Gość: yakoob78 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 14:28 Co sądzicie o tym modelu? Może ktoś jest użytkownikiem? Proszę o opinię i czy Wam się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
osesek22 Re: FIAT STILO 3-drzwiowy 17.02.06, 15:39 Mnie się podoba, ale trochę drogi jak na mały 3-drzwiowy samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yakoob78 Re: FIAT STILO 3-drzwiowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 20:00 Dzięki za opinię i ponawiam prośbę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: FIAT STILO 3-drzwiowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 20:35 Nie jest wcale taki mały, jest bardzo szeroki. co do samochodu to jest oki, tylko problem jest z niektórymi częściami tzn nie można kupić konkretnej części tylko cały element. tak jest przynajmniej z tylną zawieszeniem czy jakoś ta, pisze to co pamiętam z lektury Auto Świata:)) aczkolwiek mogłem coś przekecić bo to bylo z 2 lata temu ten test. najlepiej wejdz sobie na strona auto świata i tam wyszukaj tego testu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosad Re:Weź daruj sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 20:40 kup lepiej jakiegoś japońca albo niemca, tylko nie polo Fiat GÓW.A wart i to powiedzonko jest prawdziwe. Ale tak na serio to szmelc jak zresztą wszystki fiaty, chcesz kupić nowy czy używany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yakoob78 Re:Weź daruj sobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 21:05 Używany, opinie o tym modelu są różne tak samo jak i innych Fiatów, ja osobiście miałem już trzy i nie mogę powiedzieć złego słowa. Może miałem farta. Ale dzięki za wypowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yakoob78 Re: FIAT STILO 3-drzwiowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:46 Ponawiam prośbę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Opel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 08:10 Jak jużmasz kupić Stilo, to może lepszym pomysłem byłby zakup opla astry lub vectry. Za 25 tysięcy będziesz miał auto we wszystko wyposażone i do jazdy. Najlepiej sprowadzane. Nie daj się zwieść, ze to niby krajówki są lepsze. Na Zachodzie auta jeżdzą po równych drogach (to co teraz mamy to jest tragedia) oraz na dobrym paliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raafu Re: Opel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 08:34 Robert ma rację, daruj sobie fiata - jaki by on nie był nowy w powiedzieniu fiat to grat coś musi być. za te same pieniądze możesz trafic cos zdecydowanie lepszego. i zdecydowanie z łestu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yakoob78 Re: Opel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 01:58 Dzięki Panowie! Muszę nad tym pomyśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stilo Re: Opel IP: 212.160.108.* 23.02.06, 09:59 Mogę polecić Stilo , jeżdże takim i nieraz pomagałem ściągać te samochody z łestu ha. A dalej to polecam z silnikiem JTD Multijet jest full , VW i inne to wąchają ... Mam już 8 Fiata i to że fiat to grat jest bardzo starym trącącym myszka powiedzeniem . Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Opel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:33 Jeżdżę służbowym oplem, prywatnie mam fiata. I tu i tu nic się nie psuje. Jest jedna ważna kwestia - ceny części i serwisowania. Opel droższy razy 3. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikgala9 Re: Opel 20.12.16, 15:51 Mnie ostatnio przekonał dealer Opla w Krakowie opel.interauto.krakow.pl, duży wybór i rozsądne ceny. Jak na razie jeździ się dobrze, pozostaje mieć nadzieję, że tak będzie długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mycha Re: Fiat STILO 3-drzwiowy IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 02.03.06, 14:16 Mnie się bardzo podoba własnie ten model!!! Jakbym miała kasę to bym nie patrzyła na inne tylko bym kupiła!!! Odpowiedz Link Zgłoś