Dodaj do ulubionych

Chalo Chjuston, mamy problem, chili afarię:(

31.12.05, 13:38
Z przykrością informuję, że przez jakiś czas nie będą dostarczane dane meteorologicznie ze stacji pomiarowej Białystok:(
Wystąpił nieznany bład, który uniemożliwia poprawne pobranie, a co za tym idzie i przesłanie tychże danych.
Za utrudnienia przepraszam, i obiecuję jak najszybsze wznowienie przekazu:)))
Obserwuj wątek
    • nekroskop88 Re: Chalo Chjuston, mamy problem, chili afarię:( 31.12.05, 13:38
      ooooooooo co za pech!
      • bad_habit Re: Chalo Chjuston, mamy problem, chili afarię:( 31.12.05, 13:39
        Ty mi na maile nie odpisujesz,a co dopiero mówić o prognozie pogody!:(
        • nekroskop88 Re: Chalo Chjuston, mamy problem, chili afarię:( 31.12.05, 13:40
          mówisz do mnie?
          • bad_habit Re: Chalo Chjuston, mamy problem, chili afarię:( 31.12.05, 13:44
            nekroskop88 napisał:

> mówisz do mnie?
            >
            > nie;),tym razem do koczissa
            • nekroskop88 Re: Chalo Chjuston, mamy problem, chili afarię:( 31.12.05, 13:45
              no!
              • bad_habit Re: Chalo Chjuston, mamy problem, chili afarię:( 31.12.05, 13:47
                nekroskop88 napisał:

> no!
                >
                > włąśnie,koczisss,no no no,nieładnie!;P
                • koczisss Re: Chalo Chjuston, mamy problem, chili afarię:( 31.12.05, 14:06
                  Jednego maila wczoraj dostałem, ale jak go zobaczyłem, to już mogłem zalogować się na forum, to nie odpisywałem:)
                  • bad_habit Re: Chalo Chjuston, mamy problem, chili afarię:( 31.12.05, 14:07
                    koczisss napisał:

> Jednego maila wczoraj dostałem, ale jak go zobaczyłem, to już mogłem zalogować
                    > się na forum, to nie odpisywałem:)
                    >
                    bo ja chyba 2, albo 3 wysłałam,na różne adresy:)
                    • koczisss Re: Chalo Chjuston, mamy problem, chili afarię:( 31.12.05, 14:11
                      Napewno do mnie???:)
                      • bad_habit Re: Chalo Chjuston, mamy problem, chili afarię:( 31.12.05, 14:12
                        koczisss napisał:

> Napewno do mnie???:)
                        >

nie,do sąsiada!Do Ciebie do Ciebie,kurczę,z tylu adresów wysyłałeś mi maile że było w czym wybierać;)
                        • koczisss Re: Chalo Chjuston, mamy problem, chili afarię:( 31.12.05, 14:14
                          Ale nigdzie ne ma, było tylko chyba na tlenie:)
                          • bad_habit Re: Chalo Chjuston, mamy problem, chili afarię:( 31.12.05, 14:19
                            koczisss napisał:

> Ale nigdzie ne ma, było tylko chyba na tlenie:)
                            >
                            na k9.pl też wysłałam i na koczisss_zabanowany albo wylogowany(?)czyli razem 3 :)
                            • koczisss Re: Chalo Chjuston, mamy problem, chili afarię:( 31.12.05, 14:25
                              A widzisz, k9 już nie aktualne, wywaliłem, a na koczisss_zabanowany nie zaglądam:)))
                              • bad_habit Re: Chalo Chjuston, mamy problem, chili afarię:( 31.12.05, 14:26
                                koczisss napisał:

> A widzisz, k9 już nie aktualne, wywaliłem, a na koczisss_zabanowany nie zagląda
                                > m:)))
                                > uuuuuuuu,a sudety nadal aktualne????jakby co???
                                • koczisss Re: Chalo Chjuston, mamy problem, chili afarię:( 31.12.05, 14:38
                                  koczisss@twoje-sudety, koczisss@wp.pl, koczisss@tlen.pl, koczisss@poczta.fm, koczisss@tenbir.pl, koczisss@gazeta.pl. Z tych korzystam, mam jeszcze inne, a są to:
                                  koczisss@vp.pl, koczisss@poczta.wprost.pl, koczisss@host.sk, ale nie mam ich w kliencie poczty na kompie, a na serwer nie zaglądam więc nie korzystam.
                                  A koczisss@k9.pl, jest już nieaktualny, bo pobierają jakieś opłaty.

Mam jeszcze inne, ale nie będę wymieniał, bo są to gazetowe, a jest ich około 13:)))
                                  Sam nie wiem po co mam tyle skrzynek, ale jakoś tak wyszło:)))
                                  • bad_habit Re: Chalo Chjuston, mamy problem, chili afarię:( 31.12.05, 14:41
                                    o kurczę,wow!a więcej się nie dało???;)
                                    • koczisss Re: Chalo Chjuston, mamy problem, chili afarię:( 31.12.05, 14:42
                                      Pewnie dało, i pewnie jest ich więcej, ale o części już zapomniałem:)))
                                      • bad_habit Re: Chalo Chjuston, mamy problem, chili afarię:( 31.12.05, 14:43
                                        koczisss napisał:

> Pewnie dało, i pewnie jest ich więcej, ale o części już zapomniałem:)))
                                        >
                                        o kurde,to ja mam mniej,jeden w tlenie,4 gazetowe i 2 w jakimś medycznym portalu;)
    • bad_habit Re: Chalo Chjuston, mamy problem, chili afarię:( 31.12.05, 14:13
      a,zapraszam na forum:galeria zdjęć z B-stoku,jest tam mój wąteczek o Olecku;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka