Gość: cudzik IP: 80.54.168.* 16.02.06, 14:43 Cześć co myślicie o sali "Agata"?Czy ktoś posiada jakieś info?Ile ludzi sie do niej zmieści i czy mają uczciwe ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zgred Re: Agata IP: *.21.pl 16.02.06, 14:58 uzyle(a)s choć raz funkcji "szukaj"? ile razy mozna pytac w kolko o to samo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cudzik Re: Agata IP: 80.54.168.* 16.02.06, 15:03 nie ponieważ wszyscy piszą o studni i takich tam a ja pytam o konkret!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeusz1981 Re: Agata IP: *.man.czest.pl 16.02.06, 16:44 Myślę że lepiej daj sobie spokój z Agatą to już sala przeszłości !!!A jest naprawdę wiele innych nowych sal otwartych. PRZEJRZYJ WYBORCZĄ ogłoszenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 20:06 Ja miałem wesele tam. Było super. Najważniejsze że właściciel zapewnia wszystko, nie musisz się martwić o nic. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az za duzo Re: Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:16 Zapewnia dokladnie wszystko czy ci sie podoba czy nie.. jak nie chcesz musisz i tak za to zaplacic nam powiedzial ze jak mamy swoj samochod to jego mozemy sobie zawiezc kogo chcemy ale zaplacic trzeba za niego to samo kamerzysta jest czy chcesz czy nie sala - po co stroic przeiez jest ladna brakuje tylko takich tekturowych plansz z wycietymi otworami na glowki zeby sobie zdjecia robic to jest moje zdanie ucieklismy stamtad szybko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Agata IP: *.clarkconnect.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:55 totalna kicha, na ścianach aniołki w sali jest jak w niebie taki styl sobie wymyslono, jest ciasno i mało miejsca do tańczenia. nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś