Dodaj do ulubionych

Sebastian Ułamek we Włókniarzu!

IP: *.premex.pl 06.12.02, 16:52
Podpisał już wstępną umowę! To nie jest żadna plotka. Cieszycie się?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jontek Re: Sebastian Ułamek we Włókniarzu! IP: 80.48.229.* 06.12.02, 18:08
      Jeżeli to prawda to serdecznie wam współczuję - nie chciał bym aby w moim
      ukochanym Rakowie był ktoś taki.SPRZEDA WAS ZNOWU !!! ten
      pseudonajsympatyczniejszy.
    • Gość: Wookie Re: Sebastian Ułamek we Włókniarzu! IP: *.pl 06.12.02, 18:10
      > Podpisał już wstępną umowę! To nie jest żadna plotka. Cieszycie się?

Możesz podać z jakich źródeł o tym wiesz?
      • Gość: Lotnik Re: Sebastian Ułamek we Włókniarzu! IP: *.premex.pl 06.12.02, 22:46
        Radio Elka, strona internetowa Startu Gniezno, Forum Sportsboard. Zresztą
        dowiecie się pewnie w jutrzejszej gazecie :))
    • Gość: Jontek Re: Sebastian Ułamek we Włókniarzu! IP: 80.48.229.* 06.12.02, 18:27
      Jeżeli to prawda to Wam współczuję - nie chciał bym aby w moim ukochanym Rksie
      był ktoś taki jak ten pan pseudonajsympatyczniejszy.
      ZNOWU WAS SPRZEDA !!!
      • Gość: Jontek Re: Sebastian Ułamek we Włókniarzu! IP: 80.48.229.* 06.12.02, 18:35
        sory za niechcący spam :D
      • Gość: Lotnik Re: Sebastian Ułamek we Włókniarzu! IP: *.premex.pl 07.12.02, 00:01
        Skąd ta pewność, że znowu nas sprzeda?
        • Gość: Jontek Re: Sebastian Ułamek we Włókniarzu! IP: *.lechonia / 10.0.11.* 07.12.02, 01:22
          Jeśli raz to zrobił i to jeszcze macierzystemu klubowi , to jeżeli nadarzy się
          okazja i znowu dostanie w łape to zrobi to na 100%.
          • Gość: mundek Re: Sebastian Ułamek we Włókniarzu! IP: 217.97.140.* 07.12.02, 10:08
            mimo ze kibicuje ckmowi to nie chcialbym ulamka u nas, szczerze wolalem kogac z
            dwojki cegielski -hampel, wiem ze to raczej byly plotki niz rzeczywistosc, ale
            niestety musze sie zgodzic ze nas sprzedac moze, JA MU NIE UFAM !!!
            • Gość: Lotnik Re: O Ułamku... IP: *.premex.pl 07.12.02, 11:24
              A znacie któregoś żużlowca, który na pewno nie sprzedałby meczu? Tego chyba nie
              wie nikt. Mamy takie czasy, że dla kasy można zrobić wszystko i jestem pewien,
              że Sebastian nie należy do wyjątków - któżby nie chciał wziąć większych
              pieniążków i nie stresować się w meczu. Problem polega na tym, że Sebastian
              zrobił to w rzucający się w oczy sposób (mecz Włókniarz-WTS, upadek) i
              przeszedł do Wybrzeża, bo oferowali mu znacznie więcej kasy niż we Włókniarzu.
              Częstochowscy kibice oczywiście postrzegli to za zdradę i znienawidzili
              Sebastiana, jakżeby inaczej (sam nie mogłem mu tego wybaczyć). Jedno jest
              pewne. Mieszka w Częstochowie, tu ma rodzinę i wrócił na stare śmieci, mimo
              lepszych ofert z innych klubów. Teraz nie pozostaje mu nic innego jak
              zrehabilitować się za rozbrat z Włókniarzem i walczyć o medal DMP w sezonie
              2003. A nam kibicom pozostaje zakopać topór wojenny i wziąść się za oglądanie
              zawodów żużlowych przy Olsztyńskiej.
              • Gość: mundek Re: O Ułamku... IP: 217.97.140.* 07.12.02, 14:04
                oczywiscie nie bedzie to tak ze nie bede chodzil na ckm bo ulamek jezdzi
                kazdemu nalezy dac 2 szanse. ale narazie jestem sceptycznie nastawiony do niego
                i to bardzo.
                • Gość: Marf Re: O Ułamku... IP: 217.97.140.* 07.12.02, 19:28
                  Zawsze ceniłem bardziej Drabiola. Ale po mału zaczynam przekonywać się do
                  Ułamka: sztama z Drabikiem, pomoc dla kontuzjowanego Osumka.
                  Kontrakt który podpisał Ułamek jest dwuletni z możliwością przedłużenia na
                  następne dwa lata. To chyba coś znaczy. Pan Sebastian chyba chce na dobre
                  wrócic na stare śmieci. Aha i najważniejsze że oferta Włókniarza wcale nie
                  była najbardziej kożystna dla Seby. Leszno, Toruń, Wrocław dawały mu więcej
                  kasy, a mimo to wybrał Częstochowe.
                  Co by nie mówić o Ułamku to jest on naprawde solidnym ligowcem. Tylko problem
                  z tym, że nietórzy kibice nie mogą mu wybaczyc tego feralnego meczu z Wts-em w
                  1998r. Ja go przyjme bez owacji, ale i bez gwizdów. Niech zapracuje spowrotem
                  na moje oklaski dobrą jazdą i oddaniem dla drużyny.
                  • pesti Osumek 08.12.02, 17:03
                    Moze mi ktos powiedziec o co chodzi z ta 'pomoca' dla Osumka? jestem teraz na
                    wygnaniu w hitlerlandzie i guzik wiem, a w internecie nic na ten temat nie
                    znalazlem...
                    • Gość: Lotnik Re: Osumek IP: *.premex.pl 08.12.02, 23:08
                      No Osa się połamał przed sezonem 2002 i Seba mu jakoś pomagał (dokładnie nie
                      wiem w jaki sposób, ale pewnie wspierał go finansowo), poza tym organizowane
                      były kwesty przez fanclub włókniarza podczas zawodów na rehabilitację Rafała...
                      • Gość: Marf Re: Osumek IP: 217.97.140.* 09.12.02, 16:18
                        Ułamek pomagał finansowo w rehabilitacji, którą Osa przechodził po ciężkiej
                        kontuzji jakiej doznał przed sezonem --> tak słyszałem.

P.S.
                        Czyżbys przeniósł się do innego dostawcy internetu Lotnik?? (domena premex)
                        • Gość: Lotnik Re: Premex IP: *.premex.pl 09.12.02, 23:50
                          tak jest, premex to jest to ;)
                          • Gość: Marf Re: Premex IP: 217.97.140.* 10.12.02, 12:24
                            no ja taki szczęśliwy z premexu nie jestem.
                            zdarzją im sie awarje, że po 2 dni nie ma netu.
                            • Gość: efesha Re: Premex IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 14:11
                              ciekawe czy ulamek ma neta ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka