Dodaj do ulubionych

Lech Kaczyński w Częstochowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:26
Tego jeszcze tu brakowało. Nie chcemy kaczora w Częstochowie!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: diwo Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: *.orange.pl 13.12.05, 23:39
      Pan Prezydent-Elekt jest u nas prywatnie. I dobrze... :-)
    • Gość: poinformowany Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:45
      dla tej "prywatnej" wizyty policja sterowala ruchem, wielu kierowcow z radosci
      az trabilo. Sa jednak plusy tego wszystkiego - mysle ze prezydent czesciej
      bedzie odwiedzal Czwe, moze nawet przelozy sie to na jakies efekty spoleczno -
      gospodarcze :)
    • Gość: Częstochowianin Poziom wypowiedzi na forum niestety tragiczny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 00:12
      .
    • Gość: czytelnik Obrażacie wszystkich Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 00:18
      Prezydent Kwaśniewski mimo, że był z lewicy, był Prezydentem wszystkich
      Polaków. Teraz wy komuszki obrażając Prezydenta kaczyńskiego obrazacie
      wszystkich Polaków.
      • Gość: Unkas Re: Obrażacie wszystkich Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 00:30
        Nic nowego. Jak ktoś jest poprawnym politycznie komuszkiem to jak argumentów
        brak - najlepiej zwyzywać. Niedawno taki przykład na tym forum był.
        Ciekawe czy mamusie wszystkich poprawnie politycznie komuszków zakładają
        NIEmoherowe nakrycia głowy? A może oni w tym szale nawet własne mamusie obrażają
        i poświęcają? W myśl zasady: wszystko dla partii!!
        • Gość: Winetou Re: Obrażacie wszystkich Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 00:43
          to sa bezmyslne aroganckie bezczelne głąby i tyle. niczego dobrego po
          teych .... nie można sie spodziewać
        • Gość: Hgon Prezydent elekt -prezydent nie wszystkich Polaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 00:43
          • Gość: apolityczny Re: Prezydent elekt -prezydent nie wszystkich Po IP: 195.116.81.* 14.12.05, 01:00
            Jedno trzeba przyznac Prezydenta mamy wyjatkowo nie reprezetacyjnego a Pania
            Prezydent to przepraszam za wyrazenie ale mozna straszyc dzieci
            • Gość: carlos Re: Prezydent elekt -prezydent nie wszystkich Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 02:58
              Biedne dzieci :) Uraz na całe życie;)
              • Gość: Wlodek Re: Prezydent elekt -prezydent nie wszystkich Po IP: *.vf.shawcable.net 14.12.05, 03:21
                Trudo. Jaki Kaczor jest kazdy widzi, ale to w koncu wybrany prezydent.
                Przyjechal do Cz-wy, to w koncu jest dla miasta powod do chwaly, a nie do
                wydziwiania, bo przyjechal prezydent RP.
                I nie wazne, czy to Kaczor, czy to Kwach, czy Walesa.
                • mmaly Re: Prezydent elekt -prezydent nie wszystkich Po 14.12.05, 15:22
                  Wstydzę się tego prezydenta, uważam że jest to osoba skompromitowana i nie powinno być dla niej miejsca w polityce.
                  Ale szanuję wynik demokratycznych wyborów i wydaje mi się, że obraźliwe komentarze pod adresem głowy państwa i jego żony nie powinny miec miejsca.
                  • Gość: wicky wstydzić się?? że jest przeciw agresywnemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 12:27
                    pedalsko-lesbijskiej wizji świata? Nareszcie ktoś właściwy na urzędzie.

• Gość: bilder Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: *.dclient.hispeed.ch 14.12.05, 04:42
      Pewnie przyjechal po dole jaka jescze zostala z afery paliwowej
    • Gość: R Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: *.prenet.pl 14.12.05, 06:09
      a księżyc to jeszcze mamy?
    • Gość: gosc Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: *.du.simnet.is 14.12.05, 06:41
      moze to my niechcemy abys wypisywal durniu takie glupoty na forum.
      • Gość: Częstochowianin2 Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 08:09
        faktycznie, niektórzy piszą okropnie i to zupełnie bez uzasadnienia. Wstydzę
        się za nich. Przez takich jak oni Częstochowa tylko traci.
        Poza tym, przed Świętami tyle złości i zaciekłości??? Opamiętajcie się
    • Gość: Czosnek Spieprzaj z Częstochowy.....Dziadu.... IP: 62.29.160.* 14.12.05, 08:20
      • Gość: marcyan Re: Spieprzaj z Częstochowy.....Dziadu.... IP: 62.29.160.* 14.12.05, 08:54
        Popieram :-) Przy okazji ta miniaturka prezydenta zapomniała, że wczoraj winna
        stawić się w sądzie, na przegranej sprawie z niejakim Wachowskim. No coż...
        Teraz to on jest prezydent i stoi ponad prawem... i sprawiedliwością. Odczuwam
        wielką satysfakcję, że nie przyłożyłem ręki do wyboru tego konusa na najwyższy
        urząd w naszym kraju.
        • Gość: alice konusie intelektualny! Najpierw ukończ edukację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 12:31
          mały-duchem i intelektem człowieczku z młodzieżówki SLD!
          • Gość: marcyan Re: konusie intelektualny! Najpierw ukończ edukac IP: 62.29.160.* 15.12.05, 14:33
            Nie krzycz na mnie. Głośne wydzieranie się jest oznaką wzburzenia
            emocjonalnego. Najwyraźniej masz problem z kontrolą i opanowaniem swoich
            emocji. Nadto posunąłeś się do napisania nieprawdy na mój temat. Oświadczam:
            nie jestem z młodzieżówki SLD. A co do mojej edukacji... Hmm, nie wiem co masz
            mi do zarzucenia (ukończone dwa fakultety zupełnie mi wystarczają), ale też i
            niewiele mnie to interesuje pustaku.
      • Gość: M [...] IP: *.imipkm.pcz.czest.pl 14.12.05, 10:03
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Tom Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 09:05
      Wstyd takie prześwietlone zdjęcie zamieścić Panie Misiak !!!
      I to prezydenta elekta.
      • Gość: Częstochowianin Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 10:59
        Może to nie prześwietlone zdjęcie tylko aureolka się odbija na kaczuszce :)
        W końcu przyjechał na J.G.
    • Gość: I.LEŚNIKOWSKI WSTYD IP: *.czestochowa.um.gov.pl / 212.87.231.* 14.12.05, 11:00
      Opluwanie na tym forum Prezydenta Miasta, zwłaszcza po pozywnych wieściach, dla
      specyficznej części "działaczy" i "działaczek" stało się już hobby.
      Tym razem postanowiono jednak opluć Prezydenta Państwa, również wybranego w
      wyborach powszechnych. Z okazji jego wizyty w Częstochowie. To świadectwo
      zdziczenia, braku przejawów kultury politycznej i kompletnego prymitywizmu.
      Plując na Prezydenta Państwa - sami plujecie sobie w twarz.

Plują na Prezydenta Państwa - goszczącego właśnie w Częstochowie. Który jako
      Prezydent Warszawy podpisał z naszym miastem porozumienie o współpracy. Na tym
      forum nigdy przeciwnicy poprzednika w taki sposób go nie atakowali.

Co za wstyd.

