: 195.117.19.* 13.12.05, 11:43 Powiem wam jedno , na PCKU zawsze było grożnie i wszyscy o tym wiedzą. To włłaśnie pod blaszakiem zginąl kilkanaście lt temu wietnamiec , uderzony kamieniem w bójce, bo potrzaskał kolesiom flaszke. Ja sie tu wychowałem i czuję sie bezpiecznie, ale ludzie tak jest na całym świcie !!!! NIE ŁAZI SIĘ NOCĄ PO OBCYM NIEBEZPIECZNYM OSIEDLU !!!!! Tak jest na całym świecie , przypomnijcie sobie niedawne wydarzeniaw Paryżu !!!! J a nie łaże po obcych osiedlachnoą , a jak mnie ktoś zaczepi to po prostu uciekam, bo nie wiem czy on ma nóż , czy giwere. Prawda??? Niestety studentów było sześciu i pewnie poczuli się silni....Więc nie płaczcie mi utaj o iednych pobitych studentach , którzy właśnie szli do kolegi pewnie po to , żeby się uczyć....... Niestety w takich czasach żyjemy...... oczywiście pocięcie kogoś nożem to bandytyzm i należy i należy się za to kara. pozdrawiam studentów i PeCek ps a ten koleś z osą dla ciekawskich to "Młody" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuj-pom Re: Z nożami na studentów IP: 83.8.71.* 13.12.05, 19:47 ej chris_moltisanti nie wiem dzie ty sie wychowales ale szczerze ci wspolczuje! poczytalem twoje kom i fajnie sam sobie w nich zaprzeczasz: w jednym piszesz, ze nie ublizasz nikomu bo nie bedziesz sie znizal do jego poziomu a w nastepnym wyzywasz kogos od kretynow,pajacow albo obrazasz ich matki.Jestes zalosny czlowieku.I to twoje zajebiste haslo "Jedni nas kochaja inni nienawidza ale wszyscy sie nas boja !", powinienes to zmienic na: "Jedni nas kochaja inni nienawidza ale wszyscy sie z nas śmieją !". PS.lepiej sie juz nie wypowiadaj na tym forum bo mnie(i pewnie innych tez)krew zalewa jak musze te twoje wypowiedzi czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 20:27 > krew zalewa jak musze te twoje wypowiedzi czytac. Na szczęscie stan wojenny się skończył i nic już nie musisz m.in. nikt nie zmusza Cię do czytania postów jeśli nie podoba Ci się (nie akceptujesz) ich treść Odpowiedz Link Zgłoś
chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów 14.12.05, 01:26 Wychowalem sie na 1000 leciu i nie zaczynam wypowiedzi od "ej" Nie odpisuje na wszystkie posty nie majace ladu skladu ktore pisza malolaty bo mi sie najzwyczajniej nie chce a jak ktos mi ubliza to do rozmowy z nim uzywam jego jezyka i mam to gdzies kogo krew zlewa jak to czyta Nie potraficie byc obiektywni to niech was zalewa Wydaliscie wyrok zanim ktokolwiek znalazl dowody Wszyscy jestescie zenujacy ... i pisownia zwrotow grzecznosciowych nie jest brakiem mojej kultury ale brakiem szacunku do was ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aslan Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 16:51 chris czy jak ci tam...nie martw sie..MY cie TEZ NIE SZANUJEMY!!!ha ha ha jestes po prosy inny...i zal mi ciebie...a i jeszcze współczuje Ci...twoich narodzin:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniś Re: Z nożami na studentów IP: 82.160.21.* 16.12.05, 19:43 Chris - zgadzam się z każdym słowem które napisałes. Wydaje mi się że jesteś jedyną rozsądną osobą która się wypowiada na ten temat. Nie dajesz się ponieś emocjom i jesteś obiektywny. Nie oceniasz i nie skazujesz kogoś zaocznie, nie wydajesz wyroków, brawo dla Ciebie Chris. Też mieszkałam na 1000leciu ponad 20 lat hahaha na PCKu i nigdy nic złego mnie tam nie spotkało. To że ktoś tak czy inaczej wygląda czy też ma nie za dobrą opinię nie znaczy ze wszystko złe co się dzieje na osiedlu jest jego "robotą". Dziwne dla mnie jest to że dwóch napadło na sześciu, i dziwniejsza jest masowa amnezja która dopadła studentów heh . Forumowiczom życzę mniej emocji a więcej obiektywizmu w ocenie zdarzeń. Pozdrawiam Cię Chris :) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_moltisanti Re:Moniś 17.12.05, 10:51 Fanie ze jest gasrtka osob ktore obiektywnie myslac biora pod uwage ze mogla byc inna wersja niz ta przedstawiona przez tvn To naprawde niepokojace jak telewizja i strach potrafia zniszczyc u ludzie obiektywne myslenie Zastanawiam sie tylko czy Pan redaktor Wrona ma czyste sumienie przyczyniajac sie do zmiany kwalifikacji czynu na potroje usilowanie morderstwa bo jesli bylo troszke inaczej niz im sie wydaje to ktos niewinny spedzi reszte zycia w wieznieniu Pozdrawiam wszystkich racjonalnie myslacych i cale 1000 lecie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniś Re:Chris IP: 82.160.21.* 17.12.05, 15:02 Od dawna wiadomo że media manipulują opinią społeczną, bo jak w Tv powiedzą , bo jak w gazecie napiszą to na pewno jest to prawda. Ludzie karmią się półprawdami serwowanymi przez media, które im z mózgów robia papkę. Inną sprawą która tutaj odegrała rolę jest plotka, ktos komuś opowiedział tą historię i kazdy następny który ja słyszał dodał coś od siebie tworząc jakąś odbiegającą od realnych wydarzeń hybrydę. Pan redaktor Wrona (heh) wykazał się laikiem w temacie ktory zaprezentował w swoim programie... Studenci w jego oczach i chyba nie tylko to - grzeczne, miłe kujoniki, którym w głowie tylko nauka, wszystko im wolno bo są przyszłością narodu. To chyba jakieś zeszłoustrojowe naleciałości że tak wynosi się pod niebiosa studentów z mniejszych miast. Ciekawe z drugiej strony gdyby analogiczna sytuacja dotyczyła studentów z np. Rakowa, którzy spacerowali by grupkami po 1000-leciu i dostali manto, czy media przedstawiły by ich jako niewinnych studentów, czy jako dresiarzy z Rakowa co przyszli zrobić rozróbę na 1000-leciu?? Pozdrawiam myślących racjonalnie :) i całe 1000-lecie na którym już niestety nie mieszkam ale dalej czuje się tam jak u siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_moltisanti Re:Chris 17.12.05, 16:50 Prosze jakie madre Panie wyrastaja na naszym osiedlu Brak mi slow nic dodac nic ujac ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czester999 Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 16:48 KUJ_POM ma racje co do chris_moltisanti-ego!koles ma zryta psyche jak pole rolnika na wiosne!!Ha ha ha ha !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czester 999 Re: Z nożami na studentów IP: 195.116.81.* 14.12.05, 20:05 To ty byles tym szustym ktory uciekl bohaterze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1000 Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 17:03 skad wiecie jaka jest prawda? moze to ci studenci 'fikali' i dostali wpier... z tymi z tysiaca to naprawde nie ma co zaczynac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiek Re: Z nożami na studentów IP: 195.116.81.* 17.12.05, 13:44 Macie swoich swietych studentow podnapieciem.onet.pl/1,119,8,16234830,45742061,1925034,0,forum.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Pozdrawiam trzezwo myslacych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 19:44 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka pcz Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 17:51 co za brutale...teraz to ja bede sie bala gdziekolwiek sie ruszyc...po zmroku lepiej nie wychodzic ...szczegolnie kolo pcz bo tam mimo tych bandziorow ..kreca sie rowniez zboczency(idziesz sobie a tu nagle kolo sie rozbiera przed toba)spoko!!!...moze choc nimi zajmie sie ta bojaca o siebie policja????kara smierci dla bandziorow albo 50 lat ciezkich robot w kamieniolomach!!!@!!psa uspic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weterynarz Re: Z nożami na studentów IP: 195.116.81.* 18.12.05, 23:21 Ciebie trzeba uspic dziewko z wioski !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jedzon Re: Z nożami na studentów 19.12.05, 08:28 Program 3 TVP jakiś czas temu wemitował program w którym to pokazał jak dotkliwie policja uszkodziła bandziora. 30 sekund było poświęcone że bandzior zaatakował, a cała reszta programu mówiła jak on bardzo cierpi i jakie to draństwo pobić takiego bandyte. Brawo! Skoro już sami przyczyniamy się do gloryfikowania bandytyzmu to na pewno będzie dobrze. Może kara śmierci jest zła, bo ktoś ją musi wykonać, ale ciężkie roboty i bezwzględne kary albo nadejdą albo się pomordujemy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: Z nożami na studentów IP: 195.116.81.* 19.12.05, 19:30 W USA maja ciezkie roboty maja tez kary smierci i co ??? Moze zamiast krytykowac system nalezaloby sie wziac za wychowanie dzieci zeby pozniej nie biegaly z pistoletami !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kia Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 16:57 ...a ja jestem za zasadą oko za oko. Dźgnąć drani tak samo jak oni naszych chlopakow. WYliże się,to idzie wolno. Nie - cóż, przynajmniej tak czy siak drugi raz tego nie zrobi. Prawo i sprawiedliwość jest tylko i wyłącznie w Nas samych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Re: Z nożami na studentów IP: 195.116.81.* 20.12.05, 22:12 Czy zastanawialas sie nad rozpoczeciem leczenia ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 11:28 Po pierwsze przecyztalem całe forum i wiecej tu wyzwisk i wulgaryzmow niż konkretnej rozmowy - Tak sie nie zachowuja Cywilizowani ludzie - a za takich uważam studętów Po drugie kiedys tez bylem studentem i pamiętam słynna już akcje pod Fuksem Tam też zostali podzgani dwaj ochroniaze - koledzy którzy poszli pomóc policjantowi zaczepionemu przez paru idiotów z tysiąclecia Efekt końcowy Ochroniaż Yeti miał przebite płuco Drugi pocharatay brzuch Napastnicy na wolności A policiant któremu pomogli i za ktorego dostali łomot siedzial i trząsł portkami w Fuksie a ludzie niemal zgineli Ale gdyby ten debilny pala wyciągnoł spluwe i strzelil ze dwa razy w powietrze to może tamci by sie rozbiegli ibyło by po problemie A tak Słynny tekst z killera mi sie przypomina Chcesz dać komuś w gębe na ulicy - to lej policjanta on ci nie odda bo przepisy zabraniaja CHORE !!!!!!!!!!!! PS Chłopaki wracajcie szybko do zdorwia i nie dajcie się pokażcie że studęci są mądrzejsi od jakiś łysych debili Za błędy ortograficzne przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polnoc Re: do zz IP: 195.116.81.* 22.12.05, 13:25 Nie porownuj tych dwoch spraw bo sa calkiem inne !!! Tam zlapano jednego ze sprawcow na goraco tu nikogo nie zlapali i koogo nie rozpoznali i niby skad zarzuty ??? a Co do studentow to poczytaj sobie podnapieciem.onet.pl/1,119,8,16234830,45742061,1925034,0,forum.html Tekst tego jednego ze niby zostali zaczepieni bo nie sa stad byl raczej zmyslony a moze to jego tekst !!! Nie zaczepial tak ludzi w Siewierzu na rynku ??? i czul sie wtedy jak to powiedzial "pewnie" Niestety tu nie rynek ale 1000 lecie i "pewnie" nigdy nie bedziecie sie czuli napadajac na przypadkowych pijaczkow !!!!! Pozdro dla calego 1000 lecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: do zz IP: *.org / *.org 22.12.05, 22:18 moze i tak ale zucanie sie na innych z nozem tak by zabic - slowa lekarza - to chyba jakas przesada zreszta sam przyznasz ze 1000 lecie to niezbyt bezpieczna okolica tak samo jak i północ Co do tamtej sprawy złapano nie jednego ale wiecej osób i co z tego skoro oni chodzą na wolności ja widzialem tya bujke z drzwi i widzialem jak jeden z ochroniarzy walnoł napastnika nogą od stolu w bark ten ukleknol i wstal - taki byl naćpany I teraz powiedza Był niepoczytalny w czasie napadu i go wypuszczą A co z tym podzganym?? Prawda jest taka Policia sie boi urzyć siły A Ludzie na tym cierpią Odpowiedz Link Zgłoś
ezechiel1 Re: do je.. zz 22.12.05, 23:07 Chlopie tak mi podniosles cisnienie ze Ty chyba ucierpisz po pierwsze nikt w fuksie nie byl nacpany !!!! a jak chcesz to Ci udowodnie nie bedac nacpanym ze jak mnie uderzysz w bark noga od stolu to Ci pozniej wybije zeby !!!!!!! Po drugie slowa lekarza brzmialy "zadane rany byly furiackie" co oznacza ze byly zadawane na oslep a nie celowane celem pozbawienia zycia !!!! Nie pisz bzdur o ludziach ktorych nie znasz a moze krew im badales ??? a moze policja pozniej im badala ?? Nie rob z innych narokmanow bo moze sie okazac ze nie jestes anonimowy na forum !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: do je.. zz IP: *.org / *.org 23.12.05, 21:54 Facet Ty chyba z piaskownicy wróciłes byłes w fuksie w czasie tej bijatyki ?? Bo ja byłem I moich znajomych tam podzgali A pozatym jestes zamały żeby podskakiwać Odpowiedz Link Zgłoś
ezechiel1 Re: do je..eg.. zz 24.12.05, 00:06 Nie bylem ale byli moi koledzu z pisakownicy ktorzy nikgdy w zyciu nie capli zadego gowna i jak chcesz to bardzo chetnie rozwale Ci glowe o takie teksty cioto !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: do je..eg.. zz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.05, 22:31 Bez noża i bez kolegów nie byłbyś taki odważny. Odpowiedz Link Zgłoś
ezechiel1 Re: do je..eg.. zz 25.12.05, 02:04 Chcesz to sprawdzic ??? Nie widze problemu Nie mam noza i nigdy nikomu nie odmawiam a jak sie bije sam to nikt sie nie wtraca Jestem normalny a jak ktos opowiada o rzeczach o ktorych nie ma pojecia to mi sie cisnienie podnosi Odpowiedz Link Zgłoś
karoola0 Re: Z nożami na studentów 25.12.05, 22:07 w tym kraju niema sprawiedliwosci.... ..prawa.... a uczciwy czlowiek boi sie z domu wyjsc po godzinie 21.... bo samemu strach............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozbawiony sasiad Re: Z nożami na studentów IP: 195.116.81.* 26.12.05, 10:13 To nie wychodz Teraz wszyscy sie boja i nie beda wychodzic wieczorem to jest smieszne Odpowiedz Link Zgłoś
karoola0 Re: Z nożami na studentów 04.01.06, 19:32 Gość portalu: Rozbawiony sasiad napisał(a): > To nie wychodz Teraz wszyscy sie boja i nie beda wychodzic wieczorem to jest > smieszne dobra przezimuje w domu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent AP Re: Z nożami na studentów IP: 195.116.81.* 04.01.06, 21:45 Mis czy chomik z Ciebie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
karoola0 Re: Z nożami na studentów 06.01.06, 17:31 Gość portalu: absolwent AP napisał(a): > Mis czy chomik z Ciebie ??? niedzwiedzica :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent AP Re: Z nożami na studentów IP: 195.116.81.* 06.01.06, 21:01 Skad jestes dzika misio ?? :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
karoola0 Re: Z nożami na studentów 11.01.06, 11:38 z miasta gdzie napadaja na studentow...i gdzie dzike niedzwiedzice nie zapadaja w sen zimowy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent AP Re: Z nożami na studentów IP: 195.116.81.* 11.01.06, 18:37 a ja jestem z tej betonowej dzungli gdzie kazdy dzien jest walka o przetrwanie Dlatego od czasu do czasu zima polujemy na studentow jak nie ma co jesc Moze kiedys sie przylaczysz ... W kazdym razie serdecznie zapraszam na studenta z grila jesli bedziesz miala ochote ... Odpowiedz Link Zgłoś
karoola0 Re: Z nożami na studentów 12.01.06, 16:19 ja jem tylko miodek.... ...slodziutki........ :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent AP Re: Z nożami na studentów IP: 195.116.81.* 12.01.06, 18:04 To moze Ty mnie zaprosisz na miodek ??? Odpowiedz Link Zgłoś
karoola0 Re: Z nożami na studentów 19.01.06, 10:58 prosze jak to z powaznego forum zrobilo sie biuro matrymonialne hahaha... niedzwiedzica nie umawia sie z obcymi tak dla bezpieczenstwa.... pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PCK Re: Z nożami na studentów IP: 195.116.81.* 03.01.06, 00:06 No i jak tam studenciny omijamy PCK szerokim lukiem ????? a koledzy z Siewierza maja moze cos ciekawego do powiedzenia ????? Odpowiedz Link Zgłoś
chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów ??????????????????? 08.02.06, 00:44 Czesc studneciki Czy moze ktorys z was watlych siurkow chcialby mi cos jeszcze powiedziec na temat jaka grupa szli studenci jaki patryk byl agresywny i jaki z niego ninja ze pocial dzieci z Siewierza ??????????? Moze ktorys z tych przemadrzalych cwaniaczkow napisze teraz jakis komentarz do sprawy ?????????? jaki to ja nie obiektywny zly dres jestem ?????????? Jakbyscie mniej pili to moze wiecej szarych komorek byloby w glowie Siewierzowi gratulujemy donosicieli na niewinnych ludzi Pozdro dla kapusniakow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racer Re: Z nożami na studentów ??????????????????? IP: 195.116.81.* 08.02.06, 21:54 No studenci takie krzyki byly to prosze teraz napisac co Wy o tym wszystkim myslicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW Re: Z nożami na studentów ??????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 22:53 Już zacząłem inny wątek na temat dzisiejszych studentów, ale nie wiem czemu go skasowano. Napisałem w nim, że dzisiejsi studenci to tak naprawdę 10% tego co studiuje. Reszta to banda rozpieszczonych oszołomów, którzy 10-20 lat temu, by nawet zawodówki nie skończyli. Mam z studentami kontakt i twierdzę zdecydowanie że te 80-90% deb…. Robi złą markę reszcie. Aż strach pomyśleć jak oni będą tworzyć nasz kraj. Wracając do sprawy, to od dawna wiedziałem że te chamki byli nawaleni że o bożym świecie nie wiedzieli. W światku studenckim aż wrzało. No, ale co, telewizja nadała, winny jest. No, bo kto by pomyślał, że student może coś złego zrobić. Na bank to oni zaczęli z tym prawdziwymi sprawcami. Może teraz zrobić program w telewizji jak to niewinny chłopak odpowiadałby za kogoś. Ja już dawno powiedziałem. Do fabryk tych kretynów, na pola, do prawdziwej roboty. Kto to widział żeby za wszelką cenę studencików produkować. Studia powinien kończyć ten, który na to zasługuje swoją wiedzą. A u nas jak jest. Decydujesz się to studiujesz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Z nożami na studentów ??????????????????? IP: 195.116.81.* 09.02.06, 21:59 Studenci sie zdolowali i juz nikt nic nie napisze Osobiscie mam nadzieje ze nie wiedzieli o tym jak bylo naprawde W przeciwnym razie jest bardzo zle z nimi Odpowiedz Link Zgłoś