Dodaj do ulubionych

Irish pub w Częstochowie

IP: *.fanatyk.com 13.03.06, 17:35
pytanie, czy jest w Cz-wie jakiś Irish Pub (bo ja jak żywo o takim nie
słyszałem), lub chociaż w przybliżonych klimatach...jeśli tak to czy możecie
podać jakieś namiary na ową karczmę:) dzięki z góry
Obserwuj wątek
    • Gość: pan kleks Re: Irish pub w Częstochowie IP: *.fanatyk.com 14.03.06, 14:37
      rozumiem ze takiego lokalu niet?:/
      • Gość: west Re: Irish pub w Częstochowie IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 14.03.06, 15:18
        były ale już niet.
        splajtowały, bo irlandzkie to były ... ale na reklamie przed wejściem ... ale no
        cóż ... jacy klienci takie bary
        • Gość: xx Re: Irish pub w Częstochowie IP: *.icis.pcz.pl 14.03.06, 16:28
          Jest fajny pub Oslo - moze nie Irish, ale z duzym wyborem ciekawych piw.
    • Gość: no name Re: Irish pub w Częstochowie IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 14.03.06, 16:45
      Był irish pub (nazwy nie pamiętam) koło dworca PKP, po lewej stronie od głównego
      wejścia, zaraz przy linii tramwajowej. Nie wiem czy jeszcze jest, ale jakieś pół
      roku temu na pewno jeszcze był.
      • Gość: west Re: Irish pub w Częstochowie IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 14.03.06, 18:52
        to nie jest irish pub i NIGDY nie było! Masz na myśli bawarski pub
        • Gość: nemo Re: Irish pub w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 19:10
          no wlasnie to niemiecki bar z dobrym piwem i dobrym chlebem ze smalcem za darmo!!
          • Gość: jacek Re: Irish pub w Częstochowie IP: *.czestochowa.agora.pl 15.03.06, 12:07
            Nemo, nie masz racji. Bawarski pub - bardzo sympatyczny - działa od strony pl.
            Rady Europy, natomiast rzeczywiście niedaleko dworca, ale bardziej przy ulicy
            wiodacej np. na tyły Merkurego był drugi pub z reklamą irlandzkiego piwa. Nie
            byłem nigdy w środku i nie dawno tamtędy nie przechodziłem, więc nie wiem czy
            jeszcze istnieje, ale na pewno nikt nie pomylił lokalu bawarskiego z irlandzkim.
    • Gość: nemo Re: Irish pub w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 19:11
      a tak wogole w czestochowie nie ma nawet "Polskiego" fajnego baru a co tu mówic
      o Irish pub,a dlaczego tak jest??bo Częstochowa to dziura!!!!!!!!!
      • Gość: west Re: Irish pub w Częstochowie IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 14.03.06, 20:07
        jak się zjeźdzają okoliczni eSKLe inne wynalazki to co chciałeś?
        Jak się otworzy jakaś fajna knajpa, to zaraz "SKL, SMY, SCZ uncy uncy uncy" i
        dresiwo się tam zbiega i jest po knajpie.
      • Gość: -- Re: Irish pub w Częstochowie IP: *.icis.pcz.pl 14.03.06, 21:11
        Nemo od niemocy ? Niemocy w znalezieniu sobie samemu czegos intersujacego wsrod
        tylu fajnych lokali, ktore istnieja w miescie.

Spro tu takich nemo.
        • Gość: m nn Re: Irish pub w Częstochowie IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 15.03.06, 11:55
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka