Dodaj do ulubionych

Pizzeria DA GRASSO_ skandal

IP: *.net / *.net 28.04.06, 20:33
CHCIALAM PONOWIC WATEK O PIZZERIACH W CZESTOCHOWIE, ALE TYM RAZEM O JEDNEJ Z
NICH. WSZYSCY DOBRZE ZNAJA SZYBKOSC REALIZOWANIA ZAMOWIEN Z DA GRASSO I MIMO
ZE JEST TO NAPRAWDE IRYTUJACE TO JAKOS TO WYTZRYMYWALAM, BO PRZECIEZ ZADNEGO
PRZYM,USU NIE MA I NAWET JESLI MOWIA ZE PIZZA BEDZIE ZA GODZINE A JEST
FAKTYCZNIE ZA 1, 5 GODZINY TO NIGDY NIC NIE MOWILAM,ALE DZIS PRACOWNICY
PRZESZLI SAMYCH SIEBIE. OTOZ GDY PRZYNIESIONO MI DO STOLU PIZZE A JA
POPRSOILAM O CZYSTY TALERZ, JEDNA Z KELNEREK ODPOWIEDZIALA MI , ZE "DO
MARGHERITY TALERZY NIE PODAJA" PROSZE MI TO WYTLUMACZYC BO JA WYMIęKłAM TAM NA
MIEJSCU.JEDNYM SLOWEM WIECEJ MOJA NOGA TAM NIE POSTANIE.SZCZYT CHAMSTWA I
BEZCZELNOSCI.
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: 212.160.93.* 28.04.06, 20:59
      mnie wczoraj powiedzieli ze przywioza pizze za godz.a przywiezli za 3 juz
      mialam isc spac, uwazam ze po to podaje sie tel.zeby w razie czego mogli zadz.i
      poinformowac o zmiane zjesc pizze o 9 a o 12 to jest roznica??
      • Gość: ela Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:08
        ja tam chodzilam z rodzina ale przestalam z powodu chamstwa personelu ktory
        przy klijentach(dzieciach)uzywa nie cenzuralnych slow i laske robi ze poda
        talerz
        • Gość: abc Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:56
          Ludzie dajcie spokój z tym najeżdzaniem na Da Grasoo, bądź inne pizzerie.
          Jezeli Wam owe miejsca nie odpowiadaja, to może po prostu omijajcie je, a nie
          będziecie wypisywać bzdury na forum. Nie wiem czy to jakiś chwyt marketingowy,
          chęć zlikwidowania konkurencji? To nie jest normalne.
          • Gość: JTSB Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.net / *.net 28.04.06, 22:02
            jaka konkurencja? dlatego napisalam ze juz tam chodzic nie bede. A mimo,ze
            zawsze da grasso bronilam przed jakimikolwiek negatywami tudzież dziwnymi
            postami, to teraz sama sie dotego dolaczam, bo doswiadczylam na wlasnej skorze.
        • Gość: fan pizzy Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 11:24
          w da grasso lepiej nie podskakiwac bo podobno tam jest mafja i lepiej uwazac
          • Gość: <lol> Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 22:35
            w da grasso lepiej nie podskakiwac bo podobno tam jest mafja i lepiej uwazac
            Jaka mafia? Wiesz gdzie ja to mam...? :] Dzis bylam po pizze dosc ze pani mnie
            obslugujaca byla nie mila to jeszcze zapomniala dac mi sosy, stalam przed ta
            kasa, ok rozumiem dzwoni tel z zamowieniem to niech odbierze ale nie po to
            place zeby dostac guwniana pizze i zeby sie denerwowac ze obsluga jest nie
            mila. Moj chlopak niedawno byl na pizzy i pizza byla nie dobra a pod pizza bylo
            cos wygladajacego na dlugiego grubego wlosa ciensze od ogona szczura... Blee
        • Gość: Ara Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 18:09
          niedawno wybralem sie z kolega do tej pizzeri i zamówilismy margarite.
          poprosilem o talerze a jakas gó..ara mi mowi "do tej pizzy talerzy nie
          podajemy" zdenerwowany wylalem sosy na stolik i na podloge zeby mieli zajecie.
          to jest JEDEN WIELKI SYF polecam wam TEVERE :D
      • Gość: agusia beznadzieja !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 09:41
        ja keidys zamowilam z chlopakiem pizze i miala byc za max 1,5h, no i czekalismy
        chyba 3 godziny !!! facet wjechal winda (10 pietro) akurat wyszlismy zapalic i
        go widzielismy ze idzie z pizza. Wyszedl z windy rozgladal sie jakis zacpany
        byl :/ pozniej przez 20 min zjezdzal winda na parter bo patrzylismy :/
      • Gość: kasia19 Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.trustnet.pl 23.11.06, 21:49
        tak, na temat pizzeri da grasso -temat rzeka .kiedys zamawiałam pizze w sobote
        pani powiedział mi 1,5h wiadomo sobota więc poczekam ale po 3h godzinach pizzy
        nie było zadzwoniłam wiec ponownie i pani powiedziała mi ze pizza dopiero sie
        robi! na co ja jej ze ja juz podziękuje bo nie jestem juz glodna a ona-
        beszczelny tekst ze czekam juz tyle to co mnie zbawi jeszcze 30 minut!!!a no i
        jeszcze jedna sprawa zamawiałam kiedys pizze do pracy i podałam nazwe sklepu i
        ulicy gdzie mają dowieść. pani powiedział ze bez podania dokładnego nr ulicy
        ona m nie przyjmnie zamówienia.kiedy podałam to poprosiła jeszcze o moje dane
        imie i nazwisko!!!!! nigdy nie podawałam więc tym razem pania sprowadziłam do
        odpowiedniego poziomu:) pizza na szczęście dojechała
    • Gość: aro Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 01:34
      moze jak nie bedziecie tam chodzic to inni skorzystaja i pizze beda miec
      szybciej.Bez was i tak kiljentow mają od groma bo pizza jest najsmaczniejsza
      pozdro
      • Gość: kinia Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 01:51
        a gdzie sie mieści na jakiej ulicy ta pizzeria???
        • Gość: ja Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 09:02
          Abc,to nie sa ZADNE CHWYTY MARKETINGOWE KONURENCJI ani tez zadne bzdury. Mnie
          rowniez kelnerka odmowila podania talerza, bo: "DO MARGARITTY NIE PODAJEMY"
          (pytam od kiedy? gdy jest stosunkowo malo klientow podaja,a gdy jest tlok juz
          nie?I czy margaritta jest gorsza od innych pizzy,bo najtansza?!)
          W moim przypadku bylo ze szklanka (poprosilam,bo trudno bylo pic sok we dwoje z
          z 0,5 butelki). Najpierw uslyszalam"ZARAZ PODAM", a po 20
          minutach "szklanek/kufli NIE MA". I to jest dbanie o dobre imie lokalu i
          przejaw szacunku do klienta?! To,ze podaja najlpsza pizze w srodmiesciu,nie
          zwalnia ich od zwyklej uprzejmosci.
          • Gość: ja To nie bzdury, tak jest naprawde!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 09:03
            Abc,to nie sa ZADNE CHWYTY MARKETINGOWE KONURENCJI ani tez zadne bzdury. Mnie
            rowniez kelnerka odmowila podania talerza, bo: "DO MARGARITTY NIE PODAJEMY"
            (pytam od kiedy? gdy jest stosunkowo malo klientow podaja,a gdy jest tlok juz
            nie?I czy margaritta jest gorsza od innych pizzy,bo najtansza?!)
            W moim przypadku bylo ze szklanka (poprosilam,bo trudno bylo pic sok we dwoje z
            z 0,5 butelki). Najpierw uslyszalam"ZARAZ PODAM", a po 20
            minutach "szklanek/kufli NIE MA". I to jest dbanie o dobre imie lokalu i
            przejaw szacunku do klienta?! To,ze podaja najlpsza pizze w srodmiesciu,nie
            zwalnia ich od zwyklej uprzejmosci.

• marianx7 Re: To nie bzdury, tak jest naprawde!!! 29.04.06, 09:27
              Na chamstwo odpowiadajmy chamstwem :)
        • Gość: aga Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 09:42
          na biznes centrum
    • Gość: adam Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.net / *.net 29.04.06, 10:04
      mnie w tej pizzeri dobija fakt,ze zanim przyjma zamowienie czeka sie 15 min.az
      pani kelnerka odbierze najpierw wszystkie telefony. To jakas paranoja,nie
      rozumie po co w tym miejscu jest ten telefon. Czy nie mozna przeniesc go gdzie
      indziej,zeby nie przeszkadzal i pracownikom i klientom?To ma sluzyc nie wiem, do
      pokazania ile zamowien ma da grasso?Juz nie wspomne o tym,ze ludziom ktorzy
      dzwonia pani kelnerka odpowiada,ze pizza bedzie za 30 min. a jak ja zamowilem w
      tym samym czasie, mnie odpowiedziala,ze za 1 h 20 min. Spoko;/
      • quistiska1 Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal 12.05.06, 12:29
        ok, dla niektorych problem jest. A co z rozwiazaniem i z powodem?
        Talezy pewnie nie maja za duzo, dlatego tych klientow co placa malo olewają.
        Maja duzo zamowien, wiec sie nie wyrabiaja.
        Skroro wam to tak przeszkadza, to moze zacznijcie pisac skargi, rozmawiac z
        personelem, zwracac uwage i isc do szefa pizzerii?jak ma cos zmienic, jak byc
        moze nie dochodza do niego zadne skarge na pizzerie?
        P.S.Uwazam ze tam pizza nie jest taka supersmaczna, jest raczej przecietna.
    • Gość: Talerz Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 10:27
      Proponuje , żeby w ramach protestu przychodzić do tej pizzerni z własnymi
      talerzami !
      • Gość: ;-) Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 10:39
        > Proponuje , żeby w ramach protestu przychodzić do tej pizzerni z własnymi
        > talerzami !

A może po prostu nie chodzić tam? Problem będzie rozwiązany! Przecież nikt
        nikogo nie zmusza do przychodzenia do tej pizzerii. Wtedy nie będzie powodów do
        narzekania.
        • Gość: Bartek Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: 212.160.86.* 12.05.06, 20:54
          ja do Da grasso nic nie mam pizza jest smaczna ale nie rewelacyja, talerza mi
          też nigdy nie odmówiono=P ale na pizze trzeba sie wyczekać i to dość długo=|
    • Gość: Nie z DaGrasso Jestescie Smieszni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 10:50
      Skapisz na drozsza pizze i kupujesz margerite, bo najtansza - to po co maja isc
      w "koszty" oni i dawac talerzyk?
      Druga sprawa - odbieranie telefonow - rowniez jestescie smieszni. Ciekawe
      jakbyscie byli po 2 stronie - zadzwonili po pizze, a ktos powiedzialby "prosze
      czekac, bo tutaj stoi osoba, ktora chce zlozyc zamowienie, a Pan/Pani zabuli za
      telefon czekajac"

Ale NIE CHODZCIE DO DA GRASSO - przynejmniej jak ktos napisal bede krocej
      czekal na pizze. Na taka pizze moge czekac nawet i 4 godziny. W koncu skoro wie
      sie, ze ma sie ochote na pizze to mozna zamowic wczesniej? Nawet i o 3 godziny.
      • Gość: aga .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 10:54
        pizza wcale nie jest taka dobra !! kiedys kolezanka zamowila z szynka i dostala
        MEGA gruby kawal szynki !!!! chyba im sie krajalnica pospula :/ polecam
        pizzerie na pilsudskiego VITTORIO !!!! jest przepyszna i jest naprawde mila
        obsluga :)
        • Gość: piter Re: .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 11:19
          Ja już tam w ogóle nie chodze, co z tego czy zamowie margerite, najdroższą pizze
          , czy butelke coli? Rządam aby za każdym razem był obsłużony jak należy.
          Większość pseudokelnerek (bo inaczej pracujących osób nie można nazwać) robi
          wielką łaskę obsługując klientów.
          • Gość: dsl Re: .. IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 29.04.06, 12:04
            to teraz może się coś zmieni z czasem oczekiwania na pizze bo na rakowie
            (al.Niepodległości) otwierają kolejny lokal Da grasso.
            PZDR.
            • Gość: Gdzie? GDZIE????????.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 17:31
              Z ktorej strony Niepodleglosci? Mam nadzieje, ze gdzies niedaleko
              Jagiellonczykow :) Na pewno, no bo dalej byloby to nieoplacalne, mniej ludzi :)
              Cos czuje, ze czesciej bede tam zagladal, bo mam niedaleko :) Kiedy dokladniej
              planowane otwarcie?
            • Gość: kalinka Re: .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 13:49
              i mogę się założyć , że pomimo tego postu i tak bardzo dużo będzie zwolenników
              nowego lokalu!
            • myszka600 Re: ..popieram 12.05.06, 23:05
              zgadzam sie.wydaje mi sie ze szefostwo dagrasso zdaje sobie sprawe z ogromu
              ludzi ktorzy u nich zamawiaja pizze.super rozwiazaniem jest otwarcie nowej
              placowki dagrasso.miejmy nadzieje ze pizza bedzie taka sama jak na biznes.
        • myszka600 Re: ..masakra.... 12.05.06, 22:52
          pizza w vittorio jest obrzydliwa jak mozna to wogole jesc?no i cena tez jest
          przerazajaca!fajnie jest pisac ze pizza w dagrasso jest wstretna.super!tylko po
          cholere tam chodzicie?!w czestochowie jest mnustwo lokali w ktorych podaja
          jedzonko moze odwiedzicie narzekacze pare z nich i dajcie jesc innym w spokoju
          pizze w dagrasso bo jest zaje...fajna.
    • xcrashx Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal 29.04.06, 12:35
      Również miałem podobną sytuacje z czekaniem miałem czekać na dostawce okolo 1 h gdy mineły 2 h zadzwoniłem spytać się co jest ? wyszło na to , że gość już jedzie , po 2hi30min zadzwoniłem , że rezygnuje po ponad 3 godzinacgh gość zgłasza się do mnie z pizza :/ gdy powiedziałem , że dziękuje ale już niechce to on miał do mnie pretensje .W wiekszości waszych przypadków to nie jest winna pracowników zreszą niedziwie im się oni dostają takie grosze , że wiekszość z was na taką kase co najwyżej mogła by nasikać a pracy maja ponad siły ( mój bardzo dobry znajomy swego czasu tam pracował)
      Pizza wcale niejest najepsza jedyna rzecz która jest dobra to sosy fakt .
      Ja odpuszczam sobie tą pizzerie i radze wam także to zrobić wkońcu mamy ostanio niezły wybór
      • Gość: Lee w takim razie - jebac da grasso IP: 80.54.171.* 29.04.06, 12:42

uwazam ze jak odniesli sukces to moga miec klientow w dupie ... jebac
        nowobogackich ... sa inne równie dobre pizzerie a polecam la belle na okolnej -
        zapomniana nieco ale ma swoj klimat no i jaki smak :D
        • Gość: pizzo man Re: w takim razie - jebac da grasso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 12:44
          to są własnie polacy tzw karki w samochodach marki Bmw 5 z czarnymi szybami z
          przed 15 lat o wartosci 8tys zł ,dorobia sie troche i myslą ze są mafizami ,
          smiac mi sie chce z takich kolesi
          • Gość: pizzerman samolubni konsumenci IP: *.trustnet.pl 10.05.06, 04:23
            osobiscie pracowalem w wielu lokalach, nie tylko jako pizzermen, i uwazam ze to
            wy(czyli)my ,bo sam czesto korzystam z tego rodzaju uslug, sprobujcie zrozumiec
            rowniez nas, czyli ten:CZASEM TROSZECZKE ;
            -niemily,powolny,arogancki,chamski czasem wulgarny ,nazywany przez was "pseldo
            personel". Ludzie, przeciesz wszyscy jestesmy tacy sami i kazdy ma czasem zle
            dni,to czasem wy/my klienci potrafimy doprowadzic ten "pseldo personel" do
            granic wytrzymalosci!!!! A co do telefonow przy kasach,zrozumcie tak jest w
            wiekszosci restauracjach! Nie tylko w DaGrasso; one gdzie indziej byc nie moga!
            Wyobrascie sobie kasjerke obslugujaca klientow w lokalu,a jednoczesnie
            odbierajaca telefony na zapleczu, wtedy dopiero moglibyscie nazekac na brak
            zainteresowania ze strony kasjerki!! pomyslcie troszke! Ci ludzie tez czasami
            maja was po dziurki w nosie, te wasze ciagle Niezadowolenie, Narzekania, Wasze
            Chumorki i oczywiscie UWAGI! Np.-OBUZONY KLIENT; <AAA...! przepraszam, ja tego
            nie rozumiem... "to jasne! jestes kolejnym nic nieczajacym KLIENTEM"...czemu ta
            pani rozmawia przez telefon, kiedy chce zlozyc zamowienie, przeciesz ja bylam
            tu pierwsza!:(..."wrzeszczy wkur...na baba, ktora pol godziny zastanawiala sie
            co by tu wpier... i jak sie wyzyc na biednej kasjerce, ktora czekala cierpliwie
            az klientka sie zdecyduje,nie jej wina ze dzwoni telefon,ktory musi odebrac"
            Albo macie pretensje-ZE MARGARITY NIE PODAJA TALEZY "To oczywiste!" PYTACIE
            CZEMU!!!BO JEST NAJTANSZA!!! "Niepodaja bo: Po 1. Margarita, wporownaniu do
            innej pizzy,ktora zawiera wiele chetnie spadajacych skladnikow nie wymaga
            osobnego taleza,no chyba ze ktos jest takim brudaskiem ze nawet nia sie
            upier... Po 2.To chyba jest oczywiste, ZE MY PRACOWNICY WRZYSTKICH LOKALI
            GASTRONOMICZNYCH NA CALYM GLOBIE, TE WASZE UWAGI MAMY GLEEEBOKO W ... NO WIECIE
            GDZIE!!!!
            KROTKO NIEPODOBA SIE WAM W BARZE McDona, KFS, uP.WU, czy w tej
            pzez was najbardziej najezdzanej PIZZERI DA GRASSO!!
            TO KROTKA RADA:::
            ZACZNIJCIE SOBIE GOTOWAC SAMI ZAMIAS PRZYCHODZIC DO NAS I NAS WKU..AAAAA..,
            • Gość: dan Re: do pizzermana,nie dajesz rady to sie zwolnij IP: 80.251.207.* 10.05.06, 23:42
              Ty spedzisz w pizzeri reszte swojego zycia bo nawet nie umiesz dobrze pisac po
              polsku "...Wyobrascie sobie ...", chlopie, nie wiesz ze pisze sie WyobraŹcie
              sobie. Nastepny bląd, "...przeciesz ja bylam...", oczywiscie przecieŻ,a co do
              twojego tekstu to nie masz racji. Skoro pracowales gdzies tam i wiesz niby jak
              to jest, to powinienes wiedziec ze jest taka zasada, KLIENT NASZ PAN i to ON
              moze grymasic bo to ON placi!!! Pracowalem w pewnym miejscu w Cze-wie i tam
              byla taka zasada "Nie dajesz sobie rady to sie kur... zwolnij".Najlepsi
              zostawali i obsluga byla najlepsza bez arogancji,chamstwa i góralskiej muzyki
              itp.Takze zasatanow sie zanim cos jeszcze napiszesz o czym nie masz pojecia.
            • myszka600 Re: stary juz cie lubie 12.05.06, 23:51
              nareszcie ktos przysral tym wszystkim narzekaczom.sama pracuje z ludzmi czy to
              w barze czy w sklepie.czasami potrafia byc tacy okrutni ze masakra.zero
              wyrozumialosci.klient traktuje sprzedawce czy pracownika w jakim kolwiek lokalu
              poprostu jak przedmiot.napisales to dosadnie i zajebiscie.lepiej niech ci
              narzekacze zastanowia sie czasem nad swoim zachowaniem
              • Gość: aa Re: stary juz cie lubie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 17:03
                nie czepiajcie sie klientow ze sie czepiaja :) jak dostajesz jedzenie na
                brudnym talerzu to to swiadczy o perdonelu i lokalu
        • Gość: do Lee Re: w takim razie - jebac da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 13:01
          Twój język wumaga wiele do zyczenia, złamałeś regulamin forum!!!!!!!!!!!
          • Gość: kalinka Re: w takim razie - jebac da grasso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 13:52
            a mnie wszystko jedno czy właściciele jeżdżą mercedesami, jaka obsługa jest w
            lokalu, jak zamawiam pizze to widać mi smakuje i czekać mogę nawet 6 h!!!
        • Gość: Ola Re: La Bella IP: *.orange.pl 10.05.06, 23:26
          Dokładnie! Przecież mamy wybór. Nikg wam nie każe chodzić do tej pizzerii. W La
          Bella jest pizza w 10-15 minut, pyszna a w dodatku widać jak ją robią. nikt
          szmelcu nie wciśnie. Jeżdżę tam kiedy mogę i zawsze jestem zadowolona.Pozdrawiam
      • myszka600 Re:zgadzam sie 12.05.06, 23:11
        wybor mamy supeeeeeeeeeeeeer.nowo powstale pizzerie troche mi "smierdza"
        dagrasso!!podobne sosy i receptury plackow.poprostu tania podroba!!!!
    • Gość: smakosz Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.21.pl / *.21.pl 29.04.06, 12:56
      Bardziej obrzydliwej pizzy niż z Da Grasso nie jadłam
      • Gość: kjsdklhdlsd Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.net / *.net 29.04.06, 13:10
        mam nadzieje, ze ktos wezmie sobie do serca te negatywne opinie,a wlasciciel da
        grasso w Czestochowie, z czasem zacznie dorownywac pizzeria tej sieci z takich
        miast jak chociazby Warszawce czy K-cach
        • Gość: Ka Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 13:29
          Dobrze gadasz Lee ,jebac tych frajerow z da grasso.Laski nie robia,nigdy tam
          nie bylem i po tym co czytam widac ,ze mialem racje.Tevere Rulezzz!
      • Gość: oburzona Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 17:23
        nikt tobie jej nie karze jesc.jest pyszna i obsluga tez mila...pozdrowionka dla
        personelu.........
    • Gość: azab77 Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.pol.intranet.cfgomma.com / 80.51.233.* 29.04.06, 14:15
      Istotnie, Da Grasso należy omijać szerokim łukiem!!! Wczoraj w tej pizzerii, po
      długim czasie oczekiwania na realizację zamówienia przy lepiącym się z brudu
      stoliku oczywiście, została nam zaserwowana pizza z NIEŚWIEŻYM salami. Było już
      w stadium przygotowywania się do ucieczki z tego osławionego talerza. Po
      wezwaniu kelnerki i zgłoszeniu jej tego faktu, usłyszałyśmy z koleżanką,
      że "przecież oni to jedzą i żyją!!!", a jeśli nam nie pasuje, to "możemy
      porozmawiać z kierownikiem". Pogratulowałam jej odwagi i końskiego zdrowia i
      stwierdziłam, że owszem, życzymy sobie widzieć się z kierownikiem. Po ok. 20
      min. oczekiwania zrezygnowałyśmy, ponieważ nawet nie raczył się zjawić. Totalna
      ignorancja wobec klienta ze strony personelu i/lub kierownictwa!!! Coż, zostaje
      mi tylko polecić Allegro lub Tevere - smaczna pizza - miła obsługa.
      • myszka600 Re: paranoja 12.05.06, 23:59
        dziewczyno zycze ci swiezego salami.nastepnym razem zanim napiszesz taka
        glupote to stuknij sie w glowe.w dagrasso sprzedaje sie taki ilosc pizzy ze to
        salami nie zdarzylo by sie zepsuc!!!
        • Gość: azab77 Re: paranoja IP: *.pol.intranet.cfgomma.com / 80.51.233.* 16.05.06, 13:33
          Myszeńko, sama się stuknij w główkę z łaski swojej, to może zaświeci Ci się
          światełko jak Pomysłowemu Dobromirowi!!! Salami nie musi czekać w lokalu, żeby
          się zepsuć - wiem, że może o być dla Ciebie odkrywcze stwierdzenie...
          Niemniej jednak jeśli lokal przypadkowo zakupi nieświeże produkty, a zależy mu
          na kliencie, kierownik powinien natychmiast zareagować (chyba że dążymy do
          standardów obsługi klienta z krajów trzeciego świata)... Więc albo Da Grasso ma
          klienta w d..., albo jest to świadome działanie obliczone na zysk, bo przecież
          produkty przeterminowane są tańsze. Tak więc następnym razem sama zastanów się
          sama, jakie bzdury piszesz...
    • Gość: Nie lubie da grass Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: 82.160.8.* 29.04.06, 14:28
      Goście się dorobili na tej pizzerii! Widzieliście czym jezdzi pan właściciel?
      Wiem że sprzedaja tam po ok 150 talerzy pizzy dziennie! Gościu wyciąga
      miesięcznie ok.15 tysięcy miesięcznie na reke! Nie stać go na lepsza obsługę?
      Przryjechał z Łodzi i robi łaske że obsłuzy. Ludzie tam zarabiaja po 3,50,
      oszczedzają tam na wszystkim, łącznie z dowozem, żaden problem zatrudnić więcej
      osób do rozwożenia, ale po co? przecież i tak stada małolatów przyjdą na pizze
      albo zadzwonią. Grafiti w środku i juz jest zajebiście modnie. Jak tam dzwonie i
      mówią ze mam czekac 1,5 h to rezygnuje. Nigdy mi pizzy nie przywieźli.
      • Gość: ola Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.net / *.net 29.04.06, 15:33
        wiecej tam nie pojde!!!!!!!!!!!!
        • Gość: ert Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 15:39
          Tylko potraficie na wszystko wyzywać.
          Trzeba spojrzeć na siebie.

• Gość: Katowice Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.net / *.net 29.04.06, 17:24
            spojrzcie prawdzie w oczy, chcecie miec swoje wojewodztwo i byc kims kim nie
            jestescie?Czestochowa to male miasto.Nigdy tutaj nie bedzie obyczajow
            wielkomiejskich. FAkt takiego chamstwa w waszych pubach mnie w ogole nie dziwi.
            Z tego co tu wyczytalem to u mnie w miescie w moim da grasso nigdy do czegos
            takeigo nie doszlo.
            • Gość: kjslkjsd Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.net / *.net 29.04.06, 17:25
              czemu wyzywac?tu wg Ciebie takie zachowanie sie kelnerow w pizzeri jest
              normalne?nie przyniosa mi talerza czy szklanki bo do margherity czy sokow nie
              podaja???co to w ogole jest???!!!
          • Gość: Menager Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 19:53
            Uważam, że jeżeli nie są w stanie podołać zamówieniom na tellf. to niech to
            zaprzestana, bo takie czekanie naprawdę w ku.......!!!!!!!! Pizza kiedyś owszem
            była smaczna, ale ostatnimi czasy poszli na masówkę i się popsuł ten wyśmienity
            wyrób. Jeżeli chodzi o personel to im współczuję, ale część tego personelu
            wylizała tkzw. "pupę" i są tkzw. znajomymi i dlatego mogą sobie pozwolic na
            chamstwo, ale to już wina właściciela. Ale są w mieście pizzerie gdzie naprawdę
            od początku nie pogorszyła się jakość w przeciwieństwie do nowo-powstałych....
            Ja osobiście więcej tam nie kupię, więc jeden mniej do czekania.......
            • Gość: BLCH Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 20:19
              Kiedyś byłem z koleszką zajeliśmy sobie stolik elegancko i postawiliśmy połowę Coca Coli zamówliśmy pizze i poszliśmy na dwór zajarać szluga popowrocie pani kelenerka wyjebała nam colke do kosza i nie dostaliśmy spowrotem nawet przeprośin heh co za ludzie Elo HG dyscyplina RAP
        • Gość: zmi Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 17:28
          nikt cie do niczego nie zmusza......
      • Gość: vvvvvvvv Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 17:27
        zajmij sie lepiej ksiazkami,jak zazdroscisz to otworz wlasny interes...
      • myszka600 Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal 13.05.06, 00:06
        stary nigdy nie doczekales sie na pizze to po co do nich dzwonisz???piszesz
        jakies pierdoly jak zobaczyles jakas tam fure na lodzkich blachach to juz
        historie mozna tworzyc.jak taki poinformowany jestes to daj namiary na tego
        szefuncia bo jestem zainteresowana - fura,15tys i zajebiste
        jedzonko........buhahahah.......
    • Gość: ktos Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.net / *.net 29.04.06, 17:51
      wole mega pizze;]
    • Gość: wujek.jarek Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 18:06
      Ktoś napisał, żeby nie chodzić i wtedy nie będzie powodów do narzekania. Otóż trzeba narzekać, jeśli są ku temu powodu. W ten sposób można uchronić potencjalnych klientów tej pizzerii od niemiłej obsługi i innych niedogodności. Poza tym może spowoduje to podniesienie poziomu kultury w tej pizzerii. Zgadzam się z narzekającymi, trzeba swoje odczekać, żeby złożyć zamówienie. Czas oczekiwania okropnie długi. A pizza też nienajlepsza. Też miałem do czynienia z żylastym kawałem niby-szynki. Mało brakło, bym pizzę zwrócił. Nie polecam tego lokalu. O wiele lepsza pizza, moim zdaniem, w Toppolino w trzeciej alei. I nie jestem żadnym wysłannikiem konkurencji, czy prowokatorem. Pozdrawiam!
      • Gość: inka Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.net / *.net 29.04.06, 19:34
        zgadzam sie!!!
      • Gość: ;-) Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 16:22
        > [...]Otóż trzeba narzekać, jeśli są ku temu powodu. W ten sposób można
        uchronić > potencjalnych klientów tej pizzerii od niemiłej obsługi i innych
        niedogodności. > Poza tym może spowoduje to podniesienie poziomu kultury w tej
        pizzerii. [...]

A skąd pewność, że to pizzeria a nie pralnia? Bo sądząc z postów opisujących jej
        działania to raczej wygląda, że to "pralnia".
    • Gość: nono Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 23:32
      To lokal dla wsiurów. Jak ktos ma do PKS-u 3 godziny to co robi? Idzie na
      biznes centrum. Niech zamkna ta meline. Da Grasso to nie jest pizzeria. To taki
      sam lokal jak budki z frytkami na Piulsudzkiego. I tam jest jego miejsce.
      • Gość: karo Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.net / *.net 30.04.06, 11:16
        ostro powiedziane, ale dobitnie!zgadzam sie z tym, bo na Pilsudskiego tez
        talerzy nie podaja!
        • Gość: do karo Jak ktos biedny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 11:28
          Jak ktos biedny i nie stac go na pizze z jakimis skladnikami, tylko je pizze
          bez skladnikow (bo sos i ser to tak jakby wpisane elementy ciasta) to po co mu
          talerzyk? Pewnie w domu tez nie ma, bo bieda.
          • Gość: JTSB Re: Jak ktos biedny... IP: *.net / *.net 30.04.06, 11:31
            dlaczego fakt zamawiania margherity ma stanowic to,ze jest ktos biedny?nie
            pomyslales o tym,ze ktos moze poprstu taka lubi?ten post nie jest o tym,czy ktos
            ma mniej badz wiecej pieniedzy.Wiec nie obrazaj ludzi, a jesli juz czujesz sie
            taki pewny siebie, to oby nigdy ta bieda w oczy nie zajrzala, skoro tak Cie ona
            bawi.
            • Gość: ARA Re: Jak ktos biedny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 18:27
              inni zamawiaja margarite bo chca uniknac rozczarowan typu bo zylasta szynka
              albo pasztetka. przeterminowane skladniki lub poprostu lubia marharite
          • Gość: wujek.jarek Re: Jak ktos biedny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 16:00
            Słabo mi się robi, kiedy czytam takie posty. Internetowe mądrale. Przynajmniej się podpisz, cwaniaku. To, co napisałeś jest naprawdę żałosne... Pozdrawiam...
            • Gość: kalinka Re: Jak ktos biedny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 13:47
              To , że ktoś zamawia margaritte nie znaczy o jego statusie społecznym. Ja nie
              jestem ani bogata, ani biedna, a margaritte lubie bo polana sosem czosnkowym
              brdziej mi smakuje od tej droższej z jakimś ochydnym tuńczykiem bądź małżami,
              ochyda!!!
          • Gość: kalinka Re: Jak ktos biedny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 13:50
            widać człowieku jesteś niedoinformowanym bucem, który jeżdżi marcedesem. troche
            mniej myślenia stereotypami!
    • Gość: Kinga Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 11:33
      Pizza w DA GRASSO rzeczywiście jest nie zła, ale jej smak pogarsza chamska
      obsługa. Nie dośc że się czeka ponad godzinę (co w innych pizzeriach jest nie
      do pomyślenia) to jeszcze łaskę ci zrobią że dadzą jednorazowe sztucce! Jak
      byłyśmy tam z koleżankami na urodzinach to dostałyśmy "myty" jednorazowy
      widelec i nóż. Po prostu skandal! Gdy poprosiłam kelnerkę o wymianę noża
      spojrzala się na mnie jak na wariatkę.
      • Gość: jkhdjksahd Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.net / *.net 30.04.06, 11:35
        no to niezle Wami pozamiatali!Zreszta czy komus tam zalezy na tym,zeby klient
        czul sie dobrze?
      • Gość: (-; ale Temat...... tyle wypowiedzi...istotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 23:50
        zróbcie sobie sami dobrą picę!!!! barany!!!! zamiast sie rozpisywać !!!!
        ja olewam pizzerie ,sam mam ręce .......pewnie tam plują Wam do talerzy
        ..brrrrrrrr smaczego tematu
    • ewullina Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal 30.04.06, 17:48
      Niedawno był wątek pt. Mega pizza skandal. Ktoś chce wykosić konkurencję.
      • Gość: Ouyt Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 19:11
        Ja mam nadzieje,ze wykoncza ich ludzie ,ktorzy maja dosc hamstwa i dziadostwa.
        • Gość: piter Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 19:27
          Tak konkurencja!! Każdy chce wykończyć każdego!! Buhahah to, że się negatywnie
          wypowiem n/t Da Grasso świadczy o tym, że jestem ze konkurencji? Śmieszne...
          poprostu wyrażam opinie o tym lokalu, nie bywam tam od pewnego czasu bo obsługa
          jest gorsza od tej w "Miśu" (łyżki na łańcuchach LOL;)
          • Gość: I Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.net / *.net 30.04.06, 23:34
            popieram!mimo,ze pizza jest naprawde wporzadku fakt takiego chamstwa obslugi w
            stosunku do klientow, zohydza posilek.
    • Gość: Odczucia Oto jakie mam odczucia po przeczytanbiu watku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 00:32
      Dziwi mnie, ze okolo 50% pizz w Da grasso to margerity - w koncu oprocz osob
      narzekajacych na "zylasta szynke" wszyscy marudzili na brak talerzykow do
      margerity! No ciekawe, jakos jak bylem w lokalu, to tyle osob jej nie
      zamawialo, wrecz przeciwnie, brali z duza iloscia skladnikow, tak, ze moja z
      szynka i pieczarkami byla skromna ;) Ja sympatykiem da grasso az takim nie
      jestem, no ale ludzie, opanujcie sie! Doczepiliscie sie do tego samego i "macie
      haka" o kazdej porze dnia i nocy

Poza tym co do chwalenia Tevere - jak to nie jest reklama ich samych, to bym
      sie zdziwil. Choc oczywiscie co kto lubi. Ja nie odstraszam, aby od nich
      kupowac, opisze tylko sytuacje. (jesli to rzeczywiscie "oni" to moze skojarza)

Zamowilem pizze - pizzeria jest PIEC MINUT PIECHOTA ode mnie spacerem, ale
      skoro darmowa dostawa, to nie szedlem, tuylko do domu zamowilem.

Zamowilem jakas normalna pizze - nie pamietam juz jaka. Po GODZINIE I
      DZIESIECIU MINUTACH i dwoch telefonach do kogos, kto podal sie za kierownika
      przyjechala pizza. Z TUNCZYKIEM!!! Z PUSZKI!!! NIE DO KONCA ODSACZONYM!!!
      Myslalem, ze pier****** jak to zobaczylem. Oczywiscie pizza byla niejadalna jak
      dla mnie, zadzwonilem wiec z wyjasnieniami, reklamacje uwzglednili wyjatkowo
      lagodnie, bo juz wiedzieli, ze mi slina z nerwow z pyska leci pewnie ;).
      Nastepna pizze przyslali po GODZINIE.
      Dodam, ze (czego sie nie spodziewalem!) slowo PRZEPRASZAM zostalo powiedziane,
      dodam tez, ze o pizze z tunczykiem sie nie upomnieli. Nie zmienia to faktu, ze
      mimo przeprosin wiecej tam nie zamowie, a pizze z tunczykiem i tak wurzucilem
      do kosza, bo nawet moj piesek nie chcial jej zjesc :/ (w ogole pizza z
      tynczykiem! - czy ktos takie cos jada? to tak jak widzialem pizze z
      mandarynkami, albo z jajkiem :/)
    • Gość: flamaster Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 01:09
      Dopoisuje sie do tego.
      Obsługa chamska, źle umyte talerze i sztućce, długi czas oczekiwania na
      zamówienie, klejące się z brudu stoliki.
      Z jednej strony nie dziwię się obsłudze, która zmienia się co kilka dni i
      pracuje za 3,50/h po nawet kilkanaście godzin z jedną krótką przerwą na posiłek.
      Właściciele bujają się furami na Łodzkich tablicach i rżną cwaniaków.
      Sosy, które są podawane w lokalu są zlewkami z kubeczków które klienci
      zostawiają bo njajczęsciej wszystkiego nie wykorzystują na pizze.
      Na początku pizza była pyszna, ale teraz to można zapomnieć o tym smaku.
      Kiedyś widziałem jak gościowi przygotowującemu pizze, z czoła pot kapnął 2 razy
      na pomidory na pizzy.
      Ogólnie odradzam zakup jedzenia w Da Grasso.
      Tevere- ogólnie nie była najgorsza, ale też trafiłem na pizzę z tuńczykiem w
      oleju z puszki i też przestałem zamawiać.
      Ostatnio jadłem pizzę z Pizzolinia na Kościuszki i była b. dobra. Miejmy
      nadzieję że nie stanie się tak jak w Da Grasso.

Pozdrawiam wszystkich głodnych.
      • Gość: kjaslaj Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.net / *.net 01.05.06, 11:30
        moze w koncu cos ktos z tym zrobi?
      • Gość: dan Re: Pizzeria ,a skad maja miec tunczyka!!! IP: 80.251.207.* 09.05.06, 23:48
        Przeciez tunczyka moga wziac tylko z puszki,nie badzcie debilami przeciez nie
        łowia go w Warcie.
      • Gość: malwing@o2.pl Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 18:20
        a czym tu się przejmować?
        wystarczy 1 niezadowolony klient, żle umyty talerz i SANEPID już ma gościa na
        muszce - a co znaczą tysiące skarg w sanepidzie??
        no i te urocze donosy do skarbówki ??? - he, he, he
      • Gość: głodny Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 23:45
        masz racje
    • Gość: kalinka Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 11:36
      Pomimo wad lokalu Da Grasso, trzeba przyznać że ma najlepszą pizze jakąkolwiek
      jadłam i pomimo skandalów to będę tam dalej zamawiać, oczywiście do czasu aż
      nie wywiną mi jakiegoś numeru w stylu dodania jakiegoś dodatkowego składnika...
      • Gość: meredith Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 12:42
        najlepsza pizza?
        moze kiedys.
        rzadko jadam pizze na miescie, wole wlasna
        stwierdzam ze najlepsza pizze podaja w Cleopatrze.
        Da grasso ma za wiele wad
        okropna obsluga, niedomyte talerze, szklanki, sztućce.
        rowniez beznadziejny dowoz - tzeba czekac srdenio 2h.
        na podanie pizzy w olokalu czeka sie ok 40 minut.
        poza tym... no nie ukrywajmy.
        ostatnio zamawialismy pizze na uczelnie.
        czekalismy ok 2 godzin(miala byc po godzinie)
        pizza byla niedopieczona, ciasto niewyrosniete, pólsurowe.
        jednym słowem bla niesmaczna.
        zreszta nie pierwszy raz
        lubiłam Da Grasso, lecz trzeba przyznac ze jakosc jest coraz gorsza.
        ogólnie nie polecam. lokal III kategorii.
        • Gość: Tom Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.05.06, 12:16
          Jak chcesz wyrośniętą pizzę to sobie zamów na podwójnym cieście. Tak się składa
          że zdecydowana większość ludzi lubi cienkie ciasto. Ten lokal jest poprostu
          zbyt mały by obsługiwać tylu gości. A jeśli tylu ludzi tam przychodzi to
          oznacza że im pizza tutaj smakuje. Dlaczego nie ma tłoku w "Allegro" kóre leży
          w o wiele atrakcyjniejszym miejscu? Fakt - obsługa wyjątkowo niemiła bywa, ale
          od jakiegoś czasu się poprawiła - dawniej panienki romansowały sobie z jakimiś
          kolesiami i robiąc do nich cielęce oczy zapominały o Bożym świecie. Zdarzyło
          mi się czekać godzinę, ale zawsze dostawałem gorący, wyparzony talerz bez
          upominania się nawet do margarity. I nie wiem czy to dlatego że ktoś czytał to
          forum, ale przedwczoraj klientów obsługiwały dwie dziewczyny które na bieżąco
          sprzątaly (czystymi ścierkami!). Mieszkam około 4 kilometrów od tego lokalu,
          ale nigdy nie było wypadku by dostawca przywiózł mi pizzę po czasie jaki
          uzgodniłem podczaz zamawiania. Jeśli chcesz zobaczyć profesjonalną obsługę to
          przejdź do "Telepizzy" - niedawno pomimo że byliśmy jedynymi gośćmi w lokalu
          nikt się nami nie zainteresował choć głośno wzywaliśmy kogoś z obsługi.
          A "Cleopatra"? Czy to nie ten sam właściciel co "Sphinx" słynący z
          dodatków "second hand" do pizzy dwa razy mniejszej, dwa razy droższej i 5 razy
          gorszej niż w "DaGrasso"? Fakt - w "Sphinxie" nie zlewają nieskonsumowanych
          przez klientów sosów - nie mają czego zlewać ( sosy podawane są w
          homeopatycznych wręcz dawkach ). Miejmy więc nadzieję że nowy lokal "DaGrasso"
          pokaże jaka powinna być dobra pizzeria.
    • Gość: kalinka Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 13:44
      są gusty i guściki, dla mnie pizza z Da Grasso jest najlepsza i mogłabym na nią
      czekać nawet 6 godzin
      • Gość: fsddgfgfhgjh Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.net / *.net 01.05.06, 16:03
        juz to pisalas.
    • Gość: kalinka Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 13:53
      A wiecie dlaczego trzeba tak długo czekać? Bo dużo jest zamówień bo pizza jest
      naprawde dobra!
      • Gość: Ka Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 14:38
        To czekaj glupku 6 godzin ,kto ci broni:)
    • Gość: marcin_r Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.21.pl / *.21.pl 01.05.06, 15:11
      A jaką polecacie pizze na dowóz ? Powiem tylko, że jadłem kiedyś z Telepizzy i
      jak dla mnie była najlepsza (zamawiałem jeszcze z Allegro, Megapizzy - były albo
      niedopieczone albo już zimne, Telepizze przewożą w specjalnych opakowaniach i
      jest aż gorąca podczas spożywania). Dostałem ulotkę Mexicany, Giovanni. Która
      dobra i w przystępnej cenie, bo Telepizza choć dobra jest b. droga.
      • Gość: carmen Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 01.05.06, 16:09
        ja przez pewien czas zamawialam tylko z giovanni,naprawde pyszna,goraca,na grubym ciescie,polecam,nie polecam mega,wszystkich po niej boli brzuch,z da grasso pizza jest pyszna ,moim zdaniem wcale nie pogorszyla sie,ale z dowozem jest kiepsko bo czekalam nieraz po 2 h
      • Gość: pizzafanka Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:58
        Na dowóz polecam pizze z Vittorio na Piłsudzkiego lub Tevere na Lipowej :). W Vittorio ciasto jest bardzo cieniutkie a w Teverce troche grubsze, więc już jak wolisz :). Na żadnej z tych pizzerii się do tej pory nie zawiodłam więc polecam
    • Gość: olka Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.net / *.net 01.05.06, 18:30
      bez komentarza;/
      • Gość: WK Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 01.05.06, 18:40
        Co do DaGrasso to dobre to oni tam mają tylko sosy i to nie podlega dyskusji
        jednak reszta jest do bani obsługa kiepska i chamska a pizza zawsze nie
        dopieczona co do czasu oczekiwania to szkoda słów jedyne czym przyciągają
        klientów to cena bo ta jest naprawdę niska. Według mnie najlepsza pizze w naszym
        mieście możemy zjeść w Telle Pizzy jednak tam ceny są bardzo wysokie jak np. na
        kieszeń studenta to cena zbyt wygórowana ale jak to mówią za jakość się płaci.
        Pizzeria na każdą kieszeń i w której można dobrze zjeść to Mega Pizza w tej
        chwili nasze miasto oferuje dość duży wybór pizzerii wiec niema co robić
        problemów każdy znajdzie coś dla siebie i na swój gust i na swoją kieszeń
    • Gość: omnipotentny Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 01.05.06, 18:42
      heh mi raz przywieźli co najwyżej na wpół upieczoną pizzę (czytaj: surową).
      można było sobie pobrudzić ręce mąką.
      • Gość: kamil Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.net / *.net 01.05.06, 21:45
        mam nadzieje,ze te opinie choc w jakims stopniu uzmyslowia pracownikom da
        grasso, ze problem de facto istnieje.
    • Gość: konrado Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.net / *.net 01.05.06, 22:51
      ciekawe za ile by mi teraz przyweizli jakbym zadzwonil
    • glapinio Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal 02.05.06, 09:27
      Ja jestem tam dosc czesto.Ale nie spotkalem sie z takim zachowaniem,moze
      poprostu kelnerka miala zly chumor?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka