Gość: Daks IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 15:23 Dlaczego Wrona obsadza na ważne stanowiska w mieście ludzi niekompetentnych którzy już zaszkodzili miastu .Głosowałem na niego i się zawidłem oszustwami wyborczymi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xx Re: O Wronie IP: *.icis.pcz.pl 09.01.03, 15:53 Ja sie nie zawiodlem - po prostu jest jeszcze za wczesnie, zeby o tym mowic. Gość portalu: Daks napisał(a): > Dlaczego Wrona obsadza na ważne stanowiska w mieście ludzi niekompetentnych > którzy już zaszkodzili miastu .Głosowałem na niego i się zawidłem oszustwami > wyborczymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boozar Re: O Wronie IP: *.visp.energis.pl 09.01.03, 21:57 Ja sie nie zawiadlem :) (moze dlatego ze na niego nie glosowalem ;) Wystarczylo przeciez przypomniec sobie tylko co bylo w czasie poprzedniej kadencji pana Prezydenta. Stosowal wtedy co prawda bardziej radykalne metody, ale jednak sposob postepowania i powolywania swoich ludzi pozostal bez zmian. Nic by sie jeszcze nie dzialo gdyby byy to kompetentne osoby - ale niestety widzimy kogo powoluje Pan Wrona - osoby ktore przyniosly bardzo duze szkody miastu (zarowno finansowe a rowniez jesli chodzi o wizerunek UM) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bicz_wyborczy Re: O Wronie IP: 62.89.79.* 11.01.03, 00:05 XX, jesteś raczej prowroniasty, nigdy tego nie ocenisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: O Wronie IP: *.icis.pcz.pl 11.01.03, 19:01 Mnie specjalnie nie interesuje, kto tam dziala w UM, bo nie znam nikogo. Licza sie wyniki. A za czasow Wrony jednak miasto sie lepiej rozwijalo niz za czasow Marasa. Gość portalu: bicz_wyborczy napisał(a): > XX, jesteś raczej prowroniasty, nigdy tego nie ocenisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: O Wronie IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.03, 21:10 No i masz to coś chciał! Głosowałeś na Wronę nie wiedząc co sobą reprezentuje? To było oczywiste, że tak będzie postępował. I mylisz się, że na ważnych stanowiskach. Na tych mniej ważnych też. Właściwie nic innego jeszcze nie zrobił tylko wymienia ludzi. Wprowadził złą, zastraszoną atmosferę, chamstwa i niekompetencji. Tak wygląda "Jego drużyna" Odpowiedz Link Zgłoś