Dodaj do ulubionych

TRW..wypowiedzi tylko pracowników.

01.03.06, 22:25
Pracujesz w TRW częstochowa od miesiaca czy 5 lat?? chcesz sie wypowiedziec na
temat pracy, wyzalic, masz pomysly nowe?? Pisz ...ale UWAGA...tylko
prawde!!!....żadne przypuszczenia czy plotki!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: asz Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: ipcop.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 23:35
      od kwietnia podwyżki, średnio 60 procent na łebka
      • Gość: mikito Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 16:41
        a gdzie?na rolniczej czy na legionow?i dla kogo?dla zwyklych pracownikow?
    • Gość: !!!!! Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 09:37
      temat TRW już był!!!!! kilka razy!!!! Ludzie!!!!!!!!
      • Gość: damianos Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 23:03
        TO PO CO TU WCHODZISZ...JEZU ......TY NORMALNA JESTES CZY SIEDZISZ DALEKO OD
        MONMITORA I MASZ PROBLEMY ....!!!!!!!!
    • Gość: cicha Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 15:21
      co wy chcecie od tego trw praca wporzo idzcie zapie..ć do prywaciarza na czarno
      i po 10-12 godzin tu jak w raju 8 godzin dwie przerwy i zarobki niezłe trzeba
      tylko chciec pracowac a nie uzalać sie nad sobą
      a plotkary tu są niezłe jak pierdoły z kłobucka
      pracuje tu już prawie 5 lat i nie narzekam
      • Gość: gosc gg2075400 do cicha IP: *.inds.pl / *.inds.pl 02.03.06, 15:27
        mozesz teraz wejsc na gg?
      • Gość: Gość Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 20:25
        Rozumiem oburzenie niektórych ludzi, bo temat TRW staje się nudny. Sam brałem
        udział w tych głupich dyskusjach i taraz żałuję, bo jest mi wstyd. Uważam, że
        jak komuś nie odpowiada praca to powinien się zwolnić i poszukać sobie nowej, a
        nie obgadywać kogo popadnie i wieszać psy na ludziach, a potem przyjść do pracy
        jakby nigdy nic. Nikt nikomu jeszcze nie dogodził.Wydaje mi się, że te durne
        gatki to zwykła zawiść,że ktoś ma lepiej. A układy były, są i będą i jeśli je
        ktoś ma to z nich korzysta i jeśli taki co tu się wymądrza nagle spotkałby w
        TRW kogoś kto by mu pomógł to przestałby tak szkalować i wciągać w to ludzi
        którzy tak naprawdę nie mają nic wspólnego z TRW, a ci ludzie pod chwilą emocji
        wypisuja głupoty.Pozdrawiam normalnych pracowników TRW.
        • Gość: 12.12M Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 20:50
          DZIEKI ZA POZDRO...
        • Gość: worker Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 17:26
          ..a czy są jacyś normalni pracownicy w TRW ?:> ostali się jeszcze jacyś
          naprawdę normalni ludzie, którzy tam pracują przy produkcji? tam przecież IQ
          spada z godziny na godzinę, no chyba, że ktoś potrafi 'się wyłączyć' na czas
          pracy!
          Bez urazy.
          Pozdr.
          • Gość: malutka Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 21:50
            Tak są JESZCZE normalni ludzie na produkcji,ktorzy nie dali się wciągnąć w
            przeróżne spiski,plotki itp. Atmosfera między pracownikami jest
            beznadziejna.BARDZO dużo jest tu dwulicowców.Kto tam pracuje,ten wie.
            Pozdrowionka dla tych normalnych i tych,którzy są w porządku.
            • Gość: szaleniec z trw do malutkiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 19:11
              Bardzo wporzo:) podejście masz do tej sprawy, ale mimo to i tak jest wielu pracowników po ciemnej stronie mocy, kablujących itd.
              Pozdrawiam wszystkich pracowników TRW robiących co do nich należy i olewających te wszystkie pierdoły (przyjaciuł się w pracy nie znajdzie na pewno, przekonałem sie o tym). A jak komuś nie odpowiada to może sobie znaleźć inną pracę, tylko nie wiem czy jako zwykły fizol gdziekolwiek więcej zarobi.
        • Gość: zet Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 17:12
          Brawo za logiczną wypowiedż.
          • Gość: oleg Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 21:35
            kochani a jakie jest wasze odczucie o pdwyżkach, jest to adresowane do
            pracowników starszycg stażem.
      • Gość: 12.12m Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 22:06
        interesuje mnie co sie dzieje ze pogotowie jest na rolniczej bez przerwy i nikt
        sie tym nieprzejmuje i nie bada przyczyny,oczywiscie mdleja osoby z produkcji
        nie z biur.uwazam ze jest to troche za czesto i cos tu jest nie tak.
    • Gość: zuzia Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 12:26
      jestem pracownikiem już dosyć długo i czasami tej pracy już mam dość wkurzaja
      mnie te pomarańczowe kamizelki bo każdy wie co ma robić i do kogo co należy
      • Gość: pracownik produkcj Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.man.czest.pl 16.07.06, 16:01
        Ostatnio staram sobie tej pracy nie obrzydzać , myślę że nie ma pracy na
        produkcji gdzie było by super . Staram się wyłączać , i dostrzegać tylko
        pozytywy tej pracy .
        Szkoda że nie można słuchać radia stacjonarnego jak to było kiedyś .
        Pozdrawiam wszystkich pracowników z rolniczej .
        • Gość: Menel Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 16:33
          A co macie do pomaranczowych koszulek-karza nam je nosic to nosimy.Chyba ze ja
          cos zle zrozumialem-jestemm aktualnie na szkolce
        • Gość: szaleniec z trw Radyjko by się przydało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 19:20
          Bo niechce mi się już słuchać tych wszystkich pierdół typu kto z kim i dlaczego.
          Ale dyrekcja powinna sie zastanowić nad radyjkami może nie stacjonarnymi ale przecierz jest sporo komórek wyposarzonych w radio ewentualnie są jeszcze odtwarzacze mp3 które mozna sobie wsadzić w ucho i to nikomu nie przszeszkadza a już napewno nie szperującym
          • Gość: 12.12m Re: Radyjko by się przydało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 19:59
            DO MENELA I SZALENCA-jesli chodzi o pomaranczowe kamizelki to na legionow
            zaklada sie je za brak wiadomosci po uprzednim przetestowani,na rolniczej zatem
            nosza je osoby nowe tzw na szkółce i przyuczeniu.a jesli chodzi o radyjka to
            mozna słuchacna sluchawkach,tylko nie na pierwszej zmianie.pozdrawiam
            pracownikow trw.
            • Gość: ON Re: Radyjko by się przydało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 20:22
              ooo to nieslyszalem ze na 1 zmianie nie mozna. Slyszalem natomiast ze
              kierownictwo upomina pracownikow ze slychawke mozna miec TYLKO W JEDNYM
              uchu. :) Acha i jak mozecie to piszcie na poczatku wypowiedzi skad jestescie
              (legionow czy rolnicza) bo potem sa nieporozumienia. PZDR
              • Gość: szkole_sie Re: Radyjko by się przydało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 20:57
                jestem na szkółce i jak narazie nie jest źle :)Pozdrawiam Rolniczą :)
                • Gość: ON Re: Radyjko by się przydało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 21:34
                  Pracuje tam juz ponad rok. Na poczatku tez myslalem ze jest fajnie. A teraz
                  zaczalem szukac innego zajecia.
                  • Gość: szaleniec z trw Re: Radyjko by się przydało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:15
                    na legionów nie można używać radyjka nawet w jednym uchu, jest bezwzględny zakaz
    • Gość: ggg Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:19
      Witam serdecznie, ja pracuję na Rolniczej około 2 tyg. Nie jest lekko bo nigdy
      tak ciężko fizycznie nie pracowałam ale wszystko jest do przeżycia. Dużą rolę
      odgrywa grupa , do której się trafia. Mnie się chyba udało- mam nadzieję, bo
      póki co jest w porządku. Wyznaję zasadę, że co nas nie zabije to nas wzmocni.
      Jedno o co chciałabym prosić to zwykła ludzka życzliwość. To tak niewiele a
      potrafi dużo zdziałać. Pozdrawiam gorąco pracowników produkcji.
      • Gość: no własnie Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:23
        z ta ludzka zyczliwoscia to jest roznie,bo jesli chodzi o stosunki
        miedzyludzkie to w trw po prostu ich nie ma,moze cie znam tez jestem z
        rolniczej,na poczatku tez było extra,fajna grupa itd,a teraz po uplywie 4 lat
        wiem jedno,ze nie ma tam kolezanek i kolegow oni utopiliby cie w łyżce wody za
        5zł podwyzki,tak ze moja rada,uwazaj co do kogo mówisz.pzdr.
        • Gość: ggg Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:34
          Dzięki za radę, sama nie urodziłam się wczoraj więc zdaję sobie sprawę jak to
          wygląda. Przerażające co z człowieka zrobiły pieniądze.....
          • Gość: no własnie Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:40
            a tak wogóle to gratuluje pracy bo z praca ciezko.wiesz jak jest.trzymaj
            sie ,nie daj sie a bedzie dobrze.choc ja nie raz trzymam jezyk za zebami,co by
            nie wybuchnac.jesli chodzi o kase to człowiek sie zmienia im wiecej ma tym jest
            gorzej i wiecznie mu mało.jedyne z czym nie moge sie pogodzic to
            niesprawiedliwe zarobki.miłej pracy.
            • Gość: ggg Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:42
              Dzięki, miło jest iść do pracy gdy wie się, że ma się choć jedną życzliwą
              osobę. Życzę Ci tego samego i pozdrawiam.
              • Gość: no własnie Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:48
                dzieki za pozdro...
                • Gość: ja Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.21.pl / *.21.pl 17.07.06, 07:51
                  Witam pracuje w trw 3 lata i ogólnie nie jest źle jednak faktycznie stosunki
                  międzyludzkie chyba nie są tu najlepsze.Dobrze że są takie osoby(nieliczne) z
                  którymi mozna pogadac, pośmiać się, a jak jest potrzeba to ostro wziąść sie do
                  pracy.Jednak najbardziej mnie deneruje to że nie mozna gadać bo lider krzywo
                  patrzy ale jeśli koleżanki z lini mają ale a same też gadają to juz jest bardzo
                  nie fer.Ale szkoda pisać wiem jedno najlepiej siedzieć cicho i do niczego sie
                  nie wtrącać.Mam nadzieje że kiedys uwolnie sie od tego zakładu.Pozdrawiam
                  • Gość: no wlasnie Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 09:36
                    ja tez mam taka nadzieje...
    • Gość: ggg Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.prio140.trustnet.pl 17.07.06, 10:20
      ponad 6 lat tam pracuję,na początku myślałem ,że cieżką pracą mogę do czegos
      dojść,dlatego jakies 4 lata tyrałem jak głupi,ale niestety okazało się,że to nie
      wystarczy,nioe włażąc nikomu do tyłka nic nie osiagniesz,chyba ,że masz
      odpowiednie nazwisko,recepta na sukces jest jedna -fałszywe zaangażowanie
      kosztem kolegów(koleżanek),przytakiwanie i brak własnego zdania.Praca nie jest
      wcale ciężka,wystarczy odrobina sprawności manualnej i intelektualnej żeby bez
      wysiłku zrobić swoje,mam najwyższą stawkę na produkcji,nie licząc byłych
      brygadzistów i nie narzekam bo i tak nic to nie da,liderzy sa ok,nieliczne
      wyjątki w ich gronie to zwykłe buraki i chamy ,ale groźni są tylko dla tych
      ,którzy dali sobie wejść na głowę,kazdy inteligętny pracownik w dwu słowach bez
      trudu sprowadza ich na ziemię i ma z nimi spokój,prawdą jest ,że od czsu
      przyjścia panów P iO,jest gorzej z kasa,ale to ze względu na system pracy,jeśli
      chodzi o dyscypkine jest lepiej,po prostu są bardziej konsekwętni od
      poprzedników i nie mam im za złe ,że za palenie w toaletach wywalają z
      pracy-przypomnijcie sobie jaki był syf w kiblach,to samo za alkohol,nie ma się
      co dziwic.Zauważcie ,że są znacznie bardziej kulturalni od poprzedników i tego
      samego wymagaja od innych,przypomnijcie sobie jakie było chamstwo wśród
      brygadzistów czy DZJ-bez komentarza,według mnie nie w porządku jest
      jedno-wmawianie ludziom,że wszelkie zmiany wyjda nam na lepsze ,podczas gdy z
      regóły jest na odwrót i dyrekcja wykorzystuje luki prawne do osiągania większych
      zysków czemu nie ma sie co dziwić,jeszcze jedno jedno mnie dziwi,a mianowicie,że
      niektórzy pracownicy biurowi uważają,że produkcja to bezrozumne bydło bez
      wykształcenia i kultury,tym samym dając świadectwo własnemu ograniczeniu
      umysłowemu i brakom w wychowaniu.
      Reasumując jeśli robisz co do ciebie należy nie masz co narzekać,nikt nie stoi z
      batem nad człowiekiem i nie obrzuca go wyzwiskami,jesli nie dajesz rady z normą
      daj sobie spokój-poco ma przyjechać po ciebie pogotowie,jesli nie zrobisz nic ci
      sie nie stanie,nie zwolnią cię za to,sa linie źle zbalansowane gdzie norma jest
      rzadkościa i robią ją nieliczni biegając 8 h z wywieszonym jęzorem-po co?
      Sam mam "przyjemność" czasem pracować na takiej linii i nie przejmuje się ,że
      czasem mi braknie 10 czy30 sztuk a na innych zmianach robia 100%-co z
      tego!,jeśli sam się będziesz szanował zyskasz szacunek innych,ewentualnie święty
      spokój.
      Jeszcze raz przypominam ,że pracuję jako fizyczny na linii,nigdy nie byłem
      brygadzistą czy liderem i nie jest to prowokacja,nie jestem też ze wsi ani po
      zawodówce-to do tych którzy twierdzą ,że w TRW pracuja tylko buraki bez
      wykształcenia , chociaż z doświadczenia wiem ,że ukończone studia nie czynią
      wykształconym ani kulturalnym,to samo pochodzenie ze wsi
      pozdrawiam
      • Gość: no wlasni Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 13:02
        ggg-w 70% sie z toba zgadzam.
      • Gość: JA Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.strefa.com / *.profiline.pl 17.07.06, 19:21
        ja rowniez zgadzam sie z toba w 100% i masz racje ze wyksztalcenie lamie
        niektorych ludzi ktorzy maja glowy w chmurach i mysla ze sa najlepi to nie
        prawda wrecz przeciwnie to poroznia ludzi i ich zachowanie .
    • Gość: Zgodna Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 23:54
      Do tego masz skrzynki kontaktowe ,możesz pisać do woli !!!
      złożyć wniosek racjonalizatorski , wyżalić się , a nie na forum ,bo co to da ?
      • Gość: zgodna Re: TRW..wypowiedzi tylko pracowników. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 23:57
        oczywiście tyczyło się to autora temetu !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka