IP: *.inds.pl / *.inds.pl 29.01.06, 21:58
gdzie sa w Czestochowie salony w ktorych mozna sobie zrobic dziare??ktory
najlepszy?? chce sobie zrobic tatuaz na plecach wdluz kregoslupa mam pytanie
czy to boli bo slyszalem ze na kregoslupie tak
Obserwuj wątek
    • Gość: ABC Re: Tatuaże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 23:13
      wszędzie boli jak cholera i wiem co mówie,
      a dla mnie najlepszy jest Maju na Ogrodowej w bramie, salon się nazywa Diabolik
      jak dobrze pamiętam :]
    • vanilacat Re: Tatuaże 30.01.06, 01:37
      Polecam Jarka Szulca studio Wiking,692-704-668. poszukaj sobie strony nazywa
      sie jakos Jarek szulc Wiking jakos tak, musisz poszukac.Co do Maja to widzialam
      jakie Jarek rzeczy po nim poprawial. Maju nie jest zly, ale Jarek to artysta.
      Moja dziara tez jest na tej galerii;-). A co do bólu to boli ta, gdzie
      najbardziej wystają kości. Ceny u Jarka- podobne jak u Maja, zalezy od wzoru,
      da sie dogadac.POLECAM.
    • Gość: olcia Re: Tatuaże IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 13:33
      Mnie tattoo robił Maju na Ogordowej. Z czystym sumieniem polecam:)
      Co do bólu ...pewnie ze boli!

Pozdrawiam
      • Gość: marzena Re: Tatuaże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 16:15
        ja mam na kregoslupie robilam w sece na gorze jakies poltora roku temu...jesli
        chodzi o bol to zalezy bo bol przy tatuowaniu jest "specyficzny"mnie sie pdobalo
        :-)))) aha co do studia w sece to szczerze polecam prawdziwy artysta :-)
        • Gość: Johny mnemonic Re: Tatuaże IP: *.iplus.com.pl 30.01.06, 20:31
          gościu w sece. robiłem wszystkie dziary u niego, bez zastrzeżeń, w porzo koleś
    • Gość: dororcia Re: Tatuaże IP: *.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 18:35
      ja robilam w Diaboliku na Ogrodowej 13, polecam, ale robilam nie u Maji tylko o
      tego drugiego nie pamietam jak mu bylo Dawid? tyle ze ja robilam malutki
      znaczek na plecach, ociupinke bolalo, ale nie był to uciązliwy ból mimo ze na
      kosci.
      • Gość: g Re: Tatuaże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:19
        Ja też robiłem prywatnie u Jarka mam dwa robione u niego i są super a przede
        wszystkim używa super tuszy. Widziałem dziary z ogrodowej i po 3 latach są
        blade jak cholera. Mój po 5 jest jak by był miesiąc temu robiony :) Mnie też
        bolało szczególnie ten na dole w okolicach męskości ;) Pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka