Gość: ziomall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 18:49 drabol życze ci udanego zezonu!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ckmsk Re: Żużel. Sławomir Drabik nie ma gdzie jeździć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 21:23 Sławek mój imienniku jestem twoim idolem wierzę w ciebie Sławek 34 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Żużel. Sławomir Drabik nie ma gdzie jeździć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 21:54 chyba On jest Twoim idolem debilu..;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pie Re: Żużel. Sławomir Drabik nie ma gdzie jeździć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 22:12 hehe a skad wiesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratko Re: Żużel. Sławomir Drabik nie ma gdzie jeździć IP: *.ipt.aol.com 09.03.06, 02:47 slawek, przyjedz do edynburga, zabukuje ci hostel:) auto zostawisz u mnie pod domem (w mojej okolicy pootwierane jeszcze zostawiaja) a na tor kopniemy sie autostrada:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek ktory hostel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 11:50 do bathgate jest 25km z ediego... annandale 22 byloby dobre dla slawka tyle, ze raczej na imprezy. FORZA SLAWEK D. Odpowiedz Link Zgłoś