Dodaj do ulubionych

Mam taki maly interes.......

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 16:06
Własnie sadze ze jest za maly....... choc kobiety nic nie mowia, nie wiem jak
to sprawdzic:(
Obserwuj wątek
    • Gość: =R= Re: Mam taki maly interes....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 16:16
      Porównaj sobie z kolegą.
      • Gość: lolek Re: Mam taki maly interes....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 16:33
        Nie mam kolegów......
        • Gość: hm Re: Mam taki maly interes....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 16:38
          nie masz kolegów -nie będzie porównania
          • Gość: lolek Re: Mam taki maly interes....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 16:41
            Przydała by sie jakaś doświadczona kobieta:)
            • Gość: Lee small biznes ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 16:50

no to nie zrobisz fortuny z kobietami :)

p.s. a mikroskopu używales ?? hehe
              • Gość: lolek Re: small biznes ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 16:51
                nie no tak zle nie jest.....(chyba) :)
                • Gość: ewcia Re: small biznes ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 18:39
                  To ile ma ten Twój wojownik ... :>
                  • Gość: Becia Re: small biznes ... IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 18:44
                    Wojownik:)Czemu od razu wojownik,może leniwiec plamisty;).
                    No własnie-ile?
                    • Gość: lolek Re: small biznes ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 18:49
                      cos kolo 13cm
                      • Gość: Jola Re: small biznes ... IP: *.34.pl / 80.51.236.* 22.12.05, 18:57
                        Gość portalu: lolek napisał(a):

> cos kolo 13cm

Tam i z powrotem ma sie rozumiec !!
                        • Gość: Jola Re: small biznes ... IP: *.34.pl / 80.51.236.* 22.12.05, 18:59
                          Popatrz i pomyśl, że to mogl byc twoj "interes" !

www.starterupsteve.com/swf/penissong.html
                          • Gość: lolek Re: small biznes ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 19:55
                            nie w jedna:)
                            • Gość: pipi ?? IP: *.ztpnet.pl 22.12.05, 20:06
                              W zwisie czy na baczność?
                              • Gość: Jola Re: ?? IP: *.34.pl / 80.51.236.* 22.12.05, 20:47
                                Gość portalu: pipi napisał(a):

> W zwisie czy na baczność?

Uważam, ze to niewazne.
                                Jak ma taki maly instrumencik, to języczkiem przecież może nadrobić sprawę !
                                • Gość: lolek Re: ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 20:50
                                  na nie pelna bacznosc...
                                  • Gość: Becie Re: ?? IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 21:05
                                    Na anala taki niezaduży w sam raz,prawda Jola:)Czy nie?:)
                                    • Gość: Jola Re: ?? IP: *.34.pl / 80.51.236.* 22.12.05, 21:06
                                      Gość portalu: Becie napisał(a):

> Na anala taki niezaduży w sam raz,prawda Jola:)Czy nie?:)

Oj prawda, prawda !
                                      • Gość: marcin_r Re: ?? IP: *.21.pl / *.21.pl 22.12.05, 21:15
                                        Coś mam nieodparte wrażenie, że tu tylko mężczyźni się wypowiadają, wliczając w
                                        to "kobiecobrzmiące" nicki, które są dla zmyłki :D
                                        • Gość: Jola Re: ?? IP: *.34.pl / 80.51.236.* 22.12.05, 21:20
                                          Gość portalu: marcin_r napisał(a):

> Coś mam nieodparte wrażenie, że tu tylko mężczyźni się wypowiadają, wliczając w
                                          >
                                          > to "kobiecobrzmiące" nicki, które są dla zmyłki :D

Dobrze, że to tylko "nieodparte /twe/ wrazenie" !!
                                        • pepi_2 Re: ?? 22.12.05, 21:20
                                          Loluś nie martw się ! Możesz zostać "specjalistą"
                                          od spraw kopalniano-glinianych
                                          To jest jakieś wyjście ,no nie?
                                          • Gość: piotr:) Re: ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 21:28
                                            Ciekawe czy to ta Jola o ktorej mysle:)
                                            Jola mozna jakis namiar do Ciebie??
                                          • Gość: marcin_r Re: ?? IP: *.21.pl / *.21.pl 22.12.05, 21:28
                                            O czym do mnie rozmawiasz ?
                                          • Gość: HANKA Re: ?? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.12.05, 21:31
                                            Lolus moj chlopak ma 24,lepiej by bylo zeby mial pare cm wiecej.
                                            • Gość: pipi Re: ?? IP: *.ztpnet.pl 22.12.05, 21:41
                                              O rany Hania aleś Ty rozjechana!
                                              • Gość: wykrywacz kłamstw "dip0.t-ipconnect.de" <--- Pal...nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 21:55
                                                Ale wy jestescie naiwni! Ten ip jest juz spalony na tym forum, a mianowicie chodzi o "dip0.t-ipconnect.de" To pisze ciągle jeden tępy FACET pod tym IP i podszywa się pod setki osób. Jakiś Volksdeutsch, co myje gary w Niemczech. O 24 cm to on moze sobie pomarzyc, a przedwe wszystkim o kobiecie :)
                                                • Gość: Jola Re: "dip0.t-ipconnect.de" <--- Pal...nt IP: *.34.pl / 80.51.236.* 22.12.05, 22:02
                                                  Gość portalu: wykrywacz kłamstw napisał(a):

> Ale wy jestescie naiwni! Ten ip jest juz spalony na tym forum, a mianowicie cho
                                                  > dzi o "dip0.t-ipconnect.de" To pisze ciągle jeden tępy FACET pod tym IP i podsz
                                                  > ywa się pod setki osób. Jakiś Volksdeutsch, co myje gary w Niemczech. O 24 cm t
                                                  > o on moze sobie pomarzyc, a przedwe wszystkim o kobiecie :)

Nie ma sie co podniecac !
                                                  Ja osobiścvie olewatorsko od podchodzę do tego wątku, ale coz, zabawa zaczynala
                                                  sie ciekawie.

www.starterupsteve.com/swf/penissong.html
                                                  • Gość: lolek Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 22:22
                                                    zabawa zabawa ale ponoc srednia polska to 16 cm.......
        • Gość: kobieta Re: Mam taki maly interes....... IP: 82.160.8.* 27.01.06, 20:42
          nie rozmiar a technika
    • Gość: Interwencja Re: Mam taki maly interes....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 22:47
      Wy tu sobie piszecie o wymiarach,średnich a prawda jest taka-narząd nie używany
      zanika.
      Używać,używać i jeszcze raz używać.
      • Gość: dr.med. Re: Mam taki maly interes....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 23:04
        a może sprobuj poddać sie obrzezaniu.
        Może to zaniedbanie mamy, która nie sprawdziła czy masz wszystko w porzadku w
        swoim czasie.
        Znam przypadek pana grubo po 50-tce, który miał właśnie takiego liliputka, i ma
        pretensje do matki , że w pore nie interweniowała i nie zainteresowała sie
        problemem z punktu widzenia medycyny.
        Ale udało mu się spłodzić dwie córy.
        wiec może nie potrzebnie sie stresujesz?
        Na Forum Ci nikt nie pomoże.
        Zobacz kpią i bawią się Twoim problemem.
        Idz do specjalisty.
        To Zaden wstyd.
        Powodzenia
        • Gość: lolek Re: Mam taki maly interes....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 23:06
          Mowisz o jakims Urologu????
    • Gość: ret Re: Mam taki maly interes....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 10:24
      ja tam mam 16cm i 14,5 w obwodzie i nie jest tak zle:)
      • Gość: ona Re: Mam taki maly interes....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 11:48
        mały drobny ale byk
        • Gość: mrzezyno252 Re: Mam taki maly interes....... IP: *.prenet.pl 23.12.05, 11:51
          Ja z moją dziewczyną uważamy że nie liczy się wielkość ale figlarność. :-)))))
          • Gość: on Re: Mam taki maly interes....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 14:10
            Gość portalu: mrzezyno252 napisał(a):

> Ja z moją dziewczyną uważamy że nie liczy się wielkość ale figlarność. :-)))))

No nastepny z malym fiutkiem:)
            • Gość: On Re: Mam taki maly interes....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 21:18
              19 cm.Jest ok;)
              • Gość: Jola Re: Mam taki maly interes....... IP: *.34.pl / 80.51.236.* 27.12.05, 21:45
                Gość portalu: On napisał(a):

> 19 cm.Jest ok;)

Ok; to by było, jeśli cm zamieniło by się na cale !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka