damianos69 01.03.06, 22:25 Pracujesz w TRW częstochowa od miesiaca czy 5 lat?? chcesz sie wypowiedziec na temat pracy, wyzalic, masz pomysly nowe?? Pisz ...ale UWAGA...tylko prawde!!!....żadne przypuszczenia czy plotki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asz Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: ipcop.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 23:35 od kwietnia podwyżki, średnio 60 procent na łebka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikito Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 16:41 a gdzie?na rolniczej czy na legionow?i dla kogo?dla zwyklych pracownikow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!! Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 09:37 temat TRW już był!!!!! kilka razy!!!! Ludzie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damianos Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 23:03 TO PO CO TU WCHODZISZ...JEZU ......TY NORMALNA JESTES CZY SIEDZISZ DALEKO OD MONMITORA I MASZ PROBLEMY ....!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cicha Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 15:21 co wy chcecie od tego trw praca wporzo idzcie zapie..ć do prywaciarza na czarno i po 10-12 godzin tu jak w raju 8 godzin dwie przerwy i zarobki niezłe trzeba tylko chciec pracowac a nie uzalać sie nad sobą a plotkary tu są niezłe jak pierdoły z kłobucka pracuje tu już prawie 5 lat i nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc gg2075400 do cicha IP: *.inds.pl / *.inds.pl 02.03.06, 15:27 mozesz teraz wejsc na gg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 20:25 Rozumiem oburzenie niektórych ludzi, bo temat TRW staje się nudny. Sam brałem udział w tych głupich dyskusjach i taraz żałuję, bo jest mi wstyd. Uważam, że jak komuś nie odpowiada praca to powinien się zwolnić i poszukać sobie nowej, a nie obgadywać kogo popadnie i wieszać psy na ludziach, a potem przyjść do pracy jakby nigdy nic. Nikt nikomu jeszcze nie dogodził.Wydaje mi się, że te durne gatki to zwykła zawiść,że ktoś ma lepiej. A układy były, są i będą i jeśli je ktoś ma to z nich korzysta i jeśli taki co tu się wymądrza nagle spotkałby w TRW kogoś kto by mu pomógł to przestałby tak szkalować i wciągać w to ludzi którzy tak naprawdę nie mają nic wspólnego z TRW, a ci ludzie pod chwilą emocji wypisuja głupoty.Pozdrawiam normalnych pracowników TRW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12.12M Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 20:50 DZIEKI ZA POZDRO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: worker Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 17:26 ..a czy są jacyś normalni pracownicy w TRW ?:> ostali się jeszcze jacyś naprawdę normalni ludzie, którzy tam pracują przy produkcji? tam przecież IQ spada z godziny na godzinę, no chyba, że ktoś potrafi 'się wyłączyć' na czas pracy! Bez urazy. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 21:50 Tak są JESZCZE normalni ludzie na produkcji,ktorzy nie dali się wciągnąć w przeróżne spiski,plotki itp. Atmosfera między pracownikami jest beznadziejna.BARDZO dużo jest tu dwulicowców.Kto tam pracuje,ten wie. Pozdrowionka dla tych normalnych i tych,którzy są w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaleniec z trw do malutkiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 19:11 Bardzo wporzo:) podejście masz do tej sprawy, ale mimo to i tak jest wielu pracowników po ciemnej stronie mocy, kablujących itd. Pozdrawiam wszystkich pracowników TRW robiących co do nich należy i olewających te wszystkie pierdoły (przyjaciuł się w pracy nie znajdzie na pewno, przekonałem sie o tym). A jak komuś nie odpowiada to może sobie znaleźć inną pracę, tylko nie wiem czy jako zwykły fizol gdziekolwiek więcej zarobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 17:12 Brawo za logiczną wypowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleg Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 21:35 kochani a jakie jest wasze odczucie o pdwyżkach, jest to adresowane do pracowników starszycg stażem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12.12m Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 22:06 interesuje mnie co sie dzieje ze pogotowie jest na rolniczej bez przerwy i nikt sie tym nieprzejmuje i nie bada przyczyny,oczywiscie mdleja osoby z produkcji nie z biur.uwazam ze jest to troche za czesto i cos tu jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 12:26 jestem pracownikiem już dosyć długo i czasami tej pracy już mam dość wkurzaja mnie te pomarańczowe kamizelki