Ireneusz Leśnikowski
      • Gość: medalik Re: WSTYD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 11:33
        nie glosowalem na kaczora ale jest mi normalnie wstyd za to co
        piszecie.niepodoba mi sie to ze jest prezydentem ale zostal wybrany w
        demokratycznych wyborach i trzeba to uszanowac.trzeba robic wszystko aby dobrze
        sie czul w czewie to moze cos natym skorzystamy.pozdro
        • Gość: Medalik z Centrum Re: WSTYD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 12:15
          Cóż moze i trochę wstyd za niektóre opinie, ale ponoć jeszcze mamy demokrację i
          każdy może pisać i mówic co chce.
          A co do Pana apelu: "aby dobrze sie czuł" i nadziei "Moze cos na tym
          skorzystamy" - to uważam, że Prezydent elekt świetnie sie czuje wszędzie (nawet
          jak leci rządowym samolotem na prywatne wakacje) i nic Go z tego dobrego humoru
          nie wytraci, a nadziei wielkich bym nie raczej nie miał (bo w "garbate aniołki"
          już dawno przestałem wierzyć)
          Mnie osobiscie wydaje się, że p.Kaczyński (też nie mój prezydent) przyjechał do
          Cz-wy na jasną Górę pomodlić się za cud wybrania Go na głowę państwa - ot i
          tyle ;-)
          Pozdrawki dla wszystkich, również tych "ortodoksyjnych" w swych wypowiedziach!
      • Gość: Częstochowianin Re: WSTYD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 15:53
        Nie jestem ani "działaczem" ani "działaczką" panie Leśnikowski. Jestem
        NORMALNYM mieszkańcem tego czasem nienormalnego miasta i mam prawo wyrażać
        swoje opinie na każdy temat. Ot, prawo demokracji.
        A panu proponuję zdjąć klapki z oczu i nie wyzywać wszystkich od działaczy,
        towarzyszy itp, jest urząd miasta (tam się nazywajcie jak chcecie) i jest
        Miasto czyli normalni ludzie.
        Pozdrawiam i tylko proszę nie odpisywać mi partyjniackim językiem, jak to pan
        często robi. Komu ty się człowieku podlizujesz ?? Przecież zmieni się prezydent
        Cz-wy, to i rzecznik się zmieni, to tylko kwestia czasu.
      • Gość: Obywatel "X" Re: WSTYD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 19:56
        Leśnikowski, nie pieprz głópot.
    • Gość: kloszard elekt Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 11:26
      precz z sejmem senatem i prezydentem czas w koncu na demokracje :P
    • Gość: teral Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 14.12.05, 12:44
      wszystko ok tylko moze ta mieniaca sie najlepsza w kraju gazeta, może takie
      informacje o pobycie kogoś znaczacego podalaby w czesniej. Bo jak na razie to
      albo niesprawdzone ploty tel. albo informacje po fakcie czytamy.
      • Gość: majkel Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: *.21.pl / *.21.pl 14.12.05, 18:05
        Zgadzam się z Tobą. Dowiadujemy się po fakcie, a chciałbym przy okazji Jego
        Wysokości w Częstochowie, wysrazić swoją dezaprobatę, z faktu bycia przez Niego
        Prezydentem. I jak mam to zrobić skoro On już sobie pojechał.....??
    • Gość: wyborca_Kaczora Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: 82.160.8.* 14.12.05, 14:50
      Panie Prezydencie!
      Dziękujemy za wizytę w naszym mieście!
      Częstochowa z Panem!
      A wy zamilczcie, czerwone pająki!
      Mam nadzieję , że wasz prezydent Kwach trafi pod Trybunał Stanu za wszystkie
      swoje występki!
      • Gość: marcyan Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: 62.29.160.* 14.12.05, 15:27
        Wyborca_Kaczora chyba troszkę się zapędził deklarując poparcie dla Kaaczora w
        imieniu całej Cz-wy. Dziękujemy miniaturce prezia za wizytę na jasnej górze.
        teraz najwyższa pora na podróż do toruńskiego radyja. Lojalność wobec
        elektoratu musi być...
        • czefan Re: Lech Kaczyński w Częstochowie 14.12.05, 15:49
          Do końca nie wiedziałem na kogo głosować. Nie jestem rasistą, ale Lech to nie
          Donald oraz Kaczyński to nie Tusk. Przynajmniej demokratycznie wybrany
          prezydent ma polskie imię i nazwisko. Cieszę się że moje miasto odwiedził nowo
          wybrany prezydent-elekt, i że nie ma imię Donald. Gdyby to był Donald... to
          ha,ha, zdziwiłbym się, że został wybrany, ale cieszyłbym się, że odwiedza Cz-wę
          bo to dowartościowuje moje miasto.
        • Gość: bryg Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 16:58
          Z dwojga złego wolę być lojalnym wobec Radia Maryja niż wobec czerwonych
          złodziei. Swoją drogą nie słucham RM, a głosowałem na Kaczyńskiego.
    • Gość: Zosia Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 16:39
      Może nie wypowiadaj się w moim imieniu, OK?
      Żałosne towarzystwo się zebrało, nauczone pluć, wyzywać, ośmieszać. Szkoda, że
      ludzi prawych i uczciwych, którzy chcą dobrze, a nie szubrawców, którzy
      doprowadzili ten kraj do ruiny materialnej, moralnej i kulturalnej.
      Są dwie tylko możliwości istnienia takich:
      1. to degeneraci, nauczeni wielbienia zła, ślepi, zmanierowani;
      2. umoczeni w tej zgniliźnie, bez której nie wyobrażają sobie życia, przerażeni
      odcięciem koryta;
      • Gość: Cygan Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: *.21.pl 14.12.05, 18:52
        Obecna podobno wczoraj miniaturka też nie jest moim idolem ale jest jednak
        Prezydentem PL i należy jemu się szacunek a ostre wypowiedzi niestety już nic
        nie zmienią- trochę kultury wkońcu jesteśmy z Częstochowy!!!!
    • Gość: Malek Same problemy IP: 62.29.160.* 14.12.05, 18:52
      My tu już nie chcemy żadnych ptaszydeł!!!
      Mamy już wystarczająco dużo kłopotów z wronami, tak więc kaczorów już nie
      chcemy!!
      Kwa!Kwa!
    • toberson Re:Do mieszkanca-buraka i idioty,wont z CZ-WY!!! 14.12.05, 21:59
      • Gość: lucio Re:Do buraków z CZ-WY!!! IP: *.21.pl / *.21.pl 15.12.05, 01:49
        Wydaje mi się że Ci wszyscy którzy opluwają prezydenyta Rzeczpospolitej
        Polskiej woleliby pana b. prezydenta Jaruzelskiego gdyby przyjechał do nich na
        czołgu z wizytą 13.12.1981 r. Kto Was uczył historii Polski? P. Leśnikowski nie
        znam Pana ale Polska jest jedna.
        • Gość: Monaco Mini -jeszcze nie prezydent...Jest RzecznikIII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 02:33
          No prosze.
          Jak to sie Pan Leśnikowski znalazł.
          A na wątku o kumplu Prezydenta odchodzacego z Zespołu Szpitali i
          nierozliczonych kredytach nie można się doprosić wyjaśnienia.
          Prezydent - mini - elekt zajał całe pietro Hotelu.
          Jeszcze nie zaprzysiężony a już wydaje państwową kase na "prywatne wizyty"
          Ciekawe co bedzie potem?????
          Dofinansowanie Tatusia Rydzyka?

ech doczekaliśmy czasów. Szkoda słów.
    • Gość: Częstochowianka Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 07:26
      z tego kaczora to jest taki wieśniak, burak itp ze ja juz patrzeć na niego nie
      moge.... a kiedycz tak lubiłam rosół z kaczki..... :(
      • Gość: antyRed_zio a ty zahukana Częstochowianeczko? Kim Ty jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 12:23
        Wreszcie mamy normalnego prezydenta! Człowieka honoru i patriotę,
        wykształconego prawnika, a nie sługusa ZSRR Jaruzela, czy niewykształconych i
        nieobytych kmiotów jak Wałęsa czy prezio Kaśniak!
        • Gość: Pinter ciemnota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 21:28
          Też porównanie!
          Kwaśniewski i Wałęsa!!1
          No no no.
          Kwasniewski chociaż chodził na studia. a Wałęsiak jako jedyny w podstawówce
          mógł legalnie kopcic faje /dozwolone od 18 lat/
        • Gość: Krzysiek Re: a ty zahukana Częstochowianeczko? Kim Ty jest IP: *.prenet.pl 16.12.05, 20:12
          Ale ten kmiot, jak piszesz, zna kilka języków, a wykształcony prezydent-elekt
          nie potrafi mówić w żadnym obcym języku.
          • Gość: lexsio Re: a ty zahukana Częstochowianeczko? Kim Ty jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 02:17
            <<<Ale ten kmiot, jak piszesz, zna kilka języków, a wykształcony prezydent-
            elekt nie potrafi mówić w żadnym obcym języku.
            Hahahahaha:))) Prezio zna język na pewno! Język mafijny razem... z Sobotką.
            Jego niby niemiecki czy angielski nie odbiega od standardów w SLD:))) Małą
            próbkę możliwości daje nam były-słynny premier tutaj
            download.joemonster.org/mp3/miller.mp3
    • Gość: AM Re: Lech Kaczyński w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 20:17
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=33465789&a=33509470

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka