Dodaj do ulubionych

FIAT STILO 3-drzwiowy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 14:28
Co sądzicie o tym modelu? Może ktoś jest użytkownikiem? Proszę o opinię i czy
Wam się podoba?
Obserwuj wątek
    • osesek22 Re: FIAT STILO 3-drzwiowy 17.02.06, 15:39
      Mnie się podoba, ale trochę drogi jak na mały 3-drzwiowy samochód.
      • Gość: yakoob78 Re: FIAT STILO 3-drzwiowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 20:00
        Dzięki za opinię i ponawiam prośbę...
        • Gość: Robert Re: FIAT STILO 3-drzwiowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 20:35
          Nie jest wcale taki mały, jest bardzo szeroki. co do samochodu to jest oki,
          tylko problem jest z niektórymi częściami tzn nie można kupić konkretnej części
          tylko cały element. tak jest przynajmniej z tylną zawieszeniem czy jakoś ta,
          pisze to co pamiętam z lektury Auto Świata:)) aczkolwiek mogłem coś przekecić
          bo to bylo z 2 lata temu ten test. najlepiej wejdz sobie na strona auto świata
          i tam wyszukaj tego testu.
        • Gość: mosad Re:Weź daruj sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 20:40
          kup lepiej jakiegoś japońca albo niemca, tylko nie polo
          Fiat GÓW.A wart i to powiedzonko jest prawdziwe. Ale tak na serio to szmelc jak zresztą wszystki fiaty, chcesz kupić nowy czy używany?
          • Gość: yakoob78 Re:Weź daruj sobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 21:05
            Używany, opinie o tym modelu są różne tak samo jak i innych Fiatów, ja
            osobiście miałem już trzy i nie mogę powiedzieć złego słowa. Może miałem farta.
            Ale dzięki za wypowiedz :)
    • Gość: yakoob78 Re: FIAT STILO 3-drzwiowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:46
      Ponawiam prośbę :)
    • Gość: Robert Opel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 08:10
      Jak jużmasz kupić Stilo, to może lepszym pomysłem byłby zakup opla astry lub
      vectry. Za 25 tysięcy będziesz miał auto we wszystko wyposażone i do jazdy.
      Najlepiej sprowadzane. Nie daj się zwieść, ze to niby krajówki są lepsze. Na
      Zachodzie auta jeżdzą po równych drogach (to co teraz mamy to jest tragedia)
      oraz na dobrym paliwie.
      • Gość: Raafu Re: Opel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 08:34
        Robert ma rację, daruj sobie fiata - jaki by on nie był nowy w powiedzieniu
        fiat to grat coś musi być. za te same pieniądze możesz trafic cos zdecydowanie
        lepszego. i zdecydowanie z łestu...
        • Gość: yakoob78 Re: Opel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 01:58
          Dzięki Panowie! Muszę nad tym pomyśleć...
          • Gość: stilo Re: Opel IP: 212.160.108.* 23.02.06, 09:59
            Mogę polecić Stilo , jeżdże takim i nieraz pomagałem ściągać te samochody z
            łestu ha. A dalej to polecam z silnikiem JTD Multijet jest full , VW i inne to
            wąchają ... Mam już 8 Fiata i to że fiat to grat jest bardzo starym trącącym
            myszka powiedzeniem . Pozdrawiam .
          • Gość: miko Re: Opel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:33
            Jeżdżę służbowym oplem, prywatnie mam fiata. I tu i tu nic się nie psuje. Jest
            jedna ważna kwestia - ceny części i serwisowania. Opel droższy razy 3.
      • dominikgala9 Re: Opel 20.12.16, 15:51
        Mnie ostatnio przekonał dealer Opla w Krakowie opel.interauto.krakow.pl, duży wybór i rozsądne ceny. Jak na razie jeździ się dobrze, pozostaje mieć nadzieję, że tak będzie długo.
    • Gość: Mycha Re: Fiat STILO 3-drzwiowy IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 02.03.06, 14:16
      Mnie się bardzo podoba własnie ten model!!! Jakbym miała kasę to bym nie
      patrzyła na inne tylko bym kupiła!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka