Gość: asd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 23:18 NIe denerwuje was ramowka w RMF Maxxx? Mowiac szczerze mam juz dosc sluchania dzien w dzien tych samych kawalkow po 4 razy dziennie! PARANOJA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BLEBLE Re: Muzyka w RMF Maxxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 23:38 to zmień se stacje! to jest twoj najwiekszy problem? wspolczuje..bbuhuahahhaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: Muzyka w RMF Maxxx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 18:17 zdziwilem sie ,ze ktos to tez zauwazył,mnie ta ramówka denerwuje strasznie,a juz myslalem ze jestem sam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słuchacz Re: Muzyka w RMF Maxxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 23:57 Kiedy w radiu pojawi sie sport ?? Chyba jest to pytanie retoryczne. Za radia Fon był żużel i siatkówka. A tego tu zabraknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Muzyka w RMF Maxxx IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 14.03.06, 07:55 polecamy radiomarconi.pl w tym tygodniu relacja z trzeciego meczu fazy playoff siatkówki w Warszawie , a w przyszłym tygodniu relacje półfinałowych meczów z Jastrzębiem . wstępnie żużel też będzie . pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west Re: Muzyka w RMF Maxxx IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 14.03.06, 10:52 dokładnie, maxxx puszcza ciągle jedno i to samo. Oto przykład utworów w kółko puszczanych : Hi tack "say say say", Linking Park "in the end", Inferno, "Big City Life" i pare innych których nie pamiętam teraz (pomyliłem nazwy nawet tych co wymieniłem, bo mi się nie chce sprawdzać). Ja już nie słucham tego radia, bo mam ochotę pogryźć kabel zasilający. Czekam z niecierpliwością na kochane Marconi (Markus pozdrawiam cię! Musisz jeszcze raz wziąść Arama i opijemy się balantinesem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Muzyka w RMF Maxxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 15:12 Czyżby wróciło radio Marconi do Częstochowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murdock Re: Muzyka w RMF Maxxx IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 16.03.06, 19:56 ostatnio nie bylo relacji z meczow z wozkami bt czy mecze z hali polonia tez beda relacjonowane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FONikoman Re: Muzyka w RMF Maxxx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 11:13 Radio Marconi nie wrocilo.. ale pojawilo sie Internetowe RadioMarconi.pl ktore powoli chyba rusza bo widac ze chlopaki z fonki wzieli sie za to ostro. Z tego co mi wiadomo relacje beda z Rakowa,Azs'u(z hali polonia tez), i wlokniarza. Mecze wyjazdowe AZS komentowal bedzie dobrze nam juz znany Konrad Pakosz:) Trzeba trzymac kciuki za chlopakow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: Muzyka w RMF Maxxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 12:29 Tylko jedna stacja w radio?? Wydaje mi sie że nie, więc jaki problem przestawić na inną falę zamiast nazekać?? Jednym sie podoba, drugim nie nie można mieć wszystkiego. Jak nie lubię piłki noznej to nie oglądam meczy. Jak nie lubisz RMF Max to nie słuchaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRAKUS Re: Muzyka w RMF Maxxx IP: *.crowley.pl 16.03.06, 13:53 Skoro RMF Maxxx jest taki zły to skąd taka wysoka słuchalność w Cęstochowie 9.4 % już w pierwszym miesiącu działalności? Fonka według ostatnich badań nie miała nawet 3 % Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west Re: Muzyka w RMF Maxxx IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 16.03.06, 14:08 nie dziwie się, że notowania były tak wysokie ... każdy na początku słuchał bo był ciekawy. Proponuje zrobić badania za miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś
vampirrka Re: Muzyka w RMF Maxxx 16.03.06, 15:08 A ja go slucham i mi sie podoba. Najbardziej lubie Lisa no i jegi Listracje i wogole. Jak nie lubisz to po jaka cholere sluchasz, chyba ze jestes sadomasochista.....Jest wiele innych stacji, trzeba tylko pokretelko lub guziczek wcisnac by zmienic na inna, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xdf Re: Muzyka w RMF Maxxx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 17:50 Bo RMF ma wlasna firme ktora robi im badania sluchalnosci ;] Juz kiedys byla o to afera... ile chca tyle sluchalnosci maja ... 94%-haaaaaaaaaaaaaahaha bankowo yhy.. juz w to uwierze ;] Pozdrowienia dla zaciemnialych fanow "radia" RMFMAXXXXXXXXXX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Muzyka w RMF Maxxx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 16:15 No dobra , pochodź sobie trochę po sklepach i zobaczysz ile ludzi słucha Maxxxa. Mogę się założyć że do wakacji będą mieć ponad 15 % słuchaloności w Częstochowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Muzyka w RMF Maxxx IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 17.03.06, 17:08 że się tak zapytam... kto idzie do sklepu słuchać radia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Muzyka w RMF Maxxx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 21:54 Do sklepu pewnie nikt nie chodzi aby posłuchać radia, ale słysząc w sklepach coraz częściej maxxxa można mieć wrażenie żę słuchalność tej stacji ciągle rośnie czego dowodem są wyniki badań, już na starcie 9,4 %!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Muzyka w RMF Maxxx IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 18.03.06, 20:20 wiesz jak robi się badania na zamówienie ? nie proś żebym uświadamiał , ale obiektywne nie są . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Muzyka w RMF Maxxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 22:33 skad tak duza sluchalon a co innego sluchac mozna? audycje ujda ale niech choc co jakis czas puszcza inne kawalki a nie wkolo macieju to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: Muzyka w RMF Maxxx IP: *.21.pl 16.03.06, 18:34 Ta stacja to koszmar :/ W dodatku muszę słuchać 'tego czegoś' w pracy przez ściankę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta to zmien sobie stacje na inną!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 19:41 jak sie nie podoba to sluchaj sobie radia zet czy innych badziewnych stacjii, mi tam bardzo sie podoba rmf maxxx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał-słuchacz Re: to zmien sobie stacje na inną!!!!!!!! IP: 80.54.171.* 24.03.06, 21:42 witam wszystkich. macie racje że zet czy ..... no właśnie, znów rmf, to inny badziew, ale gdzie jest nasz FON radio, jakie było takie było, prezenterzy może nie mieli medialnych głosów ale taki wybór muzyki, zarówno gatunków i rodzajów, jak i utworów jaki prezentwała ta stacja..... "mowa", niestety w Częstochowie póki co FON był najlepszy. tylko w FONIE mozna było usłyszeć kawałki stare, nowsze i hity wymieszane z utworami nie koniecznie najbardziej popularnymi..... ONI PO PROSTU DAWALI KAWAŁ DOBREJ MUZYKI, zarówno w dzień jak i w wieczorach tematycznych, a nie samą KOMERCHĘ JAK rmf(bez nadziejny)maxx ...... oddajcie nam fon bo to co gracie nadaje sie na najwyżej 6h słuchania `1 raz w tygodniu.... pozdro ale kasa i popularność nazwy stacji to nie wszystko... po za tym szkoda naszych regionalnych reklam, kramiku i dokładnych informacji o miejscowych imprezach i spektaklach. Zabraliście nam OSTATNIĄ CZĘSTOCHOWSKĄ stację radiową nie tylko dla "moherów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xdf Re: to zmien sobie stacje na inną!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 22:09 Nie zgadzam sie... wedlug mnie byli ludzie z medialnymi moze nie, ale z radiowymi glosami napewno :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: to zmien sobie stacje na inną!!!!!!!! IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 24.03.06, 23:57 paradoksalnie radio to wykończą politycy i niekoniecznie aktualnie przyklejeni . młodzi ludzie uciekają z miasta drogami i polami , a przecież target wiekowy MAXXX jest poniżej 20tki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek chała i tyle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 00:08 zdecydowanie gorsze od RMF FM. Polecam natomiast studenckie radio zak z łodzi, nadają w necie.aczkolwiek ciemnogrodzianom z Maxxa nie polecam bo to dla nich zbyt ambitna stacja niekomercyjna i nie nadajaca przez 24h milej i latwej muzyczki.www.zak.lodz.pl/index2.php?id=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xdf Re: chała i tyle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 10:43 juz niebawem bedziemy mieli swoja lokalna stacje internetowa www.radiomarconi.pl WIEC tylko czekam az chlopaki doprowadza do konca sprawy prawne itp i rusza na calego :D:D Ojj niebawem :P):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: to zmien sobie stacje na inną!!!!!!!! IP: 213.199.204.* 25.03.06, 13:27 Z calym szacunkiem ale w wielu radicha leca wkolko te same piosenki..!!Przeciez o to w radiu chodzi...promocja danej piosenki!A w RMF MAx leci inna muzyka niz w innych "popularnych" stacjach radiowych.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: to zmien sobie stacje na inną!!!!!!!! IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 25.03.06, 14:06 1) śmiem twierdzić , że nie znasz definicji pojęcia 'promocja' . 2) nikt nie kupi singla , którego nasłucha się do wyrzygania w radiu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda!! Re: to zmien sobie stacje na inną!!!!!!!! IP: 213.199.204.* 25.03.06, 16:31 Przeciez prezenterzy promuja to co im karza promowac...Mnie sie wydaje ze jednak kupi..przyklad..czy nie miales/as nigdy tak ze uslyszalas pioenke raz i nie przypadla Ci do gustu za drugim i trzeciem gdy ja uslyszales/as juz zaczela Ci sie podobac..?Wydaje mi sie ze to jest dosc czesto spotykane zjawisko..Ale to tylko moje zdanie wynikajace z przeprowadzonego wywiadu srodowiskowego;)Gdyby nie radio ktore puszcza 4 razy dziennie te sama piosenke to niebyloby tzw."przebojow" Odpowiedz Link Zgłoś