Gość: uczennica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 22:21 Co sadzicie o liceum im.Andersa?Czy warto złozyc tam papiery? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Borland Re: Szkola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 23:17 Na twoim miejscu złożyłbym papiery na targową. Ta szkoła to prawdziwy fenomen. Wiele się tam nauczyłem. Ale niestety wszystko zapomniałem. W każdym bądź razie świetnie się tam bawiłem. Super atmosfera. Polecam. Pare osób młodszych już przekonałem i nie żałują. Spokojnie się można po taj szkole dostać a studia. Ja trzeci raz będę zaczynał 1 rok. Tylko nie idź do Norwida! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywa Re: Szkola 08.04.06, 18:45 Andersa odrzuciłam na wstępie. Szczerze ci odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: Szkola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 19:17 Andersa ci nie polecam ale zato proponuje kopernika albo kochanowskiego fajne szkółki norwid tez jest nawet podobno fajny Odpowiedz Link Zgłoś
james846 Re: Szkola 09.04.06, 01:04 ja przez 6 lat chodzilem na Targowa nawet spoko szkola Niezli nauczyciele. Nawet ok szkola jest TZN chodze teraz tam do Policealnej ale znam sporo osob z liceum czy technikum i nie narzekaja na szkole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yana Re: Szkola IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 09.04.06, 09:31 ja chodzilam do norwida i to byly 4 lata najgorsze w moim zyciu,jakbym mogla przepisalabym sie do andersa,podobno niezla zabawa(jestem juz na studiach wiec sie nie przepisze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Szkola IP: *.brama.prenet.pl 09.04.06, 09:52 6 lat do liceum :) faktycznie ci sie tam spodobalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: James846 Re: Szkola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 11:02 nie chodzilem 6 lat do liceum. Chodzilem 3 lata do zawodowki a pozniej do technikum wieczorowego tez 3 lata wiec razem jest 6 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaa Re: Szkola IP: *.trustnet.pl 09.04.06, 09:55 Jeśli nie chcesz iść na studia to idź do andersa lub na targową ew. do kochanowskiego....Ale jeśli chciałabyś się dostać na studia i zdać maturę to raczej kopernik, norwid(chociaż nie polecam), słowacki, ew.żeromski, i biegański oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Szkola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 09:19 Ne polecam Andersa,Kochanowskiego,to szkoly o bardzo niskim poziomie....chyba,ze nie zalezy Ci na zdaniu matury i studiach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kujonek Re: Szkola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 12:12 Skonczylem Andersa w tamtym roku....wielkich wysilkow nie trzeba bylo.Polecam Zeromskiego,masz wieksza pewnosc ze zdasz mature,p[ozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: Szkola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 16:52 Kujonek tez w zeszlym roku skoczylam Andersa...i jakos nie mialam problemu ze zdaniem matury, a Zeromski jak poleciles, moim zdaniem wiele od Andersa sie nie ruzni odkad połączyli ze szkoła z Bór, a nawet poziom spadł. Załozycielce wątku mogę powiedzieć, że w każdej szkole są nauczyciele, u których trzeba sie uczyc i Ci, którym nie zalezy na tym czy przekażą Ci jakąkolwiek wiedzę. Ze względu na zły dojazd i nie zbyt przyjazna atmosferę w szkole odradzam. Wybór nalezy do Ciebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sloneczko Re: Szkola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 17:27 Ja w zeszlym roku skonczylam nauke w Andersie.I nie wydaje mi sie ze byl tam niski poziom.Wszystko zalezy od nauczycieli i ambicji uczniow.Jezeli chcesz sie uczyc to sie poprostu uczysz a nie mowisz ze jest niski pozimo bo masz same paly!!!Z lenistwa.W Andersie ucza w wiekszosci wymagajacy nauczyciele ktorzy potrafia nauczyc.Mature zdalam swietnie.A teraz studiuje prawo i radze sobie swietnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonczko Re: Szkola IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 17:45 zapomnialam powiedziec, ze oczywiscie zaocznie. Odpowiedz Link Zgłoś