Gość: Ostrozny Pacjent IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.02.06, 22:17 Czy moze mi ktos zarekomendowac dobrego dermatologa / dermatolozke w Czestochowie. Bede wdzieczny. Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trędowata Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.net.pl / 80.53.50.* 26.02.06, 23:34 Dr Hashim w przychodni na ul. Zana. Sprawdzony, niedrogie leki i dobre. Przyjmuje na NFZ. Tylko sie nie wystrasz! To Murzyn, ale doskonale mowi po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: 80.51.222.* 27.02.06, 08:28 Tez polecam dr Hashima, bardzo mi pomógł już po pierwszej wizycie.Wczesniej chodziłam do wielu innych lekarzy i nikt nie potrafił nawet dobrze zdiagnozować problemu. Pzyjmuje na Zana, na kasę chorych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pielegniarka Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 09:08 pracowalam z dr Hashim,jest ok,zanim zleci odpowiednie leczenie zbierze porzadny wywiad,polecam.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pielegniarka Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 09:08 pracowalam z dr Hashim,jest ok,zanim zleci odpowiednie leczenie zbierze porzadny wywiad,polecam.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robcio Re: dermatolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 19:42 nie ma takich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robcio Re: dermatolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 19:44 NIE MA TAAkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osobka Re: dermatolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 20:07 Polecam doktora Kazimierza Michalskiego,kt ory przyjmuje w gabinecie- ul.Kilińskiego,poniedziałki i wtorki 16-18.Bardzo dobry specjalista,cena wizyty niewygórowana -35 złotych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajeju mix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 17:59 oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takjak Re: mix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 18:01 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbcccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc ccccccccccccccc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmęczony Re: dermatolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:52 NIE MA DOBREGO DERMATOLOGA w Częstochowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostrozny Pacjent Czy sa tez inni dobrzy dermatolodzy ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.02.06, 18:31 To nie tak, ze nie chcialbym isc do Dr. Hashima, ale chcialbym miec jakies alternatywy. Czy znacie jeszcze innych dobrych dermatologow lub dermatolozki wzglednie kogo odradzacie, bo macie zle doswiadczenia. Bede wdzieczny. Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: Czy sa tez inni dobrzy dermatolodzy ? IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 28.02.06, 07:35 Dr Polus (pani) w przychodni w Amicusie. Dermatolog - niedouczona panienka!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Czy sa tez inni dobrzy dermatolodzy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:19 Ja polecam Panią doktor Gutowską. Zna sie na rzeczy. Przyjmuje prywatnie, ale dość niedrogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doświadczona Re: Czy sa tez inni dobrzy dermatolodzy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:34 Tylko przypadkiem nie idźcie nigdy do doktor Anny Pieczyńskiej - to IDIOTKA skończona !!! Do dermatologów biegam od ok.8lat wstecz i widziałam różne "lekarki".Ale ta to przeszła samą siebie chyba..Powiedziala mi,ze hormony nie mają wpływu na skórę czy włosy! A za wizytkę - 60 zeta w błotko (byłam u niej niestety 2 razy)Nie to żebym jakąś materialistką była,ale za takie"porady"to nie dałabym nawet złotówki! Polecam za to dr Stanisławską - przyjmuje w Medyku na Wolności - super kobita-i naprawdę mi pomogła. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostrozny Pacjent Czy ktos zna jeszcze innych dermatologow ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.02.06, 17:52 Dzieki za informacje, bede wdzieczny za wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Czy sa tez inni dobrzy dermatolodzy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 16:12 fuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostrozny Pacjent Masz na mysli matke czy corke ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.02.06, 20:49 Corka tez jest dermatologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steffan Re: Masz na mysli matke czy corke ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 20:02 oczywiscie ciotkę masz jeszcze jakieś pytanie albo dwa zaznaczam ze na trzecie juz nie odpowiem,ale na czwarte tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paacjent Re: Czy sa tez inni dobrzy dermatolodzy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 20:05 czy inny znaczy obcy,jeżeli tak,to polecam ósmego obcego pasażera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Czy sa tez inni dobrzy dermatolodzy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 20:53 FORSYCJA TOMASINSKA pryzyjmuje na dworcu autobusowym od 12 do13 poniedzia lki i piątki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lamelka Re: Czy sa tez inni dobrzy dermatolodzy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 15:58 całkowity brak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mulina Re: Czy sa tez inni dobrzy dermatolodzy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 23:03 la Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjencik Re: Czy sa tez inni dobrzy dermatolodzy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 20:29 o co chodzi z tymi innymiDr PAMELA PAMELASINSKA,ale ona chyba nie jest INNA,chić któz to wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dermatolog dermatologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 19:51 100 za wizytkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostrozny Pacjent Gzie Dr. Hashim przyjmje prywatnie ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.03.06, 20:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostrozny Pacjent Gdzie Dr. Hashim przyjmje prywatnie ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.03.06, 23:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostrozny Pacjent Czy ktos zna jeszcze innych dermatologow ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.03.06, 21:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Czy ktos zna jeszcze innych dermatologow ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 21:39 Dr Hashim przyjmuje na dekabrystów 41, budynek Montexu.Słyszałam, że jest naprawdę dobry. Ja zaczełam się leczyć u dr Nicer. Po kilku spotkaniach jestem nawet zadowolona,ale to jeszcze zbyt krótko, aby móc ją oceniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostrozny Pacjent Dr. Anna Pieczynska IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.03.06, 21:50 Slyszalem wiele dobrego o Dr. Annie Pieczynskiej. Kto ktos z Was byl u niej? I jakie ma o niej zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny pacjent Re: Czy ktos zna jeszcze innych dermatologow ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 20:10 moze gość z milczenia owiec ale on juz nie przyjmuje,ani na kase ani prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Gdzie Dr. Hashim przyjmje prywatnie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 14:01 doktor Hashim przyjmuje na ul.dekabrystow 41 w budynku montexu kolo hali polonia,3 pietro we wtoreki ,czwartki od 18-tej do 19-tej i w soboty od 10-tej do 11-tej, nr. jego tel. : 605365131. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz dermatolog Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 20:16 prosze dzwonic 012345678 Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka197533 Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie 13.11.18, 16:45 A czego ? A Murzyn to straszzydlo?). Dobry lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theologus Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 22:11 Dorota Markowska-Bernaczyk. Przyjmuje w poradni przy szpitalu na Parkitce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kAROLKA Re: Dzieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 22:46 Bardzo się ciesze że już jest taki wątek, miałam go właśnie założyć:) chciałam jeszcze zapytać czy wie ktoś coś o pani dermatolog która przjmuje w przychodni matki i dziecka na Wolności...nie wiem jak się nazywa i jeszcze jedno pytanie jakie metody leczenia wam wasi dermotolodzy proponowali (chodzi mi o leczenie trądziku) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja965 Re: dermatolodzy IP: 80.51.57.* 06.03.06, 13:31 Polecam dr Petryńską z przychodni na ul. Kiedrzyńskiej. Przy pierwszaj wizycie na dzień dobry dostałam skierowanie na badania aby dalsze leczenie było bardziej efektywne, zawsze miałam alternatywę wyboru leków/maści z polskich, tańszych firm a nie ich droższych odpowiedników. Wszystko przy bardzo miłej atmosferze i za darmo. Zawsze można było się zapisać na konkretną godzinę w rejestracji żeby przy kolejnej wizycie nie stać w kolejce przed gabinetem. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NA szczeście Re: dermatolodzy IP: 213.199.204.* 06.03.06, 15:25 jestem szczęśliwa, że z dermatologiem miałam do czynienia tylko kilka razy. Szcerze współczuję wzystkim, którzy muszą obcować z tymi "typami" dermatologami. Szczerze doradzam Panią, która pracowała w przychodni na Nadrzecznej jakieś 2-3 lata temu. Może nadal tam pracuje, nie mam pojęcia - ale baba potworna. Jej dewiza - co by tu zrobić żeby zarobic a się nie narobić. Moją siostrze przepisala jakis dziwny plyn, który nie tylko był drogi, ale do leczenia jej choroby się nie nadawał. Jeśli ktoś zna tę Panią niech poda jej nazwisko. ODRADZAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm_madzia Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 22:09 ja chodziłam ogólnie jakies pół roku do Pani Lelit-Zareby przyjmuje prywatnie na wolnosci (tam gdzie rentgen ) koło postoju taxi....mój bardzo widoczny trądzik został wyleczony (antybiotyki prze 6 mcy) teraz mam tylko małe ślady w postaci blizn (naprawde bardzo malutko bo to zależy ile "olbrzymów" miało sie na twarzy i nie wszystkie zostawiaja po sobie ślady) polecam przyjmuje poniedziałki i czwartki od ok 15 tel.343628503 ( jedyny minus to cena wizyty 70 zł za dosłownie 3 minuty rozmowy) ale nie żałuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 22:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 12:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doświadczona Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 22:41 Lelit-Zaremba??? A fuj!!!Bylam raz-jakies 3 lata temu-popatrzala na mnie jak na wariatkę(nawet nie wstala zza biurka coby chociaz z odleglosc 0,5 metra ocenic stan mojej skory-a kazdy dermatolog tak powinien sie zachowac)przepisala zajebiscie drogi lek(ok 100zł)ktory NIC nie pomogł.To w wielkim skrocie tyle.... Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 17:36 a gdzie ta lelit-zaremba przyjmuje? zeby na nia nie trafić... Odpowiedz Link Zgłoś
gizela2005 Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie 14.03.06, 08:24 Tylko Pani Lelit-Zaremba. Lekarz z powołania. Przyjmuje na Kościuszki koło postoju taxi, w starej poliklinice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-Layne Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 10:11 Ja akurat u niej bylam w przychodni na Powstańcow Śląskich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 16:25 a czy wizyta u niej jest na fundusz czy trzeba zapłacić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 14:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 13:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morning calm Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.06, 14:08 Dr Hashim El Nur Schwar El Dahab, faktycznie jeden z lepszych dermatologow w Czestochowie, ale co do doskonalej polszczyzny to bym dyskutowal, za to bardzo sympatyczny czlowiek :) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zula Re:Dr n. med. Barbara Filipowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 12:20 Polecam Panią Doktor, bo tam gdzie inni rozkładali ręce ona pomogła.Świetny fachowiec i przemiła osoba.Jest z kliniki zabrzańskiej, ale teraz przyjmuje w Św Łukaszu na Zaciszańskiej 25 034/ 36 58 076 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Dermatolodzy w Czewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 20:46 Troche o dr Lelil Zarębie. Byłem u niej miesiąc temu za wizytę zapłaciłem 70, skutecznie wyleczyła mnie z alergicznych problemów skórnych.Kompetentna, widać, że posiada dużą wiedze. Tylko ta cena...:/ Dostałem wiele próbek różnych kosmetyków. Lecze się także na trądzik, ale lekarstw ktore mi zapisała jeszcze nie stosowałem. Chodze też do innego dermatologa dr Sobkowska, przyjmuje na ul. Wolności w przychodni koło Placu Czerwonego. Spoko babeczka, bardzo miła, raz dostałem u niej za free jeden lek. Lecze się u niej na trądzik z dość dobrym skutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Dermatolodzy w Czewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 18:27 podciągam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: 212.59.252.* 18.05.13, 17:35 Dr Hashim El przerobiłem, byłem prywatnie, przepisał leki które nie pomogły wogóle, a na Zana w przychodni to nawet nie wstał zza biurka i przepisał mi najsilniejszy steryd. nie kwapi sie do rozmowy, żeby wytłumaczyć przyczyny itd. Ludzie dajcie sposób z pisaniem że to dobry lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biednypacjent Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 19:48 numer jeden Roman Giertych numer dwa Andrzej llllllllleeeeper numer trzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: 212.59.252.* 18.05.13, 17:30 dr Lelit-Zaręba to dermatolog z przypadku, przepisuje najdroższe leki które robią więcej szkód !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: 212.59.252.* 18.05.13, 17:28 nie polecam Lelit-Zaręby najgorszemu wrogowi !!! leniwa baba i nie miła, przepisuje najdroższe leki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjentka Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 14:40 Ja tez musze przyznac, iz zawiodlam sie na dr Zarembie. A miala tyle pozytywnych wpisow tutaj... No coz, najwidoczniej pani doktor ma liczna rodzine albo moze wysoki stopien nieskromnosci i stosuje autoreklame? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 20:03 A co powiecie o dr Agacie Charaziak z poradni na Waszyngtona. Przepisala mi antybiotyki na trądzik, ale nie wiem czy to jedyna skuteczna metoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stiepan Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: 80.53.75.* 15.04.06, 01:17 Właśnie szukałem wpisu o tej kobiecie. Byłem u niej kilka razy i ogólnie bardzo negatywne odczucia. Na pierwszej wizycie stwierdziła że powinienem brać lek firmy roche, nazwa coś typu roucante (sorki za błędy w nazwie). W sumie nic w tym dziwnego że zaproponowała jakis lek, tylko że to tabletki którze bierze się w ostateczności. Gdy wszystkie metody zawiodły, a na dokładkę masz bardzo zaawansowany trądzik (syfie na syfie). Lek obciążony masą zagrożeń od pogorszenia wzroku, przez utracie nawilżania skóry na wątrobie i nerkach kończąc. Kuracja miesięczna około 400 zł trzeba brać ok. 1 roku, ale tu akurat nie chodziło o kaskę. Wysłała mnie na badania i gdy zacząłem się whać czy brać to czy nie zaczęła się rzucać o pierdoły, że czas jej zajmuję itp. Jeśli o nie chodzi to więcej to niej nie zawitam i zdecydowanie odradzam to innym. Jeśli przy leku który niesie ze sobą wielkie ryzyko trwałego uszczerbku na zdrowiu lekarz nie ma ochoty odpowiadać na pytania z nim związanych to sorki...niech zmieni zawód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stiepan Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: 80.53.75.* 15.04.06, 01:18 Ogólnie trzeba uważać na lekarzy bo dla niektórych bardziej liczy się kaska od firm farmaceutycznych za przepisywanie leków niż zdrowie pacjenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 13:58 Dzięki za podpowiedź. Byłam też u dr Kubackiej na Sobieskiego, nie kontynuowałam leczenia, bo dr się rozchorowała i nie zdążyła nic przepisać.Może spróbuję jeszcze raz, budzi zufanie. Też miałam kiedyś bardzo paskudny trądzik. Ktoś doradził mi przemywanie moczem. Liczyłam na lepsze efekty, Ale i tak pozbyłam się go w jakichś 70%. Zostały jednak niewielkie blizny i zaczerwienienia. I stąd moje pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: 80.53.75.* 15.04.06, 17:46 podciągam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Podciagam IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 19.04.06, 17:07 dr Kubacka - kasa, kasa i jeszcze raz kasa. "Leczyła" mnie przez dwa lata (prywatnie oczywiście)bez żadnego skutku dr Sobkowska w przychodni na Wolności- słów szkoda (totalna olewka) Już straciłam wiarę w kompetencje częstochowskich dermatologów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mulina tak robisz Re: Podciagam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 23:05 to tak robisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdrawiam Re: Podciagam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 18:30 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 22:22 nie ma takich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 22:58 nie ma takich niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 23:01 brak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 23:13 Czy ktoś wie coś jeszcze o dr Agacie Charaziak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aika Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 18:22 michał milewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aika Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 18:22 Michał Milwski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mii Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 18:25 / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mii Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 18:26 .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meissa Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 19:57 doktor Wiesław Wesołowski Przyjmuje na ulicy Wesołej piątki i soboty w godzinach 6-6 30 tanio i jest smutny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perełka Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 22:40 Polecam dr Magdziarz-Orlitz naprawdę dobry dermatolog,miałam okazję być pacjentka kilku dermatologów i naprawdę skuteczna okazała sie tylko ta pani doktor. Zreszta pomogła wielu moim znajomym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felix Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 15:53 BRAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 16:52 To ja poproszę adres gabinetu dr Magdziarz-Orlitz, jeśli oczywiście mówimy o trądziku. I jeszcze chciałam zapytać o dr Nicer. Był u niej mój znajomy, ale w sprawie usunięcia znamienia. Nie wiem nic o niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 19:47 Dr Magdziarz-Orlitz przyjmuje w Solmedzie przy ul. Botanicznej. Wizyta 50zł, a kazda kolejna 40zł. Tel.034 -3710848 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 18:39 Bardzo dzięki za adres.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamajka jamajka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 17:47 oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..::ja::.. Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 20:40 czy Dr Hashim przyjmuje prywatnie? jesli tak to ile kosztuje wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka197533 Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie 13.11.18, 16:52 Tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowko szukam dermatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 19:39 nie znalazłam Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek33 Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie 22.04.06, 21:04 Gorąco polecam Panią doktor Lelit. Dobry fachowiec w zakresie dermatologii. Przyjmuje w przychodni przu ulicy Kościuszki oraz w przychodni przy ulicy Powstańców Śląskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studencik Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 23.04.06, 18:41 Pani doktor Małgorzata Lelit - Zaręba uratowala mi twarz !!!!!! jestem jej dozgonnie wdzieczny! a i niedlugo bedzie otwierala gabinet kosmetyczny przy swoim gabinecie dermatologii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilu Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.com.pl 24.04.06, 07:17 rownież jestem pacjentką pani doktor Małgorzaty Lelit - Zaręby, aczkolwiek od niedawna ok 6 mies. i trodno jeszcze jest mi powiedzieć czy rzeczywiście zalecone leki i maści będą na tyle skuteczne,że zapomne o lekarzach- dermatologach ale już widać ogromne efekty, wszystko okaże się po skończonej kuracji obecnie bardzo duży + dla pani doktor poznałam panią doktor (nie pamietam nazwiska), która przyjmuje w przychodni na Dekabrystów - wywarła na mnie okropne wrażenie osobiscie nie polecam jak szybko ją poznałam tak szybko zapomniałam o niej jak i o zabiegach, które próbowała na mnie wymóc ( oczywiście zapraszając do swojego prywatnego gabinetu) za niebotycznie ogromną kase podkreślam, że do Zaręby chodze prywatnie gabinet ul.Kościuszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankaya Re: Lista dobrych dermatologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:31 mam problemik słyszałam że gdzieś na Waszyngtona jest jakaś babka podobno bardzo dobry dermatolog wie moze ktoś kto to jest??? i macie jakis kontakt do niej?? nazwisko?? prosze o pomoc:);) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Dr n. med Barbara Filipowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 07:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Dr n. med Barbara Filipowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 07:54 Jak masz problem to polecam Ci dr n med. B. Filipowską. Przyjmuje w Św Łukaszu na Zaciszańskiej 25 034/ 3658 076. Możesz liczyc świetnego fachowca i przemilego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..::ja::.. Re: Dr n. med Barbara Filipowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 20:42 czy Dr Hashim przyjmuje prywatnie? jesli tak to ile kosztuje wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkx ......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 23:10 dr Anna Posiła bardzo dobry lekarz i bardzo miła. Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: ......... 27.07.06, 00:00 Równiez polecam dr Annę Posiłę :) Przyjmuje m.in. w Centrum Leczenia Łuszczycy przy Szpitalu na Św. Barabary , ale gdzie jeszcze? Nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Dr n. med Barbara Filipowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 02:22 kolejna kryptoreklama i całkowity brak wstydu i przyzwoitości w każdym wątku z zapytaniem o jakiegoś medyka w/w przychodnia szumnie i bezpodstawnie zwana kliniką (klinika- jednostka naukowo-dydaktyczna AM) reklamuje swoje słono płatne usługi wstyd!!!! Odpowiedz Link Zgłoś