Dodaj do ulubionych

Co to jest Exact System?

04.06.06, 12:35
Co to jest Exact system bo słyszałam ze są tam przyjecia do pracy! Jak ktoś
coś wie to niech napisze!Dzięki!Jakie warunki trzeba spełniać aby cię
przyjeli tam do pracy lub do TRW przez work!Proszę o odpowiedź!Dziękuję!
Obserwuj wątek
    • Gość: hmmnm Re: Co to jest Exact System? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 12:42
      jest to posrednictwo pracy ktore znajduje sie na ulicy focha.z tego co wiem
      wystarczy przyniesc cv i sie gdzies uczyc zeby zostac w ich bazie
      pracownikow.jesli chodzi o trw to podobno jest to praca na telefon ale wiecej
      szczegolow nie znam
    • Gość: flamaster Re: Co to jest Exact System? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 13:13
      Jest to praca na telefon.
      Nie płacą źle (szczegółów można dowiedzieć się od firmy).
      Nie tylko w TRW pracują bo także na wyjazdach.
      Trzeba się uczyć żeby tam pacować.
      • Gość: Grzegorz Re: Co to jest Exact System? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 13:15
        Jezeli chodzi o TRW to zajmujesz sie kontrola jakosci produktow, praca na
        magazynie. Bardzo przyjemna, pracowalem tam w podobnej firmie. Exact tez tam
        wtedy funkcjonowal.
        • Gość: flamaster Re: Co to jest Exact System? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 13:21
          Owszem, dodam że praca na terenie TRW nie jest ciężka. Jest to selekcja
          komponentów, podzespołów i wyrobu gotowego.
          Spostrzegawczość się liczy i dobry wzrok. Praca w systemie 3 zmianowym, ale
          zależy kiedy po Ciebie zadzwonią. Jeśli Ci nie pasuje bo idziesz do szkoły, bez
          obaw możesz odmówić i nie przyjść.
          • Gość: Misiek Re: Co to jest Exact System? IP: *.intersat.net.pl 24.07.06, 18:21
            O samej firmie możesz poczytać sobie na www.exactsystems.pl, natomiast jeśli
            chodzi o moje wrażenia z pracy to są całkiem pozytywne. Praca w miarę stała - ja
            pracuję prawie codziennie. Wymagane jest by się uczyć i nie skończyć 26lat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka