Gość: Robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 22:03 zastanawiam się jaki napis z tyłu na szybie będzie najlepszy w moim czarnym tuningowanym aucie:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bone Re: jaka naklejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 22:11 "Jestem największym dupkiem w mieście" to bedzie najlepszy napis. Odpowiedz Link Zgłoś
usser Re: jaka naklejka 27.02.06, 22:34 tylko duzymi drukowanymi literami ps. jakiej jest marki owo stuningowane auto?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jaka naklejka IP: *.man.czest.pl 27.02.06, 23:06 bone zajebiscie hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vlepkarz Re: jaka naklejka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 23:11 I am sucker Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: jaka naklejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 09:05 Fura chlopakow z miasta-ale to juz gdzies widzialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: jaka naklejka IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 09:17 "Wez mlotek i uderz we mnie!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Re: jaka naklejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 11:29 ...:::SZPANER:::... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lila Re: jaka naklejka IP: *.34.pl / 80.51.236.* 28.02.06, 11:32 Gość portalu: Anika napisał(a): > ...:::SZPANER:::... A jak by było np.: "BUROK" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morning calm Re: jaka naklejka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.02.06, 12:44 Proponuje "Adidos" ;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ktbb Re: jaka naklejka 28.02.06, 17:14 ...:::SZPANER:::... Chyba SZPACHLER chciałeś napisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: jaka naklejka IP: 80.54.171.* 28.02.06, 14:02 Z tyłu naklej ZIELONY LIŚĆ i z przodu też.Będzie fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrusb_1 Re: jaka naklejka 01.03.06, 22:00 dudi_82 napisał: > Proponuje "Koko dżambo i do przodu" HAHAHAHAHAHAHA ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu... Re: jaka naklejka IP: 82.160.8.* 28.02.06, 15:50 A było DAR TEŚCIOWEJ ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: jaka naklejka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 17:25 naklej "jestem maloletnim buraczkiem" tuning nie polega na tym zeby poobklejac autko z kazdej strony.Wystarcza jakies fajne lacki, najlepiej z obnizonym lekko zawieszeniem tylko nie wiem czy na nasze drogi jest to wskazane.Z tylu sportowy wydech tylko nie taki co budzi wszystkich w nocy i wystaje za zderzak,ze przewrocic sie o niego mozna( to ma byc tylko podkreslenie charakterystyki autka,jego pracy silnika itp.).Nie zakladaj spojlerow jak w formule 1, ewentualnie jakas blende,lotke zalezy tez do jakiego auta,a z przodu mozna jedynie lekki spojler po zderzak, lub do tego jakas siateczke.Wszystko to zalezy przy jakim samochodzie,jakie sa mozliwosci i jak to bedzie wygladalo.To wszystko musi miec smak.Nie naklejaj zadnych naklejek.Co do szyb to rowniez ich nie przyciemniaj,moga byc ciemne ale to juz wszystkie a nie tylko tyl,no chyba ze mowimy o kombiaku lub jakims busie,wtedy to inaczej wyglada.Najwazniejsze w tym wszystkim jest tyo zebys bezpiecznie tym autem jezdzil, bo ci ktorzy maja poobklejane furki mysla czasem, ze tylko do nich drogi naleza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowfca Re: jaka naklejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 22:01 Pierwszy normalny głos odnośnie designu :) heh Odpowiedz Link Zgłoś
ktbb Daj: 28.02.06, 17:16 SZPACHLA RZADZI! Albo daj se to po angielsku. Shpahla rulez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bores Re: jaka naklejka IP: *.pol.intranet.cfgomma.com / 212.244.68.* 01.03.06, 19:02 TANIO SPRZEDAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policai ;) Re: jaka naklejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:16 różowa z napisem "UWAGA GWAŁCE" a twoja furmanka:) to pewnie BMW E3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: jaka naklejka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:23 a co masz do BMW E3? bardzo rzadko widze w cz-wie poobklejane BMW.Szybciej zauwazysz jakiegos kaszlaka, golfa.... zreszta ta,ze jeden pajac naklei cos na szybe to nie znaczy ze wszyscy,ktorzy jezdza ta marka obklejaja szyby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowfca Re: jaka naklejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 22:05 Albo nie wszyscy którzy cos nakelją to buraki, jeszcze zależy co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: jaka naklejka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 07:36 Wypożyczalnia trupów - czynne 24h lub Kobieta za kierownicą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: jaka naklejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 09:54 Pionier to już jeden po cz-wie jezdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M Re: jaka naklejka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 13:00 naklej zielonego liscia (nie mylic z marycha)bo sadze, ze jestes mlodocianym i niedoswiadczonym kierowca.Przez takich tylko sa wypadki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowfca Re: jaka naklejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 15:10 Wow, dobrze że tacy jak Ty ich nie powodują.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: jaka naklejka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 15:41 wszystko zależy od tego jakie masz "auto". skoro zadałeś pytanie o napis na tylniej szybie to śmiem twierdzić że to pojazd z przedziału cenowego: "pół litra wódki - 5000zł". golfik 3, jakaś stara BMW, opel kadet, calibra albo inny wsio pojazd. coś czym bez wstydu będziesz mógł podjechać pod jedną z "modnych" częstochowskich, truskolaskich albo kłomnickich dyskotek, ubrany w obcisłą koszulke z tribalem, na to bluza z kapturem albo sweterek bez polotu no i oczywiście niebieskie dżinsiki i jakieś adidaski. coś, o czym twoja blond kobieta, będzie myśla że jest luksusowym, sportowym pojazdem a swym "inteligiętnym" spojżeniem będzie dawała dowody waszej wyższości innym uczestnikom ruchu drogowego w zwykłych pojazdach, na każdym skrzyżowaniu. ja proponuję żebyś nakleił fluorescencyjny napis " JESTEM ". masz pewność że każdy kto spojży na twój bolid bedzie wiedział że tam jesteś mimo że nie widać twojego oblicza zza ciemnych szyba albo dlatego że tak bardzo pochyliłeś fotel do tyłu ! Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: jaka naklejka 04.03.06, 18:46 ubrany w obcisłą koszulke z tribalem, na to bluza z kapturem albo sweterek bez polotu no i oczywiście niebieskie dżinsiki i jakieś adidaski. coś, o czym twoja blond kobieta, będzie myśla że jest luksusowym, komentatrz pierwsza klasa hahahaha poszczałem się ze śmiechu....szkoda ,że to kurde prawda :) ale gdyby nie takie buraczki smutno by pewnie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M Re: jaka naklejka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 15:43 sugerujesz cos? Oczywiscie najlepszemu moze sie zdarzyc i nie wszyscy mlodzi sa szalencami,ale wystarczy przejzec statystyki i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowfca Re: jaka naklejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 15:57 "(...) jestes mlodocianym i niedoswiadczonym kierowca.Przez takich tylko sa wypadki..." To raczej mówi coś innego, więc nie wiem ta nagła zmiana u Ciebie. A co do wypadków to jestem zdania, że nawet młodym udałoby sie bardzo wielu z nich uniknąć, gdybyśmy remontowali drogi zamiast dawać na Swiątynie Opatrzności Bożej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M Re: jaka naklejka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 16:08 nadal twierdze ze przez mlodocianych kierowcow powodowane sa wypadki,a w kolejnym poscie dodalem,ze sa oczywiscie wyjatki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: jaka naklejka IP: 80.54.171.* 04.03.06, 17:02 Dzisiaj jechałem samochodem od strony Barbary do Blachownii. Kochani - nie wiem jaki trzeba mieć samochód, żeby tą drogę 60-ką pokonać kilka razy dziennie.Na tą drogę nie ma silnych, czy to młody czy stary - samochód rozwali /oby nie gorzej / to jest chyna najgorsza droga wylotowa z Częstochowy. Panowie drogowcy- opamiętajcie się. Przeciesz my płacimy podatki na drogi , nie na świątynie. Odpowiedz Link Zgłoś