bo każdy wie co ma robić i do kogo co należy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik produkcj Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.man.czest.pl 16.07.06, 16:01 Ostatnio staram sobie tej pracy nie obrzydzać , myślę że nie ma pracy na produkcji gdzie było by super . Staram się wyłączać , i dostrzegać tylko pozytywy tej pracy . Szkoda że nie można słuchać radia stacjonarnego jak to było kiedyś . Pozdrawiam wszystkich pracowników z rolniczej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 16:33 A co macie do pomaranczowych koszulek-karza nam je nosic to nosimy.Chyba ze ja cos zle zrozumialem-jestemm aktualnie na szkolce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaleniec z trw Radyjko by się przydało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 19:20 Bo niechce mi się już słuchać tych wszystkich pierdół typu kto z kim i dlaczego. Ale dyrekcja powinna sie zastanowić nad radyjkami może nie stacjonarnymi ale przecierz jest sporo komórek wyposarzonych w radio ewentualnie są jeszcze odtwarzacze mp3 które mozna sobie wsadzić w ucho i to nikomu nie przszeszkadza a już napewno nie szperującym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12.12m Re: Radyjko by się przydało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 19:59 DO MENELA I SZALENCA-jesli chodzi o pomaranczowe kamizelki to na legionow zaklada sie je za brak wiadomosci po uprzednim przetestowani,na rolniczej zatem nosza je osoby nowe tzw na szkółce i przyuczeniu.a jesli chodzi o radyjka to mozna słuchacna sluchawkach,tylko nie na pierwszej zmianie.pozdrawiam pracownikow trw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: Radyjko by się przydało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 20:22 ooo to nieslyszalem ze na 1 zmianie nie mozna. Slyszalem natomiast ze kierownictwo upomina pracownikow ze slychawke mozna miec TYLKO W JEDNYM uchu. :) Acha i jak mozecie to piszcie na poczatku wypowiedzi skad jestescie (legionow czy rolnicza) bo potem sa nieporozumienia. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkole_sie Re: Radyjko by się przydało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 20:57 jestem na szkółce i jak narazie nie jest źle :)Pozdrawiam Rolniczą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: Radyjko by się przydało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 21:34 Pracuje tam juz ponad rok. Na poczatku tez myslalem ze jest fajnie. A teraz zaczalem szukac innego zajecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaleniec z trw Re: Radyjko by się przydało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:15 na legionów nie można używać radyjka nawet w jednym uchu, jest bezwzględny zakaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:19 Witam serdecznie, ja pracuję na Rolniczej około 2 tyg. Nie jest lekko bo nigdy tak ciężko fizycznie nie pracowałam ale wszystko jest do przeżycia. Dużą rolę odgrywa grupa , do której się trafia. Mnie się chyba udało- mam nadzieję, bo póki co jest w porządku. Wyznaję zasadę, że co nas nie zabije to nas wzmocni. Jedno o co chciałabym prosić to zwykła ludzka życzliwość. To tak niewiele a potrafi dużo zdziałać. Pozdrawiam gorąco pracowników produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no własnie Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:23 z ta ludzka zyczliwoscia to jest roznie,bo jesli chodzi o stosunki miedzyludzkie to w trw po prostu ich nie ma,moze cie znam tez jestem z rolniczej,na poczatku tez było extra,fajna grupa itd,a teraz po uplywie 4 lat wiem jedno,ze nie ma tam kolezanek i kolegow oni utopiliby cie w łyżce wody za 5zł podwyzki,tak ze moja rada,uwazaj co do kogo mówisz.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:34 Dzięki za radę, sama nie urodziłam się wczoraj więc zdaję sobie sprawę jak to wygląda. Przerażające co z człowieka zrobiły pieniądze..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no własnie Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:40 a tak wogóle to gratuluje pracy bo z praca ciezko.wiesz jak jest.trzymaj sie ,nie daj sie a bedzie dobrze.choc ja nie raz trzymam jezyk za zebami,co by nie wybuchnac.jesli chodzi o kase to człowiek sie zmienia im wiecej ma tym jest gorzej i wiecznie mu mało.jedyne z czym nie moge sie pogodzic to niesprawiedliwe zarobki.miłej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:42 Dzięki, miło jest iść do pracy gdy wie się, że ma się choć jedną życzliwą osobę. Życzę Ci tego samego i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no własnie Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:48 dzieki za pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.21.pl / *.21.pl 17.07.06, 07:51 Witam pracuje w trw 3 lata i ogólnie nie jest źle jednak faktycznie stosunki międzyludzkie chyba nie są tu najlepsze.Dobrze że są takie osoby(nieliczne) z którymi mozna pogadac, pośmiać się, a jak jest potrzeba to ostro wziąść sie do pracy.Jednak najbardziej mnie deneruje to że nie mozna gadać bo lider krzywo patrzy ale jeśli koleżanki z lini mają ale a same też gadają to juz jest bardzo nie fer.Ale szkoda pisać wiem jedno najlepiej siedzieć cicho i do niczego sie nie wtrącać.Mam nadzieje że kiedys uwolnie sie od tego zakładu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no wlasnie Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 09:36 ja tez mam taka nadzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.prio140.trustnet.pl 17.07.06, 10:20 ponad 6 lat tam pracuję,na początku myślałem ,że cieżką pracą mogę do czegos dojść,dlatego jakies 4 lata tyrałem jak głupi,ale niestety okazało się,że to nie wystarczy,nioe włażąc nikomu do tyłka nic nie osiagniesz,chyba ,że masz odpowiednie nazwisko,recepta na sukces jest jedna -fałszywe zaangażowanie kosztem kolegów(koleżanek),przytakiwanie i brak własnego zdania.Praca nie jest wcale ciężka,wystarczy odrobina sprawności manualnej i intelektualnej żeby bez wysiłku zrobić swoje,mam najwyższą stawkę na produkcji,nie licząc byłych brygadzistów i nie narzekam bo i tak nic to nie da,liderzy sa ok,nieliczne wyjątki w ich gronie to zwykłe buraki i chamy ,ale groźni są tylko dla tych ,którzy dali sobie wejść na głowę,kazdy inteligętny pracownik w dwu słowach bez trudu sprowadza ich na ziemię i ma z nimi spokój,prawdą jest ,że od czsu przyjścia panów P iO,jest gorzej z kasa,ale to ze względu na system pracy,jeśli chodzi o dyscypkine jest lepiej,po prostu są bardziej konsekwętni od poprzedników i nie mam im za złe ,że za palenie w toaletach wywalają z pracy-przypomnijcie sobie jaki był syf w kiblach,to samo za alkohol,nie ma się co dziwic.Zauważcie ,że są znacznie bardziej kulturalni od poprzedników i tego samego wymagaja od innych,przypomnijcie sobie jakie było chamstwo wśród brygadzistów czy DZJ-bez komentarza,według mnie nie w porządku jest jedno-wmawianie ludziom,że wszelkie zmiany wyjda nam na lepsze ,podczas gdy z regóły jest na odwrót i dyrekcja wykorzystuje luki prawne do osiągania większych zysków czemu nie ma sie co dziwić,jeszcze jedno jedno mnie dziwi,a mianowicie,że niektórzy pracownicy biurowi uważają,że produkcja to bezrozumne bydło bez wykształcenia i kultury,tym samym dając świadectwo własnemu ograniczeniu umysłowemu i brakom w wychowaniu. Reasumując jeśli robisz co do ciebie należy nie masz co narzekać,nikt nie stoi z batem nad człowiekiem i nie obrzuca go wyzwiskami,jesli nie dajesz rady z normą daj sobie spokój-poco ma przyjechać po ciebie pogotowie,jesli nie zrobisz nic ci sie nie stanie,nie zwolnią cię za to,sa linie źle zbalansowane gdzie norma jest rzadkościa i robią ją nieliczni biegając 8 h z wywieszonym jęzorem-po co? Sam mam "przyjemność" czasem pracować na takiej linii i nie przejmuje się ,że czasem mi braknie 10 czy30 sztuk a na innych zmianach robia 100%-co z tego!,jeśli sam się będziesz szanował zyskasz szacunek innych,ewentualnie święty spokój. Jeszcze raz przypominam ,że pracuję jako fizyczny na linii,nigdy nie byłem brygadzistą czy liderem i nie jest to prowokacja,nie jestem też ze wsi ani po zawodówce-to do tych którzy twierdzą ,że w TRW pracuja tylko buraki bez wykształcenia , chociaż z doświadczenia wiem ,że ukończone studia nie czynią wykształconym ani kulturalnym,to samo pochodzenie ze wsi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no wlasni Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 13:02 ggg-w 70% sie z toba zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.strefa.com / *.profiline.pl 17.07.06, 19:21 ja rowniez zgadzam sie z toba w 100% i masz racje ze wyksztalcenie lamie niektorych ludzi ktorzy maja glowy w chmurach i mysla ze sa najlepi to nie prawda wrecz przeciwnie to poroznia ludzi i ich zachowanie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgodna Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 23:54 Do tego masz skrzynki kontaktowe ,możesz pisać do woli !!! złożyć wniosek racjonalizatorski , wyżalić się , a nie na forum ,bo co to da ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgodna Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 23:57 oczywiście tyczyło się to autora temetu !!! Odpowiedz Link Zgłoś