Gość: Zawiedziony
IP: *.internetdsl.tpnet.pl
23.01.06, 16:52
Wyniki wyborów do Senatu to kompromitacja Pani Polak, Pana Lewandowskiego i Pana Lipowskiego!!! Jestem zawiedziony, że Lewicę nie stać było na innych kandydatów niż stare zgrane karty. Po cichu liczyłem na cud ale niestety jeśli moja ukochana Lewica wystawia byłego oficera ZOMO, „psełdonauczycielkę” bez magisterium i emeryta, który żyje w latach 60tych. Tego ja po prostu nie rozumiem, tu trzeba trochę samokrytyki żeby wiedzieć kiedy zejść ze sceny bo nie wypada chodzić publicznie w pampersach, bo większość nauczycieli ma po dwa fakultety a praca w ZOMO nie jest równoznaczna z dbaniem o bezpieczeństwo i ochronę społeczeństwa. Jestem zawiedziony również postawą kandydatów, którzy postawili na swój prywatny interes i nie wygenerowali jednego a najwyżej dwóch kandydatów lewicy. Według mnie wszyscy kandydaci się skompromitowali. Skompromitowali się brakiem wizji przyszłości i oceną swojej osoby (brakiem samokrytyki). Niestety jeśli jeszcze tego nie wiecie WASZ czas się skończył! Pora już odejść!