Gość: nana
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
15.06.06, 14:22
przeczytalam kiedys ulotke salonu fryzjerskiego przypadkiem na przystanku autobusowym i byly tam podane ceny(dot to salonu na tetmajera). wczoraj siostra powiedziala zebym sobie pasemka zrobila bo bede dobrze wygladac.przed chwilka skorzystalam z wyszukiwarki i znalazlam cene 30 zl za te pasemka w w/w salonie. mam pytanie czy trzeba sie wczesniej umawiac(bo chcialabym jutro isc), czy wystarczy wejsc i powiedziec "ze chce pasemka"(i poczekac ew. w zaleznosci od ilosci klientow)i mam jeden drobny problemik.moje wlosy po umyciu a pozniejszym wysuszeniu faluja sie i jak raz w roku odwiedzam fryzjerki i przycinam koncowki to pani podczas suszenia kreci wlosy na szczotce- bo mowi ze ladnie mi sie ukladaja, a i tak wychodze z szopa od niej. czy moge poprosic pania np w tym salonie o wyprostowanie wlosow-nie koniecznie prostownica i czy to bedzie sie wiazalo z dodatkowym kosztem(pytam koknretnie o ten salon)??
ps: czy wiecie ile kosztuje robienie pasemek na al pokoju (po tej stronie co zegarmisrz)???