Dodaj do ulubionych

szkolenia PUP

17.09.12, 21:43
Witam był ktoś z was na szkoleniach z PUP a mianowicie chciałam się dowiedzieć jak było?
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwator Re: szkolenia PUP IP: *.96.230.9.tvksmp.pl 17.09.12, 22:57
      Po co szkolenia z PUP, i tak po tym nie ma pracy.
      Przeczytaj jak w Polsce "zdobywa się" pracę: Zobacz za co będą płacić córce Tuska...
      • Gość: martynka Re: szkolenia PUP IP: *.30.102.224.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.09.12, 16:50
        Daj se spokój z tym kursem ,projektami z unii i tym co ci PUP polecaja szkoda czasu ,skończyć skończysz ,jak wszyscy inni bez wyjatków tylko certyfikat lub inny papiuch w niczym ci nie pomoże bo każdy potencjalny pracodawca nie bierze tego czegoś pod uwage.Od taka moja refleksja ,a czasu już zmarnowałm tyle że aż mi żal.Pozdrawiam i powodzenia.
    • Gość: uryna najlepiej cie wyszkolą w SLD IP: *.static.reverse.lstn.net 18.09.12, 09:32
      SLD to kuźnia najlepszych kadr. Każdy ma po kilka etatów odbierając pożywienie innym mieszkańcom.
      www.ktokogo.pl/Marek_Balt
      www.ktokogo.pl/Jarosław_Marszałek
      www.ktokogo.pl/Przemysław_Koperski
      www.ktokogo.pl/Krzysztof_Matyjaszczyk

• okz-wielun Re: szkolenia PUP 26.12.23, 19:20
      Witam. Kończyłem kurs na wózki widłowe i miałem skierowanie do ośrodka do Wielunia. Dojazdy i kurs za free, więc nie obchodziło mnie, że musiałem dojeżdżać. Tylko najpierw PUP musi Ci bon przyznać i szukasz z tym bonem ośrodka szkoleniowego. Ja kończyłem kurs w tej szkole www.kursy-wielun.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka