Dodaj do ulubionych

Speedrower. Lwy niepokonane

IP: *.pl / *.net-komp.pl 29.05.06, 20:32
Gratulacje.
Mam pytanko gdzie moge znalezc terminarz rozgrywek speedrowera?
Jesli ktos zna to prosze o przeslanie na mmaly75@vp.pl
Z gory dzieki!
Obserwuj wątek
    • Gość: KIBIC Re: Speedrower. Lwy niepokonane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 23:07
      Boże czym się tak podniecacie, duże dzieci ścigają się na rowerkach to lepiej
      zobaczcie mini-żużel jak młodzi chłopcy ścigają się na motorach.
      • Gość: Nola Re: Speedrower. Lwy niepokonane IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 29.05.06, 23:46
        Bardzo chetnie sie wybiore i inni pewnie tez, wiec podaj terminarz jak jestes
        tak dobry... Niestety na tym forum nikt nie potrafi powiedziec mi kiedy jest
        minizuzel
        • Gość: maly4321 Re: Speedrower. Lwy niepokonane IP: *.pl / *.net-komp.pl 30.05.06, 00:46
          Dokładnie też wybiore sie na mini żużel,tylko podajcie terminarz
          • Gość: Nola Re: Speedrower. Lwy niepokonane IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 30.05.06, 00:54
            Na Wlokniarzu mozna uslyszec conieco o naszych minizuzlowcach, ale malo i po
            fakcie :( Prosimy o informacje :)
            • Gość: mini żużel Re: Speedrower. Lwy niepokonane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 08:35
              informacje o zawodach i turniejach są podawane na www.czestochowiak.pl i
              www.sport.czest.pl serdecznie zapraszamy .
      • Gość: out Re: Speedrower. Lwy niepokonane IP: *.czest.enion.pl 30.05.06, 09:40
        Czy nie umiesz się wypowiadać z szacunkiem o innych dyscyplinach tylko od razu
        oceniać że inny sport jest be? To że ty lubisz żużel nie oznacza że to najlepszy
        sport. Ja mogę napisać tak: zużel to sport dla frajerów jak chcesz zobaczyć jak
        jeżdżą prawdziwi mężczyźni przyjdź na rajd samochodów wrc a nie oglądaj tych
        karłów na pierdziawkach. Miło ci?
        • Gość: KIBIC Re: Speedrower. Lwy niepokonane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 14:20
          widzę że nie masz pojęcia o żużlu,jeżeli uważasz że tam jeżdzą "karły" myślę że
          tata cię oszukał i zabał do cyrku a powiedział że jesteś na żużlu.
    • Gość: cenzor Re: Speedrower. Lwy niepokonane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 15:30
      to duza sprawa dla miasta tak zdegradowanego przez śląskie lobby że
      SPEEDROWER ma swoja stolice w CZ Ę S T O C H O W I E UKOCHANEJ
      • Gość: maly4321 Re: Speedrower. Lwy niepokonane IP: *.pl / *.net-komp.pl 30.05.06, 22:52
        Dzieki za podanie stron informatorow Częstochowy ale ni w ząb nie znalazłem tam
        zadnych informacji o speedrowerze lub mini speedweyu.
        Czekam na dalsze info o terminarzu rozgrywek na mini torach, interesuje mnie
        tak rower jak i mini speedwey.
        • Gość: maly4321 Re: Speedrower. Lwy niepokonane IP: *.pl / *.net-komp.pl 30.05.06, 22:56
          A moze te duze dzieci staną sie mlodymi chlopcami a potem zamienia sie w
          mlodych mezczyzn ktorzy beda budowac nasz lokalny i krajowy "dorosly" zuzel.
          Zastanow sie co piszesz "KIBIC"
          Pozdro!!!
    • Gość: ... Re: Speedrower. Lwy niepokonane IP: 82.160.8.* 31.05.06, 09:56
      żałosne... speedrower. Lepiej po crossować niż udawać że jest się żużlowcem...
      • Gość: maly4321 Re: Speedrower. Lwy niepokonane IP: *.pl / *.net-komp.pl 31.05.06, 10:01
        Zalosny to byl wystep pilkarzy wczoraj.
        Czy wedlug Ciebie kazdy sport amatorski lub ten ktory Ciebie nie interesuje
        jest zalosny? A moze to Twoje wypowiedzi sa zalosne?
        Nikt nie kaze interesowac ani chodzic na mecz to nie te czasy.
      • Gość: Pietras Re: Speedrower. Lwy niepokonane IP: 87.239.176.* 01.06.06, 14:29
        Żałosne hmm... co w tym żałosnego?Lepiej zeby ktos uprawial speedrower niz
        tak jak wiekszosc mlodziezy codziennie spedzalo kilka godzin przy papierosie i
        alkoholu.Speedrower to swietny sport bo moze go uprawiac kazdy,mozna uzadzac
        zawody indywidualne,parowe,druzynowe itd.A pozatym w Polsce mamy specow od
        speedrowera i na arenie miedzynarodowej wypadamy o lata swietlne lepiej niz
        nasi piłkarze...
        • Gość: maly4321 Re: Speedrower. Lwy niepokonane IP: *.pl / *.net-komp.pl 01.06.06, 20:12
          Popieram
          • Gość: forest71 Re: Speedrower. Lwy niepokonane IP: *.com 06.08.06, 00:42
            czy ktoś wie coś na temat dzisiejszego mini żużla?
            • Gość: forest71 Re: Speedrower. Lwy niepokonane IP: *.com 06.08.06, 13:14
              no odpowiem sobie sam

zawody ze względu na warunki atmosferyczne przełozono na 10 sierpnia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka