paulinas10 04.06.06, 12:35 Co to jest Exact system bo słyszałam ze są tam przyjecia do pracy! Jak ktoś coś wie to niech napisze!Dzięki!Jakie warunki trzeba spełniać aby cię przyjeli tam do pracy lub do TRW przez work!Proszę o odpowiedź!Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmmnm Re: Co to jest Exact System? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 12:42 jest to posrednictwo pracy ktore znajduje sie na ulicy focha.z tego co wiem wystarczy przyniesc cv i sie gdzies uczyc zeby zostac w ich bazie pracownikow.jesli chodzi o trw to podobno jest to praca na telefon ale wiecej szczegolow nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flamaster Re: Co to jest Exact System? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 13:13 Jest to praca na telefon. Nie płacą źle (szczegółów można dowiedzieć się od firmy). Nie tylko w TRW pracują bo także na wyjazdach. Trzeba się uczyć żeby tam pacować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Co to jest Exact System? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 13:15 Jezeli chodzi o TRW to zajmujesz sie kontrola jakosci produktow, praca na magazynie. Bardzo przyjemna, pracowalem tam w podobnej firmie. Exact tez tam wtedy funkcjonowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flamaster Re: Co to jest Exact System? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 13:21 Owszem, dodam że praca na terenie TRW nie jest ciężka. Jest to selekcja komponentów, podzespołów i wyrobu gotowego. Spostrzegawczość się liczy i dobry wzrok. Praca w systemie 3 zmianowym, ale zależy kiedy po Ciebie zadzwonią. Jeśli Ci nie pasuje bo idziesz do szkoły, bez obaw możesz odmówić i nie przyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Co to jest Exact System? IP: *.intersat.net.pl 24.07.06, 18:21 O samej firmie możesz poczytać sobie na www.exactsystems.pl, natomiast jeśli chodzi o moje wrażenia z pracy to są całkiem pozytywne. Praca w miarę stała - ja pracuję prawie codziennie. Wymagane jest by się uczyć i nie skończyć 26lat. Odpowiedz Link Zgłoś