Dodaj do ulubionych

gdzie kursy na diagnostę

08.03.06, 20:46
czy ktoś wie coś na ten temat???
Obserwuj wątek
    • Gość: misiekk Re: gdzie kursy na diagnostę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 00:44
      Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego Cz-wa ul.Hallera 1
    • karol8010 Re: gdzie kursy na diagnostę 28.12.15, 14:50
      Ja robiłem tu - kurs na diagnostę samochodowego.
    • jozik1973 Re: gdzie kursy na diagnostę 01.12.16, 19:56
      Kurs na diagnostę robiłem tutaj www.oes.krakow.pl/strona-glowna/kursy-specjalistyczne/diagnosta-samochodowy/. Bardzo sobie chwalę ten kurs. Instruktor potrafił przekazać wiedzę w taki sposób że egzamin zdałem za pierwszym razem
    • jerzyk936 Re: gdzie kursy na diagnostę 02.01.17, 11:19
      Dobry kurs na diagnostę organizuje Oes Kraków
      • to1janowa Re: gdzie kursy na diagnostę 07.03.22, 06:28
        Dzięki
    • magrab11 Re: gdzie kursy na diagnostę 07.05.17, 12:15
      Ja kursy na diagnostę robiłem tutaj www.oes.krakow.pl/. Muszę powiedzieć że byłem pod wrażeniem. Bardzo dobrze i przygotowany. Po tym kursie nie miałem żadnych problemów ze zdaniem egzaminu
      • taniarada Re: gdzie kursy na diagnostę 07.05.17, 21:41
        magrab11 napisał(a):

> Ja kursy na diagnostę robiłem tutaj www.oes.krakow.pl/. Muszę powiedzieć że byłem pod wrażeniem. Bardzo dobrze i przygotowany. Po tym kursie nie miałem żadnych problemów ze zdaniem egzaminu
        Zadzieram kiecę i lecę na Kraków.
        • wojker90 Re: gdzie kursy na diagnostę 31.05.17, 09:22
          Tam w tym ośrodku OES w Krk na serio warto zrobić, siedzę już trochę w tej branzy, sam tam robiłem i sporo znajomych też, i w porównaniu z innymi ośrodkami ten wypada najlepiej
    • zbyszekzbyniu Re: gdzie kursy na diagnostę 04.08.20, 21:21
      Dzięki za namiary na Oes. Właśnie jestem po zdanym egzaminie na diagnostę. Kurs prowadzony profesjonalnie i rzetelnie. Pomogli mi też w uzyskaniu dofinansowania. Bardzo dobrze przygotowali mnie do egzaminu. Mam już uprawnienia.
    • adammmio Re: gdzie kursy na diagnostę 01.12.20, 09:09
      Oes jest ok. Podoba mi się ta firma. Przede wszystkim mają sporo kursów w ofercie z branży motoryzacyjnej. Instruktorzy są spoko. Dobra obsługa. Ostatnio zrobiłem u nich kurs na diagnostę. Szybko i sprawnie i do tego rzetelnie. Na egzaminie nie miałem żadnych problemów. Kilka lat temu robiłem u nich prawko i tez byłem zadowolony
    • olegmeg Re: gdzie kursy na diagnostę 02.04.21, 20:03
      Też robiłem kurs na diagnostę w Oesie. Profesjonalny ośrodek z dobrymi instruktorami. Po kursie u nich nie miałem żadnych problemów na egzaminie.
    • zygmuszyg Re: gdzie kursy na diagnostę 03.08.21, 19:33
      Oes to chyba najlepszy ośrodek w Krakowie. Mają dużo kursów w ofercie. Robiłem u nich prawko i kurs na diagnostę. Nie mam żadnych zaostrzeń. Są ogarnięci i znają się na rzeczy a przy tym mają dobrą obsługę w burze. Pomogli mi załatwić dofinansowanie do kursu.
    • pikopikk Re: gdzie kursy na diagnostę 27.01.22, 09:24
      Kurs na diagnostę i na prawko robiony w Oesie. Szybko sprawnie i skutecznie. Ośrodek jak najbardziej godny polecenia.
    • marcinkinn Re: gdzie kursy na diagnostę 31.10.22, 10:03
      W tym ośrodku można zrobić kurs na diagnostę i nie tylko www.oes.com.pl/. Mają dobra kadrę instruktorów. Dobrze zorganizowane szkolenie. Solidnie przygotowują do egzaminu. Ja egzamin zdałem za pierwszym razem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka