myszka600 28.05.06, 22:38 czekam na swoja prawdziwa milosc.na poczatku oczekuje tylko szacunku szkoda ze dla facetow jestbto takie trudne!!!dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baba Re: czekam na milosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 22:51 Ja też czekam na miłość, ale my się nie połączymy, poniewaz jestem babą i to niemłodą... Odpowiedz Link Zgłoś
myszka600 Re: czekam na milosc 28.05.06, 22:51 nie musimy sie laczyc ale mozemy o tym poklikac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: czekam na milosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 22:58 Tak sobie napisałam, dla (gorzkiej) hecy. Już swoje przeszłam, wolę być singlem, liczyć na siebie, nie znosić humorów, strachów, że mnie zdradzi (to mnie akurat nie dotyczyło). Nie umiem z kimś być tylko dlatego, żeby nie być sama. Nie siedzę w domu, ale też przesadnie rozrywkowa nie jestem. Jest mi dobrze. Przydałaby mi się dobra miłość, a nie namiastka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: czekam na milosc IP: *.man.czest.pl 28.05.06, 22:59 tez czekam na swoja prawdziwa milosc.Jakos nie moge sie jej doczekac.Dla mnie nic trudnego miec szacunek do kobiety,pod warunkiem ze jest soba i nie jest materialistka.Od takich trzymam sie z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżana Re: czekam na milosc IP: 82.160.8.* 28.05.06, 23:12 czekam na prawdziwą miłość... kiedyś myślałam, że taką znalazłam. Jednak on okazał się straszliwym materialistą, kasa była na pierwszym miejscu i tylko to się liczyło, nikt i nic innego. Teraz czekam na prawdziwą miłość, choć to trudne. Myszkę pozdrawiam cieplutko:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżana Re: czekam na milosc IP: 82.160.8.* 28.05.06, 23:12 czekam na prawdziwą miłość... kiedyś myślałam, że taką znalazłam. Jednak on okazał się straszliwym materialistą, kasa była na pierwszym miejscu i tylko to się liczyło, nikt i nic innego. Teraz czekam na prawdziwą miłość, choć to trudne. Myszkę pozdrawiam cieplutko:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: czekam na milosc IP: *.man.czest.pl 28.05.06, 23:25 owszem znalazlem wczesniej swoja milosc dla ktorej liczyla sie niestety tylko kasa i nic wiecej.Jak mozna kochac kogos wylacznie dla pieniedzy?ja tego nie pojmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flamaster Re: czekam na milosc IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 23:31 A może macie jakieś wygórowane wymagania, skoro nie możecie sobie znaleźć odpowiedniego faceta. Mam takie koleżanki, które twierdzą że to nie prawda, ale po nie jednej rozmowie z nimi stwierdziłem, że mierzą za wysoko. To przykre i bolesne. Nie wiem dlaczego tak jest... Szkoda mi ich bo są atrakcyjnymi kobietami i widzę że się męczą. U jednej z nich może jeszcze się zmieni punkt widzenia bo jest młoda, ale co do drugiej mam obawy że zostanie sama do końca... Odpowiedz Link Zgłoś
snakeeater Re: czekam na milosc 29.05.06, 17:12 Myszko nie prościej poznać kogoś poza netem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: czekam na milosc IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 29.05.06, 17:29 Myszka600 najpierw zapraszasz na swingers a teraz piszesz ze szukasz milosci... hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: czekam na milosc IP: *.21.pl / *.21.pl 29.05.06, 19:00 A czemuż to uogólniasz ? Tak samo mogę powiedzieć na podstawie własnych doświadczeń, że dla kobiety tylko się kaska liczy, bo na razie tylko takie spotykam albo wydają się takie być. Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: czekam na milosc 29.05.06, 19:35 To przestańcie chodzić po lokalach typu Don Kichot lub Genesis. Tylko gdzie tu można iść :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: czekam na milosc IP: *.21.pl / *.21.pl 29.05.06, 20:42 Właśnie już dawno nie chodzę po takich lokalach, a odkąd pamiętam to wolałem jakieś Jam Session niż disco czy inne pierdółki. Ostatnio to nawet nie mam gdzie łazić :( Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: czekam na milosc 29.05.06, 20:45 Ja jeśli tylko jest czas siedzę w Cinema Cafe czy jak to się tam teraz nazywa. Ale się okazało, że w soboty robi się tam taka sama lansownia, chcialiśmy posiedzieć ze znajomymi i porozmawiać, ale muzyka jak na dyscotece w remizie. Więc wyszlismy. po 23 w Częstochowie raczej nie ma gdzie pójść, więc wszyscy grzecznie poszli do domów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noel Re: czekam na milosc IP: *.prio138.trustnet.pl 29.05.06, 23:30 mozna wybyc poza czestochowe - jak mam to w zwyczaju, gdy chce porozmawiac, cieszyc sie wlasnym towarzystem, a nie nachalnoscia zbyt glosnej muzyki, czy upijajacej sie mlodziezy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesard Re: czekam na milosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 08:38 Miłości się nie szuka,na Miłość się nie czeka,Miłość albo jest albo jej niema.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: czekam na milosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 10:08 a co sadzicie o proformie? czy mozna tam poznac kogos"fajnego"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: czekam na milosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 14:16 nie prawda myszka... ja tam bym Cie szanowal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: czekam na milosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 14:18 no wlasnie tak jak napisal moj przedpiszacy ktorys tam z kolei....dlaczego nie mozesz znalezc sobie odpowiedniego faceta...chodzisz po "swingers" i współorganizujesz jakie imprezy zamkniete ze striptizami meskimi i damskimi z tego co pamietam...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: czekam na milosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 14:20 moze to ja jestem ta Twoja miloscia...przeslij mi swoja fotke na adres...pawel.czest@onet.eu napisz tez cos o sobie...o charakterze, zaintereowaniach, itp..... Odpowiedz Link Zgłoś