Gość: mieszkaniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:26 Tego jeszcze tu brakowało. Nie chcemy kaczora w Częstochowie!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: diwo Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: *.orange.pl 13.12.05, 23:39 Pan Prezydent-Elekt jest u nas prywatnie. I dobrze... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:45 dla tej "prywatnej" wizyty policja sterowala ruchem, wielu kierowcow z radosci az trabilo. Sa jednak plusy tego wszystkiego - mysle ze prezydent czesciej bedzie odwiedzal Czwe, moze nawet przelozy sie to na jakies efekty spoleczno - gospodarcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstochowianin Poziom wypowiedzi na forum niestety tragiczny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 00:12 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Obrażacie wszystkich Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 00:18 Prezydent Kwaśniewski mimo, że był z lewicy, był Prezydentem wszystkich Polaków. Teraz wy komuszki obrażając Prezydenta kaczyńskiego obrazacie wszystkich Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unkas Re: Obrażacie wszystkich Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 00:30 Nic nowego. Jak ktoś jest poprawnym politycznie komuszkiem to jak argumentów brak - najlepiej zwyzywać. Niedawno taki przykład na tym forum był. Ciekawe czy mamusie wszystkich poprawnie politycznie komuszków zakładają NIEmoherowe nakrycia głowy? A może oni w tym szale nawet własne mamusie obrażają i poświęcają? W myśl zasady: wszystko dla partii!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winetou Re: Obrażacie wszystkich Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 00:43 to sa bezmyslne aroganckie bezczelne głąby i tyle. niczego dobrego po teych .... nie można sie spodziewać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hgon Prezydent elekt -prezydent nie wszystkich Polaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 00:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apolityczny Re: Prezydent elekt -prezydent nie wszystkich Po IP: 195.116.81.* 14.12.05, 01:00 Jedno trzeba przyznac Prezydenta mamy wyjatkowo nie reprezetacyjnego a Pania Prezydent to przepraszam za wyrazenie ale mozna straszyc dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlos Re: Prezydent elekt -prezydent nie wszystkich Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 02:58 Biedne dzieci :) Uraz na całe życie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Prezydent elekt -prezydent nie wszystkich Po IP: *.vf.shawcable.net 14.12.05, 03:21 Trudo. Jaki Kaczor jest kazdy widzi, ale to w koncu wybrany prezydent. Przyjechal do Cz-wy, to w koncu jest dla miasta powod do chwaly, a nie do wydziwiania, bo przyjechal prezydent RP. I nie wazne, czy to Kaczor, czy to Kwach, czy Walesa. Odpowiedz Link Zgłoś
mmaly Re: Prezydent elekt -prezydent nie wszystkich Po 14.12.05, 15:22 Wstydzę się tego prezydenta, uważam że jest to osoba skompromitowana i nie powinno być dla niej miejsca w polityce. Ale szanuję wynik demokratycznych wyborów i wydaje mi się, że obraźliwe komentarze pod adresem głowy państwa i jego żony nie powinny miec miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicky wstydzić się?? że jest przeciw agresywnemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 12:27 pedalsko-lesbijskiej wizji świata? Nareszcie ktoś właściwy na urzędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilder Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: *.dclient.hispeed.ch 14.12.05, 04:42 Pewnie przyjechal po dole jaka jescze zostala z afery paliwowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: *.prenet.pl 14.12.05, 06:09 a księżyc to jeszcze mamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: *.du.simnet.is 14.12.05, 06:41 moze to my niechcemy abys wypisywal durniu takie glupoty na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstochowianin2 Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 08:09 faktycznie, niektórzy piszą okropnie i to zupełnie bez uzasadnienia. Wstydzę się za nich. Przez takich jak oni Częstochowa tylko traci. Poza tym, przed Świętami tyle złości i zaciekłości??? Opamiętajcie się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czosnek Spieprzaj z Częstochowy.....Dziadu.... IP: 62.29.160.* 14.12.05, 08:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcyan Re: Spieprzaj z Częstochowy.....Dziadu.... IP: 62.29.160.* 14.12.05, 08:54 Popieram :-) Przy okazji ta miniaturka prezydenta zapomniała, że wczoraj winna stawić się w sądzie, na przegranej sprawie z niejakim Wachowskim. No coż... Teraz to on jest prezydent i stoi ponad prawem... i sprawiedliwością. Odczuwam wielką satysfakcję, że nie przyłożyłem ręki do wyboru tego konusa na najwyższy urząd w naszym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alice konusie intelektualny! Najpierw ukończ edukację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 12:31 mały-duchem i intelektem człowieczku z młodzieżówki SLD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcyan Re: konusie intelektualny! Najpierw ukończ edukac IP: 62.29.160.* 15.12.05, 14:33 Nie krzycz na mnie. Głośne wydzieranie się jest oznaką wzburzenia emocjonalnego. Najwyraźniej masz problem z kontrolą i opanowaniem swoich emocji. Nadto posunąłeś się do napisania nieprawdy na mój temat. Oświadczam: nie jestem z młodzieżówki SLD. A co do mojej edukacji... Hmm, nie wiem co masz mi do zarzucenia (ukończone dwa fakultety zupełnie mi wystarczają), ale też i niewiele mnie to interesuje pustaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M [...] IP: *.imipkm.pcz.czest.pl 14.12.05, 10:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 09:05 Wstyd takie prześwietlone zdjęcie zamieścić Panie Misiak !!! I to prezydenta elekta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstochowianin Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 10:59 Może to nie prześwietlone zdjęcie tylko aureolka się odbija na kaczuszce :) W końcu przyjechał na J.G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I.LEŚNIKOWSKI WSTYD IP: *.czestochowa.um.gov.pl / 212.87.231.* 14.12.05, 11:00 Opluwanie na tym forum Prezydenta Miasta, zwłaszcza po pozywnych wieściach, dla specyficznej części "działaczy" i "działaczek" stało się już hobby. Tym razem postanowiono jednak opluć Prezydenta Państwa, również wybranego w wyborach powszechnych. Z okazji jego wizyty w Częstochowie. To świadectwo zdziczenia, braku przejawów kultury politycznej i kompletnego prymitywizmu. Plując na Prezydenta Państwa - sami plujecie sobie w twarz. Plują na Prezydenta Państwa - goszczącego właśnie w Częstochowie. Który jako Prezydent Warszawy podpisał z naszym miastem porozumienie o współpracy. Na tym forum nigdy przeciwnicy poprzednika w taki sposób go nie atakowali. Co za wstyd. Ireneusz Leśnikowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medalik Re: WSTYD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 11:33 nie glosowalem na kaczora ale jest mi normalnie wstyd za to co piszecie.niepodoba mi sie to ze jest prezydentem ale zostal wybrany w demokratycznych wyborach i trzeba to uszanowac.trzeba robic wszystko aby dobrze sie czul w czewie to moze cos natym skorzystamy.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medalik z Centrum Re: WSTYD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 12:15 Cóż moze i trochę wstyd za niektóre opinie, ale ponoć jeszcze mamy demokrację i każdy może pisać i mówic co chce. A co do Pana apelu: "aby dobrze sie czuł" i nadziei "Moze cos na tym skorzystamy" - to uważam, że Prezydent elekt świetnie sie czuje wszędzie (nawet jak leci rządowym samolotem na prywatne wakacje) i nic Go z tego dobrego humoru nie wytraci, a nadziei wielkich bym nie raczej nie miał (bo w "garbate aniołki" już dawno przestałem wierzyć) Mnie osobiscie wydaje się, że p.Kaczyński (też nie mój prezydent) przyjechał do Cz-wy na jasną Górę pomodlić się za cud wybrania Go na głowę państwa - ot i tyle ;-) Pozdrawki dla wszystkich, również tych "ortodoksyjnych" w swych wypowiedziach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstochowianin Re: WSTYD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 15:53 Nie jestem ani "działaczem" ani "działaczką" panie Leśnikowski. Jestem NORMALNYM mieszkańcem tego czasem nienormalnego miasta i mam prawo wyrażać swoje opinie na każdy temat. Ot, prawo demokracji. A panu proponuję zdjąć klapki z oczu i nie wyzywać wszystkich od działaczy, towarzyszy itp, jest urząd miasta (tam się nazywajcie jak chcecie) i jest Miasto czyli normalni ludzie. Pozdrawiam i tylko proszę nie odpisywać mi partyjniackim językiem, jak to pan często robi. Komu ty się człowieku podlizujesz ?? Przecież zmieni się prezydent Cz-wy, to i rzecznik się zmieni, to tylko kwestia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel "X" Re: WSTYD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 19:56 Leśnikowski, nie pieprz głópot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloszard elekt Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 11:26 precz z sejmem senatem i prezydentem czas w koncu na demokracje :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teral Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 14.12.05, 12:44 wszystko ok tylko moze ta mieniaca sie najlepsza w kraju gazeta, może takie informacje o pobycie kogoś znaczacego podalaby w czesniej. Bo jak na razie to albo niesprawdzone ploty tel. albo informacje po fakcie czytamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: *.21.pl / *.21.pl 14.12.05, 18:05 Zgadzam się z Tobą. Dowiadujemy się po fakcie, a chciałbym przy okazji Jego Wysokości w Częstochowie, wysrazić swoją dezaprobatę, z faktu bycia przez Niego Prezydentem. I jak mam to zrobić skoro On już sobie pojechał.....?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca_Kaczora Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: 82.160.8.* 14.12.05, 14:50 Panie Prezydencie! Dziękujemy za wizytę w naszym mieście! Częstochowa z Panem! A wy zamilczcie, czerwone pająki! Mam nadzieję , że wasz prezydent Kwach trafi pod Trybunał Stanu za wszystkie swoje występki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcyan Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: 62.29.160.* 14.12.05, 15:27 Wyborca_Kaczora chyba troszkę się zapędził deklarując poparcie dla Kaaczora w imieniu całej Cz-wy. Dziękujemy miniaturce prezia za wizytę na jasnej górze. teraz najwyższa pora na podróż do toruńskiego radyja. Lojalność wobec elektoratu musi być... Odpowiedz Link Zgłoś
czefan Re: Lech Kaczyński w Częstochowie 14.12.05, 15:49 Do końca nie wiedziałem na kogo głosować. Nie jestem rasistą, ale Lech to nie Donald oraz Kaczyński to nie Tusk. Przynajmniej demokratycznie wybrany prezydent ma polskie imię i nazwisko. Cieszę się że moje miasto odwiedził nowo wybrany prezydent-elekt, i że nie ma imię Donald. Gdyby to był Donald... to ha,ha, zdziwiłbym się, że został wybrany, ale cieszyłbym się, że odwiedza Cz-wę bo to dowartościowuje moje miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryg Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 16:58 Z dwojga złego wolę być lojalnym wobec Radia Maryja niż wobec czerwonych złodziei. Swoją drogą nie słucham RM, a głosowałem na Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 16:39 Może nie wypowiadaj się w moim imieniu, OK? Żałosne towarzystwo się zebrało, nauczone pluć, wyzywać, ośmieszać. Szkoda, że ludzi prawych i uczciwych, którzy chcą dobrze, a nie szubrawców, którzy doprowadzili ten kraj do ruiny materialnej, moralnej i kulturalnej. Są dwie tylko możliwości istnienia takich: 1. to degeneraci, nauczeni wielbienia zła, ślepi, zmanierowani; 2. umoczeni w tej zgniliźnie, bez której nie wyobrażają sobie życia, przerażeni odcięciem koryta; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cygan Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: *.21.pl 14.12.05, 18:52 Obecna podobno wczoraj miniaturka też nie jest moim idolem ale jest jednak Prezydentem PL i należy jemu się szacunek a ostre wypowiedzi niestety już nic nie zmienią- trochę kultury wkońcu jesteśmy z Częstochowy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malek Same problemy IP: 62.29.160.* 14.12.05, 18:52 My tu już nie chcemy żadnych ptaszydeł!!! Mamy już wystarczająco dużo kłopotów z wronami, tak więc kaczorów już nie chcemy!! Kwa!Kwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucio Re:Do buraków z CZ-WY!!! IP: *.21.pl / *.21.pl 15.12.05, 01:49 Wydaje mi się że Ci wszyscy którzy opluwają prezydenyta Rzeczpospolitej Polskiej woleliby pana b. prezydenta Jaruzelskiego gdyby przyjechał do nich na czołgu z wizytą 13.12.1981 r. Kto Was uczył historii Polski? P. Leśnikowski nie znam Pana ale Polska jest jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monaco Mini -jeszcze nie prezydent...Jest RzecznikIII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 02:33 No prosze. Jak to sie Pan Leśnikowski znalazł. A na wątku o kumplu Prezydenta odchodzacego z Zespołu Szpitali i nierozliczonych kredytach nie można się doprosić wyjaśnienia. Prezydent - mini - elekt zajał całe pietro Hotelu. Jeszcze nie zaprzysiężony a już wydaje państwową kase na "prywatne wizyty" Ciekawe co bedzie potem????? Dofinansowanie Tatusia Rydzyka? ech doczekaliśmy czasów. Szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstochowianka Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 07:26 z tego kaczora to jest taki wieśniak, burak itp ze ja juz patrzeć na niego nie moge.... a kiedycz tak lubiłam rosół z kaczki..... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyRed_zio a ty zahukana Częstochowianeczko? Kim Ty jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 12:23 Wreszcie mamy normalnego prezydenta! Człowieka honoru i patriotę, wykształconego prawnika, a nie sługusa ZSRR Jaruzela, czy niewykształconych i nieobytych kmiotów jak Wałęsa czy prezio Kaśniak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinter ciemnota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 21:28 Też porównanie! Kwaśniewski i Wałęsa!!1 No no no. Kwasniewski chociaż chodził na studia. a Wałęsiak jako jedyny w podstawówce mógł legalnie kopcic faje /dozwolone od 18 lat/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: a ty zahukana Częstochowianeczko? Kim Ty jest IP: *.prenet.pl 16.12.05, 20:12 Ale ten kmiot, jak piszesz, zna kilka języków, a wykształcony prezydent-elekt nie potrafi mówić w żadnym obcym języku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lexsio Re: a ty zahukana Częstochowianeczko? Kim Ty jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 02:17 <<<Ale ten kmiot, jak piszesz, zna kilka języków, a wykształcony prezydent- elekt nie potrafi mówić w żadnym obcym języku. Hahahahaha:))) Prezio zna język na pewno! Język mafijny razem... z Sobotką. Jego niby niemiecki czy angielski nie odbiega od standardów w SLD:))) Małą próbkę możliwości daje nam były-słynny premier tutaj download.joemonster.org/mp3/miller.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AM Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 20:17 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=33465789&a=33509470 Odpowiedz Link Zgłoś