Gość: beata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 23:40 Jaka sala jest najlepsza ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oes Re: Sala Weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 08:46 Bożesz ty moj ............ tych wątków jest już na forum 253, proszę se przeczytać i po sprawie a odpowiedź jest prosta, najlepszej nie ma, bo to kwestia gustu (tak jak np. muzyka i zespół na weselu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadzio Re: Sala Weselna IP: *.34.pl / 80.51.236.* 23.02.06, 09:22 Gość portalu: beata napisał(a): > Jaka sala jest najlepsza ? A "sraka" !! Teraz już wiesz ?? Poczytaj stare wątki, a bynajmniej ze dwa dni ci to zajmnie i sama dojdziesz do prawidlowego toku myslenia i wniosku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr Re: Sala Weselna IP: *.adm.pcz.czest.pl 23.02.06, 11:38 Warto zainteresować sie salami / trzy rodzaje - wielkości / w centrum miasta tj. w "stołówce Politechniki". Nazwa nie ma nic wspólnego ze stołówką, estetycznie , przestronnie, świetna kuchnia i nieproporcjonalnie tanio w stosunku do innych, wyjatkowa obsługa. Terminy bliskie i świetny dojazd z parkingami, wystrój wg. życzenia, kapela własna itp. Byłem tam ostatnio na imprezie na trzysta osób i było niepowtarzalnie, wszyscy wyszli szczęsliwi. Zero uwag, dla tego polecam zainteresowaniu.Kontakt na stronie www.pcz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
violin3 Re: Sala Weselna 24.02.06, 12:46 Co do sali to jest ich sporo, prawie w każdej doskonale sprawdzi się kwartet smyczkowy który prowadzę, polecam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
esprit_95 Re: Sala Weselna 19.01.15, 12:30 ja osobiście mogę polecić Dwór Magnat w Bojanie, byłem tam na dwóch weselach raz na sali diamentowej, a innym razem na sali złotej. Obie są przemyślane, goście mają dużo miejsca do tańca, oba wesela bardzo się udały. Odpowiedz Link Zgłoś
esprit_95 Re: Sala Weselna 19.01.15, 12:31 zapomniałem - tutaj jest adres, jeśli beata będziesz zainteresowana www.dwor-magnat.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś