Gość: lesiu IP: *.net / *.net 16.06.06, 12:31 przepraszam wszystkich,którym moje wypowiedzi sie nie podobają lub tych, którzy czuja sie urażeni. Zegnam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gocha Re: przepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 16:20 ojej... to zabrzmiało przerażająco... ostatnie wyznanie win i żegnam? wypowiedzi to do siebie mają, że jednym przeszkadzają, a drugim sie podobają;) po co taki desperacki krok?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: przepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 16:31 Gocha - jestes ANIOLEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: przepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 16:44 Gość portalu: bingo napisał(a): > Gocha - jestes ANIOLEM mówię to każdemu facetowi, ale żaden mi nie wierzy;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert Re: przepraszam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 17:49 ja wierze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: przepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 00:06 naiwny jakiś czy co?;) Odpowiedz Link Zgłoś