Dodaj do ulubionych

Gdzie wybielić zęby

IP: *.inds.pl / *.inds.pl 02.03.06, 12:34
Gdzie można wybielić zęby za w miarę atrakcyjną cenę? Dzięki.
Obserwuj wątek
    • marthina Re: Gdzie wybielić zęby 02.03.06, 12:38
      polecam:dr Sobczyk ,przyjmuje w bud NOT-u na Kopernika,wybielalam dawno wiec
      nie pamietam ile zaplacilam,najwazniejsze aby sie zabki wybielily(a nie zeby
      szkliwo popekalo) i byly biale przez dlugi czas:)
    • Gość: osesek22 Re: Gdzie wybielić zęby IP: 80.51.222.* 02.03.06, 13:51
      Też jestem ciekawa, ile za taki zabieg trzeba zapłacić (bo chyba nie boli)?
      • Gość: Kasia do marthiny IP: *.inds.pl / *.inds.pl 02.03.06, 15:33
        A ile zapłaciłaś?
        • Gość: Barman Re: do marthiny IP: 80.54.168.* 03.03.06, 01:27
          taki zabieg kosztuje okolo 1000 zl
          • Gość: Kasia Re: do marthiny IP: *.inds.pl / *.inds.pl 03.03.06, 07:38
            Na czym polega taki zabieg? Jest jednorazowy? Gdzie jeszcze w Częstochowie
            wybielają zęby? I jakie są ceny?
            • Gość: Kasia Re: do marthiny IP: *.inds.pl / *.inds.pl 03.03.06, 12:48
              UP
              • Gość: plemnik Re: do marthiny IP: ipcop.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 15:47
                Zęby możesz wybielić u mnie. Mam odpowiednią paste w tubce. Tylko musisz ja sama
                wycisnąć.
                • Gość: Barman Re: do marthiny IP: 80.54.168.* 03.03.06, 23:25
                  Daj sobie lepiej spokoj z wybielaniem zebow chyba ze masz kupe kasy i Ci nie
                  zalezy Jesli jednakjest inaczej proponuje isc na tzw usuwanie kamienia
                  wszystkie zeby sa dokladnie polerowane dzieki temu sa duzo bielsze Zabieg jest
                  refundowany z kasy chorych ( raz w roku ) Jesli chcesz czesciej to robic
                  kosztuje okolo 100 zl Naprawde daje efekty Zabieg jest calkowicie bezbolesny Co
                  do wybielania to roznie to dziala na rozne zeby moze sie okazac ze twoje zeby
                  wcale nie beda wygladaly tak jak sobie to wyobrazasz za takie pieniadze a juz
                  napewno nie beda wygladaly jak zeby prezenterow telewizyjnych jesli o to CI
                  chodzi to nie ludz sie Zabieg wybielania trzeba powtarzac

Pozdrawiam
                  • Gość: Kasia Re: do Barmana IP: *.inds.pl / *.pl 04.03.06, 14:19
                    Nieciekawy kolor moich zębów to skutek długiej kuracji antybiotykowej odbytej w
                    dzieciństwie. Kamień nazębny mam likwidowany systematycznie, raz w roku. Różnica
                    w kolorze jest wtedy minimalna. Dlatego próbuję dowiedzieć się, gdzie się
                    wybiela zęby i jakie są koszty takiego zabiegu. Narazie, jak widać, polecono
                    jednego stomatologa. Czekam na więcej. Pozdrawiam.

P.S. (do plemnika) hmmm....wyciskać małą tubeczkę... szkoda czasu.
                    • Gość: tim Re: do Barmana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 20:14
                      polecam gabinet stomatologiczny w al.NMP 51 w bramie,tam duzo nie zapłacisz ceny
                      są przyzwoite,mozesz spróbowac jeszcze piaskowania,może coś pomoże.bede tam w
                      tym tyg.jesli nie zapomne to zapytam o cenę wybielania.
                    • Gość: Krzysiek wybielanie zebow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 13:35
                      W gabinecie nowym na al. NMP 51 wybiela i usuwa kamien pani Edyta - dobry
                      stomatolog ona doradzi metode i wtedy zdecydujesz mi polecila nakladki i mam
                      teraz super zeby. ma tez piaskarke wiec mozna sprobowac - piaskowanie kosztuje
                      u niej ok 70 pln
                  • Gość: plemnik Re: do kasi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 13:24
                    Tubka z pastą jest rozmiaru king size. Mam materiały promocyjne w postaci foto.
        • marthina Re: do marthiny 04.03.06, 14:49
          hej:)zadzwon sobie 34 3655769,umow sie na wizyte,domyslasz sie przeciez ze
          kazdy przypadek powinien byc traktowany indywidalnie,tak wiec na poczatku
          polecam rozmowe i wtedy sama ocenisz czy tak czy nie,ja jestem wciaz bardzo
          zadowolona,wybielalam je ok 4 lat temu a wydaje mi sie,ze sa w bardzo dobrym
          stanie,na pewno taki zabieg polecam i tym bardziej sama kiedys powtorze::)ale
          tylko u dr Sobczyka,wogole uwazam go za naj naj..dentyste!jest konkretny i
          naprawde czasami warto zaplacic wiecej,ale nie chodzic z reklamacja tylko
          polecac innym!
          • Gość: tomek Re: do marthiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 13:37
            nie polecam sobczyka 4 razy reklamowalem wypelnieinie ktore sie kruszylo i za
            kazdym razem musialem zaplacic a to nie moja wina
    • Gość: Robert Re: Gdzie wybielić zęby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 16:50
      Plecam doktor Justyne Knop, ma gabinet dokładnie naprzeciwko sądu, wybielałem 3
      tyg temu, cena 800 pln(choc zadzon i sie lepiej dowiedz, ja miałem cos jeszcze
      robione przed wybielaniem wiec moze dlatego zapłaciłem 800) i jak narazie
      wszystko ok.
      jej "strona" to www.jknop.xmed.pl/, nieiwem czy wszystko jest aktualne
      ale telefon napewno.
      • Gość: Kasia Re: Gdzie wybielić zęby IP: 195.94.195.* 06.03.06, 19:28
        Dzięki za informacje.
        P.S. Plemnik...ehhh Plemnik....hehe
    • Gość: ewcia Re: Gdzie wybielić zęby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 15:47
      wiesz nie wiem czy juz ktos ci pisal o piaskowaniu ne drogo a fajne efekty al51
      w bramie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka