Dodaj do ulubionych

czekam na milosc

28.05.06, 22:38
czekam na swoja prawdziwa milosc.na poczatku oczekuje tylko szacunku szkoda
ze dla facetow jestbto takie trudne!!!dlaczego???
Obserwuj wątek
    • Gość: baba Re: czekam na milosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 22:51
      Ja też czekam na miłość, ale my się nie połączymy, poniewaz jestem babą i to
      niemłodą...
      • myszka600 Re: czekam na milosc 28.05.06, 22:51
        nie musimy sie laczyc ale mozemy o tym poklikac
        • Gość: baba Re: czekam na milosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 22:58
          Tak sobie napisałam, dla (gorzkiej) hecy. Już swoje przeszłam, wolę być
          singlem, liczyć na siebie, nie znosić humorów, strachów, że mnie zdradzi (to
          mnie akurat nie dotyczyło). Nie umiem z kimś być tylko dlatego, żeby nie być
          sama. Nie siedzę w domu, ale też przesadnie rozrywkowa nie jestem. Jest mi
          dobrze. Przydałaby mi się dobra miłość, a nie namiastka...
    • Gość: Marcin Re: czekam na milosc IP: *.man.czest.pl 28.05.06, 22:59
      tez czekam na swoja prawdziwa milosc.Jakos nie moge sie jej doczekac.Dla mnie
      nic trudnego miec szacunek do kobiety,pod warunkiem ze jest soba i nie jest
      materialistka.Od takich trzymam sie z daleka.
      • Gość: Dżana Re: czekam na milosc IP: 82.160.8.* 28.05.06, 23:12
        czekam na prawdziwą miłość... kiedyś myślałam, że taką znalazłam. Jednak on
        okazał się straszliwym materialistą, kasa była na pierwszym miejscu i tylko to
        się liczyło, nikt i nic innego. Teraz czekam na prawdziwą miłość, choć to
        trudne. Myszkę pozdrawiam cieplutko:(((
      • Gość: Dżana Re: czekam na milosc IP: 82.160.8.* 28.05.06, 23:12
        czekam na prawdziwą miłość... kiedyś myślałam, że taką znalazłam. Jednak on
        okazał się straszliwym materialistą, kasa była na pierwszym miejscu i tylko to
        się liczyło, nikt i nic innego. Teraz czekam na prawdziwą miłość, choć to
        trudne. Myszkę pozdrawiam cieplutko:(((
        • Gość: Marcin Re: czekam na milosc IP: *.man.czest.pl 28.05.06, 23:25
          owszem znalazlem wczesniej swoja milosc dla ktorej liczyla sie niestety tylko
          kasa i nic wiecej.Jak mozna kochac kogos wylacznie dla pieniedzy?ja tego nie
          pojmuje.
        • Gość: flamaster Re: czekam na milosc IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 23:31
          A może macie jakieś wygórowane wymagania, skoro nie możecie sobie znaleźć
          odpowiedniego faceta. Mam takie koleżanki, które twierdzą że to nie prawda, ale
          po nie jednej rozmowie z nimi stwierdziłem, że mierzą za wysoko. To przykre i
          bolesne. Nie wiem dlaczego tak jest...
          Szkoda mi ich bo są atrakcyjnymi kobietami i widzę że się męczą.
          U jednej z nich może jeszcze się zmieni punkt widzenia bo jest młoda, ale co do
          drugiej mam obawy że zostanie sama do końca...
    • snakeeater Re: czekam na milosc 29.05.06, 17:12
      Myszko nie prościej poznać kogoś poza netem?
      • Gość: ;) Re: czekam na milosc IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 29.05.06, 17:29
        Myszka600 najpierw zapraszasz na swingers a teraz piszesz ze szukasz milosci...
        hehehehe
    • Gość: marcin_r Re: czekam na milosc IP: *.21.pl / *.21.pl 29.05.06, 19:00
      A czemuż to uogólniasz ? Tak samo mogę powiedzieć na podstawie własnych
      doświadczeń, że dla kobiety tylko się kaska liczy, bo na razie tylko takie
      spotykam albo wydają się takie być.
      • inna-bajka Re: czekam na milosc 29.05.06, 19:35
        To przestańcie chodzić po lokalach typu Don Kichot lub Genesis.
        Tylko gdzie tu można iść :-(
        • Gość: marcin_r Re: czekam na milosc IP: *.21.pl / *.21.pl 29.05.06, 20:42
          Właśnie już dawno nie chodzę po takich lokalach, a odkąd pamiętam to wolałem
          jakieś Jam Session niż disco czy inne pierdółki. Ostatnio to nawet nie mam gdzie
          łazić :(
          • inna-bajka Re: czekam na milosc 29.05.06, 20:45
            Ja jeśli tylko jest czas siedzę w Cinema Cafe czy jak to się tam teraz nazywa.
            Ale się okazało, że w soboty robi się tam taka sama lansownia, chcialiśmy
            posiedzieć ze znajomymi i porozmawiać, ale muzyka jak na dyscotece w remizie.
            Więc wyszlismy. po 23 w Częstochowie raczej nie ma gdzie pójść, więc wszyscy
            grzecznie poszli do domów.
            • Gość: noel Re: czekam na milosc IP: *.prio138.trustnet.pl 29.05.06, 23:30
              mozna wybyc poza czestochowe - jak mam to w zwyczaju, gdy chce porozmawiac,
              cieszyc sie wlasnym towarzystem, a nie nachalnoscia zbyt glosnej muzyki, czy
              upijajacej sie mlodziezy...
              • Gość: lesard Re: czekam na milosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 08:38
                Miłości się nie szuka,na Miłość się nie czeka,Miłość albo jest albo jej niema.:)
    • Gość: ania Re: czekam na milosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 10:08
      a co sadzicie o proformie? czy mozna tam poznac kogos"fajnego"?
    • Gość: Pawel Re: czekam na milosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 14:16
      nie prawda myszka...
      ja tam bym Cie szanowal...
    • Gość: Edek Re: czekam na milosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 14:18
      no wlasnie tak jak napisal moj przedpiszacy ktorys tam z kolei....dlaczego nie
      mozesz znalezc sobie odpowiedniego faceta...chodzisz po "swingers" i
      współorganizujesz jakie imprezy zamkniete ze striptizami meskimi i damskimi z
      tego co pamietam......
    • Gość: Pawel Re: czekam na milosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 14:20
      moze to ja jestem ta Twoja miloscia...przeslij mi swoja fotke na
      adres...pawel.czest@onet.eu
      napisz tez cos o sobie...o charakterze, zaintereowaniach, itp.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka