Dodaj do ulubionych

Halina Rozpondek- wiceprezydentem

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.02, 00:02
Przeczytałem informację, że p.Halina Rozpondek może być wiceprezydentem i i
nie wie co wybrać- Sejmik Śląski( w którym dostała najwiekszą ilość głosów z
naszego okręgu-13500) czy współzarządzanie miastem. Ja Pani radzę zostanie w
Częstochowie i bycie wiceprezydentem
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: Halina Rozpondek- wiceprezydentem IP: *.icis.pcz.czest.pl 15.11.02, 00:56
      Bardzo cenie Pania Rozpondek.

Nie wiem szczerze mowiac co powinna wybrac.
      Jednak w sejmiku tez mozna duzo zrobic i duzo zalezy tam od naszych
      reprezentantow.

Ale w sumie masz chyba racje Adamiko - tyle tylko, ze to nie jest taka prosta
      decyzja.

Gość portalu: adamiko napisał(a):

> Przeczytałem informację, że p.Halina Rozpondek może być wiceprezydentem i i
      > nie wie co wybrać- Sejmik Śląski( w którym dostała najwiekszą ilość głosów z
      > naszego okręgu-13500) czy współzarządzanie miastem. Ja Pani radzę zostanie w
      > Częstochowie i bycie wiceprezydentem
      • Gość: Mieczyslaw Re: Halina Rozpondek- wiceprezydentem IP: 203.36.162.* 15.11.02, 02:44
        moja rada dla pani haliny aby zostala wiceprezydentem miasta czestochowy !!
        mocno pozdrawiam z australi !!
    • Gość: Boozar Re: Halina Rozpondek- wiceprezydentem IP: *.zim.pcz.czest.pl 15.11.02, 10:41
      A Ja uważam że jeśli pani Rozpondek przejdzie na stanowisko prezydenta to
      oznacza tylko tyle że troszke olała wyborców i wybrała stanowisko nie licząc
      sie z ich opinią. Jeśli chciała być prezydentem mogła nie startować do sejmiku
      tylko na prezydenta miasta.
      Z całym szacunkiem - niech sie Pani nie sprzedaje dla stołka .
      pozdro
      • Gość: ama Re: Halina Rozpondek- wiceprezydentem IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.02, 10:00
        Myślę , że sytuacja p. Haliny to nie sprzedawanie się dla stołka, bo akurat do
        niej to nie pasuje. Uważam, że powinna zostać w mieście, bo była bardzo
        poważnym kandydatem na prezydenta, i zrezygnowała na rzecz Tadeusza Wrony.
        Poparcie wyborców - to dowód zaufania dla niej. Życzę Pani Halinie wiele
        sukcesów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka